Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Pikkusievä Mollimekko

Pikkusievä Mollimekko

Mollimekko kuuluu pieneen ja sievään mekkokategoriaan. Itselläni tulee juuri tällaisista hieman lyhkäisemmistä ja leveämmistä, mutta rinnankohdalta istuvista mekoista pikkusievä olo. Pikkusievällä tarkoitan naisellista, siroa, hentoista ja sievää naistyyppiä. Itseäni en kategorioi suoraan siroon ja hentoon, hieman kuitenkin sievään naistyyppiin, mutta naiselliseen naistyyppiin kylläkin.

Itselläni tulee vaatteista yleensä vahvat ja selkeät fiilikset kun puen ne päälleni. Mielikuvitukseni rupeaa lentämään, että mihin tilanteeseen pukisin asun, mitä vuosilukua vaate edustaa, kenen asulta se näyttää jne..itselleni vaatteet eivät ole pelkästään ”vaatteita” vaan ne ovat paljon muuta. Ehkä juuri tämän takia olenkin ollut vaatealalla koko ikäni!

 

Pikkusievä Mollimekko

Pikkusievä Mollimekko

Onko sinulla tulossa juhlia tänä kesänä? Juhlia ei ole kovasti uskaltanut ennakoida ja ruveta järjestämään vielä toukokuussa, mutta nyt meiltä on paljon käyty hankkimassa asuja rippijuhliin, syntymäpäiville ja häihin. Myös elokuun lopussa oleviin ylioppilasjuhliin on asuja hankittu.

Moni kyselee, että löytyykö vielä juhla-asuja elokuussa, kun ylioppilaat saavat painaa ylioppilaslakin päähänsä. Kerron, että kesän juhla-asut ovat silloin jo loppuunmyyty ja elokuussa ei hurjan paljon juhla-asuja tule. Elokuu on enemmänkin ”back to work- vaatetusta”. Mutta meidän oma Doppwoman mekkomallistomme on saatavilla heinäkuun loppupuolella! Sieltä löytyy kauniita mekkoja syksyn kuoseissa ja väreissä! 

Pysythän kuulolla, Doppwoman alkusyksyn mekkomallisto julkaistaan heinäkuun loppupuolella!

 

Pikkusievä Mollimekko

Molli mekko

Molli mekko on hihaton mekko. Mollissa on kauniisti kaarrettu ympyrä kaula-aukko. Mekon niskassa on yksi nappi, joten mekko on helppo pukea päälle pään yli. Mekko on istuva rinnan kohdalta, jonka jälkeen se lähtee levenemään A-mallisesti alaspäin. Mekon helma on kaksiosainen eli päälliosa on hieman lyhkäisempi kuin mekon vuoriosa. Tämä on kaunis, pieni yksityiskohta.

Molli mekko on tummansininen ja mekossa on sävy sävyyn palloja. Kangas on hieman kiiltävä ja se soveltuu loistavasti juhlaan, mutta mikään ei estä pukemasta sitä myös arkeen.

Minulla on Molli mekosta päälläni koko 36. Mekon mittataulukko löytyy täältä.

 

Pikkusievä Mollimekko

Meillä on tulossa häät heinäkuun lopussa eli silloin Gabi ja hänen kihlattunsa vihitään. Hääjärjestelyt ovat kovassa käynnissä, mutta onneksi saimme ihanan kesäravintolan, joka hoitaa ruoat ja juomat eli meidän ei tarvitse panostaa itse niin paljon järjestelyihin. Nuorenparin piti mennä naimisiin toukokuussa, mutta häät jouduttiin siirtämään, kuten kaikki tietää. Toukokuunkin hääpaikka oli aivan ihana, mutta järjestelyt olisivat jääneet kokonaan meidän harteille. Olemme tyytyväisiä, että saimme valmiin ravintolan ja iso stressi, muutenkin hektisessä elämässämme, väistyi ainakin tarjottavien osalta. Nyt saamme mennä valmiiseen pöytään ja silti järjestämistä ja muistettavaa riittää ihan tarpeeksi.

Gabi tarvitsee kaksi pukua ja minä myös (miehet myös, mutta heillä pukeutuminen on helppoa), koska järjestämme kaksipäiväiset häät. Ensimmäisenä päivänä on kirkkovihkiminen ja hääjuhla ja seuraavana päivänä on läheisillemme shampanja brunssi meidän kotona 🙂 #asukriisi

 

Pikkusievä Mollimekko

Valkoinen neulejakku

Hihattomat mekot tarvitsevat Suomen oloissa 99% jonkun pitkähihaisen tuotteen kaverikseen. On tärkeää, että tämä kaveri sopii kokonaisuuteen sekä tilaisuuteen, mihin mekon haluaa pukea. Tämä valkoinen pienehkö neulejakku on juuri loistava tuote mekkojen päälle. Yleensä neulejakku ei saa olla liian ”korea” tai liian pitkä. Parasta on, että se on mahdollisimman yksinkertainen. Sen ei tule varastaa huomiota mekosta ja sitä tämä neulejakku ei tee.

Minulla on neulejakusta päälläni koko 36. Neulejakku on pienehköä kokoa, varsinkin käsivarsista.

 

Pikkusievä Mollimekko

Asusteina minulla on Rosanude laukku € 59,50 ( 85,00) sekä Gladys avokkaat € 92,00 (115,00). Korvakorut ovat minun omat.

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-15.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiin.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

8 kommenttia

 1. Ihana mekko ja koko kokonaisuus!!!
  Ihanaa kuulla, että Doppwomanin mallisto tulossa?. Ihanan kutkuttavaa.

  Olen iloinen Gabin ja teidän kaikkien puolesta, kun häät toteutuvat. Onnea ja iloa niin valmisteluihin kuin juhlapäivään ❤️.

  • Hei Marja kiitos kommentistasi 🙂 Ihanaa, kun tykkäät mallistostamme! Siitä tulee ihana 🙂 Kiitos, odotamme häitä jännittyneinä. Aurinkoista päivää, Kata

 2. Söppänä Molli! ? ja haloo haloo, kuulolla ja näköaistimet avoinna ollaan uutta Doppwoman mallistoa kohden?. Näinköhän tälle daamille sopivaa on sieltä tulossa.

  Oih! Ihanaa! Nyt pääsette häät pitämään! Mahtavaa! ?
  Onnellinen puolestanne! ❤️

  • Hei Maarit ja kiitos kommentistasi 🙂 Oih, vaikka mitä tulee! Kauniita kuoseja, värejä ja uusi mekkomallikin saapuu. Kiitos, mekin olemme onnellisia että nuoripari saa häät 🙂 Aurinkoista viikonloppua, Kata

 3. Oi mikä mekko , valtavan ihana sininen sävy, ainakin kuvan perusteella. Ja ”Pikkusievä” tämä pitääkin olla. Oli onneksi vielä mun kokoa jäljellä, mut mekko on kyllä mennyt menojaan , kun kokoja katsoin. Avokkaat kyllä kutsuu kovasti , käy niin hyvin tähän mekkoon , mut mustat passaa myös , eikös? Ja mietin et käyhän mekon tyyliin myös musta pieni jakku , ehkä kevyt sellainen , läpinäkyvä ainakin hihojen puolesta?? Teillä siel juhlantuntua jo ilmassa ja kun heinäkuulle mennään .. jännitys kasvaa . Koittakaa selvitä siitä jännityksestä , onhan se ihanaakin , perhosia joka puolella .Kiitos ihanasta postauksista ja nautitaan tästä päivästä , ei viel huomista mietitä . Rakkautta , Valoa , Iloa kaikille ❤️

  • Hei Seija ja kiitos kun kommentoit 🙂 Juu, voit yhdistää mekkoon kevyen mustan jakun ja avokkaat. Musta ja sininen sopivat yhteen ja paljon niitä myös käytetään yhdessä. Toki vaalea on raikkaampi varsinkin kesäaikana. Kyllä, pikkuhiljaa rupeaa olemaan jännitystä ilmassa, juhlat ovat tärkeät ja ikimuistoiset hääparille, niin niistähän on tultava täydelliset 🙂 Kyllä, nautitaan ja ihanasti sääkin meitä hemmottelee! terkuin Kata

 4. Molli mekko on todellakin naisellinen pikkusievä mekko.Mekossa on upea sävy, kuviot ja malli. Valkoinen neulejakku tuo siihen juhlavuutta. Upea kokonaisuus. Neulejakku pelastaisi ainakin minut alli kriisiltä.

  Rosanude laukku ja Gladys avokkaat viimeistelevät tyylin. Ihastelin myös Katan omia korviksia. Super glamourit.

  Ei ihme, että juhlamekot ovat menneet, mutta Doppwomanin uusi mallisto pelastaa monet kyllä pulasta. Mukava taas nähdä mitä Kata ja Gabi ovat saaneet aikaan. Innolla odotan uuden malliston tuloa.

  Ihanaa myös kuulla, että Gabin häät vihdoin koittaa. Nyt peukut pystyyn, että ilmat suosii, paikka tarjoiluineen olisi täys kymppi sekä että korona pysyisi kurissa. Katan asukriisiin löytyy taatusti ratkaisu. Miesten puku ongelmat ovat aina helppoja tapauksia ratkaistavaksi.

  Aurinkoista viikonloppua toivottaen ja viimeistään elokuussa minulla koittaa back to work asu kriisi. Onneksi siihen voi rauhassa valmistautua ja viimeistään heinäkuussa lomaillessa on aika tehdä syksyvaatteiden päivitys. Dopp ratkaisee silloinkin ongelmani.

  • Hei Jaana ja kiitos kommentistasi 🙂 Valkoinen pieni neulejakku on kiva, se pelastaa juuri monta pulmaa. Oi, oi ihania uusia juttuja on tulossa! Vaikka kesä on super ihanaa, niin tykkään kun on eri vuodenaikoja. Elokuussa on jo kiva ruveta vetämään neuletta päälle. Kyllä se mekkokriisi varmasti selätetään, en ota siitä mitään painetta 🙂 Pääasia, että morsiammella on unelmien puku päällänsä 🙂 Aurinkoista viikonloppua, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *