Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Merinovilla ponchoke ja äitienpäivä arvonta!

Merinovilla ponchoke ja äitienpäivä arvonta!

Olimme Vaasassa maaliskuun 10-11. päivinä. Tapasin äidin ja siskoni lounaalla 10.3. ja kun lähdin 11.3. minun oli tarkoitus vielä käydä äitini luona kahvilla, mutta pyysinkin häntä tulemaan mielummin kahvilaan. Juuri tällöin astuivat Suomessa rajoitukset voimaan ja ”koronahelvetti” pääsi irti. Anteeksi hieman karskea ilmaisutapani, mutta minusta sana kiteyttää kaiken sen surun, tuskan ja epätoivon mitä se on ihmiskunnalle aiheuttanut ja mitä se tulee vielä aiheuttamaan.

Äitini on yli 80-vuotias pirteä ja nuorekas nainen, joka viettää aikaansa nyt kotona. Aion ilahduttaa häntä perheemme puolesta pienellä äitienpäivä lähetyksellä, mutta en voi paljastaa millä, koska hän lukee blogiani 🙂

 

Merinovilla ponchoke ja äitienpäivä arvonta!

Merinovilla ponchoke ja äitienpäivä arvonta!

Eden long; Sininen kukka

Rakastan Eden long mekon vahvaa väritystä. Se on näyttävä ja tehokas.

Eden long on midimittainen kietaisumekko. Kietaisumekot toimivat aina ja tarkoituksenamme onkin että Eden long malli jatkaa Doppwoman mekkomallistossamme alkusyksyllä.

  • Eden long € 179,00

Minulla on päälläni mekosta koko S.
Eden long mekkoa löytyy myös beige paisley ja sininen paisley.

 

Merinovilla ponchoke ja äitienpäivä arvonta!

Merinovilla ponchoke ja äitienpäivä arvonta!

On ollut surullista lukea ja TV:ssäkin on näytetty miten iäkkäät ihmiset nyt korona aikana jäävät yksin vanhainkoteihin. Omaiset eivät pääse katsomaan heitä ja varsinkaan muistisairaat eivät ymmärrä tilannetta, mitä tapahtuu. Sosiaalinen eristäytyminen ei ole leikin asia millekään ikäryhmälle.

Voi kunpa saisi napsauttaa sormia ja kaikki ”vanha” ennen koronaa palaisi ennalleen. Minusta tähän ajankohtaan lause ”Ennen kaikki oli paljon paremmin” ei tunnu yhtään kliseeltä vaan täydeltä todelta!

 

Merinovilla ponchoke ja äitienpäivä arvonta!

Ponchoke

Tiedäthän Doppwoman Ciara kietaisuneuleen, jonka voi pukea mekkojen päällä? Halusimme tehdä myös sellaisen mallin, joka olisi helppo pukea päälle ja pois, joka kuitenkin lämmittäisi mutta se ei saisi peittää liikaa mekkoa ja joka olisi helppo ottaa kesälläkin mukaan ja pukea päällensä, jos tulee tarve. Tällä idealla keksimme Ponchoken.

Ponchokessa on venemäinen pääntie ja halkiot sivuissa. Halkiot teimme siksi, että käsiä on helppo liikutella. Ja sitten halusimme siitä lyhkäisen, jotta sen voi pukea myös mekkojen päällä, myös leveä helmaisten mekkojen päälle.

Ponchokea löytyy tämän tummansinisen lisäksi myös beige, joka löytyy täältä.

 

Merinovilla ponchoke ja äitienpäivä arvonta!

Me Gabin kanssa suunnittelemme Doppwoman mallistomme alku syksyn värejä, kuoseja ja malleja. Mekot rupeavat olemaan paperilla valmiita, mutta neuleet ovat vielä mietintä vaiheessa. Nyt me pyydämme sinulta suunnittelu ideoita eli siitä pääsemmekin arvontaan.

 

Merinovilla ponchoke ja äitienpäivä arvonta!

Äitienpäivä arvonta

Me haluamme ilahduttaa sinua tai läheistäsi Äitienpäivä kassilla! Eli osallistu arvontaan seuraavilla säännöillä:

Kerro meille, millainen on sinun unelmaneuleesi? Millainen se olisi, jos sinä saisit sen suunnitella tai onko sinulla jo unelma neuleesi vaatekaapissa eli kerro meille millainen se on?

Voit vastata meille tämän postauksen kommenttikentässä, Instagramissa tai Facebookissa. Arvonta päättyy huomenna keskiviikkona 6.5. klo. 20.00. Ilmoitamme kassin voittajalle henkilökohtaisesti torstaina aamupäivällä. Kassi lähetetään voittajan antamaan osoitteeseen torstain aikana, jotta kassi olisi perillä perjantaina.

 

Merinovilla ponchoke ja äitienpäivä arvonta!

Kassi sisältää Doppwoman helmikorvakorut sekä helmikaulanauhan, käsirasvaa, rosan silkkihuivin, Geisha suklaata ja tottakai koko läpinäkyvän kassin puna/rosa raitaisilla kantokahvoilla.

Arpaonnea kaikille!

Tuotteet löytyvät Doppshop verkkokaupastamme, postitamme tuotteet veloituksetta lähimpään postiin tai ruokakaupan postilokerikkoon.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

98 kommenttia

  1. Klassinen valkoinen ohut palmikkoneulepusero merinosta.

  2. Musta klassinen merimiesvillapaita (patenttineule) merinovillasta. Ehkä muutama (irroitettava) nappi ilmettä antamassa.

  3. Unelmaneuleeni olisi merinovillainen ryhdikäs A-linjainen korkeakauluksinen tai pyöreä pääntiellä varustettu neule. Neule olisi musta, harmaa tai kaunis beige. Neuleessa voisi olla etupuolella kaunis palmikkoneulos. Neule olisi pepun puoli väliin asti.

  4. Unelmaneuleeni on ohut kesäneule, jonka materiaali on puuvillan ja viskoosin sekoite. Väri on joko musta tai fuksia. Neuleessa on solisluut paljasta o-aukko, hihat ovat pitkät ja niissä on resori, jotta hihan saa vedettyä ylös. Neuleen pituus olisi vyötäröön ja siinäkin olisi resori.

    Unelmaneuleeni on siis yksinkertainen, klassinen neule, mitä voisin käyttää vaikka jokaisena koleana kesäpäivänä: eri rinta- ja kaulakoruilla neule näyttäisi erilaiselta.

  5. Olen aina tykännyt neuleista. Nyt suosikkini on laatikon mallinen pepun alle ulottuva ohut neule. Neuleen pitää silti olla ryhdikäs. Värinä vaaleansininen tai beige/hiekka. Tuon beige-värin olen löytänyt vasta tämän blogin ansiosta. Olen huomannut, että sitä on muitakin kuin keltaiseen meneviä sävyjä.

  6. Pidän hyvin klassisen mallisista neuleista. Suosikki neuleeni ovat yksinkertainen pitkä neuletakki ja perusmallinen v-aukkoinen lyhyt neulepusero. Tietysti molemmat laadukkaista aidoista materiaaleista, kuten villasta, merinovillasta, puuvillasta tai kashmirista.

    Erityisesti syksyyn kaipaisin juuri v-aukkoista perusneuletta jossakin kauniin syksyisessä värissä ja valmistettuna laadukkaasta mukavasta materiaalista. Malli voisi olla aika istuva, mutta kuitenkin sellainen, johon saisi tarvittaessa kauluspaidan alle, jotta neuletta voisi käyttää sekä siistimmässä menossa että arkena. Monikäyttöisyys on mielestäni neuleissa tärkeää.

  7. Hei! Unelmaneuleeni on ajaton perusmalli: lantiolle ulottuva, melko tyköistuva, riittävän avara pyöreä tai v-pääntie, pitkät tai ¾ hihat. Tykkäisin raglan-hihoista. ihan perusneule tai neuletakki, mutta materiaali laadukasta ja väri meleerattu.

  8. Unelma neuletakki on ohut merinovillainen tummansininen pidempi lantion yli tai lantiolle loppuva. Ehdottomasti taskut puhelimelle. Hihansuissa pitkät resorit, pyöreä pääntie tai pieni V ja yksi nappi tai kiinnike että saa kiinni talvitakin alla.

  9. Unelmaneuleeni on lämmin merinoneulevillatakki,kapealinjainen,puoleen reiteen ulottuva ja vyöllä varustettu

  10. Unelmaneuleeni on merinovillaa tai kashmiria oleva sopivan löysä, mutta ei liian pitkä neule. Raglahiha on suosikki ja värinä kitinvalkoinen tai musta.

  11. Ohuesta kudoksesta perusvillatakki edessä napitus ja 3/4 hihat.
    Kiitos ihanasta blogista.

  12. Hei! Doppin neuleet ovat kaikki jo nyt olleet ihania, niitä minulla jo pari. Pidän merinovillaisista, kun ne eivät kutia. Jos oikein pinnistän niin syksyksi toivoisin reiteen ulottuvaa simppeliä neuletakkia taskuilla tai vastaavaa tunikaa (pienellä yllätyksellä esim. kaulaliinalla, rusetilla…). Väreinä lämpimiä sävyjä.
    Tämän postauksen Eden mekko kiinnostaa kovasti. Tuleekohan ko. mallia lisää pitkänä tai lyhyenä, jopa jossain uudessa värissä? Viime kesänä mietin liian kauan ja jäin kokonaan ilman. Kokoni on xs ja ne näyttävät menevän nopeasti… Kiitos ihanista blogeista, että jaksatte niitä tehdä. Aurinkoisia kuvausilmoja!

    • Hei Liisa! Eden mekkoa tulee lisää heinäkuussa ja pitkänä. Juuri eilen lähtivät kuosit tuotantoon:) Ja otimme hieman reilummin kokoa XS, mutta silti kannattaa olla tarkkana, että sen saa jos sen haluaa. Laitamme ne heti taas blogiin kun se sitten saapuvat. Mukavaa viikonloppua, Kata

  13. Unelmaneuleeni on ohut merinovillainen A-linjainen tunika, jossa on pitkät suhteellisen kapeat hihat, pyöreä pääntie, laskos selässä antamassa väljyyttä, ehkä takaa hieman pidempi. Kevyt, joka heilahtelee kauniisti liikkeessä. Värinä ehkä beige tai musta.
    Tsemppiä kaikille tähän ”koronahelvettiin”?

  14. Hei minun suosikkineule on ehdottomasti ollut Part Two merkkinen ohuehko mohair-sekoite neuletakki, taskut sivuissa, malli avoin ja reilu ja mikä parasta vaalea hiekkabeige sävy. Taskut neuleessa! Materiaali melko laadukas ei herkkä nyppäntymään, aiemmin suosikkejani ovat ollet Repeat merkin cashmere mutta minusta ko. merkin laatu ei enää entisensä?! Blusbar neuleet ovat myöskin melko kivoja, etenkin mekot. Kauniita ja Aurinkoisia päiviä!

  15. Unelmaneule ohut kevyesti laskeutuva,joka ei ahdista käsivarsista eikä rintojen kohdalta,laivastonsininen tai roosa tai sinivalkoraidallinen.

  16. Malliltaan yksinkertainen ja yksivärinen (tummanharmaa, tummansininen, valkoinen ja musta) pitkähkö neulemekko. Mekko pelastaa päivän kuin päivän. Mekko herää henkiin kaulakoruilla tai erilaisilla sukkahousuilla. Mekko on kuin maalamaton taulu. Mekko herää eloon asusteilla mielialan mukaan.

  17. Kauniisti laskeutuvaa neulosta, jossa suuri kaulus ja toispuoleinen helma. Pituus saisi olla pitkähkö.

  18. Paksusta neuloksesta tehty tyköistuva kietaisuneule, joka loppuu takapuolen yläpuolelle. Väriltään ruskea.

  19. Tummansininen tai musta neule villatakki.

  20. Unelmaneuleeni on merinovillasta valmistettu shaalikauluksinen, ihanasta lämmittävä pitkä neuletakki isoilla taskuilla ja niitä hankkisin kaksin kappalein: toinen omalle iäkkäälle äidilleni ja toisen anopilleni.

    Äidilleni iloisen räiskyvän punaisen ja anopilleni klassisen kauniin beigen. Isoissa taskuissa keikkuisi mukana nitrosuihke, nenäliina sekä tietty huulipuna. Äidilläni räiskyvä puna ja anopillani hillitty heleä rosa. Nainen on nainen koko elämänsä ja halua näyttää kauniilta aina.

    Voi, jos voisinkin jo tehdä nuo unelmaneuleeni yhtä nopeasti kuin ajatuksissani ilahduttamaan äitienpäivänä omaa äitiäni ja anoppiani. Äitienpäivänä he kietotuisivat niihin saaden näin turvallisen halauksen minulta, tyttäreltämme sekä mieheltäni. Ikävä heitä on suuri, mutta pirun koronan takia näemme vain ikkunan takaa ja puhelinlangat laulaa kuumina päivin.

    Ajatuksissani voin suunnittella vaikka mitä neuleita, koronan hävittämistä ja rakkaitten halaamista, mutta neuleiden suunnittelun jätän ammattilaisten käsiin: Katan ja Gabin.

    Toki unelmaneuleeni voi antaa heille mausteita ja potkua suunnittella taas Doppwoman mallistoon jotain uskomattoman kaunista.

    Arpaonnea jokaiselle Doppilaiselle ja kiitos Doppille, Katalle ja Gabille mahtavasta ideasta innostuttaa meidät ideoimaan. Aina on hyvä unelmoida ja unelmatkin voivat käydä toteen.

  21. Unelmaneule-settiin kuuluisi neuletakki 3/4 hihoilla ,lyhyt mutta istuva vyötärö malli,kauniilla helminapeilla, samaa sävyä oleva neulepusero alle ,jossa hihan pituus yltäisi tuohon kyynärpäähän saakka, kaunis pyöreähkö kaula-aukko, ei liian ”umpinainen”. Molemmissa kaunis resori helmassa. Väriltään tietysti kaunis beigen sävy, materiaalina nyppyyntymätön, ohut merinovillan. Siinä Olisi monikäyttöinen ja naisellinen setti housujen ja hameiden kanssa. Tosin teidän omassa mallistossakin oli aivan ihana musta merinovilla- neulemekko..sitä jäin kyllä haaveilemaan….

  22. Unelmaneule on monikäyttöinen, lämmin ja pehmeä eikä nukkaantuisi ikinä?

  23. Mukana kilpailu! Unelmaneuleeni on beige, hyvälaatuista tiheäänneulottua luonnonkuitua, ulottuu polviin, suora, melko kapea, napit ja sivulla isot taskut.

  24. Unelmaneuleeni on pehmeä, monikäyttöinen, nyppääntymätön, sulavalinjainen ja tietysti valkoinen?

  25. Kiitos taas ihanista asuista ja kuvista. Minä haaveilen twin-setistä 3/4 osasella hihan pituudella tai neuleliivistä mallia lyhyt-leveähkö ja V-aukkonen, nämä menisivät niin suorien housujen, farkkujen kun hameiden/mekkojen kanssa 🙂

  26. Hei, mun unelmaneule on ohutta merinoa, tyköistuva, pyöreä pääntie, pitkät hihat. Käytän tätä melkein ”aina”. Kotona, matkoilla, lomalla, töissä jakun alla (lämmittää mukavasti, ei hiosta eikä kutita), käy mekkojen ja hameiden kanssa, leveiden ja kapeiden housujen kanssa, huivin kanssa tai ilman. Väri on mitä mainioin eli harmaa! Oi, se on niin huippu mutta kohta niin kulahtanut, että tarvitsen uuden! Aurinkoista kevään jatkoa!

    • Hei, unelma neuleeni on tietenkin sinisen eri sävyt ja oikeastaan kaikki Doppwomanin neuleen sävyt???
      Neuleen tulisi olla ohut, jotta se ei ahdista takin alla. En pidä valtavista neuleista enkä röyhelöistä neuleessa kun ne on hankala pukea muiden vaatteiden alle ja näin helposti pönköttävät.

      Kata, ehkä joku yksinkertainen neulepaita jossa voisi kauluksessa olla solmittava nauha( rusetti), mutta sen saisi napilla irti???

  27. Hei! Unelmaneuleeni juuri nyt olisi materiaaliltaan nyppyyntymätön, merinovillainen mutta ohut, vähintään puolireiteen tai polveen. Ja pitäisi olla väriä! Joko kirkas ”sähkönsininen” tai sitten viininpunainen tai sanoisinko syklaami – näitä värejä löytyy juuri noista Doppin omista puseroista ja niiden kuvioista.

  28. Pitkä 85cm:n villatakki Kashmirista ja siinä olisi napit ja päällä taskut. Tosin Doppin pitkä napiton ja taskuton villatakki voisi olla vielä ihanampi, kun olisi vielä kashmirista.

  29. Unelmaneuleeni on muhkea ja väriltään vaaleanharmaa =).

  30. Unelmaneule olisi melkein polveen ylettyvä neuletakki. V pääntie, napit ja sivutaskut. Sellainen jota voisi käyttää takkina keväällä ja syksyllä. Merinovillaa. Petroolin värinen olisi ihana.

  31. Neule olisi ohut, mutta laadukas, väriltään greige/nutria eli ei oikein minkään värinen. Malliltaan poncho/ponchoke/ mahdollisesti suorakaide, jossa yhden napin kiinnityssysteemi. Nappi voisi olla jollain tavalla vaihdettava, joko näyttävä korumainen, tai ihan simppeli. Ja asu olisi onesize, mutta napinläpiä voisi olla useimpia, niin sopisi monelle eri kokoiselle, ja samalla napinlävet olisivat koriste.

  32. Kun teillä on taito hallussa, niin olisikohan mahdollista suunnitella nuorekas, joustava, laadukas jakku ohuesta neulekankaasta, ilman että se näyttää ”rouvamallilta”…ehkä merihenkinen? Tai oikein laadukas musta tai valkoinen pienellä yksityiskohdalla.

  33. Unelmaneuleeni olisi musta, jossa voisi olla vaikka venekaula-aukko ja hihoissa röyhelöt. Olisi kiva, jos vaikka seassa olisi metallilanka tuomaan vähän säihkettä.

  34. Hei ?.Keskiharmaa peffan puoleenväliin yltävä ohut kietaisuneuletakki, jossa kimaltavia lankoja mukana. Sopii arkeen kuin juhlaankin.
    En ole vastaavaa löytänyt, sellainen oli vuosia sitten, mutta kutistin sen pesussa vahingossa…taisi olla Benettonin. Ostin pari viikkoa sitten Sokokselta Tom Taylorin kietaisuneuleen, mutta on mielestäni liian lyhyt, eikä pysy kuosissa.

  35. Kiitos blogista ja voimia korona-arkeen yrittäjälle! Unelmaneuleeni olisi laadukkaasta ohuesta villasta (merino tai kashmir) ”feikki twin-set” eli siro, pitkähihainen lyhyehkö neuletakki, sievät napit ja sen alla venepääntiellä varustettu ja neuletakkiin kiinni ommeltu etumus/miehusta samaa neulosta kuin takkikin. Vaikutelma olisi kuin klassisessa twin-setissä, mutta neule olisi keveämpi käyttää, kun ei olisi kahta lämpöistä neuletta päällekkäin. Väri voisi olla kaneli tai puuteriroosa.

  36. Unelmaneuleeni on tunika merinovillasta, värinä joku kaunis utuinen harmaa

  37. Tummansininen pepun alle ulottuva ohut ja nyppyyntymätön neuletakki. Hihoissa tilaa esim. paitapuserolle.

  38. Unelmaneuleeni on merinovillasta tehty neulepusero poolokauluksella. Malli saa olla löysä ja neuleen pituus hieman pidempi. Väri voisi olla joko valkoinen tai roosa. ?

  39. Olisin ikionnellinen Eden long tyylisessä mustassa ohuessa neulemekossa, joka olisi tarpeeksi pitkä. Ei välttämättä tarvitsisi halkiota eteen, sillä neulehan joustaa hyvin.

  40. Saa sanoa koronahelvetti, koska sitä tämä on, kirjaimellisesti. Hankaloittaa kaikkien elämää. Minä rakastan myös omaa Eden long sinikukkamekkoani❤️. Hyvä, että Eden malli pysyy mallistossa, kun on niin kätevä ja monimuotoinen.
    Unelmaneuleeni on v-aukkoinen pehmeän beige neulepaita merinovillasta neulehuiviin kera. Voisi pitää paitsikan kanssa tai sitten sen huivin kanssa. Sopisi farkkujen ja mustien housujen kanssa ja valkoisten ja…olisi helppo yhdistää moneen. Paita ei pintaa nuoleva.

    • Lisäystä edelliseen, huivi sellainen olan yli heitettävä, toinen puoli eteen ja toinen taakse tms. Toinen ihanneväri pähkinänruskea, sellainen kuin Doppwoman neuletakissa on.

    • Hei Maarit ja kiitos kommentistasi 🙂 Juuri eilen lähtivät Eden mallin uudet kuosit painoon:) Ne olivat jo syksyisiä ja maanläheisiä kuoseja. Mukavaa viikonloppua, Kata

  41. Unelmaneuleeni olisi kashmirvillainen 2/3-mittainen takki. Materiaali on kevyt ja kestää vuosia käytössä…siis erittäin ekologinen ja kukkarolle loppujen lopuksi taloudellinen. Kashmir myös pitää värinsä ja neule muotonsa, se on hyvin lämpöä pitävä. Materiaali on ihanan pehmeä, joten vuori antaisi takille ryhtiä. – Hihat ei tiukat, jotta takki sujahtaisi helposti myös pitkähihaisen asun päälle. Ei nappeja tms, vaan kauniit ketju-/korukiinnikkeet. Piilotaskut. Väreinä rosa, beige, musta, valkoinen. Mahdollisimman monikäyttöinen.
    – Kyllä, minulla on `matkamuistona` ko. mallinen, rosan värinen takki, mutta nyyhh! materiaali ei valitettavasti ole unelmien kashmiria….

  42. Minun DoppWoman-malliston unelmaneuleeni on tummansininen, laatikkomallinen (pudotetut hihat), merinovillainen pepun peittävä perusneule. Keep it simple!

  43. Neuleihmisenä itselläni on useita unelmaneuleita?Unelmaneulesetti olisi hihaton neulepaita ja pitkä neuletakki, joita voisi pitää yhdessä ja erikseen. Neulepaita siis hihaton, jossa vesiputous pääntie ja epäsymmetrinen/ valekietaisumallinen etuosa. Neuletakki pitkä, pohjemittattainen. Värinä luonnonvalkoinen, vaalea beige tai harmaa. Materiaalina merinovilla ja kashmir, hengittää kesällä ja lämmittää talvella.

    Unelmaneule voisi olla myös v-aukkoinen oversize neule, jossa kapeat lepakkomaiset 3/4 hihat. Neuletta voisi käyttää sellaisenaan tai alle voisi laittaa trikoopaidan, jolloin tulee kerroksellisuutta. Värinä tietysti aina tyylikäs musta ja harmaa ja materiaalina merinovilla ja kashmir.