Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


9.4.2020 |

Aurinkoista pääsiäistä!

Aurinkoista pääsiäistä!

Muistan hieman yli kolme viikkoa sitten, kun laitoimme liikkeen ulko-oven kiinni korona-viruksen takia, niin pääsiäinen tuntui äärettömän kaukaiselta asialta. Hallitus kertoi, että rajoitteet ovat voimassa pääsiäis maanantaihin asti ja silloin ajattelin, että siihen on ihan järkyttävän kauan. Nyt kun mietin kolmea viikkoa taaksepäin, niin en ymmärrä mihin tämä aika on mennyt. Silloin tämä kaikki tuntui maailman lopulta, nyt sitä on nöyrästi sopeutunut tilanteeseen ja puskee päivä kerrallaan eteenpäin toivoen, että tämä olisi pian ohi ja saisimme avata DOPPin ovet.

Ihminen sopeutuu kaikkeen. Olemme koittaneet parannella jo voimassa olevia asioita kuten blogia, valokuvausta ja verkkokauppaa. Olemme tehneet uusiakin asioita kuten Live-lähetyksen liikkeestämme viikko sitten. Olemme myös kehitelleet ja tehneet uusia stailausvideoita, joista ensimmäinen on tulossa jo pääsiäisenä! Tahtimme ei itseasiassa ole hidastunut:)

 

Aurinkoista pääsiäistä!

Aurinkoista pääsiäistä!

Dagny mekossa on kaunis kaula-aukko. Se on kapea ja terävä v-mallinen. Juuri tällainen kaula-aukko tekee hartialinjasta siron.

Mekosta löytyy keltaisen lisäksi punaista ja kamelin sekä konjakin eri sävyjä. Siksi yhdistin mekkoon punaiset korkkarit ja punaisen huulipunan

 

Aurinkoista pääsiäistä!

Dagny mekko

Tämä keltainen väri on minulle ihan uusi tuttavuus. En ole koskaan ollut sen suuri fani, mutta tänä keväänä olen jopa hullaantunut siihen. Tykästyin V-aukkoiseen neuleeseen Väriviikon keltaisessa väripostauksessa ja nyt olen tykästynyt tähän mekkoon. Toki mekon mallikin vaikuttaa siihen, että mekko on mieluisa.

Mekko on ohuehkoa ja läpikuultavaa viskoosia. Mekossa on keltainen vuori, joten edestä ja takaa siitä ei näy läpi, ainoastaan hihat ovat läpikuultavat. Hihat ovat myös puolipitkät ja hieman trumpettimaiset eli ne levenevät maltillisesti ranteita kohden.

Mekko on kevyesti vartalonmyötäinen eli se ei ole malliltaan suora. Se on kavennettu vyötäröltä ja se levenee maltillisesti alaspäin. Malli on naisellinen ja se sopii kaikille vartalotyypeille. Se kätkee lantion helmansa alle, jos on tarpeen  ja se saa aikaiseksi vyötärön, jos on tarpeen. Mekon keskellä oleva pystysuora leikkaus takaa juuri sen, että se sopii kaikille.

Minulla on päälläni mekosta koko 32. Koin mekon reiluksi kooksi. Mekon mittataulukko löytyy verkkokaupastamme täältä.

Mekko on hieman pidempi eli se ylettyy reilusti polven alle. Vuori on lyhyempi, joten mekko ei ole raskaan näköinen

 

Aurinkoista pääsiäistä!

Meidän perheen oli tarkoitus lähteä pääsiäiseksi Espanjaan, mutta sehän peruuntui kuten kaikki ymmärrämme. Itseäni se ei haittaa, olen mielelläni kotona ja teen pihatöitä. Tämä kevät-talvi on saanut pihamme ihan hurjaan kuntoon, kiitos siitä kuuluu hurjille tuulille, joka on heittänyt merivettä tontillemme niin, että jopa kivetykset ovat irtoilleet maasta.

Aion myös nauttia hyvästä ruoasta, mutta suklaamunista en tiedä. En ole syönyt ollenkaan karkkia vuoden vaihteen jälkeen. Sen poisjättäminen ei ole tuottanut yhtään vaikeuksia, en ole edes ajatellut asiaa, hoksasin sen vasta noin viikko sitten. Joten mitähän sitä tekisi, söisikö suklaamunan vai ei? Ehkä sitä ei lasketa karkiksi, ainakaan pääsiäisenä:)

Pääsiäisenä aiomme myös muistaa teitä. Meillä on teille sunniteltuna joka päiväksi jotain. Ja jos et ole vielä Instagramissa tai facebookissa, niin suosittelen liittymään, koska sinne postaamme useammin pikkujuttuja kuin tänne blogiin.

 

Aurinkoista pääsiäistä!

Aurinkoista pääsiäistä ja pysythän matkassamme koko pääsiäisen!

Tuotteet löytyvät verkkokaupastamme, toimitamme veloituksetta.


4 kommenttia

 1. Jaana sanoo:

  Wau mikä mekko eikä ole edes vielä mekkoviikko! Olen sanaton ja pompin mekkohuumassa kuin pääsiäispupu.

  Täydellinen mekko; malli, leikkaukset, materiaali ja uusi yllätävän raikas värimaailma. Tuolla mekolla pyörii kuin väkkyrä hymy huulilla ilman huolen häivää karkottaen myös koronan kauas.

  Korkkarit, aurinkolasit, korvikset ja puna huulilla kruunaavat komeuden puhumattakaan Katan valaisevasta hymystä mikä on kuin kermakuorrutus kakun ympärillä houkuttelevien namujen kera. Olet oikea hymytyttö, Kata!

  Pihahommat kuuluvat pääsiäiseen meilläkin.Meri on tuonut saarimökimme rantaan kaislaa ja muuta roinaa. Etätyön vastapainoksi hyvää ruumillists puuhastelua ja namusten sulatteluun vyötäröltä tehokasta puuhaa.

  Päivän pelastus tämäkin postaus ja seuraavaa jo odotan.

  Rentouttavaa pääsiäistä Katalle, perheellesi ja suurelle Doppilais pesueelle toivottaa eräs sokerikoukussa oleva pullahiiri.

  Miten siitä sokerikoukusta pois pääseekään.. huoh…suklaa on paheeni…

  • Kata sanoo:

   Hei Jaana ja kiitos kommentistasi 🙂 Eikö vain! ja mikä malli, todella imarteleva:) Oih, pihatyöt tekevät mannaa kropalle, joka on lähinnä istunut koko viikon etätöitä tehden. Siinä tulee käyttäneeksi lihaksia joita ei edes tiennyt omistavansa 🙂 Kiitos ja samoin sinulle, nautitaan pääsiäisestä ja aina muutaman suklaamunan pääsiäisenä voi syödä 🙂 Terkuin Kata

 2. Maarit🤓 sanoo:

  Huomenta! Sanos muuta, aika menee hurjaa vauhtia eteenpäin, Koronan aiheuttamista rajoituksista huolimatta. Alussa kaikki ahdisti, mutta jotenkin sitä vain on sopeutunut tilanteeseen. Välillä ahdistus iskee ja huoli tulevasta, mutta päivä kerrallaan pusketaan täälläkin eteenpäin.
  Kyllä täällä matkassa pysytään 😀 postaukset ja insta piristävät päivää.

  Ihanat värit mekossa, hempeän keltainen, sellainen makusteltava. Näyttää hyvälle! 👌🏻

  Muutoin karkit on jääneet minultakin, paitsi suklaa, sitä en pysty vastustamaan😛. Mutta suklaatakaan ei mene niin tolkuttomia määriä kuin ennen. Kulhossa geishaa, silloin tällöin nappaan namun vaikkapa kahvin kanssa. Ei tule ahmittua koko kulhollista kerralla masuun.

  No nyt pälkähti mieleen….jäi eilen kaupasta Lindhin pallurat pääsiäiseksi ostamatta, noh, kupeet kiittää, kun unohtui😂.
  Pyöräytän rahkapiirakan, eiköhän siitä sitten puuttuvat kalorit, jotain hyväskää pitää kahvin kanssa pääsiäisenä olla.

  Ihanaa ja rentouttavaa pääsiäistä! ☀️🐥

  • Kata sanoo:

   Huomenta Maarit ja kiitos kommentistasi 🙂 Se on juuri kuten sanoit, että välillä se huoli tosiaaan iskee ja välillä tuntuu siltä, että tämä on normaalia arkea nyt jatkossa. Sekavia tunteita, laidasta laitaan. Ihanaa kun ne piristävät, se on juuri niiden tarkoitus. Hetkeksi jotain ihanaa:) Oih, pystyt pitämään suklaata kulhossa ja vielä geishaa. Minulta se ei onnistu kotona, mutta liikkeessä kyllä. Ne ovat ne illat, kun helpolla sortuu…ja kun ottaa yhden, niin ottaa toisen ja kolmannen…geisha on minun lempparisuklaa. Rahkapiirakka on ihanaa, en muista koska olen syönyt sitä viimeksi. Äiti tapasi leipoa sitä kun olin asuin vielä kotona. Ihanaa pääsiäistä sinulle myös, toivoo Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *