Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


10.5.2020 |

Mekkoviikko 1/7: Pioni mekko

Mekkoviikko 1/7: Pioni mekko

Ihanaa Äitienpäivää!

Tänään on juuri oikea päivä aloittaa suosittu Mekkoviikko! Tulemme hemmoittelemaan teitä naisia seuraavan viikon joka aamuisilla postauksilla joiden teemana ovat mekot.

Elämässä tulee olla tähtihetkiä, jolloin halutaan pukeutua mekkoihin. Mutta onneksi mekkoihin voi pukeutua myös arkisin! Se on vain mielikuvituksesta kiinni, miten mekot asustaa

 

Mekkoviikko 1/7: Pioni mekko

Mekkoviikko 1/7: Pioni mekko

Mekkoviikko 1/7: Pioni mekko

Mukavuus ja kauneus käsikädessä

Kun puin Pioni mekon päälleni, niin minulla oli heti kotoinen ja helppo olo siinä. Se on tärkeää, ovat ne sitten housut, paita, takki, mekko tai jopa pipo että tuotteessa viihtyy ja että ne tuntuvat ”omilta”. Vaikka jokin asu on vaikka kuinka kaunis, mutta se ei tunnu hyvältä päällä, ei sitä halua pukea päällensä. Se on sama kenkien kanssa. Sitä valitsee ulos lähtiessä mukavimmat kengät jalkaan.

Tapaan sanoa, että kengissä ulkonäkö on tärkeä, mutta tärkeämpää on se, että ne ovat hyvät jalkaan. Silloin ”nuorempana” kenkien ulkonäkö oli tärkein, mukavuus tuli toisena… Mutta me pyrimme siihen, että ulkonäkö ja mukavuus kulkevat käsikädessä ja olemme siinä hyvin onnistuneetkin!

 

Mekkoviikko 1/7: Pioni mekko

Minun äitienpäivä

Me vietimme Äitienpäivää jo eilen. Monet teistä huomasivat Insta storystä, että olimme veneajelulla. Kiertelimme Helsingin rantoja ja otin pieniä videopätkiä eri paikoista, joista sain paljon positiivisia kommentteja. Kiitos kun seurasitte ja Insta storystä ne löytyvät vieläkin iltapäivään saakka, sitten ne poistuvat sieltä automaattisesti. Veneajelun jälkeen tulimme kotiin ja lapset valmistivat Äitienpäivä päivällisen. Grillasimme lohta ja lisukkeita ja sain myös bataattiranskalaisia, mitä olin toivonut 🙂 He olivat tilanneet super kauniin täytekakun ja sain myös rosia pioneja ja tulppaaneja. Laitoin kakusta ja kukista kuvan postauksen loppuun. Istuimme ulkona niin kauan kuin tarkenimme ja sitten vetäydyimme koteihimme. Tämä oli minun kahdeskymmeneskuudes Äitienpäivä.

Lähetin Äidilleni pioneja ja hän soittikin illalla ja toivottelimme jo toisillemme Hyvää Äitienpäivää

 

Mekkoviikko 1/7: Pioni mekko

Mekkoviikko 1/7: Pioni mekko

Pioni mekko

Pioni mekko on H-, Y ja X- vartaloisen naisen mekko. Tämä johtuu siitä, että mekko on malliltaan suht suora. Se on aavistuksen kapeampi ja istuvampi rinnan kohdalta kuin lantion kohdalta. Kaula-aukko on pyörä, mutta mekon takana on V-aukko. V-aukko ei tuota kuitenkaan ongelmia liivien kanssa, se ei ole liian syvä.  Nauha kaula-aukossa takaa sen, että mekko pysyy paikallaan eivätkä olkapäät valahda alas. Hihoissa on pieni fyrrykantti ja halkiot. Mekon edessä ja takana on vuori, mutta hihat ovat kevyet ja vuorettomat. Mekko ylettyy itselläni hieman polven päälle.

Minulla on päälläni mekosta koko 36. Suosittelen ottamaan mekosta vähintään oman koon. Sovitin kokoa 34 ja se oli auttamattomasti liian pieni rinnan ja käsivarsien kohdalta. Pioni mekon mittataulukko löytyy täältä.

 

Mekkoviikko 1/7: Pioni mekko

Mekkoviikko 1/7: Pioni mekko

Tuotteet löytyvät Doppshop verkkokaupastamme ja toimitukset veloituksetta lähimpään postiin tai haluamasi ruokakauppaan.

 

Millaista Äitienpäivää sinä vietät tänään?

 


6 kommenttia

 1. Maarit🤓 sanoo:

  Hyvää Äitienpäivää! Teillä on ollut niin kaunis kakku, että miten tuon on raaskinut edes syödä! Todellinen taideteos. Mitä kakussa oli täytteenä? Meillä on prinsessakakku, joka on yksi lempikakuistani 😛.

  Kaunis mekko, pionit ovat lempikukkiani 🌸. Ihana; kesäiset värit!

  Tulin juuri vanhemmiltani. Normaalisti teen vanhemmilleni äitienpäiväruuat heillä, mutta nyt kun on tämä poikkeusaika, siellä ei voi viettää aikaa yhdessä sisätiloissa ( vanhemmat 80:iä), joten tilasin paikallisesta lounasravintolasta äitienpäiväpaketin ja vein sen heille.

  Onneksi on lämmin ja aurinkoinen päivä, joten seurustelimme hetkisen ulkosalla.

  Odotan innolla mekkoviikkoa! Jippii!😃

  • Kata sanoo:

   Hei Maarit ja kiitos kommentistasi 🙂 Kiitos, kakku oli todellinen taideteos! Sielä oli paksua kreemiä ja mansikkaa sisällä. Oli täyteläistä hyväskää:) Ihanaa kun sää oli hyvä, että pystyitte olemaan ulkona. Helsingissä oli myös ihan huippusää, Vaasassa taas ei kertoi äitini, kun juttelimme aamulla. Mekkoviikko jatkuu huomenna taas ja mukavaa viikkoa, Kata

 2. Anni Hirvaskari sanoo:

  Kaunis mekko mutta liian avara selkä osa.

  • Kata sanoo:

   Hei Anni ja kiitos kommentistasi:) Minulla ei ole kaunis iho selästä, joten mekon kaula-aukko selkäpuolelta ei ole minulle paras vaihtoehto enkä siksi ole paras malli mekkoon. Mutta on jännä, miten suoravartaloisella naisella on yleensä upea iho decoltelta ja selästä! Olen pannut tämän merkille useasti juuri H-vartaloisilla naisilla. Samoin H-vartaloisella naisella on usein myös paksumpi iho kuin esim. itselläni, joka olen X-vartaloinen. H-varataloisella naisella ei yleensä ole niin paljon luomia, kuin ainakin itselläni on. Se johtuu varmasti tuosta iholaadusta. Olen miettinyt, että voiko vartalotyyppi ja ihon koostumus mennä käsikädessä? Tämä on sen verran mielenkiintoista, että taidanpa tutkia aihetta lisää. Mukavaa alkavaa viikkoa, Kata

 3. Jaana sanoo:

  Sinä Kata olet upea Rva Kesäheinä pioni-mekossa. Hoikistunut olet hurjasti, hiukset sekä iho säihkyy kilpaa auringon kanssa ja hymysi valaisee koko maailman. Upea ilmestys olet kauniin, kukkaisen ja tyylikkään kukkamekon kanssa. Wow!

  Itse en yleensä hullaannu kukkamekoista, kun olen black and white tyyppi ollut, mutta nyt mennään jo muillakin väreillä. Tämä mekko sai minut lämpenemään, ihastumaan sen malliin sekä yksityiskohtiin erityisesti. Klikkaan, mielessäni, kokeilen olisiko tämä se kesämekko, joka kestää menoni? Maybe…

  Niin totta Katan joka sana, että ellei asu tunnu omalta, vaikka kaunis onkin, niin ei kannata haalia. Poikkeiksena kohdallani ovat tehneet kyllä ne Doppista hankitut ikimuistoiset ruutuhousut, joita mietin, punnitsin ja lopulta nappasin. Ne olivat nappivalinta, vaatii pientä siedätyshoitoa ja nyt ne kuuluu lempparihousut kastiini. Kiitos Kata, että ohjaat meitä asuvalinnoissa.

  Kata, tykkään niin vietävästi taidostasi poimia ne parhaat palat ja ihmettelin yksi päivä sitä taitoasi ääneen. Mietin millainen aivorakenteesi on? Tyttäreni totesi, että naisilla ei ole suoria putkiaivoja, vaan vapun iloiset tippaleipäaivot, jotka ratkovat ongleman kuin ongelman heliumpallon kevyesti ja iloisesti. Sellaisia me naiset ja kuulemma erityisesti äidit olemme.

  Iloista äitienpäivää kaikille äideille. Auringon valoa, naurua, terveyttä ja uskoa parempaan tulevaan jokaiselle.

  Meille Doppilaisille ohje: silmät kovana blogin suhteen ja verkkokauppa vierailulle heti, kun siltä tuntuu. Nopeat syövät hitaat ja turha jäädä jotain ihanuutta vaille oman hitauden takia. Itse opin kantapään kautta tämän.

  Nyt nautin jo pikkupalan mansikkakakusta kahvin kera kesämökimme terassilla. Merituuli heiluttaa hiuksiani, linnut laulaa, koira makaa jaloissani sekä perhe istuu ympärilläni. Voisiko paremmin olla? Suljen silmäni, toivon koronan kaikkoavan ja unelmoin Doppin mekkoviikon jatkosta.

  Huoh, näin alkupalaksi tämän päivän ihanuus sai janoamaan lisää mekkoja sekä kauniita, käytännöllisiä kenkiä. Pirteän iloista päivää kaikille ja kerätkää itseenne auringon iloa, valoa ja voimaa. Kyllä me selvitään.

  • Kata sanoo:

   Hei Jaana ja kiitos kommentistasi:) Kiitos, ihana kohteliaisuus. Joskus tekee huippu löydön, vaikka se ei ole ”oma juttu”. Ja välillä voi ottaa riskin, kuten sinä teit ja rakastuitkin ruutuhousuihisi! Nimittäin tälläinen hiipivä ihastuminen antaa potkua omaan pukeutumiseen. Tyttäresi on ihan oikessa, me olemme juuri sellaisia ratkaisijoita ja itse rakastan suuresti olla myös käytännöllinen. Juuri varsinkin sisutuksessa käytännöllisyys ja se ”ihana beige” saa välillä mieheni repimään hiuksiaan. Rakastan kun saan asioita tehtyä, siksi juuri tämänpäiväinen Äitienpäivä on ollut mitä parhain, kun olen tehnyt vaikka mitä! Olin aamulla yhdeksältä jo pose´asennossa uudessa mekossa terassilla ja hoputin miestäni pyjamahousuissa kuvaamaan:) Ihanalta kuulosti myös sinun Äitienpäiväsi, kerrassaan luksukselta! Ihanaa alkavaa viikkoa, kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *