Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Löytyykö sinulta jo beiget korkkarit?

Jo ei löydy, niin voin suositella näitä kaikkia korkkareita, riippuen kuinka korkeat ja minkä malliset haluaa. Beiget korkkarit ovat kuten mustat korkkarit. Ne kuuluvat osana toimivaan vaatekaappiin ja ne ovat keväällä ja kesällä huomattavasti kevyemmän näköiset kuin mustat korkkarit.

Beiget korkkarit ovat sirot ja neutraalit jalassa. Beigen värisissä korkkareissa jalka vain jatkuu ja jatkuu ja jatkuu…

 

Heidi korkkarit

Heidi korkkareissa on kaunis tolppakorko. Korko on tukeva ja juuri siksi niillä on helppo kävellä ja seistä pitkiäkin aikoja. Heidi korkkarit soveltuvat myös työkengiksi, juuri reippaan korkonsa ansiosta.

 

Heidi korkkareita löytyy myös lakerinahkaisina. Lakeri korkkari on juhlavamman näköinen kuin pintanahkainen korkkari.

 

Holly korkkarit

Holly korkkarit ovat kauneimmat korkkarit jotka tiedän!

Holly korkkareissa on 9 cm korko. Korkeasta korosta huolimatta, korkkarit ovat hyvälestiset jalkaan. Näillä pystyy kävelemään, näitä ei ole valmistettu ainoastaan seisomista varten 🙂 Minä olen kävellyt ja pitänyt Holly korkkareita 11 tuntia. Tein siitä myös videon, se löytyy täältä.

Holly korkkareita löytyy myös punaisina ja mustina.

 

Hazel korkkarit

Nämä ovat loistavat jalkaan!

Hazel korkkareissa on 9 cm korko. Etuplatoo ja pyöreä kärki tekevät korkkareista mukavat. Myöskään 9 cm korko ei tunnu korkealta juuri etuplatoonsa ansiosta.

Hazel korkkareita löytyy myös mustina.

 

Hattie korkkarit

Klassisissa Hattie korkkareissa on 7 cm korko. Korkkarit ovat tukevat jalkaan, koska korko tulee juuri oikeaan kohtaan kantapään alle. Korkkarit eivät myöskään tunnu siltä, että niissä olisi 7 cm korko.

Hattie korkkareiden väri on vaalea beige.

 

Ballerinat

Beiget nahkaballerinat ovat klassiset ja söpöt. Vaikka itse en niin pitkä olekaan, niin rakastan ballerinoja. Ennen en niistä tykännyt, mutta nykyään olen niiden suuri fani.

Ballerinoissa on pieni korko ja ne on helppo yhdistää asuun kuin asuun.

Jos lähden juhliin, niin otan yleensä ballerinat mukaan varakengiksi. Joskus voi joutua kävelemään pidemmän matkan, joten korkkareiden vaihto ballerinoihin on ihanaa.

Kaikista korkkareista löytyy myös puoli kokoja

 

Minulla on kuvissa päälläni Truee mekko, joka löytyy täältä ja jalassani olevat Toffee tennarit löytyvät täältä.

Tuotteet löytyvät Doppshop verkkokaupastamme, toimitamme veloituksetta.

Katso korkkarivideo tuosta linkistä ->

https://youtu.be/iQgaNk_-TOA

 

 

 

 

 

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

8 kommenttia

 1. Hei! Onko lakeri-Heidit nahkaa? Eli muotoutuvat käytössä samalla tavalla kuin pintanahkaiset?

  • Hei Tuula ja kyllä, muotoutuvat kuten pintanahka. Ovat päältä ja sisältä nahkaa. Terveisin kata

 2. Moikka, löytyyhän minulta yhdet beiget Gaborin korkkarit, Doppista ostetut vuodelta …apua, milloin te tulittekaan Helsinkiin 2015? ? Ensimmäisen kerran kun kävin Doppissa, ostin setin ( vaalean Inwearin takin, 2xhousut, pari paitaa, huivi, laukku ja korkkarit ?, aattele, vieläkin muistan, mitä ostin, mutten vuosilukua? ja kaikki on vielä käytössä, paitsi kukkahousut, ne on kulutettu puhki)

  ihastuin liikkeeseenne, palveluun ja henkilökuntaan…siitä se Doppailu lähti.
  Mutta nyt on ikä tehnyt tehtävänsä, enkä jaksa enää kävellä Gaborin korkkareilla…niistä on tullut seisomakengät?.
  Joten uusille beigeille korkkareille olisi tarvetta. Ja Heidit olisivat varmaan passelit minun käyttöön?.

  Näitä ei kyllä uskalla sovittamatta postimyynnistä Doppailla, vaatii Helsinkiin matkaamisen. Saas nähdä, milloin sinne huoletta pääsee ?, ehkä sitten kesälomalla.
  Otatko vanhat vaihdossa ???, no ei
  Voi kun pulpahtikin ihana ensimmäinen käynti mieleen, epävarmana astuin liikkeeseenne ja iloisena kassien kanssa ulos, hyvin puettuna. Jee!

  • Hei Maarit ja kiitos kommentistasi 🙂 Muistan sinut, kun tulit liikkeeseen. Vuosiluku oli 2017, eli maaliskuussa tuli 3 vuotta DOPP Helsingille. Niin se aika rientää…ja itse asiassa tänä vuonna tulee 20 vuotta vaateliikkeelle. Heidit ovat loistavat, niissä jalat eivät huuda hoosiannaa. Ja korko on tukeva, nilkka ei nyrjähdä mukulakivilläkään. Sovitellaan kun tulet meille päin. Terveiset superkeväisestä Helsingistä, Kata

   • Kyllä sinulla on hyvä muisti! ?? toista kuin minulla…mutta tässä sen näkee, ihan kun olisin Doppaillut jo vuosia! ? Ja vasta kolme vuotta!

    • Aika rientää..ihan liiankin äkkiä. Terkuin Kata

 3. Beiget korkkarit on ehdottamasti kuuluttava joka naisen vaatekaappin. Sääntö, minkä opin Katalta ja luulin näyttäväni korkokengissä prinssinnakilta ennen kuin oivalsin jalkojen saavan vain lisää pituutta.

  Heidi korkkarit normi nahkaisina iski silmääni. Niissä on sitä jotain. Korko on erilainen ja toimiva, jos joutuu vaikka patsastelemaan tai kävelemään.

  Hollyt, Hazelit ja Hattiet rientoihin ja Hollyjen ihana punainen on kyllä magee.

  Balleriinoilla menee aas lujaa ja vaikka melkein minne vain.

  Onko tämä mekkoviikkoon esilämmitys, kun kengät astuu peliin?

  Päivä on mitä ihanin, joten kaivankin balleriinani esiin ja pyörähtelen etätöissä kotona. Pakko panostaa välillä pukeutumiseen ettei ihan metsity. Harmi ettei kengät näy etäkokouksissa ellen heitä jalkoja pöydälle kuten Uuno Turhapuro.

  • Hei Jaana ja kiitos kommentistasi 🙂 Juuri näin, ne kuuluvat joka naisen vaatekaappiin. Pikkuhiljaa saadaan mekkoviikko käyntiin! Ballerinoja voi käyttää kotonakin. Itse käytän niitä useasti viikonloppuisin, kun lapset tulevat syömään. Hah, hah tosi harmi etteivät kengät näy, mutta toivotaan että pian pääsisi toimistolle, niin saa esitellä myös ihania kenkiä 🙂 Mukavaa iltaa, Kata