Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Tropiikkimekon loistava fit

Tropiikkimekon loistava fit

 

Tropiikkimekko istuu kuin hansikas. Sanoisin, että se istuu kaikille vartalotyypeille yhtä hienosti eli tässä on jokaisen naisen fit-mekko. Mekko korostaa vartalon parhaita puolia. Toki meillä kaikilla vartalotyypeillä on erikohdassa vartaloamme ne ”parhaat puolet”, mutta näin yleisesti sanottuna.

Tropiikkimekon loistava fit tulee sen joustavasta ja mukailevasta materiaalista, joka korostaa decoltea ja vyötäröä (rypyt häivyttävät)

 

Tropiikkimekon loistava fit

Tämä asu on loistava työasu, mutta se menee myös pieneen juhlaan, kun korilaukun vaihtaa tyylikkäämpään ja pienempään laukkuun. Mikään ei estä pukemasta mekkoon tennareita!

 

Tropiikkimekon loistava fit

Tropiikkimekon loistava fit

Tropiikkimekko

Tropiikkimekossa on valekietaisu yläosa. Mekossa on pienet hihat, jotka peittävät olkapäät. Vyötäröllä on rypytetty vyötärökaistale jonka alapuolelta lähtee kapeita vekkejä. Vekit antavat tilaa massukalla ja leveä vyötärökaistale korostaa vyötäröä. Mekon yläosassa on vuori vyötärölle saakka ja hameosa on vuoriton.

Minulla on mekosta päälläni koko 34, joka on minulle täydellinen. Mekon mittataulukko löytyy täältä.

Tropiikkimekkoa pestään ja pidetään, eikä silitetä.

 

Tropiikkimekon loistava fit

Mekossa on taskut! Se onkin harvinaista tälle matskulle, että siihen on tehty taskut, joita voi käyttää

 

Tropiikkimekon loistava fit

Onko tämä sinun fit mekkosi?

Kaikki tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme. Toimitamme tuotteet veloituksetta lähimpään postiin tai postitoimipaikkaan.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-15.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin ma-su.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Jes tämä Tropiikkimekko voisi olla se hulda huolettoman kesämekko. Mikähän mahtaa olla mekon pituus?

    Mekon malli on kyllä naisellinen, korostaa parhaat puolet ja väritys on lempeän kesäinen. Ihanaa, että mekossa on taskut.

    Kenkiä ja laukkuja vaihtamalla mekon ilme vaihtuu ja mekko soveltuu moneen menoon.

    Jos on pakko laittaa yläosa, niin mitä Kata suosittelet? Minkä värisiä ja mallisia? Kesähän hellii meitä nyt, mutta aina ei ole näin. Aurinkoista viikonloppua ja nautitaan nyt näistä ilmoista.

    • Hei Jaana ja kiitos kommentistasi 🙂 mekon pituus oli n. 100 cm eli ylettyi polven alle. Puhun oli, koska mekko loppuunmyytiin jo heti aamusta 🙂 Lyhkäiset yläosat ovat parhaita hieman levenevien helmojen kanssa 🙂 Värin vois napata tropiikin kukista. Ihanaa auringon paistetta sinne, Kata