Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Ystävänpäivän treffilookit ja arvonta!

Ystävänpäivän treffilookit ja arvonta!

Perjantaina vietetään ystävänpäivää. Niin ja silloin vietetään myös mieheni syntymäpäivää. Lieneekö se syy tämän blogijulkaisun ideaan, että ajattelin viedä mieheni silloin treffeille ja mietin mitä pukisin päälleni.

Teimme Gabin kanssa neljä erilaista treffilookkia riippuen siitä, mihinkä treffeillä aiotaan mennä. Treffilookeista löytyy myös stailausvideo Insta TV:stä täältä ja Facebookista täältä.

 

Ystävänpäivän treffilookit ja arvonta!

Leffatreffit

Me käymme mieheni kanssa leffassa aina silloin tällöin. Minusta leffaan on kiva mennä ja ostaa iso poppariaski ja limsapullo. Toki poppareita voi tehdä kotonakin, mutta leffaan ne kuuluvat ja maistuvatkin siellä erityisen hyviltä.

 

Ystävänpäivän treffilookit ja arvonta!

 

Ystävänpäivän treffilookit ja arvonta!

Ystävänpäivän treffilookit ja arvonta!

2. Brunssitreffit

Pidän brunsseista! Minusta noutopöydät ovat parhaita, kun saa itse valita mitä haluaa ottaa ja maistella. Jos minun pitäisi valita loppuelämäni ruokailut, niin valitsisin brunssin. Pidän kaiken pienen syömisestä laajalla valikoimalla enemmän kuin yhden ison annoksen syömisestä. Tapaamme käydä joskus sunnuntaisin Cafe Ursulassa brunssilla. Silloin kun asuimme Helsingin keskustassa, niin vakiopaikkamme oli Fazerin brunssi.

 

Ystävänpäivän treffilookit ja arvonta!

Vihreää kreppimekkoa voi pitää vyöllä tai ilman. Näet mekon vyöllä videosta. Tässä kuvassa olen sitonut vyön taakse. 

 

Ystävänpäivän treffilookit ja arvonta!

 

Ystävänpäivän treffilookit ja arvonta!

3. Illallistreffit

Nämä ovat minun ja mieheni treffit. Tykkäämme käydä ulkona syömässä vaikka viime aikoina olemme olleet sen puoleen hieman laiskoja. Mutta se on tämä vuodenaika, kun sohva vetää enemmän puoleensa kuin se, että lähtisi illalliselle. Sitä paitsi olemme tehneet pienen ryhtiliikkeen syömisessä, syksyllä kun se hieman ”lähti lapasesta”. Suklaat ja karkit maistuivat viime syksyn iltoina niin hyviltä…kun on väsynyt, niin silloin haluaa jotain hyväskää. Ja se hyväskä ei suinkaan auta väsymykseen, mutta se on itsensä hemmottelua, eikö vain?

 

Ystävänpäivän treffilookit ja arvonta!

Tämä takki on minun ehdoton suosikkitakkini tämän kevään mallistoista. Se mikä siitä tekee niin kivan on se, että se on vuoreton ja se on jersey stretchiä! Se on joustava ja pehmoinen, kuin pitkä bleiseri. Helppo pukea mihinkä vaan ja aina tyylikäs.

 

Ystävänpäivän treffilookit ja arvonta!

Ystävänpäivän treffilookit ja arvonta!

 

Ystävänpäivän treffilookit ja arvonta!

4. Gaalatreffit

Gaalatreffejä ei varmasti ole ihan joka viikonloppu 🙂 Voitaisiin sanoa treffejä myös opera-, teatteri -tai balettitreffeiksi. Niille treffeille voisi pukeutua näin juhlavasti. Operassa ja teatterissa olen käynyt lukuisia kertoja, samoin musikaaleissa, mutta en ole koskaan ollut katsomassa balettiesitystä. Sellaista upeaa esitystä missä on oikeita ballerinoja ja miehiä tiukoissa trikoissa. Haluan ehdottomasti mennä joskus katsomaan balettiesitystä, koska minusta ballerinat, mitä tv:ssä olen nähnyt, ovat henkeäsalpaavan upeita.

 

Ystävänpäivän treffilookit ja arvonta!

 

Ystävänpäivän treffilookit ja arvonta!

Arvonta

Kerro minkä treffiasuista sinä pukisit päällesi ”Ystävänpäivä treffeille” ja mihin veisit rakkaimpasi ystävänpäivä treffeille. 

Voit kirjoittaa kommentin blogipostauksen loppuun, Instagramiin tai facebookiin. Vastanneiden kesken arvomme 3 kpl  100,00 euron lahjakortteja DOPP vaateliikkeeseemme. Vastausaikaa on perjantaihin 14.2.2020 klo. 20.00 saakka.

Ilmoitamme voittajille täällä blogissa ja henkilökohtaisesti voitosta ensi viikon lopun aikana. Arpaonnea kaikille!

 

Ystävänpäivän treffilookit ja arvonta!

Katso stailausvideomme Insta TV:stä täältä ja Facebookista täältä.

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme. Verkkokaupastamme löytyvät tarkemmat tiedot kaikista postauksessa olevista tuotteista (klikkaa pinkkiä sanaa, niin päääset suoraan tuotteen kohtaa verkkokaupassa)

 

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

138 kommenttia

  1. Pukisin leffatreffiasun ja veisin kuoharille ja pitsalle.

    • Kyllä se on gaalatreffiasu punaisina kenkineen❤. Minä haluaisin blini-illalliselle ja sinne ”haluaisi” myös mieheni?.

  2. Brunssille veisin aviomieheni treffeille ehdottomasti! Näistä asuista kreppimekko paras, mutta muuten valitsisin Eden long sinisen paisleykuvioisen farkkutakin kanssa ? Innostava postausaihe!

  3. Brunssitreffiasu eniten mieleeni! Teatteri- tai brunssitreffeille ystäväpariskunnan kanssa! Tuo asu sopisi hyvin molempiin 🙂

  4. Illallistreffiasussa illaliselle miehen ja ystävien kanssa. Kaikki asut upeita?

  5. Illallistreffiasu on moneen taipuva, siksi paras!

  6. Illallistreffiasu säväytti! Ihanan monikäyttöinen asukerta. Vekkipaita on samalla juhlava ja rento. Tällä asulla voisi mennä vaikka teatteriin ja sen jälkeen illalliselle oman kullan kanssa.

  7. Tämä oli kiva postaus! Tässä oli monta ihanaa asukokonaisuutta, mutta brunssiasu sykähdytti eniten?
    Mieheni veisin brunssitreffeille, tai illalliselle. Kiitos jälleen kerran inspiroivista kuvista.

  8. Brunssitreffien asu on hurmaava ja monikäyttöinen. Mekkoihin hurahtaneena näkisin itseni tässä asussa monessa menossa – brunssilla tai vaikka hotelli St. Georgen iltapäiväteellä.

  9. Leffa-asu on raikas, keväinen ja reipas. Elokuviin lähtisin mielelläni treffeille. Kiva postaus!

  10. Ihan ehdottomasti brunssiasu ja jokin kiva paikka Hesassa.

  11. Illallistreffit 3.Veisin mieheni katsomaan Tamperetalolle Marco Bjurströmin ohjaamaa Carmen oopperaa (ensi-ilta ystävänpäivänä )

  12. Illallistreffiasussa nimenomaan illalliselle

  13. Illallistreffiasulla olisi kyllä käyttöä! En lähtisi ravintoloihin ihmispaljouteen ystävänpäivänä vaan laittaisin kotona hyvää ruokaa ja viiniä, kynttilöitä unohtamatta.

  14. Molemmat mekkoasut olivat ihan minun oloisiani mutta taitaa gaala-asu viedä voiton ja illalliselle tai balettiin suuntaisin.

  15. Minä haluaisin brunssille, koska pidän ruuasta ja runsaasta valikoimasta. Päälleni pukisin ehdottomasti tuon ihanan vihreän mekon, joka sopii moneen menoon.

  16. Leffa-asu oli kyllä tosi reipas ja rempseä, mutta tuo Gaala-asu olisi myös ihana ja pukisin sen päälle, jos menisin mieheni kanssa Kansallisteatteriin balettia tai oopperaa katsomaan. En ole koskaan käynyt siellä ja se olisi minun unelmani.

  17. Illallisasu, tyylikäs kuin mikä ja sen osaset taipuvat moneen menoon.
    Shampanjabaarissa kilistelisimme lasilliset.

  18. Illallistreffit mun suosikki. Takki ihanan monikäyttöinen ja tosiaan aina tyylikäs.

  19. Leffatreffit ja illallistreffit ovat minun suosikit? Voisimme mennä leffaan tai syömään.

  20. Olen huono valitsemaan hyvistä, mutta leffa-asu tällä kertaa ?

  21. Olen mekkoihminen eli treffiasuni olisi vihreä kreppimekko farkkutakilla ja pitkillä saappailla.

  22. Brunssiasu on nuorekas ja naisellinen. Siinä asussa olisi ihana viettää rakkaan kanssa leppoisa päivä brunssin ja vaikka kulttuurin merkeissä.

  23. Brunssi tai illallistreffiasu. Riippuen paikasta minne mentäisiin.

  24. Veisin mieheni gaalatreffeille gaalatreffiasussa ja menisimme katsomaan balettia joko Moskovaan Bolshoj teatteriin tai Pietariin Mariinskij teatteriin. Tosin ei Wienin Valtionoopperakaan olisi huono vaihtoehto :).

  25. Leffa-asu.
    Kuinkas sattuikaan, lähden ystävänpäivänä tyttäreni ja äitini kanssa Teneriffalle. Besos!

  26. Hei! Ihania asuja kaikki, ooo la laa, erityisesti tuo gaala-asu!
    Veisin mieheni leffatreffeille ja rennolle päivälliselle ja pukeutuisin suunnittelemaasi brunssiasuun, mutta takkina olisi musta eleetön villakangastakki näin talviaikana.
    Meillä on pienet lapset ja talonrakennus kesken, joten toivoisin treffeiltä saatavan rauhallista aikuisten aikaa ja keskeytyksetöntä keskustelua sekä vaihtelua ainaiseen lapsiperheen kotiruokaan?

    Onko kuukauden nainen-postauksia vielä tulossa jossain kohtaa? Nautin suuresti postauksista, joissa on suunniteltu asukokonaisuuksia eri tilanteisiin kuten juuri tämänpäivän postauksessa!

    Heleää helmikuuta koko tiimille!

  27. Rennot ja raikkaat leffa ja brunssiasu, niillä on enemmän käyttöä. Kiitos blogista??

  28. Illallistreffit asu. Oikein ”siristin”silmiäni, kun näin asun, nuo housut ja takki, täydellistä teatteriin. Täällä Porissa on kaunis entisöity teatteri ja näytökset todella suosittuja. Siellä käymme ja sinne menisimme ja tuo asu olisi siihen iltaan siis täydellinen.

  29. Kaikki asut ihania ja tilanneälyltään juuri sopivia eri tilanteisiin sekä mieleisiä.
    Tosiasiassa monet kerrat lauantaisin koti-illan treffeillä Doppista hankkimani pitkät neulemekot yllä, rennot, lämpimät ja sievät!

  30. Illallistreffiasun, takki on hyvännäköinen!

    Molla

  31. Leffatreffiasu on ihanan raikas ja rento. Myös Brunssiasu on oma suosikki.

  32. Monta kivaa asua, mutta brussiasu miellyttää ja toiseksi gaala-asu.

  33. Hyvälle keikalle rennossa ”leffa-asussa”

  34. Illallistreffiasu ja yhdessä illalliselle viihtyisään Eliteen.

  35. Illallistreffiasu on mun juttu. Ja illalliselle sen pukisin.

  36. Illallistreffiasu on mun juttu. Ja illalliselle sen myös pukisin.

  37. Veisin tulevani mieheni romanttiselle illalliselle gaala-asussa. Aivan ihana! 🙂

    • Brunssi-ja leffaasu mieleisiä. Elokuvatreffit jää usein tekemättä ja niissä pitää skarpata?

  38. Nyt oli kyllå kaikki tosi kivoja. Jos joku pitää valita, niin Gaaladinnerasu.