Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Työpäivä sinisellä Margot mekolla

Työpäivä sinisellä Margot mekolla

Nyt leikitään, että korona on menneen talven lumia, elämä on normalisoitunut  ja olemme palaamassa takaisin työpaikoille. Työpäiväksi puin päälleni tummansinisen klassisen Margot mekon.

Moni kenen kanssa olen jutellut, niin on sanonut, että toivovat ettei ”etätyöt” ole uusi ilmiö koronan loputtua. Olen asiasta varsin samaa mieltä. Tekee hyvää astua tuvasta ulos ja saada sosiaalisia kontakteja. Koneet eivät koskaan korvaa ihmistä, aitoa kohtaamista ja vuorovaikutusta!

 

Työpäivä sinisellä Margot mekolla

Työpäivä sinisellä Margot mekolla

Joplin takki

Tummansininen Joplin takki on vuoreton takki, mutta silti lämmin koska siinä on 70% villaa. Malliltaan takki on ”oversize” eli reiluhkon kokoinen. Hihat ovat pussimaiset ja malliltaan takki on reilumman kokoinen ylhäältä kuin alhaalta. Takissa on edessä vetoketju ja painonapit. Sivuissa on reilun kokoiset taskut. Kaulus on kaunis shaalikaulus.

Minulla on päälläni takista koko 34. Takki on reilun kokoinen, joten voin suositella ottamaan siitä yhtä kokoa pienemmän koon kuin normaalisti käyttää. Koossa 38 rinnanympärys on 112 cm.

 

Työmatka

Työmatkaksi kotoa töihin puetaan jalkaan tennarit. Niillä on helppo ajaa autoa tai kulkea julkisilla. Niillä pääsee ripeästi eteenpäin ja jalat kiittävät vaikka kävelyä tulisi hieman pidempi matka. Tennareiden on toki oltava tyylikkäät ja salonkikelpoiset, jotta ne voi pukea työmekon kanssa. Kaulaan puetaan iso huivi ja mukana kulkee aina iso kassi, johon mahtuu tarvittavat tavarat vaihtosukkahousuista läppäriin. Tyylikäs nainen pitää käsissään aina hanskoja, varsinkin näinä aikoina hanskojen merkitys korostuu entisestään.

Meiltä löytyy klassisia ”ajohanskoja” useissa eri väreissä. Ajohanskat € 86,00 ovat vuorettomat nahkahanskat  ja jos olet kiinnostunut hanskoista, laita viestiä shop@dopp.fi

 

Työpäivä sinisellä Margot mekolla

Työpäivä sinisellä Margot mekolla

Työpaikka

Työpaikalla tennarit vaihtuvat siroihin avokkaisiin. Kokouksiin ja asiakastapaamisiin puetaan jakku mekon päälle. Jakku tuo asuun pukevuutta ja ryhtiä. Jos miehillä on työpaikoilla puvut päällään, niin suosittelen että naisilla on jakut päällään. Neuletakki ei ylety samaan kategoriaan miesten pukujen kanssa. Jos neuletakkia on silti mukavampi käyttää, voi jakku olla työpaikalla ja sen pukee päällensä silloin kun tuntee sille tarvetta.

Joskus kyllä miettii, että miten helppoa miesten pukeutuminen onkaan. Kun mies laittaa puvun päällensä, niin se on aina siisti. Siihen ei tarvita sen kummempia virityksiä. Yksi asia, mikä miesten tulee huolehtia puvun kanssa on kengät. Niiden tulee olla pukuun sopivat ja huolletut.

 

Työpäivä sinisellä Margot mekolla

Raitajakku onkin sinulle jo tuttu, esittelimme sen tässä postauksessa. Raitajakku tuo kivasti särmää yksiväriseen mekkoon. Se istuu kauniisti vartaloa mukaillen. Heidi korkkarit ovat ihanat jalkaan. Niissä on kaunis toppakorko, joka tekee kävelemisestä mukavaa. Cruz kännykkälaukkuun mahtuu isompikin puhelin.

 

Työpäivä sinisellä Margot mekolla

Työpäivä sinisellä Margot mekolla

Iltameno

Kun työpäivän päätteeksi ei ehdi käydä kotona vaihtamassa vaatteita vaan suuntaa suoraan iltamenoihin, niin jakku jätetään töihin. Helmikorvakorut vaihdetaan hieman juhlavampiin koruihin ja ranteeseen pujotetaan paksu helmiranne koru. Huulikiilto vaihtuu huulipunaan ja harteille puetaan sävy sävyyn mekon kanssa oleva iso villahuivi. Jalkaan sujautetaan korkkarit. Tyylikäs Joplin takki sopii myös tähän asuun.

 

Työpäivä sinisellä Margot mekolla

Margot mekko

Margot mekko on malliltaan hieman vartalonmyötäinen, mutta mekon ja vartalon väliin kuuluu jäädä hieman ilmaa. Mekko ei saa napata kiinni massukasta ja lantiosta. Mekossa on puolipitkät hihat. Olkapäillä on muutama laskos. Mekon kaula-aukossa on nappi ja aukko. Viistot sivuleikkaukset mekon edessä ovat vartalolle pukevat. Mekossa on vuori ja sen selkäosassa on muotolaskokset.

Margot mekko on klassinen tummansininen mekko, joka soveltuu moneen menoon. Se on malliltaan loistava suoremman malliselle vartalolle. 

Minulla on päälläni Margot mekosta koko 36. Katso mekon mitat täältä.

 

Työpäivä sinisellä Margot mekolla

Postauksen tuotteet löytyvät Doppshop verkkokaupastamme ja toimitamme veloituksetta.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

 1. Piristävä ja keväinen postaus! Onneksi ulkona voimme vielä liikkua ja myös etätöihin voi välillä pukeutua vähän näyttävämmin. Kotiin voi myös järjestää illanviettoja, vaikka kutsuvieraslista onkin tällä hetkellä hieman suppeampi ainakin ilman etäyhteyksien hyödyntämistä. 🙂

  • Hei Maaria ja kiitos kommentistasi 🙂 Ihanaa kun tykkäsit! Kyllä, onneksi saamme tosiaan ulkoilla ja kyllä kotonakin pukeutuminen piristää, samoin kevyt ehostus piristää ja tuntemaan itsensä virkeäksi ja aikaan saavaksi. Mukavaa alkavaa viikkoa, Kata

 2. Onko teillä kauppa auki? Haluaisin päästä ostoksille, mm tämä raitajakku ostaisin. En tiedä ostaisinko 34 tai 36.

  • Hei Erika ja kiitos viestistäsi 🙂 Olemme suljettuina tämän tilanteen vuoksi…mutta olemme joka päivä töissä. Laita viestiä/soita niin sovitaan aika koska pääset tulemaan. Puh. 040-195 2113 Terv. kata

 3. Margot mekko klassisen tyylikäs, mikä taipuu moneen menoon aamusta iltaan. Kuin pikku musta, mutta tummansininen on pehmeämpi väri.

  Takki vaikutti juuri sellaiselta mihin kietoudutaan ja mikä syleilee sinut tarvittaesa lämpöiseksi.

  Tennarit ehdottomasti työmatkalle ja vaihtokengät valitaan töissä tilanteen mukaan. Sama juttu on jakun ja neuletakin kanssa minulla eli molemmat löytyy työpaikalta samoin kuin pieni että iso huivi.

  Iso laukku on kätevä, koska sinne sujahtaa juuri ne tarvittavat asiat. Ajohanskat laitan hankintalistalle, mutta missä värissä onkin toinen juttu? Apua tähän saan vsrmaan Katalta sekä Doppista.

  Margot mekko ihastutti minua ja mietinkin oliko tämä pistaus jo alkupala alkavasta mekkoviikosta? Erityisesti Margot mekon kaula-aukko iski silmääni sekä väri hiveli katsettani.

  Mekon upea sävy, materiaali ja mallista puhumattakaan ihastutti. Sekä mekon malli että Kata postauksen mallina ovat molemmat kauniita ja tyrmäävän upeita. Katan hymy ja aurinkolasit ovat juuri se pieni lisämauste postauksen kuviin. Ihanaa poseerausta ja niin luonnollista! Livenäkin muistan tuon hymyn nähneeni Katan huulilla aina ja hymy sekä hyvä mieli tarttuu aina mukaan Doppista kaupan päälliseksi.

  Etätöiden en toivo jatkuvan iäisyyksiä vaan normirytmin palaavan eli monitoimitilaan takaisn ihmisten pariin tekemään töitä sekä nauramaan. Samoin kaipaan tunnetta, kun voin raskaan työpäivän jälkeen pistäytyä Doppissa tuulettamassa päätäni. Välillä mukaan tarttuu ostos, välillä ei. Aina saa iloisen vastaanoton, hymyn ja se todellakkn tarttuu mukaan. Iso ikävä Kataa ja koko Dopp valtakuntaa.

  Lunta tai räntää tullut, mutta tänään sujahdan Doppista hankittuun raitamekkoon ja neuletakkiin haaveilen etätöitä tehdessäni jo tulevasta kesästä sekä ajasta missä ei koronaa ole. Ajasta milloin voi vapaasti kipaista Doppiin, siihen ihanaan nsisten vaateshoppiin. Voi kun olisi aikakone…

  Pirteää työviikkoa silti kaikille ja kun oikein hatuttaa, niin voi aina selailla Dopp blogia, sujahtaa Doppin verkkokaupan puolelle ostamaan hyväskää, mikä taas taatusti haihduttaa sen oikean hyväskän tuomia iloja uumasta. Dopp on aikuisten naisten ” karkkikauppa”ja elämä hymyilee jälleen.

  • Hei Jaana ja kiitos kommentistasi:) Kiva kuulla, että Margot mekko ihastutti! Se on ihanan klassinen ja sellainen, johon ei koskaan kyllästy. Välillä se voi olla kaapissa tovinkin, mutta sitten sitä jo kaipaa. Ajohanskat! Ihanat ja superklassiset ja värejä löytyy mm. oranssi, punainen, keltainen…vähän niin kuin joka asuun omat hanskat 🙂 Oih, et tiedä kuinka odotan, että saamme avata oven ja näemme teitä ihania asiakkaita! Minua ihan jo jännittää, että koskahan se mahtaa tapahtua…toivottavasti mahdollisimman pian. Niin ja mekkoviikko, se on tulossa! Mutta katsotaan lauantain Doppwoman Fashion Show ensin 🙂 Mukavaa loppu viikkoa, kata