Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Aurinkoisen päivän työasut

Aurinkoisen päivän työasut

Tiistaina kävimme toimittamassa asiakkaan ostamat tuotteet hänen työpaikalleen, joten samalla suuntasimme Espalle ottamaan asukuvia. Muutamaan viikkoon ei ole tullut liikuttua kuin kodin ja liikkeen väliä. Ajan aamuisin ja iltaisin Helsingin keskustan läpi ja täytyy todeta, että kaupunki on ollut viime viikot varsin autio. Rakennusmiehet saavat rauhassa tehdä töitään, kun ihmiset ja autot eivät häiritse heitä. Toki on ruvennut viime päivinä ihmisiä pikku hiljaa tulemaan Helsingin keskustaankin.

Tiistaina Helsinki kylpi auringossa, ihmiset istuivat Espan puistossa ja tuntui siltä, että kyllä tämä vielä iloksi muuttuu!

 

Aurinkoisen päivän työasut

Aurinkoisen päivän työasut

Dita paita

Dita paidassa on tummansininen pohjaväri, jossa on kamelin/beigen värisiä palloviiruja. Paita on ohutta viskoosia. Minulla ei ole toppia paidan alla, mutta jos sellaisen haluaa alle pukea, niin suosittelen paidan alle Hydda toppia. Kauluksessa on nauhat, jotka rusettihulluna sidon aina rusetille. Jos rusetit eivät iske, voi nauhat sitoa myös yhdelle solmulle. Hihat ovat myös makuuni, ne ovat ns. ”sinikello” hihat. Itselleni tulee hihoista mieleen kukkivat sinikellot, joten siitä niiden nimi.

Muutoin paita on malliltaan suora ja ohuutensa ansiosta ei tuota mitään vaikeuksia pukea housujen sisälle. Minulla on paidasta päällä koko 36.

 

Pohjois-Espalla on pienen pieni kahvila, josta saa ostaa mukaansa kahvia ja herkullisia pullia. Pullat jäivät tällä kertaa kahvilan vitriiniin, vaikka houkutus oli suuri.. Minä en ole ”pullahiiri” (mieheni sanonta) eli en juuri koskaan syö pullaa enkä keksejä, leivoksiakin aniharvoin. Jos pitää valita pullan, keksin, leivoksen tai jäätelön väliltä niin valintani kallistuu aina jäätelöön. Jäätelöä voinkin syödä kuinka usein tahansa ja kuinka paljon tahansa.

 

Aurinkoisen päivän työasut

Aurinkoisen päivän työasut

Beck housut

Beck housut ovat olleet meidän suosikki housut jo muutaman vuoden.

Päälläni olevat Beck housut ovat nilkkamittaiset. Housumalli on suosittu monestakin syystä. Ensinnäkin ne istuvat hyvin ja materiaali on helppohoitoista ”pese ja pidä” matskua. Housut ylettyvät navan kohdalle ja vaikka housuissa on sivutaskut, eivät ne lähde pullottamaan, koska tasku ei ole lantion sivulla vaan edessä.

Beck housut soveltuvat tyylikkääseen menoon sekä rentoon menoon. Beck housujen kanssa voi pukea korkkarit tai tennarit.

Minulla on Beck housuista koko 34. Beck housut eivät ole pientä kokoa ja moni ottaakin niistä yhden koon pienemmän kuin normaalisti käyttää. Löydät mittataulukon housuille täältä.

Beck housuja nilkkamittaisina löytyy myös:

 

Aurinkoisen päivän työasut

Katan asu

Tämä on kiva asu yhdessä ja kaikki nämä tuotteet toimivat myös erikseen. Voit yhdistää Dita paidan vaikkapa farkkujen kanssa, tuoden farkkuihin siistimpää lookkia. Voit pukea Beck housuihin neuleen ja jalkaan tennarit, joten housut muuttuvat rennoiksi kesähousuiksi. Heidi korkkarit sopivat myös mekkojen kanssa niin töihin kuin juhlaankin.

Kahvipavun värisen neuletakin voi pukea myös mekkojen päälle. Neuletakki on trendikkään mittainen, se peittää myös mekot. Neuletakissa on pitkät hihat, jotka voi kääräistä ja laittaa napilla kiinni. Siinä on vyö, jonka jätin roikkumaan vapaasti taakse sekä jakkumainen kaulus. Neuletakin materiaali on aavistuksen kiiltävää kudottua lankaa ja se soveltuu myös tyylikkäämpään pukeutumiseen.

Minulla on neuletakista päälläni koko 36. Neuletakki vastaa normaalia kokoa.

 

Muistathan, että vyölenkit eivät ole koriste. Vaikka et itse tarvitsisi vyötä ja housut pysyvät ylhäällä muutenkin, niin vyö kruunaa asun.

 • Vyö € 34,00 tummanruskea ja konjakki, nahkaa pituudet 85 cm, 90 cm, 95 cm jne. Tiedustelut/tilaukset shop@dopp.fi

 

Aurinkoisen päivän työasut

Aurinkoisen päivän työasut

Luin jostain, että perinteiset asiat kuten leipominen on taas noussut tapetille. Lapset kertoivat, että hiiva on jatkuvasti loppu Stockan Herkusta. Ymmärrän asian, koska kun ihmiset ovat paljon kotona, niin kotona pitää keksiä tekemistä. Leipominen on kivaa ja vielä kivempaa on leipomusten syöminen. Minä tapasin leipoa lasten kanssa kun he olivat pieniä. Teimme kuivakakkuja ja leivoimme piparkakkuja ja korvapuusteja. Sen jälkeen en ole leiponutkaan, mutta täytekakkuja olen joskus tehnyt. Olen ostanut valmiin pohjan ja täyttänyt sen mansikkahillolla, banaanilla ja kermavaahdolla ja koristellut mitä milläkin, ajankohdasta riippuen. En ole leipoja tyyppiä, mutta voisin ollakin, jos joku niitä haluaisi perheessämme syödä.

Miehenikään ei syö pullaa eikä keksejä. Joskus aniharvoin hän voi syödä banaanileivoksen ja jäätelöstä hän pitää myös. Banaanileivos ei kuulu minun listalleni, jos syön leivoksen. Minun leivokseni on oltava suklaaleivos. Samoin jäätelössä  hänellä on ihan eri maku kuin minulla, hän pitää mm. mango melonista (itse inhoan) ja minä taas mm. kuningatarjäätelöstä

 

Aurinkoisen päivän työasut

Dita mekko

Dita mekko on naisellinen, ehkä siinä on ripaus tyttömäisyyttäkin. Mekossa on kapea ja syvä V-kaula-aukko, jonka alta lähtee pystysuora rypytys, joka loppuu vyötärön korkeudelle. Edessä on muutama vekki ja helmaosa levenee kevyesti alaspäin. Vyötärön leikkaus on kaarrettu, joka tekee sen että vyötärö näyttää entistäkin kapeammalta. Hihat ovat kuten Dita paidassa, hieman sinikellomaiset. Mekossa on vuori, mutta hihat ovat vuorettomat.

 

Aurinkoisen päivän työasut

Gabilla on päällä mekosta koko 36. Itsekin sovitin mekkoa ja koko 34 oli minulle juuri sopiva. Mittasimme koon 38 ja ne mitat löydät täältä. Mekosta ei kannata ostaa liian isoa kokoa, koska muuten kaula-aukosta tulee liian syvä.

 

Aurinkoisen päivän työasut

Aurinkoisen päivän työasut

Gabin asu

Gabin asu on juuri sellainen kesäinen toimistolook. Sievä mekko, johon on puettu tyylikäs, mutta rento bleiseri päälle. Iso kassi olalla ja valkoiset tennarit tekevät asusta reippaan. Jos mekkoon pukisi beiget korkkarit, niin mekko soveltuisi myös juhlaan.

Gabilla on jalassaan sirot Glam tennarit. Tennareissa on kultaiset vetoketjut edessä ja pohjassa on korkkia ja kultaa. Konjakki väri antaa tennareille hienon loppusävyksen. Nämä ovat tyylikkään naisen tennarit myös mekkojen kanssa.

 

Aurinkoisen päivän työasut

Nilia jakku on klassinen, mutta niin ajan hengessä. Se on malliltaan hieman pidempi. Jakkua voi käyttää auki, kiinni tai sen päälle voi pukea myös vyön. Katso jakku vyöllä täältä.

Nilia jakkuun löytyy myös upeat bootcut housut. Jakku ja housut yhdessä ovat trendikäs, mutta samalla myös ajaton setti. Kuvaamme teille koko puvun jossain vaiheessa.

 

Aurinkoisen päivän työasut

Tuotteet löytyvät Doppshop verkkokaupastamme, toimitamme veloituksetta.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

 1. Wau miten aurinkoisen ihana postaus ja Doppin kaunottaret ovat yhtä hymyä.
  Katan asu on virtaviivainen ja säpäkkä. Dita paidan väritys on klassinen, kauluksen rusetille solmittavat nauhat ja hihojen sinikellot tuovat minulle hyvän haltijan mieleen. Hyvä haltija Kata todellakin on; aina auttavainen, hyväntuulinen ja osaa ohjaistaa meitä naisia aina milloin missäkin vaatetus pulmassa.

  Beck housut valkoisena ovat tyylikkäät ja kahvipavun värinen neuletakki hulmu helmoineen tuo asuun virtaa ja energiaa. Kevät on jo täällä ja pian on kesä.Jippii!

  Vyöt taitaa olla nyt in? Vai onko se vain minun päähänpinttymä, että kiinnitän nyt niihin vaan huomiota?

  Gabin asun Dita mekko raikas ja nuorekas. Nilla jakulla mekkoon saa bisnes-tyyli vivahteen sekä erilaisilla kengillä ja laukuilla myös tunnelma ja ilme muuttuu haluttuun suntaan. Vapaasti voi kokeilla ja etsiä oman tyylinsä.

  Pullat, kaikki hyväskät sekä erityisesti jäätelö maistuu minulle, mutta niitä on piilotettava kotona tai hups; ne on äkkiä syöty.

  Hassua miten naisten ja miesten jäätelö mieltymykset ja muut herkku mieltymykset eroavat. Hyvä vaan, että jokaiselle on jotakin mistä valita. Nyt on päiväkahvin aika puiston penkillä minttujätskin kera. Annan auringon helliä, ajatusten lentää pitkälle eteenpäin aikaan missä koronaa ei enää ole. Tsemppiä ja kyllä me yhdessä selvitään tästä.

  • Hei Jaana ja kiitos kommentistasi 🙂 Ihanaa kun pidit postauksesta. Minustakin kuvat olivat ihanan valoisat ja toivoa antavat Espan kadulla. Hmm…voipi olla että olen maininnut vöistä enemmän, koska meillä on tosi kivoja housuja:)
   Meillä kotona tosiaan ei voi ostaa jäätelöä ”vierasvaraksi” koska ne menevät ihan kotijoukkojen suihin iltojen saatoissa. On se kumma, jos jäätelöä on kotona niin sitä miettii vain ja ainoastaan jäätelöä. Jos sitä ei ole, niin ei sitä välttämättä muistakaan.
   Ihanaa viikonloppua ja nautitaan auringosta, kata

 2. Katan asu oli ihana taas kerran! Neuletakki on kivan värineen, mitä muita värejä sen kanssa voisi yhdistää kuin sinistä ja valkoista? Sopisiko esim. kamelin väri vai tuleeko liian tunkkainen? Aurinkoista päivän jatkoa! ☀️

  • Hei Marja ja kiitos kommentistasi 🙂 Ihanaa, kun tykkäsit. kahvipapuun voi yhdistää vaalenasinistä joka on sen kanssa huippu ja hailakka rosa, beige, musta. Ja kyllä kamelikin käy, asua voi raikastaa juuri valkoisilla tennareilla ja vaikkapa paidalla jos housut ovat kamelin väriset. Aurinkoista viikonloppua, Kata

 3. Huomenta ihanaiset! Mahtavat asut jälleen! Katan asun voisin kotiuttaa kokonaisuudessaan, niin on minun makuuni!
  Minä myös voisin syödä jäätelöä vaikka joka päivä, talvellakin. Ja valitettavasti myös pullat, keksit ja leivokset maistuvat?, täytyy aina yrittää hillitä itseään syömisessä.

  Eli en osta keksiä vierasvaraksi kaappiin, koska syön ne. Lempparia ovat korvapuustit, mikään ei voita tuoretta korvapuustia?. Tunnustan olevani pullahiiri, itsehillintä on aina koetuksella. Nuorena pystyin syömään mitä vaan, eikä kiloja kertynyt helposti, nyt ei tarvitse kuin tuntea pullantuoksu, niin naps, jo napsahti lanteille. Eli en myöskään leivo. Kun ei osta, eikä leivo, niin pysyy itsehillintä kurissa.

  kahvilassa otan tuoreen korvapuustin, jos sellaista on saatavilla. Nythän kahviloihin ei pääse ja kauppojen pullat ei ole niin hyviä, joten kupeiden kannalta hyvä?

  Yksi ystäväni on valtavan hyvä leipuri. Hänen kahvipöydässään ei herkuttelusta välty.

  Ihanalle näyttää aurinkoinen Helsinki!

  • Hei Maarit ja kiitos kommentistasi 🙂 Kyllä, tämä voisi olla sinun asusi:) Ai sinäkin olet jäätelöhullu, kuten minäkin:) Siis niin sama täällä, jo pullan tuoksu ja jopa karkkihyllyn ohi kävely napsahtaa jenkkoihin! 30 vuotta sitten kun oli pari päivää pienemmällä syömisellä niin massukka oli historiaa. Nyt kun kaksi kuukautta on pienemmällä syömisellä niin ehkä, siis ehkä, massukka voi kutistua aavistuksen. Koitetaan lenkkeillä, se tekee hyvää sielulle, järjelle ja kropalle. Ihanaa viikonloppua, Kata