Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


11.2.2020 |

Ystävänpäivän treffilookit ja arvonta!

Ystävänpäivän treffilookit ja arvonta!

Perjantaina vietetään ystävänpäivää. Niin ja silloin vietetään myös mieheni syntymäpäivää. Lieneekö se syy tämän blogijulkaisun ideaan, että ajattelin viedä mieheni silloin treffeille ja mietin mitä pukisin päälleni.

Teimme Gabin kanssa neljä erilaista treffilookkia riippuen siitä, mihinkä treffeillä aiotaan mennä. Treffilookeista löytyy myös stailausvideo Insta TV:stä täältä ja Facebookista täältä.

 

Ystävänpäivän treffilookit ja arvonta!

Leffatreffit

Me käymme mieheni kanssa leffassa aina silloin tällöin. Minusta leffaan on kiva mennä ja ostaa iso poppariaski ja limsapullo. Toki poppareita voi tehdä kotonakin, mutta leffaan ne kuuluvat ja maistuvatkin siellä erityisen hyviltä.

 

Ystävänpäivän treffilookit ja arvonta!

 

Ystävänpäivän treffilookit ja arvonta!

Ystävänpäivän treffilookit ja arvonta!

2. Brunssitreffit

Pidän brunsseista! Minusta noutopöydät ovat parhaita, kun saa itse valita mitä haluaa ottaa ja maistella. Jos minun pitäisi valita loppuelämäni ruokailut, niin valitsisin brunssin. Pidän kaiken pienen syömisestä laajalla valikoimalla enemmän kuin yhden ison annoksen syömisestä. Tapaamme käydä joskus sunnuntaisin Cafe Ursulassa brunssilla. Silloin kun asuimme Helsingin keskustassa, niin vakiopaikkamme oli Fazerin brunssi.

 

Ystävänpäivän treffilookit ja arvonta!

Vihreää kreppimekkoa voi pitää vyöllä tai ilman. Näet mekon vyöllä videosta. Tässä kuvassa olen sitonut vyön taakse. 

 

Ystävänpäivän treffilookit ja arvonta!

 

Ystävänpäivän treffilookit ja arvonta!

3. Illallistreffit

Nämä ovat minun ja mieheni treffit. Tykkäämme käydä ulkona syömässä vaikka viime aikoina olemme olleet sen puoleen hieman laiskoja. Mutta se on tämä vuodenaika, kun sohva vetää enemmän puoleensa kuin se, että lähtisi illalliselle. Sitä paitsi olemme tehneet pienen ryhtiliikkeen syömisessä, syksyllä kun se hieman ”lähti lapasesta”. Suklaat ja karkit maistuivat viime syksyn iltoina niin hyviltä…kun on väsynyt, niin silloin haluaa jotain hyväskää. Ja se hyväskä ei suinkaan auta väsymykseen, mutta se on itsensä hemmottelua, eikö vain?

 

Ystävänpäivän treffilookit ja arvonta!

Tämä takki on minun ehdoton suosikkitakkini tämän kevään mallistoista. Se mikä siitä tekee niin kivan on se, että se on vuoreton ja se on jersey stretchiä! Se on joustava ja pehmoinen, kuin pitkä bleiseri. Helppo pukea mihinkä vaan ja aina tyylikäs.

 

Ystävänpäivän treffilookit ja arvonta!

Ystävänpäivän treffilookit ja arvonta!

 

Ystävänpäivän treffilookit ja arvonta!

4. Gaalatreffit

Gaalatreffejä ei varmasti ole ihan joka viikonloppu 🙂 Voitaisiin sanoa treffejä myös opera-, teatteri -tai balettitreffeiksi. Niille treffeille voisi pukeutua näin juhlavasti. Operassa ja teatterissa olen käynyt lukuisia kertoja, samoin musikaaleissa, mutta en ole koskaan ollut katsomassa balettiesitystä. Sellaista upeaa esitystä missä on oikeita ballerinoja ja miehiä tiukoissa trikoissa. Haluan ehdottomasti mennä joskus katsomaan balettiesitystä, koska minusta ballerinat, mitä tv:ssä olen nähnyt, ovat henkeäsalpaavan upeita.

 

Ystävänpäivän treffilookit ja arvonta!

 

Ystävänpäivän treffilookit ja arvonta!

Arvonta

Kerro minkä treffiasuista sinä pukisit päällesi ”Ystävänpäivä treffeille” ja mihin veisit rakkaimpasi ystävänpäivä treffeille. 

Voit kirjoittaa kommentin blogipostauksen loppuun, Instagramiin tai facebookiin. Vastanneiden kesken arvomme 3 kpl  100,00 euron lahjakortteja DOPP vaateliikkeeseemme. Vastausaikaa on perjantaihin 14.2.2020 klo. 20.00 saakka.

Ilmoitamme voittajille täällä blogissa ja henkilökohtaisesti voitosta ensi viikon lopun aikana. Arpaonnea kaikille!

 

Ystävänpäivän treffilookit ja arvonta!

Katso stailausvideomme Insta TV:stä täältä ja Facebookista täältä.

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme. Verkkokaupastamme löytyvät tarkemmat tiedot kaikista postauksessa olevista tuotteista (klikkaa pinkkiä sanaa, niin päääset suoraan tuotteen kohtaa verkkokaupassa)

 


138 kommenttia

 1. Kaisa sanoo:

  Asu 1 on suosikkini elokuvatreffeille 😊

 2. Amilda sanoo:

  Brunssiasu viehättää eniten ja sillä menisin brunssille johonkin rentoon, mutta laadukkaaseen paikkaan

 3. Tea sanoo:

  Kaikki asut näyttää hyvälle, mutta brunssiasu on nro 1. Treffit voisivat olla vaikka Oululaisessa merenrantaravintolassa brunssin merkeissä 👍.

 4. JennaO sanoo:

  Brunssitreffien asu on ihanin <3 Ja nää muut kyllä kans! Tän asun laittaisin ylle ystävänpäivätreffeille lapsuudenystävien kera 🙂

 5. Iitu sanoo:

  Suosikkini on brunssiasu. Johonkin kivaan ravintolaan veisin 🙂

 6. Virpi Kasanen sanoo:

  Illallistreffiasussa johonkin kivaan ruokapaikkaan.

 7. Teea-Kaisa Vikiö sanoo:

  Ehdoton lemppari kokonaisuus oli brunssitreffit.
  Itselläni on jo kyseinen farkkutakki, mutta tuo vihreä kreppimekko on saatava 🙂 Hassuinta tässä on se, että meidän molempien lemppariateria (avomieheni ja minun) on brunssi. Harrastetaan kotona usein niiden laittamista ja aina kun tilaisuus livahdetaan kaupungille nautiskelemaan.

 8. Sasa sanoo:

  Suosikkini on LEFFATREFFIT -asu. Rakkaani sairastaa (vakavasti), joten oltaisi ihan vaan kahdestaan koiran kanssa kotona.

 9. Jonnatta sanoo:

  leffa-asu ja illallistreffien rosa vekkipaita olisivat valintani, niin mukavat varmasti päällä.
  Leffaan ja syömään miehen kanssa ois täydellistä kahdenkeskistä aikaa.

 10. Elina Marianne sanoo:

  Tuo viimeinen asu! Nahkatakki ja ihana mekko.

 11. Tuula sanoo:

  Hei, kaikki asut ihania. Parhaimmaksi valikoitui brunssiasu. Siinä on jotain särmää.

 12. Anna sanoo:

  Illallistreffit

 13. Suvi sanoo:

  Hei! Leffa-asu on monikäyttöinen ja sillä voisi suunnata moniin vapaa-ajan menoihin.

 14. Kati sanoo:

  Brunssiasu aivan täydellinen, tuon mekon materiaali ja malli sopiva juhlaan ja arkeen, monikäyttöinen vaatekaapin täyte siis:). Nappasin tuon huivi-idean asusteeksi, liian vähän tulee käytettyä pieniä huiveja. Työporukan kanssa käydään pitkällä ystävänpäivälounaalla, kiva juttu!

 15. Maarit🤓 sanoo:

  Leffatreffi ja illallistreffiasut kolahti. Valitsen nyt leffatreffit. Miehen kanssa leffaan, jonka jälkeen pizzalle ja käsi kädessä sitten kotiin. Sydämen muotoisia leffakarkkeja ja oi, jos saisi sydämen muotoista pizzaa! ❤️ pizza syötäisi puoliksi niin siinähän se sydän taas yhtyisi suudelmalla😘. Ihanaa ystävänpäivää!

 16. HeidiS sanoo:

  4. Gaalatreffit asu valokoitui, on aivan upean ihanaa pukeutua välillä juhlavasti ja arvokkaasti, paikaksi valikoituisi Ooppera ja illallinen ennen tai jälkeen, näin Ystävänpäivää juhlimaan sen ainoan rakkaimman ja tärkeimmän ystävän puolison kanssa, HeidiS

 17. HeidiS sanoo:

  Ehdottomasti Gaala-treffit asu, on upeaa pukeutua välillä arvokkaasti ja juhlavasti, juhlapaikaksi valikoituisi Ooppera ja ravintola-illallinen- siinä puitteet juhlistaa Ystävänpäivänä ikuista ja rakasta ystävyyttä sen rakkaimman kanssa, HeidiS

 18. Birgitta sanoo:

  Ystävänpäivälounas sovittu perjantaiksi, nro 2 olisi juuri sopiva. Tapasimme junatyömatkalla ja 6 hengen ryhmä muodostui jo parikymmentä vuotta sitten, tapaamme edelleen muutaman kerran vuodessa. Naisenergiaa !!!

 19. Ritu sanoo:

  Leffa-asu aivan ihana ja ehdoton ykkönen, rakastan sinistä. Gaala-asu myös huippu tyylikäs! Kaikki näyttää Katan päällä niin hyvältä!!! Kaikki kokonaisuudet kyllä kivat. Kiitos taas 🙂

 20. Jaana sanoo:

  Ystävänpäivä treffeille lähtisin mieheni kanssa, päälle pukisin leffa-asun ja elokuvaksi valitsisin En del av mitt hjärta- Olet aina sydämessäni elokuvan. Mieheni on aina sydämessäni.

  Kata oli taas loihtinut ihania lookkeja. Stailauksen mestari.
  Valinta ei ollut helppo. Brunssi-, illallis- ja gaalatreffejä elämäämme mahtuu nykyäänkin, mutta kahden keskisiä leffatreffejä ei niinkään, joten siinä syy miksi valitsin leffa-asun.

 21. Maarit sanoo:

  Illallistreffiasu on minun suosikki.Menisin mieheni kanssa Helsinkiin hyvään ruokaravintolaan.

 22. Maarit sanoo:

  Leffa-asu viehättää eniten. Olen ikuinen farkkutyylin ystävä😊. Tällä kertaa perjantaiksi on tiedossa lounastreffit ystävän kanssa joku farkkuasu varmaan päältä löytyy…

 23. Tuula sanoo:

  Vien mieheni ystäviemme luo kohottamaan maljan ystävyydelle ja brunssiasu sopii juuri siihen.

 24. Eitsu sanoo:

  Leffatreffit kokonaisuus rento, mutta tyylikäs. Tykkäsin

 25. Marjaana sanoo:

  Illallistreffiasu puhutteli eniten. Jos olisi mahdollista, niin yksityiskoneella Lappiin revontulia katsomaan. Pretty Woman elokuvan yksityiskone kohtaus on tehnyt lähtemättömän vaikutuksen, vaikka siinä määränpää olikin eri. Onneksi haaveilu ei maksa mitään.

 26. Åsa sanoo:

  Leffatreffit-stilen gillar jag. Å jag älskar brunch med en kompis.

 27. Essi sanoo:

  Vaikea valinta… valitsisin sekä illallistreffiasun että gaalatreffiasun. Molemmat asut ovat ajattomia ja tyylikkäitä ja juuri minun tyyliäni. Pukeutuisin mielelläni kumpaankin asuun.

 28. Taida66 sanoo:

  Leffa-asu vie voiton: ihanat värit ja rento look!

 29. Maritta sanoo:

  Pyysin mieheni valitsemaan mieleisen asun minulle. Valinta päätyi brunssiasuun; sopivan rock ja saappaat bueno ( mieheni sanomana). Brunssille siis ja sen jälkeen Suomen valokuvataiteen museoon Vivian Maierin näyttelyyn😊

 30. Mimmi sanoo:

  Leffatreffit tällä kertaa miellyttää eniten. Monikäyttöinen, mukava kokonaisuus.

 31. Inkeri sanoo:

  Illallistreffiasulla teatteriin kulttuuriystävän kanssa ja sen jälkeen vaihtamaan kuulumisia ja teatterin herättämiä ajatuksia😍

 32. Riitta sanoo:

  Tykästyin illallistreffiasuun ja rakkaimpani veisin syömään hyvään ruokaravintolaan.

 33. Heli sanoo:

  Tuossa illallistreffiasussa tuntisin itseni tyylikkääksi ja seksikkääksi – se on siis valintani!
  Teatterin kautta kynttilänvaloillalliselle olisi suunta.

 34. Hellevi sanoo:

  Leffa- vaiko brunssiasu? Kun vain toisen voi valita, valitsen brunssiasun. Ja sitten brunssille, jos ei ystävänpäivänä, niin viimeistään hiihtolomalla.

 35. Mari sanoo:

  Leffa-kokonaisuus juuri minun makuuni väreineen kaikkineen täydellinen! Ja lisäksi plussaa monikäyttöisyydestä 😊

 36. Jaana sanoo:

  Upea illallistreffiasu olisi kuin tehty minulle. Aivan kerrassaan upea, selkeä, yksinkertainen ja supertyylikäs. Teillä on aina niin upeita asukokonaisuuksia.

 37. Eilamari sanoo:

  Pistitpä pahan kysymyksen: ihania asukokonaisuuksia kaikki. Jos yksi pitää valita, se on tuo leffatreffit. Tyylikäs ja rento. Tuolla asukokonaisuudella voisin mennä myös töihin.

 38. Eevastiina sanoo:

  Leffatreffit mieheni kanssa kera poppareiden. 🙂

 39. Hannamari sanoo:

  Leffa-asu, nuo farkut ovat täydelliset👍🏻 ja tuo valkoinen paitis aivan ihana pari. Mieheni vien syömään ja kävelylle Helsingin iltaan.

 40. AnniM sanoo:

  Illallisasussa illalliselle

 41. Annu sanoo:

  Kaikki on kivoja mutta tuo leffa-treffit asu on rento ja monikäyttöinen.

 42. Hanna sanoo:

  Upeita asukokonaisuuksia kaikki! Gaalatreffit asukokonaisuus päällä rakkaani kanssa pitkän kaavan mukaan illalliselle ja musikaaliin🎻🎷.

 43. Rida sanoo:

  Illallistreffiasu on minun makuuni, ja mieheni kanssa menisin treffeille hyvään ravintolaan

 44. Kaisa sanoo:

  Nyt kun Oscaritkin on jaettu, niin mieheni kanssa leffaan ja ilman muuta poppariaskin kanssa!

 45. Pauliina sanoo:

  Leffa-asu ois ihana 😍Voitais lähteä vaikka yhden yön kaupunkilomalle Helsinkiin. Tässä asussa kelpais käydä vaikka jossain näyttelyssä ja sitten istuskella ruokailemassa.kivassa ruokapaikassa. Eikä ois jalat puuduksissa ja rakkuloilla. Ja tyylikäs olo itsellä.😍

 46. Kati sanoo:

  Täällä toinen brunssien rakastaja! Päälleni pukisin tuon veikeän vekkipaidan ja housut.

 47. Jaana sanoo:

  Brunssitreffien kreppimekko olisi monikäyttöinen. Menemme ystävänpäivänä mieheni kanssa illallistreffeille ja taas sain Katan blogista monta ideaa asuvalintaan. Kiitos!

 48. Leena W sanoo:

  Treffit omzn miehen kanssa on loistava ajatus! Illallistreffiasu on todella monipuolinen asu. Helposti yhdisteltäviä vaatteita kaikki. Ja se illallinen; Ensin lasilliset kuohuvaa ja sitten illallinen Pikku Roban ravintola Pastiksessa. Täydellistä 🙂

 49. Teija sanoo:

  Leffa-asu ja mieheni veisin elokuviin.

 50. Laura sanoo:

  Hei Kata ja Gabi, ihan mahtavat asut, teema ja idea 😁 täällä kotimamma, joka haaveilee piiitkästä aikaa illallistreffeistä oman kullan kanssa. Pukisin tuon roosan paitiksen, bootcut housut ja tuon mustan trenssin, sitten joku kiva huivi, laukku ja kengät asuun yhdistettynä ja olisin valmis treffeille, varmasti noista vaihtoehdoista löytyy sopivat ❤️ tuo illallistreffiasu kaikenkaikkiaan olis mun makuun. Oijoi, kunpa arpaonni suosisi ja muutenkin heltiäisi aikaa yhteiselle illalliselle, poks, kuoharin maku tuntuu jo tuoksuna 😁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *