Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


11.5.2020 |

Mekkoviikko 2/7: Debby mekko

Mekkoviikko 2/7: Debby mekko

Debby mekossa on tämän kevään hittielementtejä. Ne ovat reikäommelkangas, puhvihihat ja valkoinen väri.

Itse näen Debby mekon rentona kesämekkona ihan arkeen, mutta myös kesäjuhliin. Hääjuhlaan en Debbyä suosittele juuri valkoisen värinsä takia

 

Mekkoviikko 2/7: Debby mekko

Mekkoviikko 2/7: Debby mekko

Mekkoviikko 2/7: Debby mekko

Debby mekko

Debby mekossa on loistava kaula-aukko. Se on kapean mallinen V-aukko. Ihanaa, kun kaula-aukko ei ole liian syvä! Malliltaan Debby mekko on istuva ylhäältä ja vielä kainaloiden alta noin 15 cm, jonka jälkeen se levenee A-mallisesti alaspäin. Mekon sivuissa on taskut. Mekko on edestä noin 10 cm lyhkäisempi kuin takaa. Mekko on 100% puuvillaa ja siinä on vuori, joten mekko ei ole läpikuultava.

 • Debby mekko € 149,95

Minulla on päälläni mekosta koko 34 ja se on juuri loistava koko. Mekon mittataulukko löytyy verkkokaupastamme. Mittasimme myös hihansuut eli se mitta tulee ottaa kyynervarren kohdalta tai juuri sen yläpuolelta.

 

Mekkoviikko 2/7: Debby mekko

Mekkoviikko 2/7: Debby mekko

Puhvihihat vuonna 1990

Muistatko 80/90-luvun puhvihihat? Minä muistan, koska rakastin silloin niitä pulleita hihoja. Mitä isommat puhvihihat, sen parempi. Menimme naimisiin mieheni kanssa vuonna 1990. Hääpuvussani oli valtaisat puhvihihat! Sovitin hääpukuani viime kesänä, mietin silloin että miten leveät ne olkapäät olivatkaan. Ne eivät tulleet ollenkaan oikealle kohtaa olkapäitä vaan ne alkoivat olkapäiden jälkeen. Ei ihme, että hartiat tuntuivat leveiltä kuin ladon ovet. Löydät kuvan hääpuvustani täältä.

Hääpukuni puhvihihoissa on sisällä tylliä, jotta ne pysyvät jämäkkänä ja kuosissaan. Muistatko sinä puhvihihat viime vuosisadalta?

Kuvat hääpuvussani ovat vuodelta 2015 eli 25 -vuotishääpäivänämme. Tajusin juuri, että joulukuussa tulee 30-vuotta täyteen kun menimme naimisiin. Onko aika pukea hääpuku taas päälle?

 

Mekkoviikko 2/7: Debby mekko

Puhvihihat vuonna 2020

Katsopas minun hartioitani ja mekon olkasaumoja. Huomaatko, että olkasauma on nostettu olkapään päälle. Nyt olkapää jää puhvin sisälle. Käsi pystyy liikkumaan, koska hihassa on vekkejä eli tilaa. Tämä tekee sen, että vuoden 2020 puhvihihoissa yläosa näyttää sirommalta kuin se oikeasti on!

Eikö olekin mielenkiintoista, että puhvihihoissa näyttää sirommalta kuin tavallisissa hihoissa? 

 

Mekkoviikko 2/7: Debby mekko

Valkoinen farkkutakki on yksi kesän luottotakeista. Valkoinen on niin helppo väri, koska se sopii kaikkeen. Yhtään ei tarvitse miettiä asukokonaisuutta valkoisen farkkutakin alle. Aamulla puetaan päälle mitä halutaan ja ulos lähtiessä napataan valkoinen farkkutakki mukaan.

Minulla on jalassani kahdet ihan uudet sandaalit. Toiset ovat sirot beige mokkaset slingbackit 6 cm korolla ja toiset ovat reippaammat beiget wedget loistavalla kiilapohjalla. Kummatkin ovat mokkanahkaa ja väri niissä on loistava. Ne ovat jatke jalalle eli ne ovat samansävyiset kuin iho.

Laitamme kengät Doppshop verkkokauppaamme päivemmällä, mutta molempien hinta on € 115,00 ja koot ovat 3.5-6.5.

 

Mekkoviikko 2/7: Debby mekko

Mekkoviikko 2/7: Debby mekko

Tuotteet löytyvät Doppshop verkkokaupastamme, toimitukset veloituksetta lähimpään postiin tai lähimpään noutopisteeseen.


2 kommenttia

 1. Jaana sanoo:

  Miten puhtaan valkoinen aloitus maanantaille! Kata on kuin hyvänmielen enkeli kuvissa. Mekko on taatusti kesän hitti, koska siinä on elementteinä : puhvihihat, reikäommel, valkoinen väri ja vielä naisellinen kaula-aukko. Huippu ihana mekko!

  Ihastuin mekkoon, mikä oli kuvattu keskellä cityä. Itse viilettäisin mekossa kesätorilla, pyörällä jäätelökioskille, venereissulle pukisin sen päälleni ja kenties rapujuhlille. Valkoinen väri mieityttää, mutta onhan sen upea ja varsinkin kun on kesällä ruskettunut.Ah miten raikas ja kesäinen, mutta taatusti silitettävä? Entä mitä siihen yhdistellä? Ei ehkä työmekko?

  Kesäkassi ja keltainen laukku kävivät molemmat mekon kanssa. Kengistä haluan vekkokauppaan ehdottamasti kuvia! Molemmat näyttivät naisellisen kauniilta. Slingbagit kiinnostavat ja erityisesti niiden korko. Ovatko ne helpot jalalle?

  Kuvissa Katalla oli varmaankin Doppin omat helmikorvakorut, mutta entä se rannekoru. Doppin omaa mallistoa?

  Ihana hääkuva sekä uusinta otos. Toden totta, puhvihihat istuettiin ennen eri tavalla ja olivat taatusti muhkeammat. Hyvin mahduit hääpukuusi ja kroppa muuttuu lapsen syntymän jälkeen. So what, se on vaan sitä äityittä ja iän tuomaa pehmeyttä. Upea ilmestys olet!

  Farkkutakkia olen miettinyt ja valkoinen farkkutakki on iskostunut mieleeni. Puhdas valkoinen, taatusti kirkastaa ajatukset ja tuo valoa elämään.

  Nyt tämä äippä yrittää vetreyttää kroppansa koiran kanssa lenkillä. Eilisen äitienpäivän illan tiukka ratsastustunti saa vieläkin olemattomat vatsalihakset huutamaan hoosiannaa. Tämän päivän väri etätöissä on pirteän raikas vihreä. Kiitos Kata senkin värin ohjaamista minulle.

  Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille. Mikä onkaan seuraavan mekon väri, malli ja jippo?Tuskin maltan odottaa…

  • Kata sanoo:

   Hei Jaana ja kiitos kun kommentoit:) Eikö olekin ihana ja valkoinen on kyllä kaunis väri, se on niin puhtoinen ja herkkä. Kyllä tälle mekolle rautaa tulee näyttää, koska se on puuvillaa. Päälle laittaisin farkkutakin tai muun jakun, koska hihat tosiaan menevät lyttyyn jos sen päälle yrittää pukea neuletaki ja kengät saa valita itse, kaikki käy:) On slingbackit ovat ihan superit! Tosi hyvät jalkaan, pääsivät heti minun kesägarderobiini. Käsikoru on rekvisiittaa, mistä lie helmihullulle löytynyt:) Kiitos, katsotaan hääpuvun tilanne joulukuussa kun 30-vuotta tulee täyteen. Talvi on aina semmoista pimeätä ja suklaa/glögiaikaa…:) Ihana tunne, kun vatsalihakset ovat kipeät treenistä ja koko kroppa! Minun kroppani on ollut reformer pilateksesta kipeänä jo kaksi viikkoa ja huomenna aamulla taas ”rääkki”. No hyvää se vain tekee ja sen jälkeen on ihana olo, kun koko kroppa tärisee niin, ettei mitään mahdollista laittaa ripsiväriä ilman että ovat poskilla. Katsotaan, mitä huomenna tulee, jotain hauskaa ja klassista! Terkuin kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *