Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Pukeva ja näyttävä Luciana mekko

Pukeva ja näyttävä Luciana mekko

Luciana mekko on pukeva mekko. Mikä tekee mekosta pukevan ja näyttävän päällä? Pääsääntöisesti pukevuuden tekee mekon kaulus ja näyttävyyden mekon salsa alaosa.

Jos on lyhyet hiukset tai hiukset ovat kiinni, niin kaulus antaa varsinkin niskalle pukevuutta

 

Pukeva ja näyttävä Luciana mekko

Pukeva ja näyttävä Luciana mekko

Valkoinen pieni neuletakki sopii lyhyytensä ansiosta mekkojen päälle. Tällainen neuletakki on yksi kesän luottovaatteista, koska koskaan ei tiedä kesän säätä. Beiget wedget tuovat asuun aina naisellisuutta korkojensa ansiosta ja kaiken lisäksi ne ovat vielä loistavat kävellä.

 

Pukeva ja näyttävä Luciana mekko

Luciana mekko

Luciana mekko on ohkaista 100% puuvillaa. Mekossa on vajaamittaiset hihat ja hihansuissa on kuminauhakuja. Mekko on kevyesti vartalonmyötäinen vyötärölle saakka, siihen mistä ensimmäinen salsa kerros alkaa. Hameosassa on kaksi leveätä salsakerrosta. Luciana mekon napit aukeavat kokonaan eli mekko avautuu myös takkimekoksi.

Jery vyö sopii ihanasti mekkoon. Jos on fiilis, että mekot yleensäkin tuntuvat liian löysiltä, niin pehmoinen punosvyö on loistava vyö pukea vyötärölle. Vyö ei kiristä, koska siinä on kuminauhalankaa sisällä eikä se paina massukkaa istuessakaan.

 

Pukeva ja näyttävä Luciana mekko

Pukeva ja näyttävä Luciana mekko

Luciana mekossa on loistava malli X- ja erityisesti A-vartaloiselle naiselle. Se on istuva ylhäältä, mutta lantiossa on tilaa. Helma kätkee alleen lantion eli vartalosta tulee tasapainoisen näköinen.

Minulla on mekosta päällä koko 34 ja Gabilla on koko 36. Mekon mittataulukko löytyy täältä.

 

Pukeva ja näyttävä Luciana mekko

Gabi puki Anna Summer mekkohousut Luciana mekon alle. Kun pukee housut takkimekon alle, niin napit tulee jättää alhaalta auki maksimissaan vyötärölle saakka. Näin asusta tulee kevyempi, kun jalka näkyy mekon alta ainakin kävellessä. Myös jalat saavat enemmän pituutta, kun napit ovat alhaalta auki.

 

Pukeva ja näyttävä Luciana mekko

Anna housut ovat tarpeeksi kevyet mekon alle, koska niissä on ainoastaan kuminauha vyötäröllä eikä vetoketjua, nappia ja taskuja ole.

Anna housuja löytyy valkoisten lisäksi mustina ja kitin värisinä. Gabin valkoiset Great tennarit ovat loppu, mutta asuun sopii täydellisesti myös Great tennarit, joissa on hieman vaaleansinistä. Ne löytyvät täältä.

 

Pukeva ja näyttävä Luciana mekko

Farkkutakki kruunaa vielä Gabin asun. Asuun olisi sopinut myös valkoinen farkkutakki.

Luciana mekko on 100% puuvillaa. Se on ohut ja pehmoinen, vaikkakaan siinä ei ole stretchiä, se ei ole jäykkä eikä piukea.

 

Pukeva ja näyttävä Luciana mekko

Tykkäätkö sinä pukea housuja takkimekkojen alle? Vai käytätkö niitä mieluiten pelkkinä mekkoina?

Kaikki tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.Toimitamme tuotteet veloituksetta lähimpään postiin tai postitoimipaikkaan.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-15.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin ma-su.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

 1. Onko farkkutakilla ikärajaa? Taannoin täällä blogissa joku kysyi, että voiko – 68 syntynyt nainen enää käyttää farkkutakkia? En ole koskaan ajatellut, että se olisi vain nuorten juttu. Minusta se on enemmänkin tyyppi- kuin ikäkysymys. Olen itse seitsemänkymppinen enkä ole ajatellut, että olisin liian vanha käyttämään farkkutakkia? Olenko?

  • Hei Leena ja kiitos kommentistasi 🙂 Kysymykseesi suora vastaus: ei ole. Kyllä, farkkutakki on täysin tyyppikysymys, sama pätee nahkatakkiin. Kuten Jaanalle tuossa edellisessä kommentissa kirjoitin, niin farkkutakkejakin on monenlaisia. On hurjan trendikkäitä ja sitten on klassisia. Klassinen on ajaton ja tyylikäs. Sama pätee nahkatakkiin. On niittitakkeja ja on tyylikkäitä takkeja. Sinä et ole liian vanha käyttämään farkkutakkia, et missään nimessä! Farkkutakki ja aikuinen nainen = kyllä! Aurinkoista viikonloppua, ihanaa kun Pekka Pouta on luvannut upeaa säätä. Toivotaan todella, että tämä kestää myös juhannuksen yli. Terveisin Kata

 2. Ihana salsamekko! Kaulus teki siitä niin tyykikkään ja alaosan salsaosuus taas kesäisen naisellisen. Kata ja Gabi olivat niin kauniita kuvissa; freesejä ja säteileviä.

  Valkoinen neule- ja farkkutakki on kesän must tuotteita. Farkkutakki saa kyllä tyttäreni haukkomaan henkeä, että äiti hankkisi farkkutakin, koska se on kuulemma vain nuorten juttu. Vaikka ikää on, niin en todellakaan aio näyttää mummolta, vaan nuorekkaalta hyvällä maulla. Ei kiitos napapaidoille, mutta kyllä farkkutakille.

  Valkoinen neuletakki löytyi Doppista joku aika sitten ja se onkin kanelipulla vekkarini kanssa yksi lempivaatteistani. Nytkin laitoin neuletakin harteilleni, kun istun kesämökkimme terassilla tekemässä etätöitä ja viettämässä kahvitaukoa. Lämmittää vaan ei hiosta.

  Jery-vyö ja beiger wedget sointuu hyvin asuun ja korostavat naisellisuutta. Kun paitamekon alle taas pukee valkoiset housut, jättää napit auki takkimekosta, niin asu onkin toisenlainen. Tyylikäs ja sopii toimistokäyttöön.

  Itse pidän takkimekoista milloin pelkkänä mekkona, milloin niin että housut on alla. Vielä en ole löytänyt tänä kesänä itselleni takkimekkoa, mikä olisi helppo tälle hulda huolettomalle.

  Kaipaan vieläkin Inwearin vanhaa takkimekkoani, mitä ei pitänyt silitellä. Ihme kangasta oli, sileä pesun jälkeen, hengittävä ja helmat hulmusi. Samasta kankaasta oli minulla safarimekkokin. Mikseiköhän safarimekot ole tehneet come backia?

  Great tennarit valkoisena oli ihan paras hankinta jaloilleni. Onneksi ostin omani Doppista jo keväällä. Jalat kiittää ja niillä voi juosta, jos on kiire ja ne ovat naiselliset. Toivotaan, että ensi vuonnakin niitä saa. Onkohan niitä koskaan valmistettu punaisina?

  • Hei Jaana ja kiitos kun kommentoit:) Ihanaa kun tykkäsit asukokonaisuuksista! Juuri näin, kyllä farkkutakille! Ja farkkutakkikin voi olla tyylikäs, kuten kuvassa oleva Bretelle farkkutakki onkin 🙂 Erikseen ovat sitten ne superyliöverinisot ja kulutetut ja rikkinäiset farkkutakit, ne ovat vain nuorille. Odotas vain safarimekkoja, tulee tulee 🙂 Great tennareita oli meillä jo helmikuussa punaisena! Ja olikin upea punainen, mokkanahkainen valkoisella pohjalla. No, ne hujahtivat liikkeestä alta aikayksikön 🙂 Punainen on muuten mokkasena upeampi kuin nahkasena, sama pätee tummansiniseen. Aurinkoista viikonloppua sinulle, nyt aurinko hellii meitä! Kata