Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Katan & Gabin Juhannuspuuhat Vaasan huvilalla

Teimme Gabin kanssa teille Juhannusvideon meidän puuhistamme täällä Vaasan huvilalla. Asuina videossa meillä on ihania mekkoja, jotka kaikki löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme. Tässä asut myös kuvina, lisää infoa tuotteista löytyy verkkokaupastamme. Klikkaa pinkkiä tekstiä, niin pääset suoraan tuotteen kohdalle verkkokaupassamme.

Katso video Insta TV:stä täältä ja Facebookista täältä.

 

Blondie mekko € 119,95 (149,95)

 

Dee safarimekko € 159,95

 

Biza paita € 79,95
Carmina hame € 89,95

 

Donita pellavamekko/tunika € 99,95

 

Victorine mekko € 119,95

 

Sophia mekko € 99,95

 

Debby mekko € 119,95 (149,95)

 

Delina maximekko € 129,95

 

Dianna mekko vyöllä € 99,95

 

Drine raitapaita € 54,95
Dillin farkkuhame € 89,95

Ihanaa Juhannusta! Terveisin Kata & Gabi

Kaikki tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.Toimitamme tuotteet veloituksetta lähimpään postiin tai postitoimipaikkaan.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-15.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin ma-su. Seurailethan sähköpostiasi, joskus posti voi mennä roskapostiin.

Kategoriat

2 kommenttia

 1. Valloittava juhannusvideo ja hurmaavia mekkoja. Gabi ja Kata kauniina aivan ihanassa kesäparatiisissä. Teillä on super ihana juhannus taatusti.

  Kata näyttää Blondie mekko päällä aivan ruotsalaiselta ladylta saaristohuvilallaan. Mekon malli on pop.

  Gabin päällä oleva safarimekko iski silmääni. Onkohan sitä muissa väreissä?

  Biza paita ja Carmina hame on hillityn tyylikäs kesäasu. Anopin ehdoton suosikki. Josko hänkin innostuisi Doppailemaan?

  Gabin päällä oleva Donita pellavamekko/tunika on juuri sopiva tähän helteeseen. Nuorekas. Tyttäreni suosikki.

  Ei voi muuta kuin ihastella kun katsoo kuinka hyvin Victorinen mekon sävy sopii Katalle. Mikä lakki on päässä Katalla? Löytyykö Doppista?

  Sophia mekon herkän sininen sävy, hihat ja helma hurmaa kenet rahansa. Boheemi hippie look, modernilla twistilä.

  Debby mekon Kata on tainnut esitellä aiemminkin, mutta nyt mekko pääse juhannuksena oikeuksiinsa. Mekon hihat ovat tosi mageet kuin enkelin siivet.

  Delina maximekkoon iski ystäväni silmänsä. Sillä mekolla kerätään juuri ne kukat sängyn alle ja nähdään taatusti unta Mr. Rightista.

  Samainen ystäväni tykkäsi myös Dianna mekosta. Se mekko päällä hän leipoisi korvapuusteja Mr. Rightille. Kehoitinkin häntä kääntymään Doppin verkkokaupan puoleen heti mikäli mekkoja mieli tekee tai jää ilman niitä.

  Drine raitapaita ja Dillin farkkuhameeseen iskin silmäni. Onkohan tuo farkkuhame kovaa vai pehmeää farkkua? Samoin Gabin päässä oleva hattu kiinnostaa. Löytyykö Doppista?

  Nyt juhannuksen viettoon. Meillä oli naisten kesken muotiraati ihastelemassa juhannusvideota sekä pisteyttämässä asuja.

  Rentouttavaa juhannusta Katalle, Gabille perheineen ja nauttikaa yhdessäolosta, auringosta, hyvästä menuusta juomineen. Pian ne päivät taas alkavat lyhenemään…

  • Huomenta Jaana ja kiitos kommentistasi 🙂 Ihanaa kun tykkäsit videosta ja miten hienosti analysoit asuja! Hatut ovat viime vuoden hattuja eli enään niitä ei valitettavasti löydy. Tarkkaavaisena huomasit nyt safarimekon, josta kyselitkin kerran 🙂 Vain tämä väri löytyy, muistaisin että siitä ei valmistettu kuin tämä tumma kameli. Farkkuhame on pehmoinen ja joustava, oikein mukava päällä. Ihana muotiraati teillä 🙂 Ja olipa kerrassaan upea juhannus. Sää oli kerrassaan mainio, olimme niin sen ansainneet kevään jälkeen. Ja tämähän vain jatkuu, nyt meitä hemmotellaan ihan olan takaa! Aurinkoista viikkoa ja työniloa, jos et ole vielä kesälomalla. Terveisin Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *