Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


28.6.2020 |

Fia, Milena ja Lena mekot kesäiseen arkeen

Fia, Milena ja Lena mekot kesäiseen arkeen

Fia, Milena ja Lena mekot ovat todella helppoja ja monikäyttöisiä mekkoja kesän arkimenoihin. Mekot voi pukea töihin, vapaa-aikaan, lomamatkalle jne. Mekot ovat kaikki erimallisia, yhteistä niissä on materiaali, hinta ja muutamat värit.

Fia, Milena ja Lena mekot ovat kesäisiä arkimekkoja, joita yhdistää sama materiaali eli puuvilla pellava suhteessa fifty-fifty

 

Fia, Milena ja Lena mekot kesäiseen arkeen

Vaaleansininen ja tummansininen Milena mekko

Fia, Milena ja Lena mekot kesäiseen arkeen

Juhannuksena oli Helsingissä ilmeisesti satanut ja tuullut kovasti, koska meidän piha oli täynnä käpyjä, männyn neulasia ja tuollaista oranssin väristä moskaa, joka tulee männyistä. Siitepöly on ollut myös runsasta tänä kesänä.

 

Fia, Milena ja Lena mekot kesäiseen arkeen

Milena mekko on näistä kolmesta mekosta rennoin ja reippaimman kokoinen. Mekossa on V-kaula-aukko, joka ei ole liian syvä. Mekon hihat ovat hieman pidemmät kuin tavallisesti eli ne ylettyvät kyynervarren yläpuolelle. Mekossa on reippaat taskut mekon sivussa.

 

Fia, Milena ja Lena mekot kesäiseen arkeen

Fia, Milena ja Lena mekot kesäiseen arkeen

Tuntuu uskomattomalta, että olemme saaneet nauttia jo useampia viikkoja näin loistavasta säästä!

 

Fia, Milena ja Lena mekot kesäiseen arkeen

Milena mekko on malliltaan A-linjainen. Se istuu kauniisti kainaloiden ja rinnan kohdalta jonka jälkeen se lähtee levenemään alaspäin. Mekko kätkee sisällensä vartalon keskikohdan. Jos tuntuu siltä, että mekko on liian leveähkö omaan makuun, niin joustava Jery vyö sopii mekkoon. Mekossa on pienet halkiot helman sivusaumoissa.

Minulla on mekosta päälläni koko 34. Mekon mittataulukko löytyy verkkokaupastamme, klikkaa pinkkiä tekstiä, niin pääset suoraan verkkokauppaan.

 

Fia, Milena ja Lena mekot kesäiseen arkeen

Valkoinen Lena mekko

Fia, Milena ja Lena mekot kesäiseen arkeen

Valkoinen mekkoväri voi olla haastava, jos siinä ei ole vuorta. Toki löysät mekot ovat armollisempia kuin tiukat mekot. Tiukkojen mekkojen alle tulee miettiä tarkasti alusvaatteet, jotta ne eivät kuulla mekon läpi. Muistathan, että valkoiset alusvaatteet eivät käy valkoisten mekkojen alle. Ne loistavat mekon läpi. Jos et halua, että alusvaatteet näkyvät, niin valitse itsellesi nudet tai hailakan rosat alusvaatteet mekon alle. Turvallista on myös pukea lyhyt alushame tai alusmekko valkoisen mekon alle. Mutta jos on kovin kuuma sää, niin nekin voivat olla liikaa.

 

Fia, Milena ja Lena mekot kesäiseen arkeen

Lena mekko on valkoinen paitamekko. Mekossa on paitiskaulus, napit edessä ja puolipitkät hihat. Mekko on istuva rinnan kohdalta, jonka jälkeen se lähtee levenemään alaspäin. Edessä oleva vekki antaa tilaa lantiolle. Myös Lena mekossa on taskut ja pienet halkiot sivuissa.

 

Fia, Milena ja Lena mekot kesäiseen arkeen

Kolmivärinen korikassi on tilava. Siinä on vuori ja vetoketju, joten tavarat pysyvät kassissa turvallisesti mukana. Korikassi € 59,00 (tilaukset shop@dopp.fi)

 

Fia, Milena ja Lena mekot kesäiseen arkeen

Tummansininen ja vaaleansininen Fia mekko

Fia, Milena ja Lena mekot kesäiseen arkeen

Fia, Milena ja Lena mekot kesäiseen arkeen

Fia mekko on tummansininen eli saman värinen kuin ylläoleva Milena mekko. Ilta-aurinko vain on niin kellertävä, että se haalistaa mekon värisävyn.

 

Fia, Milena ja Lena mekot kesäiseen arkeen

Kuten olet huomannut, ovat kaikki mekot saman mittaisia eli ne ylettyvät minulla polven puoliväliin. Muistathan, että mekkojen mittoihin vaikuttaa aina naisen oma pituus sekä mekon koko. Kun mekon koko suurenee, saa mekko myös muutaman sentin pituutta lisää.

Fia mekko on myös paitamekon mallinen ja kapeahko eli sen alle sopii kapeat housut.

 

Fia, Milena ja Lena mekot kesäiseen arkeen

Fia mekossa on samanlainen yläosa kuin valkoisessa Lena mekossa. Mekot eroavat toisistaan siten, että Fia mekossa on kapeampi alaosa. Mekko on malliltaan suora, mutta ei yhtä löysä kuin ylläolevat mekot. Myös Fia mekossa on taskut, jotka on tuotu hieman mekon eteen. Mekon sivuissa on halkiot.

Minulla on mekosta päälläni koko 34. Mekon mittataulukko löytyy verkkokaupastamme, johon pääset kun klikkaat pinkkiä tekstiä.

Fia mekko tummansinisenä on loppuunmyyty!

Fia, Milena ja Lena mekot kesäiseen arkeen

Huomaatko, kuinka solmin Jery vyön? Jery vyötä löytyy ainoastaan yksi pituus. Jos se tuntuu pitkältä, niin vyön pitkän pään voi kietaista vyön ympärille kuten laitoin sen Milana mekossa. Tai sitten vyön voi ensin laittaa yhdelle solmulle ja sitten laittaa vyön neulan vyön läpi. Eli pujota vyön pitkä pää alakautta vyön alta ja kun se tulee ylhäältä näkyville niin pujota se soljen ja neulen läpi.

Hieman vaikeata selittää, mutta vaikea tämä kikka ei ole. Vöitä on liikkeessämme nyt vain muutama, mutta saamme niitä lisää ensi viikolla. Voit tehdä vyötilauksen normaalisti, laitamme sen postiin sinulle kun ne ovat saapuneet.

 

Fia, Milena ja Lena mekot kesäiseen arkeen

Eikö minulla olekin hauska laukku? Itselläni tulee laukusta mieleen Havaiji. Laukussa on vuori ja hopean värinen ketju eli laukun saa olalle.

 • Havaiji laukku € 48,30 ( €69,00 tilaukset shop@dopp.fi)
 • Gemma sandaalit ovat loppu

 

Fia, Milena ja Lena mekot kesäiseen arkeen

Mikä helpoista mekoista on sinun mekkosi? Malina, Lena vai Fia?

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-15.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.


4 kommenttia

 1. Kirsi sanoo:

  Oi että, ihania mekkoja! Mutta tähän kyytiin ei ehtinyt, koot mennyttä. Ja enpä kyllä ihmettelekään suosiota😊

  • Kata sanoo:

   Hei Kirsi ja kiitos kommentistasi 🙂 Kiitos, mekot ovat kivoja arkimekkoja! Jep, hupenivat taas nopsaan…Aurinkoista viikkoa, Kata

 2. Jaana sanoo:

  Ihanan kesäisiä mekkoja.
  Milena mekkoon ihastuimme kaikki kolme: äitini, anoppini ja minä. Plussaa mekossa oli malli, taskut ja kaula-aukko. Jospa rouva kolmikko tuleekin kesäretkelle Doppiin?

  Valkoinen Lena mekko on raikas ja taatusti vilpoinen. Jokaisen lomailijan unelma vaate. Fiksua, että siinä on taskut. Korikassissa mahtavat värit sekä plussaa, että siinä on vetoketju. Mitkäs korvikset Katalla keikkuu korvissa? Löytyykö Doppista?

  Fia mekko, Jery vyö sekä ihastuttava Havaiji laukku olivat magea yhdistelmä. Vaaleansinisenä mekko on kuin poutapilvi. Tummansinisenä aivan eri henkinen, mystisen tumma. Rusettibaltsut ovat veikeät.

  Nyt on mekkoja taas mistä valita kesäpäiviin. Ilmojen suhteen aurinko on hellinnyt meitä uskomattoman paljon. Tuleekohan luntakin paljon talvella? Iik, toivottavasti ei. Nyt nautitaan kuitenkin kesästä.

  • Kata sanoo:

   Hei Jaana ja kiitos kommentistasi 🙂 Ihanaa kun teidän perheen naiset tykkäsivät mekoista! Tervetuloa doppailemaan 🙂 Mekot ovat monikäyttöisiä, helppoja arkimekkoja. Nämä korvikset ovat minun omat, niitä ei valitettavasti saa meiltä. Apua, ei mietitä vielä lunta, vaikka lumitöitä kohtuudella on ihan kiva tehdä. Viime talvena ei lumitöitä tarvinnut täällä etelässä tehdä kertaakaan. Jep, nautitaan kesästä ja mukavaa viikkoa, kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *