Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


6.5.2020 |

Blomst mekko ja beige ponchoke

Blomst mekko ja beige ponchoke

Ihanasti olette kertoneet omia ”Unelmaneuleitanne” eilisen kyselymme johdosta. Muistathan, että vielä tänään on aikaa kertoa klo. 20.00 saakka ”Millainen on sinun unelmaneuleesi” ja osallistua ”Äitienpäiväkassin” arvontaan. Voit kommentoida tämän postauksen kommentti kenttään, Instagramiin tai Facebookiin.

Äitienpäivä kassi sisältää Doppwoman helmikorvakorut, helmikaulanauhan, rosan silkkihuivin, käsirasvaa, Geisha suklaata ja toki itse kesäkassin. Postitamme kassin voittajalle torstaina, että se ehtisi perille perjantaiksi

 

Blomst mekko ja beige ponchoke

Blomst mekko ja beige ponchoke

Esittelimme eilisessä blogipostauksessa oman mallistomme Doppwomanin Ponchoken tummansinisenä. Ponchoke on pieni poncho, joka puetaan pään yli harteille. Se on 100% merinovillaa ja se on yksinkertaisen tyylikäs, helppo heittää harteille ja se myös lämmittää.

Ponchoken voi nostaa harteille ja laitaa päälle farkkutakin. Näin ponchoke toimittaa myös huivin virkaa.

Huom: Saamme farkkutakkia lisää, joten jos  verkkokaupasta puuttuu oma kokosi, laita meiliä shop@dopp.fi niin ilmoitamme sinulle, kun uusi erä on saapunut.

 

Blomst mekko ja beige ponchoke

Blomst mekko ja beige ponchoke

Tummansinisen lisäksi ponchokea löytyy myös beigenä.

Oletko jo ehtinyt ihailemaan Gabin söpöjä rusettibaltsuja? Niistä lisää seuraavan kuvan jälkeen.

 

Blomst mekko ja beige ponchoke

Rusettibaltsut

Tennareita ei voi pukea jalkaansa jokaiseen menoon. Siksi nämä rusettibaltsut ovat oiva vaihtoehto tennareille. Ne eivät häviä mukavuudessa, mutta ne ovat salonkikelpoisemmat, sirommat ja naisellisemmat kuin tennarit. Näillä kelpaa tallustella päivittäin myös mekko päällä ja näillä kelpaa mennä myös astetta parempiin menoihin. Rusettibaltsut ovat super kevyet ja väri on kaunis harmahtava beige. Rusetista löytyy vaaleansinistä, beigeä ja valkoista.

Rusettibaltsut vastaavat normaalia kokoa ja myös puolikokoja löytyy.

 

Blomst mekko ja beige ponchoke

Ponchokessa on halkiot sivuilla, joten sen voi pukea myös takin päälle. Se ei tunnu liian ahtaalta, koska käsillä on tilaa liikkua vapaasti.

 

Blomst mekko ja beige ponchoke

Blomst mekko ja beige ponchoke

Pidätkö sinä sävy sävyyn pukeutumisesta? Siten, että olet päästä varpaisiin saman värisissä vaatteissa? Minä pidän! Tämä Gabinkin asu, jossa on pelkkiä hiekan sävyjä on tyylikäs, yksinkertainen, eleetön ja kaunis. Myös valkoinen, tummansininen ja musta toimivat väreinä, jossa pukeudutaan ainoastaan yhteen väriin. Samoin punainen toimii yksittäisenä värinä. Nainen täysin punaisissa, kengistä huulipunaan, tekee aina lähtemättömän vaikutuksen.

 

Blomst mekko ja beige ponchoke

Tämä asu on loistava työlook!

 

Blomst mekko ja beige ponchoke

Blomst mekko

Tässä on kiva käyttö/työmekko. Mekko on pehmoista kangasta, joten se on miellyttävä iholla. Hihat ovat puolipitkät ja kaula-aukko on kapean V-mallinen. Vyötärön kapeimmalla kohdalla on poikkileikkaus, joka kaartaa ihan aavistuksen ylöspäin. Tämä pieni temppu kaventaa vyötärön. Lantiolla on tilaa, koska edessä on muutama vekki. Mekon helma on pyöristetty eli se on aavistuksen pidempi edestä kuin takaa.

Mekko on reilua kokoa. Gabilla on mekosta päällään koko S. Mittasimme kaikki mekot ja mittataulukko löytyy verkkokaupastamme  täältä.

 

Blomst mekko ja beige ponchoke

Mekossa on taskut edessä. Ne eivät levennä lantiota, koska ne on tuotu mekon eteen, ei sivuun.

Mekosta on tehty myös paita, joka löytyy täältä.
Paidassa on vajaamittaiset hihat, v-kaula-aukko ja paidan helmassa on kuminauha. Paita sopii sekä housujen että hameiden kanssa.

 

Blomst mekko ja beige ponchoke

Muistathan osallistua arvontaan! Arpaonnea kaikille!

Tuotteet löytyvät Doppshop verkkokaupastamme, toimitukset veloituksetta lähimpään postiisi tai ruokakauppasi lokerikkoon.


7 kommenttia

 1. Anna sanoo:

  Haaveilen beigestä neulemekosta, joka sopii viileisiin kesäiltoihin ja kirpeisiin syyspäiviin.

 2. Kirsi sanoo:

  Voi että, hankala rajata vain yhteen. Kun niitähän tarvitsee niin erilaisia ja erivärisiä eri tilanteisiin🤔 Mutta väreinä vaaleat, rauhalliset värit miellyttävät. Mutta myös musta, tummansininen, valkoinen. Otapa siis kiinni tästä neulehaahuilusta🙄 Mutta päivän beige ponchoke oli kyllä kaunis! Kiitos, että nykyään useammin päivitätte blogia❣

 3. Jaana sanoo:

  Ja taas jälleen kerran asu joka houkuttelee ostoksille, ihana tuo yhden värin kokonaisuus, harmi että ponchoke ehti loppumaan, toivottavasti lisää tulossa 🙂 Mutta toivottavasti mekkoa vielä löytyy, täytyypä siirtyä heti tutkailemaan sen tilanne!

 4. Eilamari sanoo:

  No hups, beige ponchoke ehti jo loppua… onko niitä tulossa lisää?

 5. Tuula Airaksinen sanoo:

  Unelmaneuleeni on valkoinen tai beige angoraneule. Olen metsästänyt ko neuletta jo pidemmän aikaa.

 6. Jaana sanoo:

  Blomst mekko on todella kaunis! Mekon vaalea sävy hivelee silmää, malli on naisellinen, mutta miten on sen materiaali. Rypistyykö? Mekko näyttää ihanan pehmeältä ja se suorastaan kutsuu nappaamaan sen itselleen. Mieleeni tulee mekon mallista tulppaani. Oliko jossain aikakaudessa vastaavia hameita tai mekkoja, joita kutsuttiin tulppaanihameeksi tai tulppaanimekoksi?

  Farkkutakki on nyt se kesän pop asuste. Itselläni sellainen oli, mutta joku päähänpinttymä sai sen laittamaan kiertoon. Nyt punnitsen että valkoinen vai farkku? Vai onko farkkutakin aika mennyt ohi vm-68 naiselta?

  Ponchoke on upea ja älykäs ratkaisu. Istuu kuin hansikas, mutta siinä on käsille tilaa liikkua niiden halkioiden ansiosta. Meikäläinen kun puhuu myös käsillään sanoo mieheni. Mietintämyssyyn menee…

  Rusettibaltsut ovat söpöt. Niistä tulee taatusti kovat kilpailijat tennareille.

  Oiva työasu ja todellakin yksi väri asussa antaa hienon tunnelman. Punainen vaatetus ei tosin jätä ketään kylmäksi.

  Mitkäs korvakorut Gabilla komeilee vienosti korvissa? Doppin omat? Puna huulilla ja kynsissä kaunistaa jo ennestään kaunista Gabia. Hiusten väri on täydellinen ja Gabi hymyilee, hehkuu ja säteilee. Kaunis, kaunis Gabi, ihanien aurinkolasien takaa keimailee.

  Ilo tarttui huulilleni kuvien välityksellä ja tästä päivästä tulee ihana. Kiitos hyvänmielen postauksesta iloisen pirteälle Katalle. Iso ikävä ja halaus sekä voimia. Kiitos myös kivasta arvonnasta, mikä pisti meidät Doppilaiset ideoimaan. Onnea kaikille arvontaan.

  • Kata sanoo:

   Hei Jaana ja kiitos kommentistasi 🙂 Blomst mekko on kaunis ja se ei rypisty. Totta, tulppaanimalli on juuri se sana mitä käytettiin ennen ja mitä oli esim. 80-luvulla. Ei missään nimessä farkkutakki ole ohi vuosimallin -68 naiselta:) Kummatkin hyviä, valkoinen ja farkku…valkoinen raikas ja farkku klassinen. Niin totta, kädet saavat vapaasti puhua ja tehdä töitä ponchokessa. Kyllä, gabilla on Doppwoman makeanveden helmet korvissaan. Ne ovat söpöt ja sirot. Ihanaa päivää sinulle, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *