Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


16.6.2020 |

Oliko se niin, että sinistä sen olla pitää?

Oliko se niin, että sinistä sen olla pitää?

Oi kuinka ihanan innoissanne ollette olleet meidän mekkopostauksista! Kiitos siitä 🙂 Useat mekot on loppuunmyyty jo postauspäivän aamuna. Ennen Juhannusta haluan esitellä vielä nämä kaksi helppoa ja klassista mekkoa sekä valkoisen solmuketopin pallohameella. Jos toimimme rivakkaasti tänä aamuna eli tilauksesi jälkeen lähetämme sinulle maksutiedot ja jos maksu on suoritettu ennen klo. 14.00 niin mekko lähtee sinulle tänään. Jos Pete Posteljooni kulkee yhtä jouhevasti kuin tähän mennessä, niin mekko on sinulla jo huomenna, viimeistään torstaina. Toki tämä prosessi koskee kaikkia verkkokauppa tuotteitamme 🙂

Tehdään vilkas aamu, niin saat uutta ja ihanaa päällesi Juhannukseksi! Käy katsomassa meidän SALE osio verkkokaupassamme, siellä on alkanut jo kesäale!

 

Oliko se niin, että sinistä sen olla pitää?

Oliko se niin, että sinistä sen olla pitää?

Ava raitamekko

Ava mekko on klassinen sinivalkoinen raitamekko. Mekossa on kaunis kaulus. Neliskulmaista kaulusta saa nykyään etsiä, niitä ei mekoissa usein näe. Avassa on hyvän mittaiset hihat, ne ylettyvät kyynärvarren yläpuolelle. Mekko on kauniisti vartalonmyötäinen, mutta se ei ole piukea makkarankuori. Mekko ylettyy itselläni juuri polven puoliväliin.

Mekko on pehmoista, paksuhkoa ja joustavaa materiaalia. Minulla on mekosta päälläni koko 36. Pienempikin koko olisi mahtunut, tässä koossa itselläni jäi hieman löysyyttä vyötärölle, mutta kun mekko on aavistuksen löysä, ei tarvitse miettiä että massukka päivänmittaan ”pomppaa” mekosta näkyville. Ava raitamekon mittataulukko löytyy verkkokaupastamme.

 

Oliko se niin, että sinistä sen olla pitää?

Tummansiniset mokkatennarit ovat kauniit ja sirot juuri mekkojen kanssa käytettäviksi. Pidän tennareiden leveistä nauhoista ja valkoisesta kumipohjasta.

 

Oliko se niin, että sinistä sen olla pitää?

Huomaatko ohkaisen tummansinisen tereen mekon sivussa? Se on linjakas yksityiskohta.

 

Oliko se niin, että sinistä sen olla pitää?

Minulla on jalassani viime kesän Höglin avokkaat. Nythän meiltä löytyy slingback avokasta kirkkaansinisenä. Löydät ne täältä.

 

Oliko se niin, että sinistä sen olla pitää?

Bayan pallohame

Bayan pallohameessa on tummansininen pohja ja pallot ovat luonnonvalkoisia. Hameen takana vyötäröllä on kuminauha, mutta edestä vyötärönauha on sileä. Hame on ”huivihameen” mallinen alhaalta, joka tarkoittaa sitä, että hameen sivut ovat epätasaiset. Hame on kevyttä viskoosia ja se liikkuu kauniisti kävellessä tai tanssiessa. Minulla on hameesta päälläni koko 34.

Bayan pallohame on loistava tanssihame. Se liikkuu kauniisti tanssiessa ja siinä on tilaa ottaa isojakin askeleita, vaikkapa dramaattisessa tangossa

 

Oliko se niin, että sinistä sen olla pitää?

Solmuketoppi

Meillä on ennenkin ollut tätä ihanaa solmuketoppia. Se on näyttävä toppi yksistään ja se sopii niin hameiden kuin housujenkin kanssa. Toppi on joustavaa materiaalia ja se on helppo pukea päälle, koska niskassa on nappi. Edessä on nauhat, jotka solmitaan joko solmulle tai rusetille. Tätä toppia voi käyttää ympäri vuoden, talvella se menee neuletakkien ja jakkujenkin alle, solmu ei haittaa yhtään, koska se on niin pieni.

Minulla on solmuketopista päälläni koko 36. Topin mittataulukko löytyy verkkokaupastamme.

 

Oliko se niin, että sinistä sen olla pitää?

Isopalloinen valekietaisumekko

Tässä pallomekossa on taas se suosikkimetriaali eli ”pese ja pidä, älä silitä”. Mekossa on valekietaisumalli mekon yläosassa ja muutama vekki vyötäröllä. Hihat on tyylikkään mittaiset ja mekko ylettyy polven puoliväliin. Mekon yläosassa on tuplakangas.

Minulla on mekosta päälläni koko 34 eli mekko on normaalia kokoa. Mekon mittataulukko löytyy verkkokaupastamme.

 

Oliko se niin, että sinistä sen olla pitää?

Kauniit ja raikkaat valkoiset tennarit vaaleansinisellä yksityiskohdalla ovat tähänkin mekkoon ihan kympit!

 

Oliko se niin, että sinistä sen olla pitää?

Pääset verkkokauppaamme tästä. Samat tarjoukset löytyvät liikkeestämme.

Kaikki tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.Toimitamme tuotteet veloituksetta lähimpään postiin tai postitoimipaikkaan.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-15.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin ma-su. Seurailethan sähköpostiasi, joskus posti voi mennä roskapostiin.

 


2 kommenttia

 1. Jaana sanoo:

  Raitamekko on niin raikas. Pidän erityisesti mekon kaula-aukosta ja hihat on plussaa. Great navyt sopivat todella hyvin mekon kanssa.

  Solmukepaita on vekkuli. Hyvä valinta nyt helteellä ja menee myös jakkujen alle. Raikas. Huivihameen helmat ovat kuin luotu tanssiin. Tämä asu on kohtalokkaan voimanaisen asu. Sähkönsiniset slingbackit jalassa tassii lattian liekkeihin.

  Pallomekko on helppo ja naisellinen. Mutkaton asu ja kenkiä vaihtamalla mekolla sipustellaan vaikka minne.

  Ihana postaus upeine kuvineen. Katalla, Gabilla ja Doppin enkelimyyjillä pitää kiirettä näin ennen juhannusta. Kiireen keskelläkin palvelu pelaa, hymy ja iloisuus välittyy asiakkaisiin asti. Super, super ihana putiiiki, mahtava palvelu ja laadukkaat vaatteet.

  Eilen tarttui mukaani mekko, mikä sai anopinkin hymyilemään. Kerrankin sinistä, hänen lempiväriään ja vieläpä pitkän laiha mekko. Tuo sana pitkän laiha nauratti. Voiko mekko olla sellainen? Vastaus anopiltani: Kyllä voi tai sitten se voi olla nakinkuori mekko. Kai ikä vie estot kielen käytössä, mutta nauroimme koko perhe tälle jutulle. Kiitos Kata sinulle tästä pitkän laihan sinisestä mekosta millä on tarkoitus fiilistellä tämä juhannus. Se sai anopinkin hyväksynnän.

  • Kata sanoo:

   Hei Jaana ja kiitos kun kommentoit 🙂 Ihanaa kun tykkäsit asuista ja kuvista 🙂 Oih, hankkimasi mekko on sinulle ihan kymppi +! Jep, se on laihamekko 🙂 Minusta se kuvaa hyvin mekon mallia ja miltä mekko näyttää päällä. Mahtavaa, että anoppi tykkäsi! Nyt saa Juhannus tulla! Odotan niin, että pääsen pariksi päiväksi huville. Vanha kiehtoo minua taloissa ja huonekaluissa ja sitä sieltä löytyy. Muuten, teemme Gabin kanssa Juhannusvideon ja koitamme saada sen julkaistua Juhannus aattona! Toivottavasti ehdit katsoa sen:) Aurinkoista Juhannusta teille ja nautitaan! Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *