Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Pellavapäivät; Pellavaiset yläosat ja hyvä vinkkituote!

Pellavapäivät; Pellavaiset yläosat ja hyvä vinkkituote!

Oletko huomannut, että olemme tehneet pieniä videopätkiä pellavatuotteista Insta storyyn ja Facebookin tarinoihin? Esittelemme videolla tuotteita liikkeessä eli kun ihminen liikkuu esim. mekko päällä, niin meistä on tärkeätä, että näkee miten mekko ”liikkuu”. Teimme videon myös tämän postauksen tuotteista sekä vinkkivideon, missä kerron allaolevasta kätevästä ja monikäyttöisestä alusmekosta.

Ota seurantaan myös meidän Instagram ja Facebook. Sieltä löydät videoita ja meidän ex tempore päivityksiä tuotteista ja muistakin asioista!

Instagram-> https://www.instagram.com/dopphelsinki/

Facebook-> https://www.instagram.com/dopphelsinki/

 

Pellavapäivät; Pellavaiset yläosat ja hyvä vinkkituote!

Carita pellavapaita

En ollut sovittanutkaan Carita pellavapaitaa aikaisemmin kuin eilen, kun se kuvattiin ja täytyy sanoa, että paita oli positiivinen yllätys. En tiedä, mitä olin miettinyt paidasta, ehkä ajattelin, että se on liian leveä ja kaula-aukko mahdollisesti liian syvä. Erehdyin kummassakin asiassa ja hyvä niin.

Carita paidassa on juuri sopiva V-kaula-aukko, se ei ole liian syvä. Kaula-aukon niskapuolessa on kuminauhakuja, joka tekee niskaan hiemän ryppyä ja paita pysyy hyvin päällä. Kuminauha on hyvä idea. Paidan juttu on sen levenevät ja puolipitkät hihat. Ne ovat kerrassaan viehättävät. Paita on malliltaan suora ja helma on hieman pyöristetty, mikä on paidoissa aina hyvä yksityiskohta. Pellava on hieman paksumpaa kuin paitojen kangas yleensä, joten se laskeutuu kauniisti eikä paita ole läpinäkyvä.

 

Pellavapäivät; Pellavaiset yläosat ja hyvä vinkkituote!

Roslynn caprit

Nämä tummansiniset capri housut ovat sopivat pidempien paitojen ja mekkojen alle. Itse asiassa niitä voisi kutsua mekkocapreiksi. Capreissa on korkea vyötärö, itselläni ne ylettyivät navan yläpuolelle. Caprien edessä on vetoketju ja nappi, taskuja capreissa ei ole, eikä niitä tarvitakaan. Lahkeensuissa on pienet halkiot.

Minulla on capreista päälläni koko 36. Nämä caprit eivät ole isoa mallia ja suosittelenkin katsomaan mittataulukon ennen tilausta.

 

Pellavapäivät; Pellavaiset yläosat ja hyvä vinkkituote!

Minulla on Carita pellavapaidasta päälläni koko 34. Mittataulukko löytyy verkkokaupastamme.

 

Pellavapäivät; Pellavaiset yläosat ja hyvä vinkkituote!

Pellavapäivät; Pellavaiset yläosat ja hyvä vinkkituote!

Crome pellavatunika tai mekko

Kirjoitin otsikkoon tunika tai mekko, koska tätä ”tunikamekkoa” voi käyttää kumpana tahansa. Cromessa on kaunis kaula-aukko. Pidän kauluksen leveästä reunasta, se tuo yläosaan ryhtiä. Hihat ovat puolipitkät. Crome on A-linjainen eli se on istuva ylhäältä ja sen jälkeen se lähtee lievästi levenemään alaspäin.

Koska Crome on malliltaan A-linjainen ja kaula-aukko ei ole avonainen, niin se voi olla myös hieman lyhkäisempi. Näin mekko ei ole liian raskas. Samantyyppinen ajatus on meidän omassa Doppwoman Melina mekossa.

 

Pellavapäivät; Pellavaiset yläosat ja hyvä vinkkituote!

Crome toimii myös mekkona, varsinkin lyhkäisemmälle naiselle. Mekon mitat löytyvät verkkokaupastamme. Minulla on Cromesta päälläni koko 36.

Pidän pellavasta sekä neuleista, joidenka ommel on melerattu. Tässäkin sinivalkoinen pellavakangas näyttää elävältä ja mielenkiintoiselta

 

Pellavapäivät; Pellavaiset yläosat ja hyvä vinkkituote!

Pellavapäivät; Pellavaiset yläosat ja hyvä vinkkituote!

Vinkki!

Välillä, varsinkin valkoiset  pellavamekot ja muutkin vaaleat mekot, ovat läpikuultavia. Täytyy tarkasti miettiä, millaiset alusvaatteet mekon alle pukee. Silti joskus voi tulla tunne, että on ”liian vähän” vaatetta päällä. Ratkaisu tähän asiaan on alusmekko, joka kätkee alleen alusvaatteet ja tuo tunteen, että päällä on muutakin, kuin liehuva vaalea mekko.

Päälläni oleva alusmekko on yksinkertaisen mallinen spagetti olkaimilla. Olkainten pituutta voi säätää. Alusmekko ylettyy polven yläpuolelle. Muistahan pukea valkoisten vaatteiden alle ihonväriset tai hailakan rosat alusvaatteet. Vitivalkoiset alusvaatteet näkyvät valkoisten vaatteiden läpi.

Alusmekosta voi ottaa oman kokonsa tai yhden koon pienemmän kuin normaalisti käyttää. Minulla on alusmekosta päälläni koko 34.

 

Pellavapäivät; Pellavaiset yläosat ja hyvä vinkkituote!

Meiltä löytyy myös alusmekkoja, joissa on pitsireunus ylhäällä. Alusmekkoja löytyy valkoisina ja mustina.

  • Elize alusmekko € 59,95 valkoinen ja musta

Elize alusmekkojen ja Alma alusmekon erot ovat pitsireunus, materiaali ja Elize alusmekot ovat hieman lyhkäisempiä kuin Alma alusmekko.

 

Pellavapäivät; Pellavaiset yläosat ja hyvä vinkkituote!

Lupasin edellisissä Pellavapäivät– postauksissa esitellä midimittaisen pellavatakin myös mekkona. Tässä pellavatakki on kiinni napitettuna ja pellavatakin alla on Alma alusmekko.

 

Pellavapäivät; Pellavaiset yläosat ja hyvä vinkkituote!

Tässä toin takana olevat nauhat vyötärön ympärille eteen.

 

Pellavapäivät; Pellavaiset yläosat ja hyvä vinkkituote!

Tässä sidoin vyön nauhakujan päälle. Eli pellavatakki toimii myös midimekkona.

 

Pellavapäivät; Pellavaiset yläosat ja hyvä vinkkituote!

Kiitos kun olit mukanamme Pellavapäivillä. Liikkeestämme löytyy lisää pellavatuotteita, esittelemme niitä kesäkuun puolella. PS: Muistahan katsoa videot Instagramista tai facebookista, mutta ne postaukset tulevat noin klo. 08.00.

Kaikki tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme. Toimitamme tuotteet veloituksetta lähimpään postiin tai postitoimipaikkaan.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 12-17 ja la 11-15.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin ma-su.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

  1. Carita pellavapaita on kaunis! Onko se omaa mallistoanne, vai minkä merkin? Kestääkö 60c pesun?

    • Hei Saija ja kiitos kommentistasi 🙂 Paita on part twon ja nyt en valitettavasti muista, että mitä pesuohjeissa sanotaan, mutta sanoisin että 40 astetta olisi ok. En usko 60 asteeseen. Mukavaa ja aurinkoista viikkoa, Kata

  2. Upeita pellava settejä!
    Valkoinen pellavapaita on kuin lumienkeli. Ihanat hihat ja super hyvä kaula-aukko.

    Roslynn caprit ja Crome mekko ovat kesä asujen valiota.

    Kiva tietää, että Doppista löytyy myös alusmekkoja, mikäli tarvetta. Vieläpä kauniita ja naisellisia.

    Midi-pellavatakki on magea. Vyö tai avonaisena ihan eri tyyli, mutta molemat tosi kivoja.

    Pakko kysyä, että onko Kata pätkäissyt tukkansa lyhyemmäksi? Upea föönaus, niin elegantti ja kasvoja korostava.

    Taas ihania kesäasuja eikä ole vielä alkanutkaan kunnolla. Meitä Doppilaisia kyllä hemmotellaan nyt postauksilla…

    • Hei Jaana ja kiitos kommentistasi 🙂 Jep, alusmekkoja löytyy. Aina välillä niitä tarvitsee, varsinkin ohkaisten mekkojen alla 🙂 En ole pätkäissyt hiuksiani, enkä aio pätkäistäkään 🙂 Hiukset ovat takana, niin eivät näy kuvassa. Minulla on bad hair day eli niitä ei ole pesty muutamaan päivää, niissä on vanhaa ja uutta hiuslakkaa sekä kuivashampoota, niin siksi näyttävät kuohkeilta 🙂 Tyyli on vähän niin kuin ”slick back”, mitä mieheni hieman ihmetteli…:) Ihanaa aurinkoista viikkoa, kata

  3. Hei! Kyllä meitä taas hemmotellaan… ihanilla pellava-asuilla! Näitä voisi katsella päivät pitkät ja niinhän minä huomaan tekevänikin!
    Olisin kysynyt onko Rosa midimekko ohuempaa pellavaa kuin mekko Crome, kuvia katsellen vähän vaikuttaisi siltä ja voisiko myös mekko Cromen kanssa käyttää vyötä?
    Ja onko mekko Crome yläosastaan reilumpi? Näitä kahta mekkoa makustelen mielessäni…

    • Hei Liisa ja kiitos kommentistasi:) Ihanaa kun tykkäät! Kyllä, rosa midimekko on ohuempaa pellavaa kun Crome tunika. Tunika on paksumpaa pellavaa ja sen kanssa voi käyttää vyötä. Toki se hieman lyhenee vyöllä, mutta se toimii sillä kyllä 🙂 Hmm….Yläosasta kysyt, niin sanoisin että ehkä kaula-aukosta kyllä. Se voi johtua myös siitä, että Crome on jämäkämpää pellavaa ja ei mukaudu samalla tavalla kun midimittainen pellavamekko. Kerro, jos voimme vielä auttaa:) Mukavaa viikkoa, Kata
      Ps. sähköpostia voi myös laittaa, jos mietit vielä jotain shop@dopp.fi niin vastaamme mielellämme:)