Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Joko sinulla on aamiaismekko? Nyt löytyy raita-, smaragdi- ja timanttimekot

Muistatko ”aamiaismekko” postaukseni viime vuoden joulukuulta täältä? Ah, kuvissa seison uuden Espanjan loma-asuntomme terassilla Valoran kanssa. Olimme juuri ajaneet sinne Euroopan läpi, mukanamme auto täynnä tavaraa ja tietysti Valora mopsi. Aamiaismekko myytiin hujauksessa loppuun ja jos silloin jäit ilman mekkoa, niin tässä on nyt valittavana Aamiaismekoista 6 erilaista mekkoa.

Aamiaismekko ratkaisee monta kesän ja lomamatkan asupulmaa. Se sopii lomamatkalla aamiaiselle. kesämökillä päivämekoksi, kaupungissa arkimekoksi, viikonloppuisin kotimekoksi jne…

 

1. Sinivalkoraitainen Aamiaismekko

 

Sinivalkoraitaisessa Aamiaismekossa on tummansininen pohja, jossa on ohkaisia valkoisia raitoja. Mekot ovat 100% puuvillaa. Kaula-aukko on V-mallinen, joka ei ole liian syvään uurrettu. Vasemmalla puolella on huomaamaton rintatasku.

 

2. Kaneliraitainen Aamiaismekko

 

Kameliraitaisessa Aamiaismekossa on luonnonvalkoinen pohja, jossa on ohkaisia kanelin värisiä raitoja. Mekossa on holkkihihat, jotka putoavat reippaasti olkapäiden alapuolelle.

 

3. Sininen smaragdi Aamiaismekko

 

Sinisessä smaragdi Aamiaismekossa on keskisininen pohjaväri ja smaragdit ovat valkoisia, tummansinisiä ja kamelin värisiä. Mekon vyötäröllä on ohut vyö, jonka voi sitoa vyötärön ympäri suht tiukasti ja vetää mekkoa hieman pussille sen yläpuolelta tai vyön voi sitoa löysästi vyötärön ympärille, jolloin mekko ei lyhene. Pussimaisuus lyhentää mekkoa muutaman sentin. Vyön voi sitoa myös taakse.

 

4. Luonnonvalkoinen smaragdi Aamiaismekko

 

Luonnonvalkoisessa smaragdi Aamiaismekossa on tummansinisiä ja armeijanvihreitä smaragdeja. Mekko ylettyy polveen, se on noin 100 cm pitkä. Vyöllä on helppo säädellä mekon pituutta. Mekon helma on pyöristetty, mikä on loistava yksityiskohta ja se myös kaventaa vyötärön.

 

Sininen timantti Aamiaismekko

 

Sinisessä timanttikuosisessa Aamiaismekossa on tummansininen pohja, jossa on valkoisia pieniä timantteja. Minulla on kaikista mekoista päälläni koko S. Mekkoja löytyy koot XS-XXL. Mittataulukko löytyy Doppshop verkkokaupastamme, jokaisen mekon kohdalta.

 

Kaneli timantti Aamiaismekko

 

Kanelisessa timantti Aamiaismekossa on luonnonvalkoinen pohja ja timantit ovat kanelin värisiä. Mekot ovat edukkaita ja jos pidit monesta kuosista, niin juuri Aamiaismekkoja voi olla kaapissa useita. Näille on aina käyttöä.

 

Joistakin kuoseista löytyy myös t-paita ja t-paitoina löytyy myös kuoseja, joita ei ole mekkoina. Näiden t-paitojen lisäksi Kedita t-paitaa löytyy yksivärinen valkoinen ja tummansininen.

Kaikki tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme. Toimitamme tuotteet veloituksetta lähimpään postiin tai postitoimipaikkaan.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-15.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin ma-su.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

 1. Wau mitä aamiaismekkoja! Onpahan mistä valita.

  Sinivalkoraitainen kesäaamujen ja -päivien klassikko. Aurinko, meri ja tämä mekko, varma valinta.

  Kaneliraitainen mekko tuo mieleeni torin ja marjat. Tällä mekko hipsisin aamulla torikahville, ostaisin marjoja, leiposin marjaisan piirakan nauttien kesäpäivästä.

  Sinisellä smaragdi mekolla kävelisin kesällä vaikka töihin tai syömään lounasta ystävieni kanssa. Taattu katseen vangitsija mekko, ihana väri ja kuvio.

  Luonnonvalkoinen smaragdi tuo minulle linnunmunat mieleeni, vaikka mekon kuvio ja väri ovat sointuvat ja mageat. Mekon kuviot juoksevat elävästi silmissäni. Ihme juttu…

  Sininen ja kaneli timanttimekot huolettomia sekä tyynen tyylikkäitä mekkoja.

  Nyt alkaa itselläni kesäisten mekkojen suhteen kiintiö olla täynnä, mutta onneksi nuo samat kuviot ja värit löytyy myös paidoissa.

  Helppoja, huolettomia, mukavia ja siistejä paitoja kesällä tarvitaan. Eipähän tarvitse aina olla pyykkäämässä, kun voi lennosta vaihtaa. Äkkiä täytyy valita, jos mielii itselleen niitä saada.

  • Hei Jaana ja kiitos kun kommentoit:) Ihanaa kun tykkäsit Aamiaismekoista! ne ovat niin kätevän naisen mekkoja ja tosiaan, niitä voi olla kaapissa enemmän kuin yksi. Totta, paitoja pitää olla, ettei tarvitse pestä jatkuvasti. Toivotaan kesäistä säätä ensi viikkoon, niin saadaan kulkea mekko päällä 🙂 terkuin Kata