Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Hellekelin salsamekko

Hellekelin salsamekko

Kun mietin vuosia taaksepäin blogielämässä, niin ei ole montaa toukokuuta, kun pellavamekot ja hellemekot ovat olleet ajankohtaisia. Tulihan tämä lämpöaalto äkkiä ja kun katsoo säätiedotetta viikoksi eteenpäin, niin sää sen kuin lämpenee. Mielenkiinnolla odotan ensi viikkoa, kun ravintolat saavat luvan avata ovensa, niin ovatko terassit täyteen ammuttu, koska aurinkoa ja lämpöä on luvassa yli 20 astetta. Ihanaa, kun ruvetaan pikku hiljaa palailemaan normaalimpaan elämään ja toivotaan, ettei tällaistä kevättä tarvitse kokea enään koskaan.

Darling mekolla ei ole turhaan ”rakas” nimeä, koska itse ainakin rakastuin siihen heti! Näen silmissäni kun viipotan se päällä, helmat heiluen, pitkin Helsingin katuja jäätelötötterö kädessä! Tai sitten istun Vaasan huvilan terassilla kylmä rose viinilasi kädessä! Hyviä vaihtoehtoja kummatkin. 

 

Hellekelin salsamekko

Hellekelin salsamekko

Darling mekko

Tässä on mekko, joka on loistava hellekelin mekko. Se on kapeaolkaiminen, mutta olkaimet ovat kuitenkin tarpeeksi leveät, jotta rintaliivien olkanauhat eivät näy. Tästä itse tykkään, vierastan hieman kun rintaliivit näkyvät. Minua ei haittaa, että ne ovat rintaliivit tai että se olisi siveetöntä, vaan siksi, että en tykkää kun on tuplaolkaimia. Eli että on mekon/topin olkaimet ja sitten on rintaliivien olkaimet. Se näyttää minusta epäsiistiltä. Mutta jos näin kuitenkin on, että liivien olkaimet näkyvät, niin itse suosin samanvärisiä olkaimia kuin toppi/mekko on. Näin ne sulautuvat paremmin joukkoon.

Darling mekossa on V-kaula-aukko edessä ja takana. Takanakaan se ei ole liian syvä. Mekko on suoranmallinen ensimmäiseen frillaan. Frilloja on kaksi ja koska mekko on viskoosia, laskeutuvat frillatkin kauniisti ja sulavasti. Itselläni mekko ylettyy pohkeiden alapuolelle.

 

Hellekelin salsamekko

Darling mekossa on tummansiniset raidat. Valkoinen väri ei ole vitivalkoinen vaan aavistuksen pehmoisempi sävy. Minulla on mekosta päälläni koko 34. Mekko on väljä ja reiluhkoa kokoa. Mittataulukko löytyy täältä.

Darling mekko on vilpoinen ja se laskeutuu upeasti. Se on malliltaan löysä ja sen kuuluu ”roikkua” kantajansa päällä

 

Hellekelin salsamekko

Ciara kietaisuneule

Jotta mekko ei jää pelkkään hellekäyttöön ja lomailuun, niin puin mekon päälle tummansinisen Doppwoman Ciara kietaisuneuleen. Kietaisuneule on loistava mekon päälle, se sitoo mekon kapeaksi ja saa asuun linjaa. Näyttää melkein siltä, että minulla olisi Ciaran alla pelkästään hame päällä. Tummansinistä Ciara kietaisuneuletta löytyy enään muutama M koko, mutta saamme neuletta lisää elokuussa.

Ciara neuletta löytyy myös beigenä, rosana ja baby blue värisenä.

 

Hellekelin salsamekko

Henriikka loaferit

Nämä tummansiniset Henriikka loaferit ovat stretch kangasta. Ne ovat tukevat ja loistavan tuntuiset jalkaan. Ne ovat myös kauniit ja sopivat myös mekkojen kanssa ihan täydellisesti. Loafereita löytyy vielä koot 5.5 ja 6.5 ja ne vastaavat kokoa 38.5 ja 40 Höglillä. Pienet kooltaan nämä eivät ole eli jos sinulla on 38 kokoinen jalka kuten minulla on, niin 38.5 on liian iso.

 

Hellekelin salsamekko

Asusta löytyy myös video Instagramista ja Facebookin storystä.

Kaikki tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme. Toimitamme tuotteet veloituksetta lähimpään postiin tai postitoimipaikkaan.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 12-17 ja la 11-15.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin ma-su.

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

 1. Minulla alkoi salsa soimaan korvissani ja mielikuvitus kesäloma alkoi heti tämän postauksen mekon nähtyäni.
  Kesäinen mekko ja kun sen päälle heittää Ciara kietaisuneuleen, niin helmat hulmuten voi mennä vaikka minne.

  Itsekin inhoan tuplaolkaimia ja niitähän näkyy kesän katukuvassa. Tässä mekossa ei sitä vaaraa ole ja kaulaaukko antaa kivan lisän. Ei liian antava, mutta ei myöskään mummo. Mekko näyttää siltä, että voisi sopia Hulda Huolettomalle, joka inhoaa silitystä. Vai miten on?

  Kengät ovat kutsuvat, mutta kokoja ei ole. Harmi, mutta pitää oppia olemaan nopea, jos jotain haluaa.

  Frillat mekossa eivät ole liian hörsyävät ja se laskeutuu kauniisti päällä. Kesän hellemekko ja niitähän tarvitaan, jos Pekka Poutaan on uskominen.

  Aurinkoa päivään ja Katan mainitsemat jäätelötötterö sekä roseviini lasi sopii tämän mekon kanssa mainiosti yhteen. Tulkoon kesä ja kaikotkoon korona.

  • Hei Jaana ja kiitos kommentistasi 🙂 Ihanaa kun tykkäsit mekosta, se on aivan ihana. Mekko tosiaan tuli ja meni. Hieman Pekka Pouta vetäisi lämpöaaltoa maanantailta pois, mutta toivotaan että säät hellivät meitä ja tuhoavat samalla pöpöt. Aurinkoisia päiviä, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *