Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


13.2.2020 |

Perhosfarkut ja sen yläosat

Perhosfarkut ja sen yläosat

Tämän ihanammaksi eivät voi farkut muuttua, vai voivatko? Perhosfarkuissa on nimensä mukaisesti lenteleviä perhosia vasemman reiden sivussa.

Naiselliset perhosfarkut ovat kevään must have-farkut niiden kauneuden ja supermukavuuden johdosta! 

 

Perhosfarkut ja sen yläosat

Fyrrykauluspaita

Valkoinen paita on vaatekaapin peruspilareita, eikö vain? Valkoisia paitoja löytyy paljon ja sen ei suinkaan tarvitse olla peruspaitamallinen, jos se ei tunnu omalta. Se voi olla jonkin muunlainen, mutta värinsä puolesta valkoinen on hyvä, koska se tosiaankin raikastaa asun kuin asun.

Fyrrykauluspaidassa juttuna on napittomuus, fyrrykantti kauluksessa ja kuminauhakuja hihoissa. Paita on suorahkon mallinen, mutta olematta liian leveä. Paidan pyöristetty helma tekee sen, että paita on kiva jättää housujen päälle.

Paita on notkeaa ja ohuehkoa puuvilla/polyamidi/elastania. Paita ei kuitenkaan ole läpikuultava eli paita ei kaipaa toppia alleen.

 

Perhosfarkut ja sen yläosat

Paidat ilman etunappeja ovat loistavia, koska ne eivät pääse ”irvistämään” edestä!

 

Perhosfarkut ja sen yläosat

Rich perhosfarkut

Muistatko Rich farkut viime syksyltä täältä? Nämä ovat samanmalliset kuin ne, mutta materiaali ja väri näissä farkuissa on ihan eri. Nämä ovat Rich farkkujen kesäversio!

Rich farkut ylettyvät vyötärölle. Farkkujen edessä on kaksi erilaista tikkausta joiden tarkoituksena on saada aikaan kaventavaa efektiä lantion seudulle. Tikkauksen suunta on viistosti alaspäin. Lantion kaari on hieman pyöristetty. Lahje on kapea, mutta ei skinny. Nämä farkut ovat pehmoista ja ohuehkoa farkkukangasta, ne eivät ole kovahkot ja jäykät. Lahkeen mitta on 28″ käännettynä, mutta lahjetta voi pitää myös suorana, jolloin lahkeeseen saadaan 30″ pituus.

Minulla on farkuista päälläni koko 34 eli sanoisin että ne vastaavat normaalia kokoa. Vertailun vuoksi kerron, että Dreameistä käytän kokoa 32.

 

Ajattelin, että kun minulla on näistä lenkkareista jo viime kesältä mustat ja valkoiset, että en satsaa enään tähän malliin, mutta toisin kävi. Siis nämä ovat niin hyvät jalkaan ja kun olen jaloillani koko päivän, niin kenkien täytyy olla sellaiset, että jalat eivät kipeydy. Joten nyt pääsivät rosatkin minun lenkkareikseni. Jos haluat takuuvarmat lenkkarit, jotka sopivat minkä kanssa tahansa, niin tule sovittamaan näitä. Lupaan, että et pety.

Takataskut, jotka tulevat puoleen peppuun ja ylettyvät hieman pepun alle, ovat nuorekkaat. Taskut jotka ovat korkealla pepun päällä, ovat mamamaiset. Mamamaiset takataskut saavat pepun pyöreäksi, kun taas takataskut puolessa pepussa litistävät peppua. Minä pidän litistävistä farkuista, koska olen mamafarkku ajan jo elänyt. Joten eläköön nuorekkuus, ei ikuinen nuoruus.

 

Perhosfarkut ja sen yläosat

Perhosfarkut ja sen yläosat

Lily neuleliivi

Fyrrykauluspaidan päälle oli kiva pukea liivi, koska paidan hihoissa on kaunis yksityiskohta. Jos paidan päälle pukee neuletakin, niin alla olevan paidan hihansuita kannattaa vetää muutama sentti esille neuletakin hihan alta. Tällä pienenpienellä tempulla saa asusta paljon puetumman ja huolitellumman näköiseksi. Jos neuletakissa on liian pitkät hihat, niin vedä hihoihin tasaisesti ryppyjä. Jos hihat ovat niin löysät että rypyt eivät pysy rypyssä, vaan neuletakin hiha valahtaa alas kämmenen päälle, niin silloin voi hihan kääräistä.

Lily neuleliiviä löytyy myös vaaleansinisenä, beigenä ja tummansinisenä

 

Vedä neuletakin alla olevan paidan hihat näkyville neuletakin hihojen alta

 

Perhosfarkut ja sen yläosat

Perhosfarkut ja sen yläosat

Ciara kietaisuneule

Lily liivi, Betty neuletakki ja Ciara neuletakki ovat 100% merinovillaa. Ciara on lyhyt kietaisumallinen neule, jonka voi pukea mihin vaan. Neule näyttää kivalta, kun sen alle pukee pidemmän paidan. Se on pukeva myös mekkojen päälle. Ciaran etuna on se, ettei se ole liian pitkä. Tarpeeksi lyhkäistä neuletakkia juuri mekkojen päälle ei ole helppo löytää.

Ciaraa löytyy rosan lisäksi, vaaleansininen, beige ja tummansininen.

 

Perhosfarkut ja sen yläosat

Itse pidän tällaisista rennoista mutta siisteistä asuista. Ne ovat melko klassisia, mutta asussa on jokin pieni juju. Tässä asussa juju on perhoset farkussa ja fyrrykaulus valkoisessa peruspaidassa.

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

 


2 kommenttia

  1. Hanne sanoo:

    Hei onko edellisessä postauksessa esitelty musta adena takki tuulta pitävää materiaalia. Sopisiko se esimerkiksi myös kylmemmillä keleillä käytettäväksi?

    • Kata sanoo:

      Hei Hanne ja kiitos viestistäsi:) Takki on jerseytä eli ei sovellu kylmille keleille. On täysin kevättakki. Mukavaa viikonloppua, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *