Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Frieda ja Malva mekon stailaus videolla

Stailasimme videolla kaksi kaunista vaaleaa mekkoa. Löydät mekkojen stailaukset Insta TV:stä TÄÄLTÄ  ja Facebookista TÄÄLTÄ.

 

Frieda mekko

Frieda mekko saapui meille pari päivää sitten. Mietin, että se soveltuisi hyvin pieneen juhlaan, mutta myös arkimekoksi. Mekossa on valekietaisu yläosa, vajaamittaiset hihat, nauhakuja vyötäröllä ja mekko ylettyy polven alle. Mekon helmaosassa on vuori.

Minulla on mekosta päälläni koko 34.

 

Betty  neuletakki

Doppwoman Betty neuletakki lämpöisen beigen sävyisenä on Frieda mekon päälle värinsä puolesta täydellinen. Mekko ja neuletakki muodostavat kauniin ja harmonisen asukokonaisuuden. Betty neuletakki on hieman pidempi kuin Frieda mekko, mikä näyttääkin upealta. Betty on 100% merinovillaa.

Minulla on päälläni Betty neuletakista koko M. Neuletakki on normaalia kokoa.

 

Malva

Onko sinulla juhlia tiedossa? Tässä on superkevyt ja ihana materiaalinen maximekko kesän juhliin. Mekko on silkki stretchiä ja mekossa on viskoosinen alusmekko. Mekossa on V-kaula-aukko, puolipitkät hihat, leveä ja joustava resorikuminauha vyötäröllä ja sivutaskut. Jalassani minulla on asuun sointuvat Hanna remmiavokkaat.

Minulla on mekosta päälläni koko 34.

 

Käy katsomassa stailausvideomme, joiden suorat linkit ovat blogijulkaisun alussa.

Kaikki tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.Toimitamme tuotteet veloituksetta lähimpään postiin tai postitoimipaikkaan.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 12-17 ja la 11-15.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin ma-su.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Ihanat mekko -viikot sen kuin tuntuu jatkuvan ja stailaukset on kyllä tosi taitavia.

    Betty neuletakki on henkäyksen kevyt. Frieda mekon malli on mitä ihanin ja väri hempeän vaalea. Itselleni olisi varmaan liian vaalea?Kauni mekko, juhliin ja miksei töihinkin.

    Entä tiedä miksi, mutta Malva-mekko tuo mieleeni kimonon. Kimonon modernin version. Onko se materiaali vai mekon siluetti?

    Mukavaa, että mekkoihin voi yhdistellä tennarit, mutta myös korkkarit menosta ja omasta mieltymyksestä riippuen.

    Ihailen ja olen kiitollinen Katalle, Gabille sekä Doppille postauksista, videoista ja kaikesta mitä puuhailette. Piristätte päivää ja Doppin palvelutasoon ei kovin moni liike pysty. Dopp on vaan Pop!

    • Hei Jaana ja kiitos kommentistasi 🙂 Totta, Malva mekko tuo mieleen myös minulle kimonon. Sanoisin mallin olevan sellainen, kun on kapea alhaalta ja sitten varmasti materiaali myös. Jep, kaikki kengät käyvät:) Kiitos seuraat ja tykkäät! Aurinkoisia päiviä, Kata