Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


12.5.2020 |

Mekkoviikko 3/7; Carol pallomekko

Mekkoviikko 3/7; Carol pallomekko

Tämä Carol pallomekko vilahtikin eilisessä videossa, jossa esittelimme liikkeemme uutuuksia. Jos et ole vielä nähnyt videota, niin pääset katsomaan sen Insta TV:stä täältä ja Facebookista täältä. Kiitos ihanista kommenteistanne liikkeemme esittelystä 🙂

 

Mekkoviikko 3/7; Carol pallomekko

Mekkoviikko 3/7; Carol pallomekko

Tänä keväänä ja kesänä pallot ovat trendikkäitä, mutta pallot ovat aina muotia kuten raidatkin!

 

Carol pallomekko

Carol pallomekko on klassinen kietaisumekko. Mekon pohjaväri on tummansininen ja pallot ovat valkoisia. Mekko on 100 % viskoosia, joten kankaassa on kaunis hieman kiiltävä pinta. Mekon helmaosa on ihan aavistuksen alaspäin levenevä helman alaosasta.

Minulla on pallomekosta päälläni koko 34 eli pallomekko on normaalia kokoa.

 

Mekkoviikko 3/7; Carol pallomekko

Mekon hihat

Carol mekossa on näyttävät hihat. Kuten eilisessä blogipostauksessa kerroin, ovat puhvihihat nyt super trendikkäitä. Tässäkin mekossa on pienen pienet puhvihihat. Oikeastaan niitä ei edes huomaa, jos ei tarkasti katso. Harteilla on muutama ohut vekki, mutta hiha ei kuitenkaan pääse nousemaan puhvimaisesti ylöspäin, koska kangas on laskeutuvaa. Allien kohdalla on muutama kumilanka, joka tekee hihaan muutaman rypyn, mutta kuminauha ei ota käsivarteen kiinni. Se on pelkkä koriste. Hiha ylettyy kyynervarteen, jonka hihansuussa on kuminauha.

Carol pallomekon hihoista ei saa isoja puhvihihoja materiaalinsa takia. Eilisen blogipostauksen Debby mekon hihat olivat huomattavasti ”muffinsimmat” koska mekko on 100% puuvillaa eli napakampaa  kangasta

 

Mekkoviikko 3/7; Carol pallomekko

Mekon etuosa

Kuten alussa mainitsin, Carol pallomekko on täysin avautuva kietaisumekko. Tämän kietaisumekon alla on topille käyttöä. Vaikka kuinka yritin vetää mekkoa edestä kiinni, niin se ei onnistunut, joten tämä mekko ei toimi kuin topilla. Puin mekon alle valkoisen Elize topin, jossa on kaunis pitsireunus. Toppia löytyy valkoisena ja mustana.

Carol mekkoa ei sidota nauhoilla kiinni vartalon kapeimpaan kohtaan, vaan itselläni nauhat tulivat noin 5 cm vyötäröni alapuolelle. Jos olisin nostanut nauhat vyötärön kapeimpaan kohtaan, olisi selkään jäänyt pussi ja edestä mekko oli tehnyt myös pussin rinnan kohdalle.

Sanoisin, että kyseessä on kietaisumekko, joka on kuin tehty H-vartaloiselle naiselle. H-vartaloinen nainen ei yleensä halua korostaa vyötäröä vaan laskee mielellään vyötärön linjaa alaspäin. Ja tässä mekossa sen saa tehdä.

 

Mekkoviikko 3/7; Carol pallomekko

Crombie jakku

Crombie jakussa on ripaus merihenkisyyttä kullanväristen nappiensa ansiosta. Jakussa on yksi nappi edessä, jonka voi laittaa kiinni. Jakku on kauniisti vartalonmyötäinen, mutta se ei ole liian tiukka. Vyötärön kohdalla on tilaa ja muutenkin jakussa on helppo liikkua.

Crombie jakku on tyylikäs ja ajaton jakku. Se sopii juhlavimpiinkin tilaisuuksiin ja tuo ripauksen luksusta vaikka farkkuihin.

Minulle jakusta 34 on juuri sopiva koko eli jakku vastaa normaalia kokoa.

 

Mekkoviikko 3/7; Carol pallomekko

Tyylikkääseen menoon Carol pallomekkoon puetaan Hanna remmiavokkaat ja rentoon arkimenoon Great tennarit.

 

Mekkoviikko 3/7; Carol pallomekko

Onko Carol pallomekko sinun kesämekkosi?

Tuotteet löytyvät Doppshop verkkokaupastamme, tomitukset veloituksetta lähimpään postiin tai postitoimipaikkaan.


2 kommenttia

 1. Jaana sanoo:

  Katselinkin eilen Insta Tv:stä eilen videon, missä vilahtelikin mitä upeimpia uutuuksia ja aurinkoinen Kata. Videossa iski silmääni juuri tämä Carol pallomekko, mikä tänään esittäytyy.

  Kietaisumallit ovat hameissa, mekoissa ja paidoissa heikkouteni. Carol mekko hurmasi minut täysin: pallot, kietaisu, hihat ja helma. Täydellisyys, mutta topin pitäminen alla hieman mietityttää? Mekko menee mietintään ja täytyy kysyä Katan mielipidettä sen istuvuudesta kropalleni. Silitysrautaa tämä tuskin kaipaa? Pese ja pidä mekko?

  Crombie jakku on myös klasikko. Puhdas valkoinen, mikä istuvuus ja napit.

  Hanna remmiavokkaat näyttävät jalkaan hyviltä myös. Niiden väri ja korko ovat just eikä melkeen. Tennarithan ovat taas jalkojen pelastajat.

  Huoh, miten ihana postaus. Katson eilisen videon uudelleen ja yritän pysäyttää videon, jotta yksi askarruttamaan jäänyt ihanuus saadaan haaviin. Kurkkaan ja laitan meiliä. Onneksi verkkokauppa toimii täydellisesti ja sen palvelu on todellakin huippu luokkkaa ja henkilökohtaista.

  Mahtava postaus ja mitäköhän herkkuja on huomenna luvassa…

  • Kata sanoo:

   Hei Jaana ja kiitos kun kommentoit! Kyllä, Carol kietasumekko sopisi sinulle. Pesun jälkeen kaipaa rautaa eli ei ihan ole ”pese ja pidä”. Ei se pahemmin rypisty, mutta silti kaipaa kuumaa höyryä. Ihanaa kun tykkäsit videosta, ja pian liike aukeaakin eli sielä ollaan jos haluat tulla visiitille:) Mutta verkkokauppa jatkuu kuten ennenkin, täydellä teholla mennään eteenpäin. Ihanaa viikkoa, toivotaan huomiseksi aurinkoa! kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *