Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Elfa vaarinpaidat ja infoa

Gabi ja vaarinpaita

Vaarinpaidat ovat tämän syksyn yksi trendijuttu. Täytyy taas myöntää, että kun keväällä kävimme ostoilla ja ostimme sisään tätä syksyä, niin en lämmennyt kyseisille paidoille. Minulla tuli niistä mieleeni metsurit ja vaarit, enkä uskonut koskaan pukevani sellaista päälleni. Gabin suosituksesta, ostimme Elfa vaarinpaitoja liikkeeseemme mustina ja konjakin värisinä. Noh, minullehan kävi ihan klassisesti (näin on käynyt ennenkin) että olin ensimmäisenä kärkkymässä Elfa vaarinpaitaa 🙂

Ensin sanon ”ei koskaan” ja sitten olen ihan liekeissä kun Elfa vaarinpaidat saapuvat liikkeeseemme! 

 

Gabi konjakin värisessä vaarinpaidassa

Elfa vaarinpaita

Elfa vaarinpaita on malliltaan paitamainen, mutta minusta sitä voisi kutsua myös vaarin rotsiksi 🙂 Elfassa on ihanaa, kun siinä on vuori. Vuori helpottaa sen päälle pukemista, se ei nappaa kiinni alla olevaan paitaan. Elfassa on rintataskut ja sivutaskut. Siinä on napit edessä ja helma on pyöristetty ja se ylettyy juuri pepun alle.

Elfa vaarinpaita on täydellinen kapeiden housujen kaverina, mutta minusta sen voi pukea mihin vaan! Itse tulen käsittelemään sitä samalla tavalla kuin esim. Lucy rotsia, joka on ollutkin suuri rakkauteni koko kevään, kesän ja syksyn. Toisin sanoen puen sen mihin vaan, milloin vaan.

Minulla on vaarinpaidasta päälläni koko 34 ja Gabilla on koko 36.

 

Katalla on musta vaarinpaita

Musta vaarinpaita ja mustat farkut

Infoa

Minua mietityttää, onko siellä ruudun takana teitä monta, jotka että käytä joko Instagramia tai Facebookia? Kysyn tämän siksi, koska tulemme lisäämään videoiden ja postausten määrää ylläolevilla kanavillamme. Jatkossakin postaamme blogiin noin kolme kertaa viikossa, mutta Instagramin ja facebookin päivitämme päivittäin, välillä jopa kahdesti. Siksi toivoisin, että jos olet mukana sosiaalisessa mediassa, niin seuraathan siellä meitä. Jos et ole, niin muistathan että pääset sinne etusivun sivupalkissa olevista someikoneista. Jos haluat nähdä hauskoja uusia videoita, niin muista käydä seuraamassa meitä tai käy päivittäin Instagramissa ja Facebookissa sivupalkin ikonien kautta!

Vinkki! Muistathan klikata Instagramissa minun kuvaani vasemmalta ylhäältä, sieltä näet storyt mitä teemme sinne:) eli pienet videopätkät.

 

Musta vaarinpaita valkoisen kauluspaidan kanssa

Nämä tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

8 kommenttia

 1. Hei, kiva että pääsen myös videoita katsomaan, vaikken ole liittynyt tai liity Instaan tai Faceen.

  • Hei Leena! Laitan aina linkin, ja toivotaan että se toimii 🙂 Kata

 2. Ihanaa, että olette olemassa ?. Semmosta vaan kommentoisin, että voisikohan tuonne valikoimiimme saada kokoon 46 saakka vaatteita. Tuo xxl on sopiva, mutta jos kokomerkinnöillä, niin 46 ois hyvä.

  • Ihanat?. Onkos noiden paitojen ”modernimpi” nimitys shacket?Täti tässä yrittää pysytellä up-to-date?.

   • Hei Marianne! Sepä se, mutta vaarinpaita on niin söpö nimi, että käytämme sitä 🙂 Jep, on hyvä pysyä ajan hengessä mukana! Minäkin yritän 🙂 Kata

  • Hei Arja! Kiitos:) Jep, otamme 46 kokoa myös! Terkuin Kata

 3. Ihan teidän takia oli pakko liittyä Instagramiin, ettei vaan jää mistään paitsi ?, enkä siellä sitten muita seuraakaan.

  • Hei Minna! Ihana kuulla, täytämme odotoukset sielä! Moni muukin on kuulemma tehnyt samoin, että liittyvät jotta näkevät story videot ja nyt aloitamme tekemään uusia Reelsejä (lyhyitä videoita) jotka löytyvät myös meidän feedistä:) Ihanaa kun seuraat, kiitos siitä! Mukavaa päivää, kata