Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


14.4.2020 |

Let’s keep our outfit simple -20%

Let's keep our outfit simple -20%

Koska kotoilut ja etätyöt jatkuvat, niin me jatkamme asuilla jotka soveltuvat mm. niihin hommiin. Olette pitäneet postauksista, missä esittelemme klassisia tuotteita ja settejä. Siksi valitsemme teille nämä helpot ja aina tyylikkäät asukokonaisuudet.

Nämä tuotteet ovat ns. perustuotteita, jotka kestävät pitämistä ja pesemistä ja miten helppo näitä onkaan yhdistää muihin olemassa oleviin tuotteisiin.

Ja tässä välissä haluamme Gabin kanssa vielä kiittää ihanista ja kannustavista kommenteistanne sunnuntaina julkaistuun videoon ”Stailaus Katan ja Gabin tyyliin”

 

Let's keep our outfit simple -20%

Abel paita

Abel paitaa löytyy

 

Let's keep our outfit simple -20%

Abel paita on helppohoitoista ja joustavaa materiaalia. Kun sen pesun jälkeen laittaa henkarille kuivumaan, ei sitä tarvitse silittää.

Abel paidassa on nauhat kauluksessa. Vihreässä paidassa sidoin nauhat yhdelle solmulle, valkoisessa paidassa solmin ne rusetille ja tummansinisessä paidassa jätin ne auki. Toisin sanoen kauluksesta saa joko O- tai V-mallisen.

 

Let's keep our outfit simple -20%

Paidan kauluksen rypytys jatkuu myös hihansuissa. Niissä on kuminauhat, joten hihoja voi vetää ylemmäs, saaden niihin pussimaisen vaikutelman.

Abel paita on reiluhkoa kokoa. Minulla on kaikista väreistä päälläni koko XS. Myös paidan raglahihan takia paidassa on väljähkö fiilis eikä se ole kapea käsivarsista.

Paidan mitat löytyvät verkkokaupastamme.

 

Let's keep our outfit simple -20%

Zella nyörihousut

Zella nyörihousut kuuluvat samaan tuoteperheeseen meidän Zella jakun, mekon ja high waist housujen kanssa.

Housuissa on leveä kuminauha vyötärö, jossa on kaksi nyöriä. Edessä on feikki vetoketjukuja, mutta housut vain vetäistään jalkaan. Sivussa on taskut ja malliltaan housut hieman kapenevat alaspäin. Takana on kaksi viirutaskua. Housut ovat löysähköt mutta istuvat pepusta ja reisiin jää muutama sentti tyhjää tilaa. Housuissa on prässit, niiden tarkoitus on saada housut näyttämään siisteiltä ja tyylikkäiltä. Jos prässejä ei halua, voi ne silittää pois. Housuissa on korkea vyötärö.

 

Minulla on Zella nyörihousuista päälläni koko 34. Se on minulle sopiva koko ja mittasimmekin kaikki koot verkkokauppaamme, joten sieltä on helppo katsoa oma koko. Zella housuja löytyy tummansinisinä ja muutamat mustat löytyvät myös.

 

Let's keep our outfit simple -20%

Alana paita

Alana paitaa löytyy

 

Let's keep our outfit simple -20%

Alana paita on tosiaan samaa materiaalia kun yllä oleva Abel paita. Paidoissa on seuraavia eroja:

 • Alana paita on istuvampi päällä kun Abel paita
 • Alana paidassa on istutetut hihat ja Abel paidassa on leveähköt ragla hihat
 • Alana paidan helma on pyöristetty, Abel paidan helma on suora
 • Alana paidan hiha on suora, kapeahko ja täyspitkä ja Abel paidassa on kuminauha hihansuissa

 

 • Tuubi silkkihuivit € 35,00 (44,00)

Tuubi silkkihuiveja löytyy yksivärisinä valkoinen, tummansininen ja rosa. Palloista löytyy tummansininen valkoisilla palloilla ja punainen valkoisilla palloilla sekä tummansininen zigzag kuviollinen, joka minulla on kaulassa. Tiedustelut shop@dopp.fi

 

Let's keep our outfit simple -20%

Minulla on Alana paidoista päälläni koko S. Sanoisin, että paidat ovat saman kokoisia ja ottaisin myös tästä Alana paidasta itselleni koon XS,  jotta kaula-aukko ei olisi niin syvä.

 

Tuotteet löytyvät Doppshop verkkokaupastamme ja toimitamme veloituksetta.


2 kommenttia

 1. Jaana sanoo:

  Mahtava aloitus työviikolle blogissa!
  Rentoja ja mukavia asuja ja vielä alennuksen kera.

  Minä, joka yleensä olen mustavalkoinen ihminen olen alkanut janoamaan värejä elämääni sekä erilaisia asuvalintoja. Ennen takuuvarma mustat suorat housut vaihtuivat ensin mustiin tulevaisuuden housuihin, kanelipulla laihaan vekkariin ja viimeisenä niihin ihaniin chinoihin.

  Kiitos Kata suosituksista ja tilaukseni ovat olleet aivan oikean kokoisiakin. Olet kyllä kaupungin paras, skannaat katsellasi meidät, tallennat ne omaan sievän pääsi kovalevylle ja kun tarvitsemme apua, niin sitä saamme pikana sinulta aina. Ihan huippua!

  Yläosissakin käynyt uusi tyyli minulla puhaltamaan. Mustat ja valkoiset yläosat saivat ensin värikkäitä huiveja sitten vaaleansinistä ja nyt katseeni pomppii jo muissakin väreissä. Kevät huumako?

  Onko ruoho vihreämpää aidan toisella puolella? Vastaukseni on tiukka: Ei, mutta tuo vihreä paita pisti pääni sekaisin, joten yritän kotiuttaa sen. Laitan heti viestiä siitä.

  Mahtava aloitus lyhelle työviikolle ja lumisateen takia tuntuu kuin joulu olisi tullut joten siksiköhän Katakin meitä alennuksilla hemmottelee? Nyt ei sitten muuta kuin Doppilaiset Doppaamaan eli Doppin verkkokauppaan shoppaamaan, koska Dopp on vaan niin Topp!
  Lisäbonuksena tietty Kata ja Gabi, joka on kyllä Suomen paras stailauspari.

  • Kata sanoo:

   Hei Jaana ja kiitos kommentistasi 🙂 Ihanaa kun tykkäsit viikon aloituksesta! Koot ovat menneet nappiin ja osaamme kyllä neuvoa kokojen kanssa, koska sovitamme kaikki vaatteet niin osaamme verrata kokoja. Vihreä on ihana väri ja niin luottavainen kevään tuloon. Kiitos, me toimimme gabin kanssa hyvin yhdessä 🙂 Ihanaa iltaa sinulle päivän piristys, terv. kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *