Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


8.5.2020 |

Esimakua alkavalle mekkoviikolle

Kiitos kaikille lukuisista kommentoinneista ”Unelmaneuleen” ideoimiseksi. Saimme Gabin kanssa teiltä lukuisia ideoita, joita rupeamme työstämään. Luimme kaikki kommentit tarkasti läpi muistiinpanoja tehden. Äitienpäivä kassi lähti eilen arvonnan voittajalle Katjalle Espooseen. Toivottavasti kassi on mieluisa!

 

Mekosta saa arkisemman, kun sen päälle pukee Ciara kietaisuneuleen. Mekon päälle voi pukea myös vaaleansinisen Brielle farkkutakin sekä Lucy rotsin.

 

Stirling mekko

Stirling mekko on naisellinen ja ylellinen. Se on vartalon myötäinen vyötärölle saakka ja siinä on pitkät hihat. Hihansuissa on pienet sievät napit. Kauluksessa on muutama vekki. Mekon hameosa levenee alaspäin ja ylettyy juuri polven alle. Minulla on päällä mekosta koko 34.

 

Mekko on super kaunis! Minusta mekko on jollain tavalla herkkä. Mekon kaunis kangas ja silkki materiaalina tekevät mekon hienostuneeksi. Mekko on naisellinen ja tämä on sellainen mekko, jossa ei lue vuosilukua.

 

Gabilla on mekosta päällä koko 36. Tästä kuvasta näkee, kuinka myös selkäosa on kaunis. Mittasimme kaikki mekot eli mekkojen mittataulukot löydät verkkokaupastamme täältä.

 

On aika yleistä, että mekoissa on irrotettava sisämekko vuorimekkona. Sen hyvänä puolena on se, että aina ei tarvitse pestä koko mekkoa, vaan ainoastaan sisämekon pesu riittää. Ne ovat hankalia pukea päälle, jos vuorimekkoa ei irroita päällimekosta. Mutta niissä on yleensä olkasaumoissa nepparit, joilla vuorimekon saa päällimekosta irti. Tässä mekossa on yksinkertainen yläosa, mutta helmaosassa on vuori. Se tekee sen, että mekko ei liimaudu jalkoihin ja mekko laskeutuu kauniisti, koska sen alaosa on raskas.

Mekon materiaali on joustavaa silkkiä ja vuori on viskoosi elastania

 

Äitienpäivänä eli sunnuntaina alkaa meidän suosittu Mekkoviikko, jolloin esittelemme teille joka päivä uuden mekon asusteineen. Mekkoviikolla tulee olemaan sekä juhlavampia mekkoja että arkisempia mekkoja ja mekkoja joka lähtöön ja kaikille vartalotyypeille.

Tuotteet löytyvät Doppshop verkkokaupastamme, toimitamme veloituksetta lähimpään postiin tai haluamaasi ruokakauppaan.


3 kommenttia

 1. Helena sanoo:

  Hei. Löysinpä kivan verkkokaupan. Kauniita ”aikuisen” naisen mieleen mukavia ja kauniita vaatteita. Kiva myös katsella asuja stailattuna kauniiden naisten päällä.. Innolla jään odottelemaan seuraavia postauksia. Helena

 2. Jaana sanoo:

  Iik, miten ihanat mekot. Oikein suurensin kuvia ja ihailin mekkojen kaikkia pieniä ihania yksityiskohtia.

  En tiedä miksi sininen mekko tuntui tutulta. Ihan kun anoppini ruotsalaisessa naistenlehdissä jollain kuninkaallisella olisi ollut se päällä tai ainakin vastaavanlainen. Upean kaunis mekko.

  Gabin mekko oli pehmeän hempeä väriltään. Mekko toi minulle mieleen pieni talo preerialla sarjan, mutta tämä mekko on moderni versio. Gabin jalassa olevat kengät sointuvat mekkoon. Tyylikästä!

  Minä niin tykkään Katan vinkkeistä, että mitä voi yhdistää mihinkin. Joka kerta klikkaan vinkin linkkiä, katson vinkin, suljen silmät ja miksaan mielessäni yhdistelmän. Koko perhe nauraa ja tietää, että luen Doppin blogia ja silloin ei saa häirirä tai ajatusmiksaus menee pieleen. Ylivaloittuu miksaus eikä ajatusleikki onnistu tai kuten mieheni sanoo: rouva miksaa, hiljaa tai hän hitsaa…

  Oikein odotan mekkoviikon alkua ja tiedän sen olevan super, super ihana. Taatusti siinä on jokaiselle jotakin mistä valita. On arkeen, on juhlaan ja jännä nähdä mikä värien sinfonia on tänä keväänä valloillaan mekoissa. Onko kukkaa, raitaa, ruutua vai mitä?

  Alkavan mekkoviikon kunniaksi laitan Doppista hankitun liituraitamekon, nutturan tukkaan, punan huulin ja punaiset korkkarit jalkaan. Saas nähdä mitkä on ilmeet ruudussa etäkokouksessa, kun ei olekkaan rento casual friday look. Huikkaan heti jos joskus ihmettelee asuani, että esimakua Doppin alkavasta mekkoviikosta. Lisään oerään vielä, että kannattaisi sinunkin seurata Doppin blogia.

  Nyt pikku hiljaa töihin. Viikonloppuna veryttelen sormet Doppin verkkokauppa kuntoon, että en jää lehdelle soittelemaan.

  Onnea arvonnan voittajalle Katjalle Espooseen, sait ihanan palkinnon. Kiitos Katalle, Gabille sekä Doppille, että järjestitte arvonnan. Saas nähdä millaisia neuleita Doppwomanin mallistoon ideoimme innoittamana syntyy? Innolla odotan…

  Ihanaa päivää kaikille. On perjantai ja nyt jaksetaan painaa täysillä. Tsemppiä erityisesti myös Katalle ja Gabille. Olette mahtavan energinen, iloinen, kaunis kaksikko, jotka jaksatte aina ilahduttaa meitä Doppilasia. Hymynne ja iloisuutenne tarttuu jopa blogin kuvista ja se on totta! Halaus ja voimia.

  • Kata sanoo:

   Kiitos Jaana valloittavasta kommentistasi 🙂 Tässä mekossa olisi ainesta kuninkaallisten mekoksi, kangas säihkyy niin upeasti. Hah, hah ihana, ”rouva miksaa, tai hän hitsaa”! Ihan mahtava sananparsi. Mahtavaa, nyt vetäiset punaisella huulipunalla ja nutturalla viikonlopun alkaneeksi. Mikä sen mukavempaa, kun ruudun toisella puolella on huoliteltu daami! Jep, kommenteja tuli paljon ja nyt vain mietintä myssyt päähän. Koitamme saada aikaiseksi pöyristyttävän ihania malleja neuleisiin ja hemaisevia värejä ensi syksyyn. Kiitos ja ihanaa sekä aurinkoista viikonloppua sinulle myös. Koitetaan imeä kaikki energia auringosta, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *