Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Tyylikkäänä stadiin ja landelle

Tyylikkäänä stadiin ja landelle

Vietätkö stadi- vai lande juhannusta? Tässä postauksessa on neljä mekkoa erilaisilla asusteilla, jotka kaikki soveltuvat joko urbaaniin cityyn tai maalaishenkiselle böndelle.

Me vietämme tuttuun tyyliin saaristo juhannusta Vaasan huvilallamme, jossa emme ole vielä tänä vuonna ehtineet käydäkään. Siivoojat ovat käyneet siivoamassa huvilan kesäkuntoon (10 isoa huonetta), kukkatäti on käynyt laittamassa kukkapenkit kuntoon  ja pojat kävivät tekemässä pihahommia

 

Tyylikkäänä stadiin ja landelle

Tyylikkäänä stadiin ja landelle

Cafe latte Karen mekko

Karen mekko on ihanan yksinkertainen. Siinä on V-kaula-aukko ja holkkihihat, jotka tipahtavat olkapäiden alle. V-kaula-aukon alapuolelta lähtee yksi vekki, joka antaa tilaa vartalon keskikohtaan. Mekko ylettyy pohkeiden alle, varsinkin ilman vyötä mekko on pidempi kuin vyöllä. Mekon sivuissa on halkiot.

Vaikka minulla ei ole mekossa vyötä, mikä siihen kuuluu, niin mekko ei silti ole ihan suora. Mekko on aavistuksen vartalonmyötäinen vyötärön kohdalta, huomaatko? Silti mekko ei ole eikä saakaan olla tiukka. Vartalon ja mekon väliin kuuluu jäädä happea.

 

Tyylikkäänä stadiin ja landelle

Ja sitten mekko vyöllä. Itse pidän kummastakin variaatiosta eli vyöllä tai ilman. Leo tennarit ovat mekkoon ihan täydelliset ja niitä löytyykin vielä kahdet.

 

Tyylikkäänä stadiin ja landelle

Sydämeni meinasi pysähtyä, kun perjantaina avasimme laatikoita mitä postipojat toivat ja sieltä löytyi ihania huiveja. Tämä logohuivi on TÄYDELLINEN cafe latte mekkoon ja toki muuhunkin asuun!

 

Tyylikkäänä stadiin ja landelle

DAY logohuivi

Rakastan DAYn isoja 100% villahuiveja. Ne ovat unelman kevyitä, isoja neliöitä ja pehmoisia kaulassa. Yhtään ne eivät kutita.

 

Tyylikkäänä stadiin ja landelle

Nämä beigen eri sävyt ovat niin ihania ja tyylikkäitä sävyjä! Ja ajatelkaa, nämä minun todella vanhat Chanelin pilottiaurinkolasit löytyivät joistain Gabin ulkotakin taskusta. Olin ne totaalisesti unohtanut, mutta yksi päivä Gabi tuli töihin nämä päässä ja samantien nappasin ne häneltä takaisin 🙂 Ja ihan uskomatonta on vielä se, ettei niissä ole naarmun naarmua

 

Tyylikkäänä stadiin ja landelle

Tyylikkäänä stadiin ja landelle

Musteensininen Karen mekko

Musteensininen väri ei ole tummansininen, mutta ei myöskään kirkkaansininen. Väri on siltä väliltä. Hieno ja tyylikäs väri, kerta kaikkiaan.

 

Tyylikkäänä stadiin ja landelle

Mainitsin tuossa ylempänä aurinkolaseista, niin mainittakoon myös, että kävin viime viikolla linssileikkauksessa. Eli silmälasit joutuivat piirongin laatikkoon jo samana iltana leikkauksesta. Vuosi sitten vielä vannoin, että en mene ikänäkökorjaukseen, koska minua hirvittää kaikki silmätouhut…mutta kuulin tuttaviltani niin hyviä suosituksia leikkauksesta, että uskaltauduin silmälääkäriin, joka suositteli minulle linssileikkausta. Halusin siis eroon silmälaseistani, koska ne ovat mm. vaikeuttaneet meidän kuvaustyötämme Gabin kanssa. Nyt olen ollut tosiaan ilman laseja muutaman päivän ja olen kyllä tyytyväinen, että uskaltauduin leikkaukseen. Leikkaus kesti hetken, ei sattunut yhtään ja henkilökunta sekä leikkaava lääkäri olivat ammattitaitoisia ja rauhoittavia. Joten jos harkitset linssileikkausta, niin ainakin minä voin sitä suositella.

Vieläkin etsin hetkellisesti silmälasejani…mutta enköhän pikkuhiljaa rupea tottumaan, ettei niitä enään tarvitse. Ihana fiilis!

 

Tyylikkäänä stadiin ja landelle

Gladys avokkaat

Gladys avokkaat ovat ihan samansävyiset mekon kanssa. Ihana setti, koska nyt avokkaiden rusettikin saa loistaa, koska asu on muuten yksivärinen. Gladys avokkaissa on loistava korko arkeen ja juhlaan.

 

Tyylikkäänä stadiin ja landelle

Onko cafe latte vai musteensininen Karen mekko sinun mekkosi? Minun on cafe latte 🙂

Musteensinisestä mekosta minulla on päälläni koko XS ja cafe latte mekosta koko S. Suurta eroa en mekkojen koossa huomaa, mutta valitsin itselleni koon S, koska mekko voi kutistua pesussa muutaman prosentin.

 

Tyylikkäänä stadiin ja landelle

Tyylikkäänä stadiin ja landelle

Dinnie mekko Kaneli

Dinnie mekko on rennompi mekko, kuin ylläoleva Karen mekko. Dinnie mekko on oiva kesämekko, jonka voi pukea päällensä kaupungille, rentoon työpaikkaan, kesälomalle ja böndelle.

Dinnie mekossa on lyhkäiset hihat, jotka ylettyvät kyynärpäiden yläpuolelle. Kaula-aukko on V-mallinen ja myös tässä mekossa, kuten Karen mekossa, kaula-aukon alla on vekki. Vekit ovat hyviä vartalolle, ne antavat tilaa, mutta eivät levennä. Seuraavasta kuvasta näet, kuinka kauniisti mekko istuu kainaloiden alta.

 

Tyylikkäänä stadiin ja landelle

Nämäkin Chanelin aurinkolasit kaivoin laatikosta, kun nyt voin käyttää laseja ilman vahvuuksia. Nämä ovat ainakin 10 vuotta vanhat lasit, mutta edelleen käyttökelpoiset. Ne ovat konjakin ruskeat ja trendikkään pyöreät. Joitakin tavaroita ei kannata koskaan hävittää, vaikka luulin että näitä en voi koskaan enään pitää, johtuen juuri huonosta näöstäni. Mutta väärässä olin!

 

Tyylikkäänä stadiin ja landelle

DAY ruutuhuivi

Oih, tämäkin huivi tuli juuri perjantaina ja on yhtä ihana kun Logo huivi. Tässä huivissä on beigeä, kanelia ja mustaa. Huivin kaneli sävy on ihan saman sävyinen kuin mekkokin on.

 

Tyylikkäänä stadiin ja landelle

Konjakki ballerinat remmillä

Olen aikaisemminkin maininnut, että Ten Pointsilla on loistava konjakin sävy kengissään, ihan kuin näissä ballerinoissakin on. Pohja on valkoista kumia ja kenkää kiertää myös korireunus. Minulla on jalassani kengistä koko 38 ja ne vastaavat ihan normaalia kokoa.

 

Tyylikkäänä stadiin ja landelle

Tyylikkäänä stadiin ja landelle

Dinnie mekko tummansininen

Kanelin mekon lisäksi Dinnie mekkoa löytyy klassinen tummansininen. Huomaatko, kuinka mekon helma on pyöristetty kauniisti?

Minulla on Dinnie mekoista päälläni koko XS. Mittataulukko löytyy mekon kohdalta verkkokaupastamme.

 

Tyylikkäänä stadiin ja landelle

Oletko samoilla linjoilla kanssani, että Karen mekko on stadi mekko ja Dixie mekko on lande mekko, jos mekot täytyy kategorioida jompaan kumpaan paikkaan?

 

Tyylikkäänä stadiin ja landelle

Puin mekkoon vyön ja hyvältä mekko näyttää vyölläkin. Kaikki eivät tykkää löysähköistä mekoista ja haluavat korostaa vyötäröä, niin on kiva kun leveät vyöt ovat taas tulleet markkinoille. Ne olivat useita vuosia poissa, kuten vyöt yleensäkin.

 • Jery vyö € 35,00
 • Gemma sandaalit ovat loppu

 

Tyylikkäänä stadiin ja landelle

Onko kaneli vai tummansininen Dinnie mekko sinun mekkosi? Minun on kaneli 🙂

Jos haluat tuotteet vielä juhannukseksi, niin tilaa heti:) Vastaamme tilauksiin päivittäin ja annamme maksutiedot. Heti kun maksu näkyy tilillämme, tuotteet lähtevät sinulle. Voit ottaa myös maksusta kuvan ja lähettää sen meille, niin se nopeuttaa paketin lähtöä. Näin saamme tuotteet ajoissa juhannukseksi perille:)

Kaikki tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.Toimitamme tuotteet veloituksetta lähimpään postiin tai postitoimipaikkaan.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-15.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin ma-su. Seurailethan sähköpostiasi, joskus posti voi mennä roskapostiin.

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

5 kommenttia

 1. Cafe latte ja kaneli näyttävät yhtä herrrrkulliselta, kuin maistuvatkin. Ihania sävyjä! Sinua pukevat nuo kaikki ylläolevassa asut ja värit !

  Vautsi! Nyt uskaltauduit silmäleikkaukseen. Paljon sinulla oli miinuksia silmissä? Tarvitsetko lukulaseja?
  Minulla on melkein -7 molemmissa silmissä. Olen aina mietiskellyt, miten ihanaa olisi aamullakin nähdä heti herättyä hyvin, ilman että ensin laittaa lasit päähän. Ja pakko pitää aina lasit vakio paikoissa, ettei tarvitse nenä pitkin pöydän pintoja etsiskellä, mihin ne lasit laitoin.
  En vaan uskalla mennä, jos joku meneekin pieleen. Lisäksi laseilla saa peitettyä silmäpussit ja väsyneen ilmeen?
  Tosi hienoa, että kaikki meni hyvin! Helpottaa varmasti paljon eloa ja oloa!

  • Hei Maarit ja kiitos kun kommentoit:) Heh, ne näyttävät ja maistuvat hyviltä, samaa mieltä! Juu, uskaltauduin. Minulla ei ollut miinusta paljoakaan, oli plussaa eli ikänäköä. On niin ihanaa, kun laseja ei tosiaan enään tarvitse käyttää. Mutta edelleen etsin niitä muutaman sadasosa sekunnin kunnes muistan, että jeeeeee! niitä ei enään ole. Aina leikkauksessa on riskinsä, mutta netiä en lukenut yhtään. Kuuntelin ystävieni kokemuksia, lääkäriä ja mieheni mielipidettä. ( Mieheni luki netistä toimenpiteestä ja muista asioista ja kertoi minulle). Jos olisin ruvennut lukemaan netistä toimenpidettä ja pieleen menneitä kokemuksia, niin en olisi uskaltanut varmastikaan mennä leikkaukseen. Luotin täysin kyllä lääkäriin, hän on kokenut ja sain hänestäkin suosituksia. Se on totta, että laseilla saa fiksattua ilmettä ja peiteltyä juuri silmäpusseja ja itselläni olevia harakanvarpaita silmäkulmissa 🙂 Mutta tyytyväinen olen 🙂 Aurinkoista Juhannusta, kata

   • Hienoa! ? kiitos. Oikein ihanaa juhannusta! ☀️?
    Muitakin ns. Tapoja jää päälle.
    Kun joskus pidän piilareita, niin automatic tulee tökittyä sormella kulmakarvojen väliin, kun niinsanotusti tökkää lasit kohdalleen, vaikka ei ole edes laseja päässä. Mahtaa olla koomisen näköistä jos joku seuraa sivusta?.

 2. Cafe latte Karen mekko ja Day logo huivi näyttävät Katan päällä älyttömän hyviltä. Pehmeän puuterinen yhdistemä ja mekko laskeutuu niin kauniisti. Vyöllä tai ilman, molemmat vaihtoehdot käyvät. Leo tennarit ja pilotti aurinkolasit natsaavat asuun täydellisesti. Wau!

  Karen mekko musteensinisenä on todella tyrmäävän kaunis. Aivan upea sävy mekossa. Karen mekoissa juuri tämä on ehdottamasti suosikkivärini. Gladys avokkaat ovat super naiselliset.

  Dinnie mekosta taas kaneli iski silmääni. Day ruutuhuivi, konjakki ballerinat, hattu sekä Dinnie kaneli mekko kuvissa katsellessani tuntuu, että tuolla asulla voisi istua viilenevässä kesäiltana rennosti ystävien kanssa kesämökin terassilla vaikka aamuun asti.

  Tummansinisenä Dinnie mekko onkin toisennäköinen. Varmasti ajattomampi väri, mutta kaneli on minut nyt hullannut.

  Kivalta kuullostaa Katan juhannus ja ilmojenkin pitäisi nyt suosia. Mukava kuulla, että linssileikkaus onnistui ja voit suositella muillekin. Nyt sujuu sitten kuvaukset Gabin kanssa helpommin.

  • Hei Jaana ja kiitos kommentistasi 🙂 Kiitos, beige on minun lempparivärini:) Ja kylää, uusi sininen on WAU! Oih, odotetaan ihanaa säätä Juhannukseksi! Nyt tuntuu kivalta pitää pieni breikki tämän epätavallisen kevään jälkeen 🙂 Terkuin Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *