Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


22.12.2019 |

Mekkoja x 6

Kävimme mekot läpi, että onko vielä jotain mekkoja, joita emme ole esitelleet teille täällä blogissa kuluneen syksyn aikana. Ja olihan niitä, jopa kuusi kappaletta. Ja enemmänkin olisi ollut, mutta valitsimme tällä kertaa nämä mekot.

Jotkut näistä mekoista soveltuvat juhlaan ja jotkut arkeen ja jotkut sekä että. Muistathan, että olen kertonut että KENGÄT vaikuttavat suuresti, mihin käyttöön mekon pukee.

 

1. Pienen pieni kukkamekko

Pienen pienessä kukkamekossa on musta pohja. Kukkien sävyt enteilevät jo tulevaa kevättä. Mekossa on V-kaula-aukko ja täyspitkät hihat. Hihansuissa on kuminauha, joten hiha jää kauniisti pienelle pussille. Mekko on malliltaan suora, vyötäröllä on vyö. Nosta vyö vartalosi kapeimpaan kohtaan ja sido vyö napakasti vyötärölle kiinni. Minulla on päälläni koko 36 ja se ylettyy vyölläkin polven alle eli se on loistavan mittainen moneen menoon.

 

2. Lyoness mekko

Gabin Lyoness mekossa on kiiltävä viskoosi materiaali. Mekon pohjaväri on musta ja mekosta löytyy kauniita sävyjä, jotka soveltuvat niin talveen kuin kesäänkin. Mekkoon kuuluu vuorimekko ja hihat ovat täys pitkät. Päällimekossa on v-kaula-aukko ja siinä on ohut kuminauhakuja vyötärön kohdalla. Gabilla on mekosta päällään koko 36 ja se on hänelle sopiva koko. Mekko on ollut hieman reilumpaa kokoa kuin normaalisti ja sen kuuluukin olla löysähkö edestä. Mekon helma ylettyy reippaasti polven alle.

 

3. Isokukkainen mekko

Isokukkainen mekko on joustava! Mekossa on tummansininen pohjaväri. Kaula-aukko on syvä V-mallinen, poikkileikkaus on rinnan alla ja mekon toisessa sivussa on rypytykset. Mekossa on feikkikietaisu malli eli päälliosassa ei ole vilautusvaaraa. Mekon hihat ovat 3/4 osa mittaiset ja mekko ylettyy polven keskiosaan. Minulla on mekosta päälläni koko 36.

 

4. Ralston mekko

Ralston mekko on silkki elastania. Myös tässä mekossa on vuorimekko. Päällimekossa on v-kaula-aukko ja puolipitkät hihat. Mekon edessä on napit ja nappilistan reunusta kiertää söpö fyrrykantti. Mekko on poikkileikattu rinnan alta. Mekko myötäilee kauniisti vyötäröä ja levenee aavistuksen alaspäin. Mekko on melkeinpä midimittainen koossa 36, kun Gabi on 170 cm pitkä.

 

5. Thompson mekko

Mustassa mekossa on elementit kohdallaan. Siinä on v-kaula-aukko, pitkät hihat ja se ylettyy juuri polven alle. Mekossa on poikkileikkaus vyötärön kapeimmalla kohdalla. Mekko on loistava H-vartaloiselle naiselle. Vaikka itse en ole leveä lanteinen, niin S koko on juuri ja juuri sopiva minulle pepun kohdasta. Mekko on viskoosia ja se joustaa.

 

6. Seth mekko

Seth mekko on super kaunis yläosasta. Näet mekon yläosan meidän videosta. Linkki on blogi julkaisun lopussa. Mekko on kauniisti vartalonmyötäinen ja loppuu puoleen pohkeeseen. Gabi puki pienen neulepaidan mekon päälle ja mekon asun tyyli muuttui. Neule on lyhyt, sen alle on puettava mekko tai paita, joka on neuletta huomattavasti pidempi.

 

Mikä oli sinun suosikkisi näistä kuudesta mekosta? Katso video mekoista Insta TV:stä täältä tai facebookista täältä.

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme. 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *