Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


13.5.2020 |

Mekkoviikko 4/7: Abira kukkamekko

Mekkoviikko 4/7: Abira kukkamekko

Abira kukkamekko vilahtikin liikkeemme videossa, joten siitä tuli useita kyselyitä. Kukkamekko on malliltaan sellainen, että vartalotyypistä ei ole väliä, kuka sen pukee päällensä. Tämä mekko sopii kaikille.

Abira mekko on täydellinen arkimekko, koska se ei purista eikä kiristä mistään. Sen kuuluu olla löysähkö eikä napata vartaloon kiinni ainakaan massukasta ja lantiosta. Tyylikkäillä kengillä Abiran pukee myös pieneen menoon.

 

Mekkoviikko 4/7: Abira kukkamekko

Mekkoviikko 4/7: Abira kukkamekko

Mekkoviikko 4/7: Abira kukkamekko

Abira kukkamekko

Abira kukkamekko on ohutta viskoosia. Mekon sisällä on erillinen vuorimekko, joka on joustavaa viskoosia. Vuorimekko on tarpeellinen, jotta mekosta ei näy läpi. Muistathan aina mekon päälle pukiessasi irroittaa vuorimekon päällimekosta, koska muuten joudut mekon sisällä solmuun, mikä on todella ärsyttävää.

Rakastan uusia mokkasia slingbackejä. Ne ovat ihan täydellisen väriset, neutraalit jotka sointuvat ihoon. Niissä on juuri sopiva 6 cm korko ja ne ovat tukevat mutta sirot jalkaan. Minulla on AINA Gaborin kengistä koko 5 eli 38, mutta näistä otin koon 5.5 koska koko 5 tuntui itselleni liian kapealta ja lyhkäiseltä.

 

Abira kukkamekossa on V-kaula-aukko ja kaula-aukossa on pieni fyrrykantti. Mekossa on lasketut olkasaumat ja hihojen suissa on leveä kuminauhakuja. Kun hihansuita vetää hieman ylöspäin, saa hihoista ihanat pussihihat.

Kukkamekon kuosista löytyy myös Celeste paita, jossa on lyhkäiset hihat. Paita löytyy täältä. 

 

Mekkoviikko 4/7: Abira kukkamekko

Abira mekon vyötärölinja on hieman laskettu. Mekko ylettyy juuri polveen. Minulla on päälläni mekosta koko 34. Tämän tyyppiset mekot ovat yleensä reiluhkoa kokoa. Mekkoa ostaessa tulee kuitenkin ottaa huomioon, että viskoosi voi hieman kutistua pesussa. Mekon mittataulukko löytyy täältä.

Pidempi nainen voi pukea mekon alle myös kapeat housut, silloin se toimii tunikana

 

Mekkoviikko 4/7: Abira kukkamekko

Äitienpäivä oli täydellinen päivä kaikin puolin. Hätyyttelin miestäni pyjamanhousuissa terassille kuvaamaan jo klo. 9.00 aamulla. Kävin myös ostamassa ulkokasveja ja sain ne istutettua meidän isoihin kukkaruukkuihin, teimme myös muita pihatöitä talkoilla ja Gabi kokkasi sisällä ja pojat grillasivat. Lämmintä ja tyyntä oli kuin keskikesällä. Kukkien ja multasäkkien haku on itselleni aina pieni ponnistus. Talven isot myrskyt olivat vieneet mullatkin ruukuista, joten istutukset piti tehdä alusta alkaen. Mutta kukka-asetelmista tuli tyylikkäät, esittelen niitä aina välillä Insta storien puolella ja toki myös täälläkin.

Äidit ovat aina äitejä. Äitini Marketan mielestä voisin istuttaa kukkaruukkuihin jotain muita kukkia kuin Markettoja, koska niissä on niin kova työ juuri sen nyppimisen vuoksi. Hän ”säälii” minua kun nyppimiseen menee liikaa aikaani 🙂 Kerron aina hänelle, että ei nyppiminen minua haittaa, koska kukista kasvaa kesän aikana isot ja mahtavat. Olen ylpeä Marketoistani elokuussa eli silloin nyppiminen palkitaan!

 

Mekkoviikko 4/7: Abira kukkamekko

Cetrona pellavaneule

Esittelin Instagramissa ja Facebookissa lauantaina kaksi uutta pellavaneuleen väriä eli vaaleansinisen ja mustan. Valkoistakin pellavaneuletta saimme lisää ja beigeä tulee lisää ensi viikolla. Vaaleansininen väri pellavaneuleessa on kylmähkö sävy. Se voi näyttää jopa turkoosilta, mutta sitä se ei ole, vaan se on vaaleansininen.

Minulla on neuleesta päälläni koko S.

 

Mekkoviikko 4/7: Abira kukkamekko

Carren vyö on miellyttävä, koska se on joustavaa kuminauhaa. Eli sen voi kiristää kuinka kireälle tai löysälle tahtoo, koska soljessa ei ole piikkiä.

Koska mekko ja neule ovat malliltaan suoria, saa vyöllä vartaloon enemmän linjaa eikä vartalo näytä tasapaksulta

 

Mekkoviikko 4/7: Abira kukkamekko

Me toivotamme Valoran kanssa sinulle ihanaa ja aurinkoista päivää!

Tuotteet löytyvät Doppshop verkkokaupastamme ja toimitukset veloituksetta lähimpään postiin tai postitoimipaikkaan.


4 kommenttia

 1. Erika sanoo:

  Tämä mekko on ihana. Toimisiko vyön kanssa että saa vähän muotoja vai mihin jää tuo sauma?

  • Kata sanoo:

   Kiitos Erika kommentistasi 🙂 Kiitos! Sauma tulee vyötärön alapuolelle, noin navan päälle. Hmm….jos laittaa vyön ja nostaa sauman vyön kohdalle eli ylhäälle tulee pussi, niin siten toimii. Näin sanoisin. Mukavaa viikkoa, kata

 2. Jaana sanoo:

  Nyt se on tullut, meinaa kesä Suomeen. Kuvia katsellessa tuli lempeä merituulen puhallus, auringon lämpö sekä kesän tuoksu ihan läpi. Hui, ihan säikähdin! 3D elokuvista olen kuullut, mutta ihan blogi mikä herättää kaikki aistit. Katan kuvaileva kirjoitus ja hovikuvaajan taidokkaat valokuvat saivat tuon tunteen aikaan. Olen lumottu.

  Abira kukkamekko on hempeän kesäinen ja malliltaan kiltti vartalolle kuin vartalolle. Asusteilla muuntautuu vaikka mihin.

  Pellavaneuleet ovat ihanat. Kestäviä ja ajattomia. Klassiset värit valittavana.

  Carren vyö on jännä tuttavuus, kun ei ole solkea. Beiget slingbackit näyttävät silmääni todella hyvältä. Täydellinen väri ja toivottavuus niiden jalkaan istuvuuskin on miellyttävä.

  Olet kyllä Kata oikea tehopakkaus. Epäilen, että muut kukat kuin marketat eivät kävisikään luonteellesi. Pitkästyisit, jos kukkasi olivat helppoja.

  Kuvat olivat upeita ja Valorakin oli päässyt mukaan. Valloittava Valora.
  Ihana päivän aloitus lukea Doppin blogi. Ilo ja hymy tarttuu sekä piristää päivää. Mietityttää, että mitä ihanaa saammekaan huomenna nauttia aamupalaksi Katan postauksessa? Saas nähdä.
  Have a nice day.

  • Kata sanoo:

   Hei Jaana ja kiitos kommentistasi 🙂 No kyllä, sunnuntaina oli todella kesä! Meinasin saada maanataina hermoromahduksen, kun sunnuntaina istutin kukat ja maanantaina tuli lunta. Onneksi ne eivät kärsineet. Joku enne kyllä oli kun kukkien nimi isossa ruukussa oli Lumihiutale! Totta, mekon malli on kiltti. Se ei kiukuttele kantajalleen eikä toisin päin 🙂 Ihanaa viikkoa ja toivotaan vain aurinkoa! Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *