Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Rennot Tulevaisuuden housut ja perusneuleet jipolla

Rennot Tulevaisuuden housut ja perusneuleet jipolla

Gabi antoi käskyn kuvatessaan minua, että ”koita nyt näyttää hieman coolilta”. No, minähän yritin ja tässä oli lopputulos. Naurava meikäläinen…

Tämän postauksen punaisena lankana ovat helpot ja siistit kotoiluasut, etätyöasut tai muuten vaan rennot asut. Stailasimme kahdet erilaiset Tulevaisuuden housut klassisilla v-aukkoisilla perusneuleilla.

Ah, miten ihanasti mustavalkoinen neule ja mustavalkoiset lenkkarit mätchäävät keskenään!

 

Rennot Tulevaisuuden housut ja perusneuleet jipolla

Rennot Tulevaisuuden housut ja perusneuleet jipolla

V-aukkoinen neule raidoilla; Musta

Minä olen neuleihminen, varsinkin kotona. Vaihdan aina kotiin tullessani jalkaan rennommat housut ja yläosana minulla on yleensä neulepaita. Käytän myös rentoja paitsikoita kotona, mutta välillä ne jäävät roikkumaan sinne vaatehuoneeseen henkareille, kun en jaksa niitä silittää.

Musta neule on klassinen neule, mutta siinä on kiva pieni piristys raitojen muodossa. Hihansuissa ja paidan helmassa on ohut valkoinen raita. Neuleen selässä keskellä on pystysuora raita. Kivat pienet jipot piristävät perusneuletta.

 

Rennot Tulevaisuuden housut ja perusneuleet jipolla

Tulevaisuuden housut

Tulevaisuuden housuja löytyy mustien ja tummansinisten lisäksi kameli ja tumma farkku. Täytyy taasen todeta, kun vedin nämä housut jalkaani, että kyllä ne ovatkin kivat ja reippaat housut. Niissä vartalo kertakaikkiaan näyttää sutjakalta. Olen miettinyt mistä se oikein johtuu ja olen tullut seuraavaan tulokseen.

Housut ovat reisistä ja koko jalan matkalta timmit eli ne nappaavat vartaloon kiinni. Housujen poikkileikkaukset polven alla ja paksu käänne nilkassa, joka ei ole ihan skinny, vaikuttavat myönteisesti asiaan. Myös se, että housut ovat hieman löysähköt edestä, on se juttu. Ne istuvat pepusta mutta edessä haaran kohdalla on tyhjää. Ne ovat istuvat vyötäröltä ja massukan kohdalta ja tärkein pointti tulee nyt. Pitkät vetoketjutaskut on tuotu vartalon eteen, ne eivät ole sivusaumoissa, joten ne luovat vartalosta kapeamman vaikutelman.

Se on pienestä kiinni, miltä housut näyttävät päällä. Näissä housuissa on onnistuttu siinä, että nämä näyttävät hyviltä jokaisen vartalon päällä

 

Selässä oleva valkoinen raita on kiva yksityiskohta perusneuleessa. Minulla on neuleesta päälläni koko 34.

 

Rennot Tulevaisuuden housut ja perusneuleet jipolla

Minulla on aina Tulevaisuuden housuista koko 34 ja niin on nytkin. Tapaan antaa ohjeeksi, että näistä housuista tulee ottaa yksi koko pienempi kuin normaalisti käyttää.

 

Rennot Tulevaisuuden housut ja perusneuleet jipolla

V-aukkoinen neule raidoilla; Beige

V-aukkoista neuletta löytyy mustan lisäksi tämä tyylikäs beige. Neule on viskoosi elastania eli viskoosilangassa on aina pienen pieni kiilto. Se tekee neuleesta hieman juhlavamman. En kuitenkaan tarkoita, että tämä olisi juhlaneule, ei ollenkaan. Mutta viskoosi neuleen pinta on erilainen kuin puuvilla neuleessa. Neuleessa on sopivan kokoinen kaula-aukko. Musta on loppu.

 • V-aukkoinen neule € 52,79 (65,99) musta ja beige

Tästä beigestä neuleesta minulla on päälläni koko 36. Se on hieman väljempi eli leveämpi kuin musta koko 34. Ei tämäkään isolta tunnu, mutta koossa 38 neuleen leveys on noin 112 cm.

 

Rennot Tulevaisuuden housut ja perusneuleet jipolla

Tulevaisuuden housut; Tumma farkku

Tumma farkku on hieman kovempaa kangasta kuin klassiset Tulevaisuuden housut. Muuten malliltaan ne ovat ihan samanlaiset. Tumma farkku on aina tyylikäs ja se soveltuu myös työkäyttöön.

Tulevaisuuden housuissa on pitkät vetoketju taskut edessä. Vetoketjut voi avata ihan alas saakka, mutta itse tapaan pitää niitä niin, että ne ovat reilut 10 cm auki. Lantiolle saa tilaa, kun ne aukaisee, mutta kokonaan en niitä auki pitäisi. Yleensä A-vartaloinen nainen vierastaa kaikkea turhaa juuri lantion kohdalla. Mutta nämä ovat minusta ”ihmehousut” koska näissä lantio ei kuitenkaan liiaksi korostu. Ja A-vartaloinen nainen ottaa vyötärön esille, ainakin osittain laittamalla paidan sinne alle. Näin vartalo näyttää kauniilta. Housuissa on korkea vyötärö.

Näistä farkkuversioista minulla on päälläni koko 36. Se tuntui ihan hyvältä koolta. Olen huomannut, että nämä farkkuversiot ovat hieman pienemmät kuin klassiset Tulevaisuuden housut. Mitat ovat samat, mutta nämä tosiaan ovat hieman kovempaa kangasta.

 

Rennot Tulevaisuuden housut ja perusneuleet jipolla

Valkoiset Great tennarit € 140,00 raikastavat tämänkin asun!

 

Myös beigessä v-aukkoisessa perusneuleessa on valkoiset raidat hihansuissa, paidan helmassa ja takana selässä.

 

Rennot Tulevaisuuden housut ja perusneuleet jipolla

Jos minun pitäisi valita näistä jompi kumpi setti, niin olisin vaikeuksissa…

Tuotteet löytyvät Doppshop verkkokaupastamme, toimitamme veloituksetta.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

 1. Turhaa Gabi sinua Kata käskytti olemaan cool. Vaatteet ovat niin coolit ylläsi, että ei haittaa vaikka hymyilet säteillen kuin Naantalin aurinko.

  Ihanat kuvat Gabi on taas napannut. Olette oikea tehopakkaus kaksikko, supertiimi, joka tekee saumatonta upeaa yhteistyötä. Ihmetten; Olettekohan koskaan tukkanuottasilla? Äiti ja tytär kuitenkin olette.

  Tulevaisuuden housut ovat täydelliset housut. Minulla vain mustat, mutta kuuluvat ehdottamasti lemppareihini. Jos jonain aamuna oma kroppa tuntuu pullataikinalta ja turvonneelta, niin nämä housut pelastaa. Tulevaisuuden housut jalkaan= olo on cool.

  Jos jonain aamuna on taas rennon letkeä päivä tiedossa, niin laitapa nämä pöksyt jalkaan, niin elämä on more relax. Olenpa kerran mennyt niissä kokoukseenkin ja ollut cool. Muut huokasivat, että onpa coolit housut, mistä? Minä siihen coolisti: Dopp on Pop! Tuli coolin hiljaista ja muutama silmäniskukin. Ikimuistoinen cool kokous.

  Neuleet ovat ihanat. Musta on aina musta, valkoinen viiru piristi. Beige klasikko ja vaikka kuvissa yhtä suurempi koko Katalla yllä, niin ei lainkaan lainakaapu. Nice!

  Lenkkarit sopii kyllä moneen menoon ja onneksi niitä on erilaisia.

  Tänään mustat tulevaisuuden housut, Doppin musta solmuneule, kirkas puna huuliin ja Doppin helmet korviin, niin voi etäpäivä kotona alkaa Coolisti.

  Coolia päivä Katalle. Hymyile vaan jatkossakin sillä se on sinun tavaramerkkki. Olet valloittava sähikäinen miljoonien aurinkolasien kera. Olet Lady Cool.

  • Hei Jaana ja kiitos viestistäsi 🙂 Välillä meiltä tosiaan kysytään, että kuinka tulemme toimeen. Täytyy sanoa, että uskomattoman hyvin. Me ei riidellä itseasiassa koskaan. Meillä on eri mielipiteitä asioista, mutta me ollaan aika hyviä puhumaan. Me myös sanomme toisillemme, jos jokin mättää mutta emme esim. koskaan huuda ja räyhään. Yksi työntekijämme kerran ihmetteli, kun meillä ei riidelty vaikka saman katon alla oli äiti ja tytär. Hänellä oli kokemusta täysin päin vastaisesta toiminnasta. No siis ovathan tulevaisuuden housut coolit! Ne ovat juuri sopivan coolit, eivät överit. Niin sanoo miehenikin tuosta tavaramerkistä 🙂 Kiitos paljon ja ihanaa päivää sinulle Jaana, terveisin Kata

 2. Haa! Mageet asut? Musta beige! Mieluinen!
  Nii, ei sitä coolia ilmettä ole helppo ottaa esiin….käskystä, nauruksihan se menee….ja sitten kohta hepuliksi ?.
  Mukavaa päivää!

  • Hei Maarit ja kiitos kommentistasi 🙂 Eikö vain, yksinkertaiset asut mutta mageet! jep, eihän se kukkokaan käskemällä laula 🙂 Samoin sinulle, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *