Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Näin shoppailet Doppshop verkkokaupassamme!

Teimme verkkokauppa opas videon, missä näytämme miten shoppailet helposti Doppshop verkkokaupassamme. Muistathan, että me autamme sinua henkilökohtaisesti myös verkko-ostoksien tekemisessä. Laita meille meiliä shop@dopp.fi tai whatsapp viesti, tekstari tai soita 040-195 21113. 

Katso video Insta TV:stä täältä ja Facebookista täältä.

Helppo asioida, tuote oli minulla jo seuraavana päivänä!

Jopa housujen ostaminen onnistui verkkokaupan kautta!

Sain heti apua, kun kysyin tuotteista ja vältin hutiostokset!

Henkilökohtainen palvelu myös verkkokaupassa on mahtava juttu!

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Takuuvarma verkkokauppa! Kaikki tilaamani tuotteet tulleet ajatusta nopeammin postiin. Ostokset olleet 10+ ja Kata on ihanasti korjannut vaateen kokonumeron sopivaksi juuri minulle. Kuninkaallista palvelua ja kaikki hoituu vaivattoman mutkattomasti vaikka kotisohvalla tilaillen.

    Jopa housujen ostaminen Doppin verkkokauppasta sujuu kuin tanssi. Nyt tilaamani housujen kanssa sitten tehdään kotona etätöitä ja kestävät ne menossa mukana eätyön taukojumppien tanssitkin.

    Video oli opettavainen ja hyvä niille, jotka vielä epäröivät Doppin verkkokaupan kautta tilaamista. Lämmöllä ja omakohtaisilla kokemuksilla suosittelen. Vahva suositus Doppin verkkokaupalle.

    • Hei Jaana ja kiitos kun kommentoit Verkkokauppa postaustamme! Iso kiitos kun suosittelet verkkokauppaamme. Pyrimme 100% siihen, että asiakas löytää oman kokonsa kerralla eikä hänen tarvitse palautella tuotteita. Juuri tämän takia haluaamme palvella myös verkkokaupassamme henkilökohtaisesti eli vastaamme jokaiseen tilaukseen itse, joko minä tai Gabi eli kone ei vastauksia hoida. Terveisin Kata

    • Hienoa Tuula, että ohjeista oli hyötyä:) Terveisin kata