Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


16.2.2020 |

Neljät housut neljällä tyylillä

Neljät housut neljällä tyylillä

Yleensä teen blogijulkaisut niin, että ensin on arkiasuja ja sitten postaus huipentuu juhla-asuun, mutta nyt teen postauksen toisin päin.

Oikeastaan voisi sanoa, että nämä kaikki Anna summer housut soveltuvat niin arkeen kuin pikkumenoihinkin. Koska musta koetaan aina juhlavimpana värinä, aloitetaan postaus mustalla housulla. Stailasimme neljät housut neljällä tyylillä seuraavasti:

 • Mustat juhlaan
 • Tummansiniset töihin
 • Kitit arkeen
 • Valkoiset lomalle

 

Neljät housut neljällä tyylillä

Neljät housut neljällä tyylillä

Anna summer housut

Anna housut ovatkin monelle entuudestaan tutut housut. Ne ovat korkeahko vyötäröinen perushousu jonka hyviin ominaisuuksiin kuuluu helppohoitoisuus eli sitä ei tarvitse silittää sekä rypistymättömyys. Anna housu on joka paikan housu, neutraali johon on helppo yhdistää erilaisia yläosia.

Kevääksi Anna housua löytyy ohkaisempi versio klassisesta Anna housusta. Tässä päälläni olevassa kesäversio Annassa ei myöskään ole vetoketjua, nappia eikä taskuja. Tämä on täysin päälle vedettävä housu, joka joustaa mukavasti ja leveähkö kuminauhavyötärö tulee mukavasti vartalon keskikohtaan.

Anna summerissa on yksi pituus, joka on 27″. Tämä pituus on monelle naiselle hyvä mitta, lyhentämään ei tarvitse ruveta. Edessä on sauma, jonka tehtävänä on saada sääri näyttämään sutjakalta. Sauma katkaisee säären linjan poikkisuunnassa, mikä on hyvä asia.

 

Neljät housut neljällä tyylillä

Mustasta Anna summerista saa juhlavan korkkareilla ja juhlavalla yläosalla. Housut ovat hyvin neutraalit, joten asun näyttävyys tulee yläosasta. Luonnonvalkoista Kayde takkia voi pitää ulkotakkina, mutta myös sisätakkina, koska takki on vuoreton ja kevyt.

 

Neljät housut neljällä tyylillä

Neljät housut neljällä tyylillä

Anna summer tummansininen

Tummansininen Anna summer on täydellinen työhousu. Yhdistimme housuun tummansinisen rennon bleiserin, joka on vuoreton ja helppo käyttää. Tätä bleiseriä voi käyttää neuletakin tavoin. Se on kätevä, koska sen voi itse pestä, joten tästä syystä sen alle voi pukea hihattoman topin. Itse asiassa Cisily topissa olkasauma laskee olkapään alapuolelle, joten jakun voi ottaa poiskin jos haluaa. Toppia löytyy myös kanelin– ja vihreän värisenä.

 

Neljät housut neljällä tyylillä

Neljät housut neljällä tyylillä

 

Pitkä vaaleansininen liivi tuo asuun pukevuutta ja sen voi pukea raitaisen paitamekon päälle vaikka paitamekon alta jättäisi housut pois

 

Neljät housut neljällä tyylillä

Anna summer kitti

Housu näyttää ihan eri housulta kun väri vaihtuu! Kitti on kaunis ja neutraali väri alaosassa. Varsinkin talvisin, mustan housun jälkeen vaalea housu voi tuntua ”todella vaalealta”. Peilikuva voi hieman kauhistuttaa ja miettii, että vaaleassa näkyy ”kaikki”. Vaalean housun kanssa voi hieman totutella siten, että yhdistää siihen pidemmän yläosan. Kun kevät saapuu ja aurinko rupeaa kunnolla tulemaan esille, on fiilis taas toinen. Ja ennen kaikkea kun näkee muillakin jalassa vaaleita housuja, niin itselläkin rupeaa niitä tekemään mieli.

 

Neljät housut neljällä tyylillä

Raitaista paitamekkoa voi käytää mekkona tai sen voi pukea housujen kanssa. Jos puet housut mekon alle, niin jätä alhaalta nappeja reippaasti auki. Näin saat pituutta itsellesi lisää, koska jalka saadaan paitamekon alta näkyville. Paitamekon voi jättää myös kokonaan auki ja pukea sen alle topin.

 

Neljät housut neljällä tyylillä

 

Neljät housut neljällä tyylillä

Nämä Gogo tennarit ovat todella kevyet. Ihan hämmästyin kun otin ne käteeni. Niissä on tukeva pohja, joka on noin 3,5-4 cm korkea. Tennarit ovat sirot ja ne voi pukea niin housujen kuin mekkojenkin kanssa.

 

Neljät housut neljällä tyylillä

Anna summer valkoiset

Valkoiset housut ovat helpot kesähousut. Kun valkoiset housut löytyvät vaatekaapista, on ihan sama mikä yläosa on puhdas, koska valkoisiin housuihin voi yhdistää minkä värin tahansa. Minusta sinivalkoisuus toimii aina. Se on reipas, klassinen ja tyylikäs yhdistelmä. Tummansininen tikkitakki ylettyy juuri pepun alle ja se voisikin olla tulevan kevään ja kesän luottotakki. Takissa voi korostaa vyötäröä kiristämällä vyötärönauhoja tai pitämällä takkia suorana. Kultaiset yksityiskohdat sopivat kauniisti tummansiniseen takkiin ja tuovat siihen ripauksen ylellisyyttä.

 

Neljät housut neljällä tyylillä

Sinivalkoinen raitaneule ja tummansiniset kangas loaferit valkoisten housujen kanssa ovat täydellisen yhteensopiva pari. Tällä asulla lähtisin mielelläni kesäloman viettoon. Lähtisitkö sinä?

 

Neljät housut neljällä tyylillä

Kiitos kaikille Ystävänpäivä treffiarvontaan osallistuneille. Täytyy sanoa, että kaikki neljä asukokonaisuutta sai suht´ tasaisesti ääniä. Lahjakortit liikkeeseemme voittivat:

Johanna, Teea-Kaisa ja Minna

Onnea voittajille. Olen laittanut teille sähköpostia.

Postauksen tuotteet tarkempine tietoineen löytyvät verkkokaupastamme sekä liikkeestämme.


8 kommenttia

 1. Toinen nillittäjä sanoo:

  Onko housuissa todellakin poikkisauma? Polven kohdalla takana? Itse huomasin vain pitkittäissauman etupuolella…

  • Kata sanoo:

   Hei ja kiitos kommentistasi:) poikkisauma katkaisee säären linjan eli pystysauma on edessä. Saumaa ei takana ole. Mukavaa viikkoa, Kata

 2. L sanoo:

  Minä olisin kysynyt, miten arvonta suoritetaan, onko teillä joku systeemi vai miten toimitte, aina olen osallistunut, koskaan ei tärppää 🤔 niin kovin mieluusti olisin vieraillut parin vuoden tauon jälkeen myymälässä ostoksilla. Ja tosiaan hoitovapaalla ollessa korvaus on niin pieni, että sen suhteen pitää vaan haaveilla Doppiin pääsystä joskus kun on taas työelämässä…sen verran on arvokkaita teidän tuotteet. Tyydyn taas ihastelemaan niitä täällä blogissa.

  • Kata sanoo:

   Hei ja kiitos kommentistasi:) meillä on arvontoja vuodessa noin kolme. Osallistujia on satoja, usein miten yli tuhat kaikkien kanavien kautta. Yleensä voittaa yksi, joskus kaksi-kolme. Onhan se pieni todennäköisyys voittaa, sehän on fakta. Mutta aina ne arvotaan ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti sekä blogissa. Samaa asiaa jännitän itse lotossa lauantai-iltaisin:) Mukavaa viikkoa, Kata

 3. Jaana sanoo:

  Kata, olet ajatusten lukija. Juuri pähkäilin, että kevät tekee tuloaan ja tarvitsen housuihini päivityksen.

  Anna summerin mustat housut voisivat olla juuri ne kevään siistit ja huolettomat housut minulle. Cherie paita on todella kaunis. Paidan hihat ovat se juttu mihin ihastuin. Paidan väritys mietityttää, että sopiiko se omiin väreihini?

  Tummansininen asukokonaisuus todellakin sopii töihin eikä ole niin kova eikä kylmä kuin mitä mustana olisi.

  Paitamekot jatkavat nähtävästi tuloaan? Raidat paitamekossa tuovat jo kesäisen auringon mieleen. Itse vierastan vaaleita housuja, mutta kun ilmat lämpeävät, niin pian huomaankin hyppääväni valkoisiin housuihin.

  Viimeinen asu tuo niin meren ja veneilyn mieleen. Ihanan rento ja raikas look.

  Postaus oli taas sateisen sunnuntain piristys ja muistutus siitä, että pian on kesä ja kärpäset.

  • Kata sanoo:

   Hei Jaana ja kiitos kommentistasi:) tule sovittamaan Cherie paitaa, niin katsotaan se väri. Anna summer housut ovat todella kivat ja helpot! Kiitos kun tykkäsit postauksesta ja mukavaa alkavaa viikkoa, Kata

 4. Marjo Ruusunen sanoo:

  Hei, voi kuulostaa nillitykseltä, mutta itseäni häiritsee todella paljon, kun käytät housuista yksikkömuotoa housu, kun housut ovat aina housut monikossa. Lisäksi käytät yksikköä ja monikkoa iloisesti sekaisin. Minulta tämä vie huomion itse asiasta, kun tuskailen väärää kirjoitusasua. Terveisiä kielipoliisilta 😇

  • Kata sanoo:

   Hei Marjo ja kiitos kommentistasi:) ihan tietoisesti tein postauksen käyttäen kumpaakin muotoa. Näin tällä kertaa! Mukavaa viikkoa, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *