Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Mansikan punaista ja vaaleaa farkkua

Mansikan punaista ja vaaleaa farkkua

Mansikan punainen väri on ihana. Se ei ole liian kirkas punainen, mutta ei myöskään liian hailakka. Se on pehmoinen väri ihoa vasten. Yhdistimme mansikan punaiseen vaaleansiniset farkut, mutta tähän väriin voi yhdistää muitakin sinisen eri sävyjä sekä valkoista ja beigeä.

 

Mansikan punaista ja vaaleaa farkkua

Mansikan punaista ja vaaleaa farkkua

Mansikkaneule

Mansikkaneuleessa on lepakkomalli, joka tarkoitaa sitä, että hihat ovat leveät kainaloiden alta. Neuleessa on venemallinen kaula-aukko. Hihansuissa on leveät resorit, samoin paidan helmassa on resori. Tämän mallinen paita sopii monen alaosan kanssa, koska leveä resori tekee paidasta siron mallisen.

Minulla on päälläni neuleesta koko 36. Neule vastaa normaalia kokoa tai on reilumpi kuin normaalisti.

 

Mansikan punaista ja vaaleaa farkkua

Dream Chic

Puin jalkaani Dream Chic nilkkafarkut vaaleansinisessä pesussa. Pesu on kesäinen ja onnistunut pesu tänä keväänä. Joka vuosi Dream Chic farkkujen vaalean sininen pesu on hieman vaihdellut, välillä se on ollut hyvä kuten nyt ja joskus liian vaalea.

Tämän kevään vaaleansininen farkkupesu on raikas. Se sopii loistavasti kesän väreihin ja on ihana valkoisen kanssa

 

Dream Chic farkut ovat nilkkamittaiset farkut eli lahkeen pituus on 27″. Se ylettyy noin nilkkaluun kohdalle, riippuen jalkojen pituudesta ja farkkujen koosta. Muista ottaa farkuista 1-2 kokoa pienemmät farkut, kuin normaalisti käytät. Koko 00 vastaa kokoa 32-34.

Farkkuja löytyy vaaleansinisen pesun lisäksi:

 

Mansikan punaista ja vaaleaa farkkua

Lepakkomallinen neule sopii myös leveämpilahkeisten housujen kanssa, koska leveä resori tekee neuleesta siron mallisen. 

 

Mansikan punaista ja vaaleaa farkkua

Mansikan punaista ja vaaleaa farkkua

Mansikka paita

Mansikkapaita on ohkaista viskoosia. Paidassa on kaunis pyöreä kaula-aukko ja vajaa mittaiset hihat. Helma on epätasainen niin edestä kuin takaakin. Takaa paita on hieman pidempi, jonka näkee hyvin seuraavasta kuvasta. Paita sopii juuri kapeiden housujen kaveriksi, koska on malliltaan hieman pidempi.

Minulla on mansikka paidasta päällä koko 36. Paidan mitat löytyvät täältä.

 

Mansikan punaista ja vaaleaa farkkua

Mansikoista puheen olleen, niin jos olen jäätelöfani niin olen myös mansikkafani. Syön ympäri vuoden päivittäin mansikoita. Kesällä syön tuoreita suomalaisia mansikoita noin puoli litraa päivässä ja talvisin syön joko pakestemansikoita tai espanjalaisia mansikoita. Jos mietit mihin laitan talvisin mansikoita niin laitan niitä joko pirtelöön tai sitten kreikkalaiseen jogurttiin. Tuoreita mansikoita syön yksistään yleensä kahvin kanssa.

 

Mansikan punaista ja vaaleaa farkkua

Gerta tennarit

Gerta tennarit ovat super mukavat, pehmoiset ja kevyet. Ne jalassa kävelet kuin itsestään, ne rullaavat sinua eteenpäin. Pohja on noin 3-4 cm paksu. Sivussa on hopeanvärinen raita. Tennarit vastaavat normaalia kokoa.

Tuotteet löytyvät Doppshop verkkokaupasta, toimitukset veloituksetta.

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

11 kommenttia

 1. Hei, onkohan dream chic housua tulossa koossa 32 lisää. Näyttäisi harmillisesti olevan loppu. Juuri täydellinen farkku väri ?

  • Hei Hanne ja kiitos kommentistasi:) Heti kun toimitukset lähtevät kunnolla käyntiin Saksasta niin tilaamme farkkua lisää, jos sitä varastosta vielä löytyy. Ilmoittelemme siitä 🙂 Aurinkoista päivää, Kata

   • Jes, toivottavasti kokoja löytyisi lisää ?

 2. Onko tottakaan, että mansikkapaita on jo hävinnyt verkkokaupasta parempiin suihin kuin ”marja kupista”? 🙂
  Sinulla on kyllä erittäin onnistunut raidoitus hiuksissa, tosi upea!

  • Hei Marianne ja kiitos kommentistasi 🙂 Hah, hah niin ne mansikat hävisivät! Mutta neule vielä löytyy koko 34, kävisikö se sinun mansikkaneuleena? Kiitos, kävin Ninalla eli kampaajallani helmikuun puolivälissä. Nyt juurikasvuni kaipaisi muutaman raidan, mutta koitan sinnitellä vielä kunnes pääsen Ninan tuoliin, toivottavasti ensi kuussa. Mukavaa lauantaita-iltaa, Kata

   • Hei,

    Jos tuo 34 koko on vielä vapaana niin voisin ostaa sen ?

    • Hei Miia ja kiitos kommentistasi:) Voi neuleet jo kaikki loppuivat. Huomioithan, että kaikki tuotteet löytyvät aina verkkokaupastamme eli sieltä kannattaa käydä klikkaamassa se itselleen:) Tuotteessa on linkki ja postauksen alhaalla on linkki, pinkillä värillä merkitty. Aurinkoista päivää ja Mukavaa Vappua, Kata

 3. Voihan mansikka, miten ihana postaus!

  Lepakkohihainen mansikkaneule tuo kesäfiiliksen sekä 80-luvun hyvät muistot mieleen. Vai oliko se 80- luku jolloin lepakkohihat oli muotia?

  Mansikapaita on rento ja paidan helman leikkaus tuo siihen twistiä.Magee!

  Dream chic farkut jättävät nilkat vilkkumaan kohti kesää ja aurinkoa. Kuvissa olevat farkut ovat juuri kesään sopivat ja Katan suositus farkkujen koosta kannattaa ottaa todesta. Kokemusta on ja jos en olisi ottanut, niin farkkuihin olisi mahtunut lisäkseni joku muukin.

  Tänä aamuna jalkani huusivat hoosiannaa eilisen puutarhatöiden ja haravoinnin jälkeen, joten rullaavat Gerta lenkkarit menivät mietintään. Paksu pohja ja hopeanvärinen raita iskivät silmiini. Lienekkö harakalle sukua?

  Nyt ulkohommiin Doppin mansikkahattu päässä haravoimaan ja muhittamaan ajatuksissa mansikkaneuletta ja rullaavia tennareita. Voih, kenkiä ei ole koskaan liikaa, mutta kyllä tuo mansikkaneulekin hullaannutti. Siinäpä päivän pähkinä purtavaksi.

  Aurinkoista päivää kaikille. Jokohan se mekkoviikko alkaa ensi viikolla?

  • Hei Jaana ja kiitos kommentistasi 🙂 Juu, olihan se ihana 80-luku kun lepakkohihat olivat se juttu. Muistan, että olin Seppälässä töissä keväällä -86 kun olin kirjoittanut ylioppilaaksi ja ostin sieltä siniraitaisen lepakkopaidan, jossa oli V-aukko selässä. Yhdistin sen valkoisiin korkeisiin ukkohousuihin. Apua, kun se oli ihana asu :)) Jep, kokosuositukseni kannattaa ottaa todesta koska sovitamme kaikki vaatteet niin osaamme kertoa, miten koot menevät. Paljon on vaihteluita eri koissa. katsotaan vielämekko viikkoa, koska sitä ennen taitaa tulla vielä toinen kiva juttu:) Siitä lisää ensi viikolla! Ihanaa viikonloppua sinulle Jaana, Kata