Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


7.11.2019 |

Neule, jossa peukalolle on oma paikka

Neule, jossa peukalolle on oma paikka

Nyt kun sää viileni ihan kerta heitolla, on aika päivittää neuleet. Neuletakit ovat esittäneet isoa roolia pukeutumisessa jo useita vuosia eivätkä ne mihinkään ole katoamassa. Neuletakkien suosio piilee niiden rentoudessa ja mukavuudessa. Ne on helppo pukea päälle, ne lämmittävät ja ovat pukevia. Neuletakkeja löytyy useita eri malleja, joka vartalotyypille ja joka tarkoitukseen. Jokainen neuletakki ei sovi hameen/mekon kanssa käytettäväksi vaan on parempi housujen kanssa. Mutta jokainen neuletakki taas sopii housujen kanssa.

 

Neule, jossa peukalolle on oma paikka

Neule, jossa peukalolle on oma paikka

Peukaloneule

Peukaloneule on hauska. Siinä on kaksi yksityiskohtaa, mitä muista neuleista ei löydy. Se on 100% merinovillaa ja rakastaa ulkona oloa, kun tuulee ja tuiskuaa, mutta jos sen haluaa pestä, on konepesu sallittua. Suosittelemme villapesu ohjelmaa, mutta oma musta neuleeni joutui tavalliseen (ei villapesuun) 30 asteen pyykkiin muiden mustien vaatteiden seassa ja selvisi pesusta kiitettävin arvosanoin, siitä ei tullut nukenpaitaa.

 

Peukkuneuleen yksityiskohta nro 1.

Neuleen sivut ovat auki. Sivut ovat niin korkealle auki, että neuleen alle on pakko pukea joko toppi tai paita. Itselleni tulee neuleesta hieman ponchomainen olo, koska sivusaumat ovat auki. Neuleen takaosa on myös hieman pidempi kuin neuleen etuosa.

Neule on kevyen näköinen kun neuleen sivut ovat auki!

 

Neule, jossa peukalolle on oma paikka

Easy fit housut

Housujen nimikin kertoo sen, että housut ovat helpot istuvuuden kannalta. Niissä on leveähkö kuminauha vyötärö ja edessä on nauhat, jotka voi solmia rusetille. Sivuissa on taskut ja takana lisäksi viirutaskut. Lahkeet kapenevat aavistuksen alaspäin ja lahkeiden keskellä on prässit. Housujen kuuluu olla löysähköt ja suosittelen ottamaan niistä oman koon. Minulla on päälläni housuista koko 36 ja se on minulle sopiva. Housujen mitat löytyvät täältä.

Easy fit housut ovat loistavan malliset suoravartaloiselle vartalotyypille. Vyötärö joustaa tarpeen mukaan ja lantion kohtaa ei ole kaarrettu.

 

Peukkuneuleessa on pitkät hihat ja syykin selviää pian

 

Neule, jossa peukalolle on oma paikka

Neule, jossa peukalolle on oma paikka

Peukaloneuleessa on pukeva kaulus. Se on venepääntie, jossa etuosassa on sen verran kangasta että se tekee rypyt eteen. Puin Mira paitiksen neuleen alle ja vedin kaulukset neuleen päälle. Neule on ohut ja sulautuva, joten Mira paidan kaulukset menivät kauniisti kauluksen päälle.

Peukaloneuleessa on vesiputouskaulus, jota ei ole tiputettu decolten päälle vaan se on jätetty ylös. Neuleen kaulus ei ole tiukka eikä kuristava kaulasta.

 

Mira paitis

Mira paitis on ohuehko, joten se soveltuu kaikkien alle ihan loistavasti. Se ei kuitenkaan ole läpinäkyvä, joten sitä voi pitää myös yksistään. Mirassa ei ole nappeja vaan se on kuin valkoinen peruspaita kauluksilla. Niskassa on yksi nappi, joka helpottaa paidan pukemista päälle. Paita ylettyy lantiolle. Minulla on Mirasta päälläni koko 36 eli se vastaa kokoaan.

Mira paitis on loistava paita, koska se ei irvistä rinnan kohdalta ja kun tarvitaan pukevuutta kauluksilla, niin Mirasta sen saa

 

Neule, jossa peukalolle on oma paikka

Neule, jossa peukalolle on oma paikka

Hill nilkkurit

Nilkkurit ovat mokkanahkaa. Niissä on vetoketju sisäsaumassa. Ne ovat todella pehmoiset jalkaan, koska pohja on kumia. Nämä kuuluvat omiin suosikkeihini juuri pehmoisuuden ansiosta ja niillä on hyvä kävellä, koska ne joustavat. Itse käytän Hill nilkkureita niin mekkojen kuin housujenkin kanssa.

Olen ihastunut mustiin kenkiin, joissa on valkoinen pohja. Ne näyttävät raikkailta!

 

Hill nilkkureiden pohja on noin 4 cm korkea ja takana pystysuora nauha koristeena

 

Neule, jossa peukalolle on oma paikka

Peukaloneuleen yksityiskohta nro 2.

Ristin neuleen peukaloneuleeksi, koska hihansuussa on reikä, josta peukalon voi pujottaa läpi. Tämä neule on juuri sinulle, jolla kädet ja sormet ovat aina kylmät! Itselleni tuli mieleen peukaloneuleesta meidän känsikkäät, jotka ovat super kätevät. Ne pelastavat meidät talvella kun otamme näitä blogikuvia. Kameraa tai kamerakännykkää ei voi käsitellä hanskat kädessä ja ilman hanskoja kädet ovat niin kylmät, että tuntuu siltä että tunto menee. Mutta onneksi känsikkäät auttavat tässä pulmassa. Niin auttaa myös tämä peukaloneule, koska paita tulee kätevästi takin alta ja hanskoja ei välttämättä tarvita ollenkaan.

 

Neule, jossa peukalolle on oma paikka

 

Neule, jossa peukalolle on oma paikka

Musta ja valkoinen on aina toimiva ja tehokas asukokonaisuus. Kuvaan halusin kuitenkin väriä joten puin okran keltaisen pipon ja huivin kaulaani.

 

Neule, jossa peukalolle on oma paikka

Peukkuneuletta löytyy ruskean ja tumman harmaan lisäksi mustana. Neuletta löytyy koot XS-L. Minulla on neuleista päälläni koko XS. Tästä voi päätellä, että peukaloneule on reilua kokoa. Sanoisin, että XS koon voi pukea päällensä 34-36 kokoinen, S koon voi pukea päällensä 38 kokoinen ja M koon 40 kokoinen ja L koon 42 kokoinen. Neule myös joustaa eli antamani koot ovat suurin piirtein kokoja, mutta ainakin ne mahtuvat sen kokoisille naisille kun kirjoitin.

 

Neule, jossa peukalolle on oma paikka

Neule, jossa peukalolle on oma paikka

Geo nilkkurit

Geo nilkkurit ovat nahkaa. Sivuissa on venykkeet, joten vetoketjua nilkkureissa ei tarvita. Nilkkurit ovat todella kevyet jalassa ja niiden pohja on muotoiltu. Kun näillä nilkkureilla kävelee, niin tuntuu siltä että ne vievät itsestään eteenpäin. Ne hieman rullaavat.

Kiireiselle naiselle nämä nilkkurit ovat loistavat, koska näillä pääsee vielä nopeampaa kuin ”tavallisilla” nilkkureilla 🙂

 

Neule, jossa peukalolle on oma paikka

Neule, jossa peukalolle on oma paikka

Minkä värinen peukaloneule on sinun lempparisi?  ruskea, tumman harmaa vai musta?
Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

Muistathan käydä osallistumassa arvontaan! katso ohjeet täältä ja osallistu!

 

 


2 kommenttia

  1. Maarit🤓 sanoo:

    Peukku ruskealle neuleelle 👍 höyhenhattu näyttää tosi kivalle😃

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *