Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Kolme toppia kahdella eri housumallilla

Kolme toppia kaksilla housumalleilla

Paljon kysytään neuvoa, miten erilaisten housujen kanssa puetaan toppeja, jotka ovat malliltaan suorahkoja ja löysiä. Usein suorissa ja löysähköissä topeissa on vaarana se, että jos ne pukee ”väärin” niin lopputulos on raskaan näköinen ja tasapaksun oloinen vartalo, jota halutaan välttää.

Olemme stailanneet kolme toppia löysähköjen nyörihousujen sekä slimmien nilkkafarkkujen kanssa. Kuvista näkee, miten suosittelemme, että ne puetaan.

 

Röyhelötoppi ja Zella nyörihousut

Kun löysähköjen housujen kanssa pukee löysähkön yläosan, niin yläosa on puettava housujen sisälle. On tärkeää, että lantion kaari tulee esille. Näin saadaan sopusuhtaisen näköinen vartalo. Jos röyhelötopin jättää roikkumaan Zella nyörihousujen päälle, saadaan aikaiseksi tasapaksu fiilis. Kun toppi on suorahko ja housut löysähköt, niin jommasta kummasta on saatava kapeampi ja se saadaan topista, kun se puetaan housun sisälle.

 

Kolme toppia kaksilla housumalleilla

Kolme toppia kaksilla housumalleilla

Röyhelötopissa on ihana kaula-aukko! Kaula-aukossa on ohut kuminauha, joten se venyy kun sen pukee päällensä. Toppi istuu edestä kauniisti. Malliltaan se on suorahko tai aavistuksen alaspäin levenevä. Toppia löytyy valkoisena ja vaaleansinisenä.

Minulla on päällä topista koko 34. Toppi on reiluhkoa kokoa, topin mittataulukko löytyy verkkokaupastamme täältä.

 

Kolme toppia kaksilla housumalleilla

Röyhelötoppi ja nikkafarkut

Istuvien nilkkafarkkujen kanssa toppi jätetään roikkumaan housujen päälle. Kapeat housut tasapainottavat löysähköä toppia. Näillä farkuilla vartalo ei näytä tasapaksulta, vaikka toppi onkin housujen päällä. Asu näyttäisi hyvinkin ”vanhanaikaiselta”, jos topin pukisi tiukkojen farkkujen sisälle.

Minulla on jalassani kesän lempikengät, Henrietta sandaalit. Ne ovat kauniit, ajan hengessä olevat mukavat sandaalit.

 

Kolme toppia kaksilla housumalleilla

Kolme toppia kaksilla housumalleilla

Hyvä ohjenuora on se, että löysä yläosa, timmi alaosa. Timmi yläosa, löysä alaosa. Lyhyt helma mekossa tai hameessa, ei paljastava kaula-aukko tai yläosa. Puetaan periaatteessa aina vastakohdat, niin kokonaisuus ei mene pieleen

 

Kolme toppia kaksilla housumalleilla

Sarah toppi ja Zella nyörihousut

Sarah toppi puetaan taas Zella nyörihousujen sisälle. Toppi on liian löysä, samoin housut ovat liian löysät jotta topin voisi jättää housujen päälle.

Valkoinen farkkutakki raikastaa asun, jonka valkoiset tennarit keltaisilla yksityiskohdilla kruunaavat asukokonaisuuden

 

Kolme toppia kaksilla housumalleilla

Kolme toppia kaksilla housumalleilla

Zella housuissa on leveä kuminauha vyötärö, jossa on kaksi nyöriä. Edessä on feikki vetoketjukuja, mutta housut vain vetäistään jalkaan. Sivussa on taskut ja malliltaan housut hieman kapenevat alaspäin. Takana on kaksi viirutaskua. Housut ovat löysähköt mutta istuvat pepusta ja reisiin jää muutama sentti tyhjää tilaa. Housuissa on prässit, niiden tarkoitus on saada housut näyttämään siisteiltä ja tyylikkäiltä. Jos prässejä ei halua, voi ne silittää pois. Housuissa on kapeat lahkeet ja korkea vyötärö. Housut ylettyvät jalkapöydän päälle.

Minulla on jalassani housuista koko 34. Mittataulukko löytyy verkkokaupastamme täältä.

 

Kolme toppia kaksilla housumalleilla

Kolme toppia kaksilla housumalleilla

Sarah raitatoppi on kiva ja käyttökelpoinen kesätoppi. Raidat ovat luonnonvalkoisia ja kamelin värisiä. Topissa on leveät olkaimet ja V-kaula-aukko, joka ei ole liian syvä. Toppi on kauniisti vartalonmyötäinen kainaloiden alta, jonka jälkeen se lähtee levenemään hieman alaspäin. Edessä oleva vekki antaa tilaa vartalon keskikohdalle ja lantiolle. Topin helma on pyöristetty ja se ylettyy juuri haarasauman alapuolelle, mikä näyttää kivalta kapeiden housujen kanssa.

Katalla on Sarah topista päällä koko 34. Topin mittataulukko löytyy  täältä.

 

Sarah toppi ja nilkkafarkut

Sarah toppi näyttää hyvältä kapeiden housujen päällä. Topit, joissa on pyöristetty helma, ovat vartaloystävällisiä. Edessä oleva vekki ei haitannut topin ulkonäköä, vaikka sen puki Zella nyörihousujen sisälle, mutta toki housujen päällä toppi tulee enemmän oikeuksiinsa, juuri etuvekkinsä takia.

 

Kolme toppia kaksilla housumalleilla

Tropiikkitoppi ja Zella nyörihousut

Tämä toppi oli helpoin ja luontevin pukea housujen sisälle, koska se oli malliltaan lyhkäisin näistä kolmesta topista. Vedin tropiikkitoppia enemmän pussille vyötärönauhan päälle. Tämän topin olisi voinut pukea nyörihousujen kanssa myös siten, että se olisi ollut vain puoliksi housujen sisällä. Jos niin haluaa topin pukea, niin toppi kannattaa laittaa sivulta, lonkan kohdalta sisälle. Kuten alussa  kerroin, lantionkaari on hyvä olla näkyvillä.

 

Kolme toppia kaksilla housumalleilla

Sovitin Gogo tennareita nyt oikein kunnolla ja ovatpa ne ihanat. Ne ovat todella hyvät jalkaan, pohja on loistava ja ne näyttivät jalassa myös paljon paremmalta kuin hyllyllä. Ei tarvitse miettiä, että ei omista mitään keltaista, jolloin Gogo tennareita ei voi hankkia. Tennarit ovat kaikista mageimmat, kun ne saavat loistaa jaloissa eikä muuta keltaista asussa ole.

 

Kolme toppia kaksilla housumalleilla

Sininen farkkutakki nappaa kauniisti tropiikkitopin sinisävyiset kukat. Mutta asussa ei tarvitse olla mitään sinistä farkkutakin kaverina. Sen voi yhdistää mihin asukokonaisuuteen tahansa!

 

Kolme toppia kaksilla housumalleilla

Tropiikkitoppi ja nilkkafarkut

Kapeiden farkkujen kanssa tropiikkitoppi jätetään farkkujen päälle. Jos toppi tuntuu liian suoralta, voi sen laittaa edestä toiselta puolelta hieman housun sisälle. Tällöin pukisin farkkuihin myös vyön. Vyö toimii kauniina yksityiskohtana sekä sen tehtävänä on pitää housut ylhäällä, ettei niitä tarvitse nostella.

 

Kolme toppia kaksilla housumalleilla

Tropiikkitopissa on kauniit värit. Toppi on edestä rypistymätöntä polyesteriä ja takaosa on joustavaa trikoota. Takaosa on yksivärinen luonnonvalkoinen. Topin kauluksessa on limenvihreä raikas resorikantti. Hihat tipahtavat olkapäiden alapuolelle ja malliltaan toppi on suora.

Minulla on päällä tropiikkitopista koko 34. Topin mittataulukko löytyy täältä.

 

Kolme toppia kaksilla housumalleilla

Kaikki tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme. Toimitamme tuotteet veloituksetta lähimpään postiin tai postitoimipaikkaan.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-15.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin ma-su.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

5 kommenttia

 1. Kauniita toppeja. Valkoinen on kuin helmi ja sininen tuo mieleen kesäpäivän poutapilven. Molemmat ovat kuninkaallisen kauniita. Ihania. Kaulus on niin kaunis. Menee harkitaan ja toivottavasti en harkitse liian kauan.

  Sarah toppi ja Zella nyörihousut ovat klassikkoja. Mikä ihanan kermainen värimaailma,niin pehmeä ja sopii Katalle todella hyvin.

  Valkoiset farkut kuuluvat ihan kesän must juttuihin. Olen itse ihan unohtanut ne. Kaivanpa esiin. Tropiikkitoppi on jännä. Aivan erinäköinen farkkutakin kanssa, kuin ilman. Nappaa todella väriä farkkutakista.

  Henrietta sandaalit ja Gogo tennarit ovat todella jalkoja helliviä kenkiä. Voi kun ilmat lämpenisi, niin voisikin sandaaleita käyttää ja lakata varpaan kynnet vaikka punaiseksi. Kesällä voi hullutella.

 2. Joku vaalea nahka toppi olisi ihku, ehkä kermanvärinen, nam

 3. Huomenia! Onpa ihania toppeja!? Hyviä vinkkejä! ?? pienillä nikseillä saadaan näyttävyyttä, kaikkea ei tule aina edes ajatelleeksi.
  Oli niiiin ihana viime perjantain käynti! Kun ei oltu nähty aikoihin. Niin mahtavan asu setin sain, kera pukeutumisohjeiden!
  Hauskaa, kun valkoisen housujen sijaan lähti kahdet mustat?, monikäyttöisiä molemmat ja käy myös kesällä ja jatkoon syksyllä. Kaikki hankinnat sopii vaatekaappiiini, sehän tässä on parasta. Monimuotoisuus.
  Miten minun kävisikään ilman teitä, olette kyllä mahtavia ! Jäi niin iloinen mieli käynnistä. Myös henkisesti. Kiitos jälleen kerran❤️

  • Huomenta Maarit ja kiitos viestistäsi 🙂 Oli ihana nähdä pitkästä aikaa, kiitos kun kävit! No tosiaan valkoinen vaihtui lennossa mustiin ja kaksiin housuihin, mutta ihan erilaisiin! Sait jäätävän hyvät setit, olisi ollut ihan mun setit myös:) Ja se mekko, ihan loistit siinä! Täytyypä kuvata se tänne blogiin myös. Juuri näin, ostetaan sellaista mikä sopii jo ennestään vaatekaappiin. Aurinkoista viikkoa sinulle ja mehän nähdään taas, Kata

   • No niinhän me nähdään! ? Nyt alkaa mekkokelit! ? Kävimpä kuitenkin perjantaina noutamassa Kanniston korvapuusteja Stockalta, ne on niiin hyviä! Ja isoja! Yksi puusti riittää kahdelle päivälle, tai kahdelle hengelle?.
    Aurinkoista loppuviikkoa!