Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Merinovilla ponchoke ja äitienpäivä arvonta!

Merinovilla ponchoke ja äitienpäivä arvonta!

Olimme Vaasassa maaliskuun 10-11. päivinä. Tapasin äidin ja siskoni lounaalla 10.3. ja kun lähdin 11.3. minun oli tarkoitus vielä käydä äitini luona kahvilla, mutta pyysinkin häntä tulemaan mielummin kahvilaan. Juuri tällöin astuivat Suomessa rajoitukset voimaan ja ”koronahelvetti” pääsi irti. Anteeksi hieman karskea ilmaisutapani, mutta minusta sana kiteyttää kaiken sen surun, tuskan ja epätoivon mitä se on ihmiskunnalle aiheuttanut ja mitä se tulee vielä aiheuttamaan.

Äitini on yli 80-vuotias pirteä ja nuorekas nainen, joka viettää aikaansa nyt kotona. Aion ilahduttaa häntä perheemme puolesta pienellä äitienpäivä lähetyksellä, mutta en voi paljastaa millä, koska hän lukee blogiani 🙂

 

Merinovilla ponchoke ja äitienpäivä arvonta!

Merinovilla ponchoke ja äitienpäivä arvonta!

Eden long; Sininen kukka

Rakastan Eden long mekon vahvaa väritystä. Se on näyttävä ja tehokas.

Eden long on midimittainen kietaisumekko. Kietaisumekot toimivat aina ja tarkoituksenamme onkin että Eden long malli jatkaa Doppwoman mekkomallistossamme alkusyksyllä.

  • Eden long € 179,00

Minulla on päälläni mekosta koko S.
Eden long mekkoa löytyy myös beige paisley ja sininen paisley.

 

Merinovilla ponchoke ja äitienpäivä arvonta!

Merinovilla ponchoke ja äitienpäivä arvonta!

On ollut surullista lukea ja TV:ssäkin on näytetty miten iäkkäät ihmiset nyt korona aikana jäävät yksin vanhainkoteihin. Omaiset eivät pääse katsomaan heitä ja varsinkaan muistisairaat eivät ymmärrä tilannetta, mitä tapahtuu. Sosiaalinen eristäytyminen ei ole leikin asia millekään ikäryhmälle.

Voi kunpa saisi napsauttaa sormia ja kaikki ”vanha” ennen koronaa palaisi ennalleen. Minusta tähän ajankohtaan lause ”Ennen kaikki oli paljon paremmin” ei tunnu yhtään kliseeltä vaan täydeltä todelta!

 

Merinovilla ponchoke ja äitienpäivä arvonta!

Ponchoke

Tiedäthän Doppwoman Ciara kietaisuneuleen, jonka voi pukea mekkojen päällä? Halusimme tehdä myös sellaisen mallin, joka olisi helppo pukea päälle ja pois, joka kuitenkin lämmittäisi mutta se ei saisi peittää liikaa mekkoa ja joka olisi helppo ottaa kesälläkin mukaan ja pukea päällensä, jos tulee tarve. Tällä idealla keksimme Ponchoken.

Ponchokessa on venemäinen pääntie ja halkiot sivuissa. Halkiot teimme siksi, että käsiä on helppo liikutella. Ja sitten halusimme siitä lyhkäisen, jotta sen voi pukea myös mekkojen päällä, myös leveä helmaisten mekkojen päälle.

Ponchokea löytyy tämän tummansinisen lisäksi myös beige, joka löytyy täältä.

 

Merinovilla ponchoke ja äitienpäivä arvonta!

Me Gabin kanssa suunnittelemme Doppwoman mallistomme alku syksyn värejä, kuoseja ja malleja. Mekot rupeavat olemaan paperilla valmiita, mutta neuleet ovat vielä mietintä vaiheessa. Nyt me pyydämme sinulta suunnittelu ideoita eli siitä pääsemmekin arvontaan.

 

Merinovilla ponchoke ja äitienpäivä arvonta!

Äitienpäivä arvonta

Me haluamme ilahduttaa sinua tai läheistäsi Äitienpäivä kassilla! Eli osallistu arvontaan seuraavilla säännöillä:

Kerro meille, millainen on sinun unelmaneuleesi? Millainen se olisi, jos sinä saisit sen suunnitella tai onko sinulla jo unelma neuleesi vaatekaapissa eli kerro meille millainen se on?

Voit vastata meille tämän postauksen kommenttikentässä, Instagramissa tai Facebookissa. Arvonta päättyy huomenna keskiviikkona 6.5. klo. 20.00. Ilmoitamme kassin voittajalle henkilökohtaisesti torstaina aamupäivällä. Kassi lähetetään voittajan antamaan osoitteeseen torstain aikana, jotta kassi olisi perillä perjantaina.

 

Merinovilla ponchoke ja äitienpäivä arvonta!

Kassi sisältää Doppwoman helmikorvakorut sekä helmikaulanauhan, käsirasvaa, rosan silkkihuivin, Geisha suklaata ja tottakai koko läpinäkyvän kassin puna/rosa raitaisilla kantokahvoilla.

Arpaonnea kaikille!

Tuotteet löytyvät Doppshop verkkokaupastamme, postitamme tuotteet veloituksetta lähimpään postiin tai ruokakaupan postilokerikkoon.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

98 kommenttia

  1. Unelmaneule: lantiolle ulottuva, luonnonvalkoinen ja venepääntie

  2. Unelmaneuleeni olisi luultavasti musta tai tummansininen ja olisi ajaton malli. Se olisi laadukasta materiaalia, joka kestäisi käytössäni jopa vuosikymmeniä.

  3. Olen jo vuosia etsinyt unelmaneulettani, joka on cashmiria, syvällä pyöreällä kaula-aukolla, suht vartalonmyötäisellä mallilla, jossa on pitkät tai 3/4 hihat. Väri olisi hieman vitivalkoisesta luonnonvalkoiseen vivahtava. Pituutta lantiolle. Unelmaneuletta olisi helppo stailata sekä käyttää värin ja materiaalin puolesta sekä kesät että talvet. Toivottavasti lopultakin löytyisi!

  4. Unelman pehmeä vaalea kietaisuneule kashmirvillasta ❤️

  5. Ohut merinovilla- tai kashmirvillatakki, melko lyhyt, mekkoihinkin sopiva! Luonnonläheiset värit?

  6. Unelmaneuleeni olisi superpehmoinen, kevyt (voisi pitää myös kesäiltoina), enkä pistäisi pahaksi huppuakaan, jolla voisi suojautua kesäsateelta!

  7. Jag är frusen så en yllekofta är min favorit. Tycker om färger som blått, rött, vitt, beige

  8. Hei,
    Tätä on hieman vaikea kuvailla.
    Jonkin aikaa olen unelmoinut neuleesta, jonka yläosa on löysä ja alaosassa pitkä resori, jolloin yläosan voi nostaa pussille sopivasta kohtaa. Myös hihat ovat löysät ylhäältä kyynärpäihin saakka ja alaosasta resoria. Hihat voi vetäistä ylös, jolloin muodostuu pussihihat ja rypyllä olevat resorit puoliväliin käsivartta.
    Neule voisi olla o-aukkoinen.
    Väriksi kuvittelen lämpimän, kellertävän vaaleanruskean.
    Tällaista olisi kiva käyttää syksyllä myös lyhythihaisen villakangasjakun tai viitan alla.
    Materiaali voisi olla merinovillaa tai alpakkaa tms.

  9. Täällä yksi neulefriikki, jolla on kaappi täynnä neuleita, mutta silti niitä ei ole koskaan liikaa…
    Unelmieni neule on merinovillainen ja nuorekas. Neule, joka korvaa jakun. En tunne oloani koskaan kotoisaksi virallisessa jakussa, joten korvaan sen hyvin mielelläni tyylikkäällä, nuorekkaalla neuletakilla. Pituus voi olla joko lyhyt, vyötärömittainen tai sitten polvipituinen niin, että se tulee tasoihin mekon tai hameen helman kanssa. Rakastan kirkkaita värejä, mutta joku hillitty yön sininenkin on aivan ihana.

  10. Isokauluksellinen neule, kaulus niin iso, että sen voisi vetää olkapäiden alle. Materiaaliltaan 100 % villa tai villan ja cashmirin sekoitus. Beigen sävyt, pehmeä harmaa, luonnonvalkoinen.

  11. Unelmaneuleeni on ohutta merinovillaa, istutetuilla hihoilla ja pyöreällä kauluksella, kapealinjainen, lyhyt villatakki nappikiinnityksellä. Tämän lisäksi tarvittaisiin kyllä myös pidempi versio (pohjemitta) muuten samoilla spekseillä mutta v-linjaisella kauluksella ja ilman nappeja.

  12. Unelmaneuleemi olisi polvipituinen neule joka ei kutita ja värinä ehkäpä turkoosi.

  13. Unelmaneuleessa tärkeintä on materiaali. Joko konepestävää merinoa, tai pehmeää cashmiria – käyttötarkoituksesta riippuen. Ohuehko, muttei kuitenkaan läpikuultava neulos. V-kaula on mieluisampi. Riittävästi tilaa rinnoille ja käsivarsille, kainaloista ei saa kiristää. Pituus lantiolle tai jopa pidempi. Hieman väljästi laskeutuva on kivempi kuin kittana, mutta oversize on liikaa. Ehkä pienet halkiot helmassa? Kauniit harmaan sävyt ovat neuleissa aina ihania, lisäksi kylmä vaaleanpunainen ja kylmä jäänsininen, puhdas joulunpunainen, luotettavat tummansininen ja puhdas beige. Materiaali ja kaunis laskeutuvuus ovat valintani tärkein tekijä.

  14. Unelmaneuleeni on kutittamaton merinovillainen normimittainen hiukan laatikkomallinen neule mustana, rosana tai beigenä.

  15. Tervehdys! Olen neuleihminen ja moni teillä myytävänä oleva neule voisi olla unelmaneuleeni. Tällä hetkellä toivelistan ylimpänä on valkoinen tai luonnonvalkoinen lyhyehkö neuletakki jota voisi käyttää culottes-housujen kaverina. Neuletakki olisi istuva ja rento, muttei oversize-mallinen. Mielellään o-kaulus ja materiaalina jokin ihana luonnonmateriaali kuten merinovillaa tai cashmir. Tulipas paljon ominaisuuksia lueteltua 🙂 Ihanaa äitienpäivää kaikille!

  16. Unelmaneule: neuletakki, merinovillaa, lyhyehkö juuri pepun peittävä, pyöreä tai v-kaula-aukko, napitusmahdollisuus, hihat ei tiukat mutta ei kovin leveätkään, useita perusvärejä.
    Olen neuletakki-ihminen, ympäri vuoden:) Hyvää äitienpäivää!

  17. Unelmaneuleeni olisi ohuehkoa merinovillaa tai jotain silkkisekoitusta. Värin valinta on vaikea, joko perinteinen (tylsä) musta tai kiva vihreä. Kaula-aukko mielellään v-mallinen.

  18. unelmaneule olisi liki polviin ulottuva vaalea ,merinovillainen,taskullinen,ryhdikäs ja kaunis ,päälytakista käyvä neule.

  19. Unelmaneule olisi lämmin ja kauniisti laskeutuva sopivan väljä malli, joka ei nappaa ihan ihoon kiinni, mutta ei ole myöskään liian säkkimäinen. Unelmaneule ei nyppyynny ja on sopiva sekä mekon että housujen kanssa. Unelmaneule olisi vaatekaapin luottovaate, joka pitäisi ryhtinsä käyttökerrasta toiseen taipuen monenlaiseen menoon.

  20. Unelmaneuleeni on musta seitinohut merinovilla neuletakki v-kaula-aukolla.Sopii takin alle ja melkein iltalaukkuunkin vilukissalle.

  21. Miksi kaikki haluavat neutraaleja värejä? Unelmani on viininpunainen (sinertävä) slimmattu pehmeä merinovillainen neulepusero pyöreällä kaula-aukolla sekä samanvärinen slimmattu neuletakki puoleen reiteen sivutaskuilla.

  22. Unelmaneuleeni olisi merinovillasta tai kashmirista ja tietysti, että neule säilyttäisi kuosinsa eikä nyppääntyisi. Malliltaan neule olisi polven mittainen tai pitempikin, vyö olisi aika kiva tai ilmankin, väreinä luonnonvaalea, beige tai musta. O-aukkoinen, jonka alle olisi helppo pukea paitapusero ja ettei kiristäisi hihoista.

  23. Musta neule on aina ihana ja sitä väriä kaipaan teidän omaan mallistoon

  24. Kashmirneule joko takkina tai puserona, väri beige

  25. Unelmaneuleeni olisi Doppin Betty merinovillaneuletakki, mutta n. 20 cm lyhempänä ja syksyn kauneissa ruskean tai vihreän sävyissä. Takissa voisi e h k ä olla myös ”tyylikkäät” taskut? Myös joku kivan mallinen rento merinovillaneule samoissa sävyissä olisi mieleeni! Kiitos piristävästä ja ihanasta blogista! 🙂

  26. Unelmaneuleeni on pitkä ohuehko villatakki, joka ei kutita. Se yltää polven yläpuolelle. Sopii hameen ja mekon kanssa, jolloin se on siisti toimistovaate tai housujen kanssa esim. takkina. Siinä on upotetut taskut, jotka eivät pömpötä. Ei nappeja eikä kaulusta, V-mallinen kaula-aukko. Värejä voisi olla useampi mutta ainakin musta ja beige/hiekka, ei tylsä vaaleanruskea vaan just se oikea yhdistelmä beigeä ja hiekkaa. Se on siinä!

  27. Unelmaneuleeni olisi ohutta merinovillaa, pitkät hihat, pitkä pepun alle tuleva malli taskuilla ja napit, v-aukkoinen, mutta napitus lähtee n rinnan korkeudelta. Ja väri, herkullinen koralli, korallin oranssi.

  28. Unelmien neuleeni olisi lämmin, mutta kevyt. Se olisi kietaisumallinen, ja vähän pidempi.

  29. Unelmaneuleeni olisi kashmiria, merinovillaa tai muuta luonnonkuitua. Vene-pääntie, vähän vartaloa myötäilevä, hiukan levenevät hihat ja värinä lämpimän punainen.

  30. Hei. Unelmien neule on mm. helppo yhdistää erilaisiin asuihin, ohut (ei läpinäkyvä) ja kevyesti vartalonmyötäinen, pitkät tai 3/4 hihat, kaula-aukko ei liian avara, merinovillan (ei tekokuituinen). Väriä saa olla? Yksi sellainen on kaapissa mutta tarvitsen toisen. Kiitos kaikille Doppilaisilke. Valoisaa kevättä☀️?

  31. Unelmaneule on ohutta ja nyppyyntymätöntä matskua, v-kaula-aukolla. Villatakissa täytyy ehdottomasti olla sivutaskut. Tsemppiä teille koronan keskelle!

  32. Unelmaneule olisi ohut merinovillainen lyhyt neuletakki pyöreällä kaula-aukolla,väri syksyisen lämmin.

  33. Unelmaneuleeni olisi hame. Polven alapuolelle ulottuva mutta kuitenkin helma epäsymmetrinen. Viisto helma toiselle sivulle, suvusauma auki pidemmällä sivulla. vyötäröllä hieman rypytystä, joka peittää massukkaa. Väriltään beige tai tummansininen. Materiaali merinovilla. V-kaula-aukko.

  34. Uelmaneuleeni on kashmiria tai merinovillaa, väriltään vaalean harmaa tai vaalea hiekka ja malliltaan väljä ja pitkä. Ihan pohje/nilkkapituinen helmahalkioilla, korkealla kauluksella tai o-kaula-aukolla ja pitkillä hihoilla 🙂 Napit koko matkalta, niin voi pitää myös takkimallisena ja myös alaosasta rennosti aukinapitettuna 🙂

  35. Unelma neuleeni on kevyt,tuntuu iholla hyvältä ,voin pitää läpi vuoden.Väreissä olen kaikki ruokainen.

  36. Unelmaneuleeni olisi lyhyt, tunikatyylinen, hieman väljähkö neule. Värinä vaalea greige, musta tai luonnonvalkoinen.

  37. Unelmaneuleeni olisi beige tai harmaa reiden yläpuolelle ylettyvä merinovillainen neule taskuilla ja istuvilla hihoilla. Muuten simppeli, mutta siro frilla etukappaleiden reunaan.

  38. Betty neuletakki on paras neule hankinta pitkään aikaan. Mustana takki tulisi hankintaan, jos se löytyisi teiltä. Nämä takit on niin ajattomia kauniin yksinkertaisen tyylikkäitä.
    Ihana, kun löysin kauppanne ja blogisi.
    Vuoden aikana painoni on pudonnut 24 kg ja pikkuhiljaa löydän tyylini, josta iso kiitos Kata ?

    • Hei Eija ja kiitos kommentistasi:) Ihanaa, että löysit meidät ja WAU! mahtava painonpudotus, onnea! Aurinkoista viikonloppua, Kata

  39. Neuletakki, pyöreällä pääntiellä, sopiva pituus olisi lantiolle vähän alle. Tarpeeksi väljä, että esim paitapusero näyttää alla hyvältä 🙂

  40. Unelmaneule on merinovillaa joko lyhyenä neuletakkina tai lyhyenä ponchona. Väreinä musta ja jäänsininen.

  41. Unelmaneuleeni ei nyppyynny, vaan säilyttää ryhtinsä käyttökerrasta toiseen. Se on kevyt, jotta se sopii kaikkiin vuodenaikoihin ja kerrospukeutumiseen. Väriltään neule on yksivärinen ja neutraali, jotta sitä on helppo yhdistellä. Neule on edestä avoin takki ja pitkähihainen, ja hihat ovat riittävän leveät, että neuleen voi pukea vaikkapa pitkähihaisten mekkojen päälle. Pidän taskusta, mutta ne eivät saisi repsottaa, vaan niiden tulisI pysyä kauniisti kiinni. Unelmaneuleeni on siis todellinen luottovaate ja jokapaikan neuletakki!

  42. Hei!

    Unelmaneuleeni olisi joko 100% kashmiria tai merinovillaa. Siinä oli v-kaula-aukko (ei liian syvä), se olisi otettu sisään kainaloiden alta ja muutoin malliltaan suora. Väriltään se olisi tummansininen, luonnonvalkoinen tai greige.

    Kiitos ihanasta blogista ja inspiraatiosta mitä se tarjoaa!

  43. Doppista löytyi unelmaneuleeni tälle vilukissalle viime syksynä tai kaksikin. Muistaakseni toinen oli InWearin merkin neule Kata sen muistaa varmasti. Luonnonvaalea savupiippukaulus, lepakkomaiset puolipitkät hihat ja vyötärölle ulottuva. Alle sujahti vaalea pehmeä pitkähihainen o-kaulaaukkoinen paita. Jalassa ne ihanat ruutuhousut ja olin myyty koko asulle. Neule sai minut ihan kehräämään.

    Erityisesti tämä neule on lempparini. Neuleen pehmeän vaalea väri, malli, materiaali ja sen istuvuus. Hymy huulila vieläkin, kun muistan kuinka onnesta mykkyrällä olin, kun sen kotiutin Doppista.

    Jos nyt suunnittelisin neuleen itse syksyyn ja ensi talveen, niin vastavanlaisen suunnittelisin, kun tuo Doppista löytynyt unelmaneuleeni. Syksyksi vörit olisivat tumma luumu, pullonvihreä, leijonan keltainen ja tietty valloittava kaneli.

    Talveksi laittaisin väriksi musteensinisen, mustan ja klassisen beigen. Mustan neuleen ristisin koronaksi, niin jäisi tästä pirullisesta taudista edes muisto, joka lämmittäisi talvella päällä, mutta ilman pöpöjä.

    Toinen lempparineule on Doppin kietaisuneule beigenä. Neule mihin kietoudun ja olen ristinyt sen lohtuneuleeksi. Kiedon sen päälleni, suljen silmäni, unelmoin ajasta milloin voin halata iäkkäitä vanhempiani sekä anoppiani, pistäytyä Doppissa livenä hakemassa pientä piristystä itselleni ja palata sieltä täynnä iloa että naurua nähtyäni Katan, Gabin ja muut Doppin enkelit.

    Tänään taas taitaa olla sellainen päivä, että toinen unelmaneuleista pääsee päälleni lohduttamaan tässä korona ajassa. Olkoon se Doppin beige kietaisuneule, koska toinen unemaneuleeni on siirretty talvitelakalle.

    Kietaisuneule päällä katson ikkunasta ulos kiitollisena taas terveydestä ja ympärillä olevista ihmisistä. Pikku hiljaa eteenpäin mennään ja koronakin jää toivottavasti historiaan.

  44. Unelmaneule on mustaa merinovillaa, polvipituinen kietaisumalli. Auki olleessaan kietaisunauhat voisi sitoa taakse?

  45. Unelmaneuleessani on riittävän leveät hihat, jotta sen voi pukea monien paitojen päälle. Se on luonnonkuitua, puuvillaa, pellavaa, merinovillaa, kashmiria, alpakkaa. Se ei kutita. Neuleessa löytyy hyviä värejä, muutakin kuin mustaa ja harmaata.

  46. Minun unelmaneuleeni on ohkainen, mielellään merinovillaa, beige/hiekka/muta sävyinen ja v kaula-aukolla.

  47. Unelmaneuleeni on aitoa merinovillaa tai vähän silkkiä sekoitteena, väri on musta tai t sininen, malliltaan suora, pituus kolme neljäsosaa ja pitkät hihat ja edessä on tasku mihin sujahtaa nenäliina, HeidiS

  48. Unelmaneuleeni olisi pitkä joka paikan neuletakki, jossa olisi Kapeahko vyö, että sen saa tarvittaessa solmittua kiinni. Se olisi myös jotain muuta materiaalia kuin villaa, sillä villa kaikissa muodoissa kutittaa minua. Talvimallistoista on todella vaikea löytää neuleita, jotka eivät ole villaisia. Eli meille ”villa-allergisille” oma mallisto. 🙂

  49. Huomenta,
    Unelmaneule on vale kietaistupaita merinovillasta. Väriksi valitsisin joko rosa tai beige