Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Doreen mekko kahdessa raidassa

Doreen mekko kahdessa raidassa

En tiedä uskallanko sanoa tätä ääneen, mutta jos vain kuiskaan sen sinulle, niin kukaan ei kauhistu. Nämä minun ja Gabin päälläni olevat mekot ovat jo uutta alkusyksyn 2020 mallistoa. Ja eritoten tämä minun päälläni oleva lämmin ruskea kaneli väri on syksyn MUST HAVE -väri!

Me vaatealalla elämme puoli vuotta edellä tulevaa sesonkia. Se on mielenkiintoista, mutta välillä rasittavaa, koska kesällä pitää miettiä jo ensi talvea ja pakkasia. Samalla meidän kauppiaiden/suunnittelijoiden on mietittävä ja päätettävä millaisiin asuihin te lukijat haluatte pukeutua!

 

Doreen mekko kahdessa raidassa

Doreen mekko

Eilen esittelimme teille ihanan hellemekko Darlingin. Mekko tosiaan tuli ja meni, mitä en ihmettele. Mutta tässä on Darlingin siskot, jotka ovat ehkä vieläkin monikäyttöisemmät mekot. Doreen mekko on takkimekko eli edessä olevat napit voi aukaista kokonaan. Mekossa on pienet hihat ja v-kaula-aukko. Kaula-aukon reunassa, niskan puolella, on pieni söpö fyrrykantti. Malliltaan mekko on suora ja siinä on vyö. Mekko ylettyy juuri polven alle ja mekon sivuissa on halkiot. Mekossa on taskut, jotka saavat taas extra plussa pisteet.

 

Doreen mekko kahdessa raidassa

Henrietta sandaalit

Minulla on jalassani sievät sandaalit. Ne ovat ihan viimeisen päälle trendikkäät, koska niiden etuosa on neliönmallinen ja väri on valkoinen. Sandaaleissa nämä asiat ovat kesän juttu! Tolppakorko on tukeva, noin 4 cm korkea ja nilkan ympärillä on ohut remmi. Sandaalien edessä on beiget renkaat. Nämä soveltuvat niin juhlaan kuin arkisandaaleiksikin.

 • Henrietta sandaalit € 169,00

En ole koskaan syttynyt sandaaleille, koska niissä ovat varpaat auki. Mutta tänä kesänä olen ihan myyty meidän sandaaleille missä kärki on auki. Ainoastaan täytyy muistaa huolella lakata varpaankynnet. Onneksi kynsilakka kestää varpaissa huomattavasti kauemmin kuin käsien kynsissä

 

Doreen mekko kahdessa raidassa

Doreen mekko kahdessa raidassa

Gabilla on päällään sinivalkoinen Doreen mekko. Mekossa on täysin samanlainen kangas, kuin eilisessä Darling mekossani. Sininen sävy raidassa on elävän värinen ja raikkaan sininen. Se on tummansininen, mutta fresh sellainen.

 

Doreen mekko kahdessa raidassa

Tässä ehdotelmia, miten Doreen mekkoa voisi yhdistää. Koska mekon saa kokonaan auki eli sitä voi pitää myös ”takkina” niin mekon alle voi pukea esim. seuraavat housut

 

Doreen mekko kahdessa raidassa

Mekon vyön voi sitoa myös taakse. Silloin mekko on muutaman sentin pidempi ja vartalo saa linjaa, mutta vyötärö ei korostu. Myös rintavammat naiset sitovat vyön mielellään taakse, näin mekko laskeutuu kauniimmin edestä.

Minulla on mekosta päälläni koko 34 ja Gabilla on koko 36. Mekon mittataulukko löytyy verkkokaupastamme.

 • Doreen mekko € 89,95 lämmin kaneli ja tummansininen

 

Doreen mekko kahdessa raidassa

Kumpiko mekoista on sinun värisi, uusi lämmin kaneli tai klassinen sininen?

Kaikki tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme. Toimitamme tuotteet veloituksetta lähimpään postiin tai postitoimipaikkaan.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 12-17 ja la 11-15.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin ma-su.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

 1. Jee, kanelin ruskea valtaa maailmaa. Peukut sille, kun tykkään kanelista niin värinä kuin mausteenakin.

  Doreen mekko on upea paitamekko ihanine pikku yksityiskohtineen. Molemmat värivaihtoehdot mekoista ovat hyvät. Sininen on varma valinta, mutta ah kaneli, niin magea.

  Katalle iso kiitos taas neuvoista miten mekkoa voi miksailla erilaiseksi. Itselläni ei tänään syttytänyt muuta kuin tuo kanelimekko minkä olen nähnyt unissani varmaan. Suljin silmäni ja miksasin Katan ohjeitten mukaisesti mekkoa. Olen myyty, vaikka silitysrautaa joudunkin pesun jälkeen sille näyttämään..eikö?

  Molemmat ladyt ovat niin viehkeänä kuvissa. Aurinko paistaa, ruoho viheriöi ja puut täydessä lehdessä. Upeita kuvia, ihania asuja ja kaunottaria kaksin kilpaa hymyilemässä. Wau, upea postaus!

  • Hei Jaana ja kiitos kun kommentoit 🙂 Jep, kaneli ja suklaa valtaavat alkusyksyn mallistot. Niin myös omassa syksyn Doppwoman mallistossamme 🙂 Mekko on helppo, tyylikäs, monikäyttöinen ja vaikka mitä. Jep, pesun jälkeen se kyllä pitää silittää, mutta helposti siliää. Kiitos ja ihanaa, kun pidit mekoista! Aurinkoista viikonloppua, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *