Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Safaria, vesivärejä ja kuulumisia

Safaria, liukuvärejä ja kuulumisia

Mietin hetken, mitä kivaa ja hieman erilaista keksisin yhdistää tähän musta/kelta/ruskea/valkoiseen vesiväri hameeseen. Perustoppi tai t-paita olisi varmoja paloja, mutta rakastan asukokonaisuuksia, jotka eivät ole ihan tavallisia. Haluan asuilla herättää mielenkiinnon ja pistää teidät miettimään, että ”ahaa, noinkin voi asun stailata. Eipä olisi tullut mieleen tuollainen asukokonaisuus”.

Saan usein kiitosta siitä, että asiakas on saanut idean jostain postauksesta omaan vaatekaappiinsa. Hän löytää kaapistaan tuotteen, johon ei ole keksinyt paria tai hän näkee täällä blogissa jonkun idean, jota ei itse olisi tullut ajatelleeksi. Nämä kertomukset saavat minut aina ilahtumaan!

 

Safaria, liukuvärejä ja kuulumisia

Jos kaipaat slimmattua ja hyvin istuvaa kauluspaitaa pienillä yksityiskohdilla, niin se on tässä!

 

Safaria, liukuvärejä ja kuulumisia

Cortnella paita

Valkoisella paidalla saatiin asuun safarihenkeä, joka on nyt pop. Näithän ”Katan ja Gabin Juhannustouhut” videossa Dee safarimekon? Oih, se on ihana. Safari muoti on aina iskenyt minuun. Se tulee aina välillä, on muutaman vuoden poissa ja tulee uudestaan.

Paidassa on kaunis materiaali. Kangas on ihan aavistuksen kiiltävä ja paidassa on mukana myös resorikangasta. Sitä löytyy juuri paidan sivuista. Tämä paita istuu kauniisti eli se myötäilee vartaloa ja siinä on kauniit rannekkeet. Rannekkeet ovat leveät, jotka käännetään. Paidan helma on hieman pidempi ja pyöristetty. Muistathan, että pyöristetty helma kaventaa vyötärön. Edessä olevat rintataskut tuovat paidan safarihengen esille. Rintataskut eivät pullota vaan sulautuvat paitaan.

Minulla on paidasta päälläni koko 36. Paita ei ole isoa mallia, mittataulukko löytyy täältä.

 

Safaria, liukuvärejä ja kuulumisia

Puin paidan päälle ruskean punotun nahkavyön. Nämä punotut vyöt ovat ”vanhoja klassikoita”, jotka sopivat ihanasti safarityyliin.

 

Safaria, liukuvärejä ja kuulumisia

Dita midihame

Monelle alle 160 cm naiselle midimekot ja hameet ovat usein liian pitkiä. Tämä vesiväri hame ei ole liian pitkä lyhkäisemmällekään naiselle. Hameessa on vuori ja napit edessä. Napit ovat piilonappeja eli niitä ei saa auki. Hameen vyötäröllä on kuminauha, mutta se on ainoastaan takaosassa. Etuosa on sileä. Pidän tästä ratkaisusta, että kuminauha on ainoastaan takana. Hame on astetta tyylikkäämpi tällä vyötäröratkaisulla. Hame levenee aavistuksen alaspäin.

Minulla on hameesta päälläni koko 34. Hieman se on tiukahko vyötäröstä, koska hame ei ole kovin reilua kokoa juuri vyötärön kohdasta. Mittataulukko löytyy täältä.

 

Safaria, liukuvärejä ja kuulumisia

Dita midimekko

Dita midimekossa on napit ylhäältä alas saakka, joten mekon voi täysin avata. Mekossa on vajaamittaiset hihat, jotka vedin hieman ylöspäin käsivarsilla ja annoin hihan laskeutua hihan reunan yli. Malliltaan mekko on aavistuksen kapeampi vyötäröstä kuin rinnanympäryksestä.  Vyötäröllä on ohut nauhakuja jonka sidoin napakasti vyötärölle. Mekon edessä ja takana on vuori eli ei ole vaaraa, että mekosta näkyisi läpi. Vuori tekee myös mekon hieman tukevammaksi kuin, että mekon sisällä oli vuorimekko. Itse pidän aina kunnollisista vuorista enemmän kuin vuorimekoista.

Minulla on mekosta päälläni koko 34. Mekon mittataulukko löytyy täältä.

 

Safaria, liukuvärejä ja kuulumisia

Henrietta sandaalit

Viime kesänä en pitänyt varmasti kertaakaan sandaaleita. Minulla oli joka päivä jalassani tennarit. Tänä kesänä olen pitänyt hurjasti juuri näitä Henrietta sandaaleita, koska ne ovat hyvät jalkaan ja niiden korko on maltillinen. Kaiken lisäksi ne sopivat kaikkiin mekkoihini ja nilkka farkkuihin, joita käytän aina silloin tällöin.

 

Safaria, liukuvärejä ja kuulumisia

Huomaatko kauluksen! Käänsin kauluksen reunat sisälle, jotta sain mekkoon V-kaula-aukon. Juuri mekon vuoren ansiosta kaulus pysyy taitettuna, koska siinä on tuplakangas. Kangas ei ole liian liukas ja valuva tähän temppuun.

Dita midimekon ja hameen kangas on vesivärimäinen ja myös hieman safarihenkinen

 

Safaria, liukuvärejä ja kuulumisia

Meidän kuulumisia

Siitä on kuusi viikkoa kun ”uudelleen avasimme” liikkeemme ovet. Kuusi viikkoa tai sanoisin, että koko kevät kun taakse päin katsoo, on mennyt hurjaa vauhtia. Vieläkin kun sanon ääneen, että DOPPin ulko-ovi oli koronan takia kiinni kahdeksan viikkoa, nousevat ihokarvani pystyyn. Se asia järkyttää minua edelleen. Tilanne jossa ihmiset lopettavat liikkumisen ja liikkeisiin tulemisen on yrittäjän pahin painajainen. Me emme kuitenkaan lannistuneet, vaan käärimme Gabin kanssa hihat ja teimme kaiken minkä pystyimme somen maailmassa.

Miten paljon on tullut kiitosta, että pahimpana korona-aikana ilahdutimme teitä postauksilla ja videoilla. Kuulemamme mukaan, ne piristivät monia ja ne auttoivat jaksamaan ankean ajan yli. Voin kertoa, että ne piristivät myös meitä. Niiden tekeminen piti meidät kiinni arjessa ja tekemisessä, mikä on minulle ja Gabille tärkeä asia. Parasta terapiaa meille oli jatkuva tekeminen ja joka aamu liikkeeseen meno.

 

Safaria, liukuvärejä ja kuulumisia

Olen itse huomannut, että olen ollut hiljainen tällä blogin puolella muista asioista kuin asuista. Tykkään höpötellä välillä asioita, jotka eivät liity itse vaatteisiin. Tiedän, että moni tykkää höpötyksistäni, mutta viime aikoina juttu ei ole lähtenyt lentoon, näin sanoakseni.

Eivätkö ne oikeat kirjailijatkin lähde aina rutiineita pakoon kirjoittamaan jonnekin muualle? Muualla kuin kotiympäristössä mieli saa uusia inspiraatiosykkeitä! Täytyy vihjata miehelle, että vie vaimon hetkeksi muualle, jotta luovuus lähtisi lentoon:)

 

Safaria, liukuvärejä ja kuulumisia

Musta Cortnella

Ylempänä kuvassa oli valkoinen Cortnella paitis ja näissä alemmissa kuvissa päälläni on sama paitis, mutta mustana. Onpa tämäkin tyylikäs ja monikäyttöinen. Olen pannut merkille, että mustia peruspaitiksia on vaikea löytää. Valkoisia löytää huomattavasti helpommin kuin mustia. Mistähän se johtuu, koska miehille mustia kauluspaitoja on aina tarjolla.

Pidin tästä asukokonaisuudesta mustilla lenkkareilla. Tämä setti on cool. Se johtuu juuri mustasta paidasta ja lenkkareista, asukokonaisuus ei ole ennalta arvattavissa.

 

Safaria, liukuvärejä ja kuulumisia

Olemme onnellisia, että saimme pyydettyä Hennan ja Simonen takaisin tiimiimme. Pystymme tarjoamaan heille taas työpaikan, mikä on itselleni henkisesti iso asia. Olemme Gabin kanssa kiitollisia teille, että ette unohtaneet meitä ja liikettämme. Olemme saaneet paljon uusia lukijoita ja asiakkaita myös verkkokauppamme puolelle. Olemme jokaisesta teistä kiitollisia ja palvelemme teitä parhaamme mukaan niin liikkeessä, verkkokaupassa ja somessa kuten aina ennenkin.

Kiitos, että seuraatte, kommentoitte, asioitte liikkeessämme sekä verkkokaupassamme!

 

Safaria, liukuvärejä ja kuulumisia

Kumpiko oli sinun mielestä kivempi, hamesetti vai midimekko?

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-15.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiin.

Kategoriat,

5 kommenttia

 1. No todellakin postaukset ja videot ovat olleet mielen piristäjiä raskaan kevään aikana. Suuret kiitokset niistä! Erittäin hyviä asujakin tullut hankittua. Kevät kieltämättä ollut raskas, olen nyt viikon ollut lomalla ja vielä ei väsy ole väistynyt. Tosin helteelläkin osuutensa väsymykseen, ei kestä enää tällaisia super helteitä, mutta on ainakin tullut oltua ulkona?. Mansikat kypsyy vauhdilla ja niillä tullut herkuteltua?. Vichyä tullut juotua jo monta litraa, että pysyy kivennäistasapaino kehossa kohdillaan, paras janojuoma. Ihanaa kesänjatkoa ja toivottavasti pystytte pitämään lomaa, kyllä niitä akkuja täytyy välillä ladata. Laiturinpäässä liplatella jalkoja ja syödä mansikoita. Pysytään terveinä! ❤️

  Näistä asuista hame ja musta paita yhdistelmä oli mieluisin?

 2. Safari look on vaan niin cool ja kuuluu ehdottomasti kesään joten tämä postaus on minun mieleen erityisesti.

  Ihana yllätys Katalta pukea vesiväri hameeseen, vyö ja valkoinen safari henkinen paita. Upea safari look vaikka toimistoon, drinksuille tai ihan hummuttelemaan. Sandaalit kruunasi koko setin. Tosi raikas look!

  Dita midimekko on naisellinen, viileän viidakokuningatteren mekko. Ihana, raikas tuulahdus ja mikä upea värimaailma.

  Vesiväri hame mustan paidan ja mustien lenkkareitten kanssa on myös jännä yhdistelmä. Kohtalokas..

  Mitenköhän on Cortnella paidan hoidon suhteen? Silitettävä? Kutistuuko pesussa?

  Onneksi korona aikaan on tullut helpotuksia ja Doppiinkin pääse. Doppin verkkokauppa toimi kyllä koko korona kauden tosi hyvin, nopeasti ja palvelu pelasi 24/7. Kiitos Katalle ja Gabille siitä.

  Korona kausi on ollut raskas, mutta Doppin blogin avulla on saanut itsensä käyntiin vaikeinakin etäpäivän aamuina. Katan ja Gabin iloisuus on tarttunut kuvista, ideoita vaatetukseen on saatu ja vaatetusta on myös päivitetty. Toivotaan, että korona on taltutettu ja mennään kohti parempaa aikaa.

  Mikään ei ole ihanampaa kuin raskaan työpäivän jälkeen poiketa piristämässä itseänsä Doppissa. Tavata Kata, Gabi, Henna ja Simone, saada hyvää palvelua, iloa, hymyä ja upeita ihania vaatteita itselleen. Jos ei aina tartu mukaan jotain, niin saa ainakin ideoita ja virikkeitä kauniista vaatteista. Välillä joku asu jää päähän muhimaan ja aikansa mietittyä huomaakin haluavansa sen. Näin on minulle ainakin käynyt… ja samalla on tullut itsensä totutettua uusiin väreihin ja uusiin lookkeihin.

  Mielestäni Katan mies voisi viedä Katan pikku reissulle luovuutta hakemaan. Kata on kyllä super luova ja taitava stailaaja, mutta olet Kata mielestäni pikku breikin ansainnut tämän kovan kevään jälkeen. Olet hemmotellut meidät Doppilaiset ihan piloille olemalla 24/7 palvelemassa meitä. Olet super woman!

  • Hei Jaana ja kiitos sinulle ihanasta kommentistasi 🙂 Kiva kuulla, että tykkäsit postauksesta ja olet piristävä kommentoija muutenkin! Olet jaksanut ja viitsinyt kommentoida postauksia, tämä on aivan ihanaa ja arvostan sitä suuresti! Rakastan kun saan kommenteja postauksiin, tietää että postauksia luetaan ja arvostetaan työtä mitä tekee. Juu, samaa mieltä. Täytyypä hieman herätellä tuota ukkokultaa…mutta ensin häät ja sitten voisi pitää hieman lomaa. Aurinkoista viikonloppua, Kata

 3. Kiitos teille Doppin porukalle, että tämän erikoisen kevään aikana olette meille esitelleen toinen toistaan ihananpia asukokonaisuuksia. Monta ideaa on syttynyt myös täällä päässä. Ihanaa ja aurinkoista kesää teille ja pysykää terveenä 🙂

  • Hei Satu ja kiitos kommentistasi 🙂 Kiitos myös kun seuraat meitä ja on ihana kuulla, että postaukset ovat olleet mieleisiä. Aurinkoista viikonloppua, nyt nautitaan! Terkuin Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *