Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


18.10.2019 |

Haluatko täydellisesti istuvat stretch housut?

Jos vastasit kysymykseeni kyllä, niin tässä ovat täydellisesti istuvat stretch housut. Tämä malli on teille joillekin tuttu, tiedän sen, koska tämä kyseinen stretch housu oli Vaasan aikoihin liikkeemme hittihousu. Housu loppui kuitenkin muutama vuosi sitten tuotannosta, mutta nyt valmistaja päätti ottaa sen mukaan mallistoonsa ja hyvä niin. Tämän mukavampaa ja joustavampaa stretch housua ei ole!

Stretch housut ovat kuin jumppahousut, mutta tyylikkäämmät, hienostuneemmat, ne ovat paksumpaa materiaalia ja housumaisemmat

 

Doppwoman neuletakki

Tämä kastanjan ruskea neuletakki on meidän oman doppwoman mallistomme Betty neuletakki!

Neuletakki on eleetön ja klassinen. Neuletakissa ei ole nappeja, vyötä eikä taskuja. Materiaali on 100% merinovillaa. Olemme mitoittaneet sen siten, että se on kapeahko ja suora. Se ei ole over size mallinen eikä roikkuva päällä. Se on perusneuletakki, joka sopii mihin vaan!

Betty neuletakista löytyy kastanjan ruskean lisäksi beige, musta ja graffitin harmaa. Koot on mitoitettu seuraavasti:

Koko S vastaa 34-36 kokoa
Koko M vastaa 38-40 kokoa
Koko L vastaa 40-42 kokoa
Koko XL vastaa 42-44 kokoa

Konjakkikuvioinen nauhapaita

Nauhapaidassa on käytetty kahta erilaista materiaalia. Etuosa on rypistymätöntä polyesteriä ja takaosa on joustavaa viskoosi elastania. Edessä on nauhat, jotka voi sitoa rusetille. Paita on malliltaan suora ja sen voi jättää housujen/hameen päälle tai pukea sisälle. Itse puin sen hieman toiselta puolelta lantiota sisälle, jotta stretch housujen vetoketjut näkyvät ja jotta vartalo ei näytä niin suoralta.

 

Olemme mitoittaneet Betty neuletakin juuri sen mittaiseksi, että sen alle jää perusmekot. Pituus koossa S on noin 110 cm.

 

Stretch housut

Kerroin jo housujen uskomattomasta joustavuudesta ja mukavuudesta tuossa ylhäällä. Kerron vielä sen, että jos olet lähdössä reissuun, missä joudut istumaan lentokoneessa useita tunteja, niin mitkään housut eivät vedä vertoja näille stretch housuille.

Stretch housuissa on vetoketju toisella sivulla ja vyötärönauhan sisällä on venyvä kuminauhakuja. Edessä on kaksi vetoketjutaskua, jotka ovat piilotaskuja. Lahkeet ovat kapeat ja niiden pituus on 27″. Nämä ovat siis saman mittaiset kuin meidän stretchaavat nilkkafarkut Dream Chicit. Housujen edessä on tuplasauma, joka on pukeva säärelle. Näet sauman hyvin tästä kuvasta.

Muistathan ottaa stretch housuista saman koon kuin Dream skinnyistä tai vain yhden koon pienemmän kuin normaalisti käytät!

 

 

Konjakkikuvioinen ketjupaita

Ketjupaidassa on joustava vuori edessä ja takana, mutta hihat ovat läpikuultavat. Kaulus on v-aukkoinen ja paidan helmassa on kuminauha-kuja. Kuminauha saa paidan pieneksi pussiksi lantiolle, joka on edullinen vartalon keskikohdalle.

Stretch nilkkurit sopivat stretch housuihin ihan loistavasti. Jalka ei ”katkea” nilkasta vaan jatkuu….

 

 

Musta midipaita

Muistathan, että meiltä löytyy kyseistä midipaitaa valkoisena ja sinisenä? Nyt saimme sitä myös mustana, mikä on myös todella kaunis. Paita on kaunis ja ajaton, hyvin laskeutuva ja kätevä.

Stretch housuihin voi yhdistää lyhyehkön yläosan tai pepun alle olevan yläosan. Hyviä ”turvavaatteita” timmisti pepusta istuvien housujen kanssa ovat pidemmät neuletakit, jakut, neuleet ja liivit

 

 

Luulin, että ehdimme kuvaamaan ennen sadetta, mutta erehdyin:)

Koska stretch housujen lahkeet ovat niin kapeat, menevät ne saappaiden sisälle. Itse en ole hetkeen pukenutkaan housun lahkeita saappaisiin. Oletko sinä?

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja pinkillä merkityt tuotteet myös Doppshop verkkokaupastamme.


10 kommenttia

 1. sari sanoo:

  Hei Kata!
  Ihanan näköisiä olivat nuo vaatteet sinun päälläsi?.Millaisen puseron yhdistäisit mustiin housuihin, pitkiin saappaisiin ja pitkään hupulliseen vaaleanharmaaseen neuletakkiin?
  Olisin kiitollinen neuvoista?

  • Kata sanoo:

   Hei Sari ja kiitos kommentistasi:) Kiitos! Pukisin huppullisen neuletakin alle mm. wee topin jonka löydät tästä linkistä -> https://www.dopp.fi/dopp-shop/ylaosat/wee-toppi-valkoinen/
   Linkin toppi on valkoinen ja se on hyvä vaihtoehto tai sitten mustan toppi käy myös. Valkoinen on raikkaampi. Näen silmissäni sen meidän hupullisen neuletakin joka oli mallistossa viime talvena/keväänä. Se oli vaaleanharmaa….Ympyrä kaula-aukkoinen on paras huppuversiolle. Mukavaa viikkoa, Kata

 2. Elina sanoo:

  Saisitko näitä housuja täyspitkinä? Olen 175 pitkä ja mielestäni nämä 27″ jäävät liian lyhyiksi talvella. Macin housuista minulle on yleensä ollut hyvä 32″ pituus vaikka muista merkeistä tarvitsen usein 34″ pituutta.

  • Kata sanoo:

   Hei Elina ja kiitos viestistäsi:) Näitä housuja on tehty pituudet 27″ ja 29″. Muuta pituutta ei saa juuri tästä housusta. Totta, Macit ovat hieman pidempi lahkeisia kuin muut housut ja monelle 34″ jalkaiselle naiselle riittää tuo 32″. 29″ voisi tulla juuri sinulle nilkkaluun kohdalle, joten se olisi hyvä nilkkureiden kanssa. Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut, niin tilaan ne sinulle:) shop@dopp.fi. Viikonloppuja, Kata

 3. Maaret sanoo:

  Hei Kata,

  ihania vaatteita ja asukokonaisuuksia jälleen! Mikä koko sinulla on housuista? Auttaisi koon valinnassa.

  • Kata sanoo:

   Hei Maaret, kiitos kommentistasi 🙂 Minulla on koko 32. Eli sama jota käytän Mac Dream skinnyissä. Kirjoitin että näistä housuista kannattaa ottaa sama koko kuin farkuista tai sitten vähintään yksi koko pienempi kuin normaalisti. Toivottavasti tämä auttoi, jos ei niin voit soittaa 040-195 2113 tai laittaa meiliä shop@dopp.fi niin pähkäillään kokoja lisää:) Mukavaa viikonloppua, Kata

 4. Laura sanoo:

  Aivan ihania asuja ja vaatteita, vaatekaapin kulmakivi, nyt on onnistuneet asut ja yhdistelmät – tekis tämän mammankin mieli lähteä shoppaamaan, mut hoitovapaan korvaus on niin pieni, et pitää vaikka toivoa joululahjaksi lahjakorttia myymälään ellette laita arvontaa pystyyn ? ??

  • Kata sanoo:

   Hei Laura ja kiitos kun kommentoit:) Ihanaa kun tykkäsit! Hyvä idea tuo lahjakortti. Mehän autamme sinua jos tulet käymään ja etsimme sinulle sellaisen asukokonaisuuden mikä pysyy raameissasi. Voit myös ottaa mukaan jotain hyviä vaatteita kotoasi, jos haluat täydentää niitä:) Mukavaa viikonloppua, kata

 5. Jaana sanoo:

  Housut taisivat mennä ainakin minulla harkintaan, koska mustat housut oli listattu hankintalistalleni.
  Housujen osto ei ole kyllä helppo juttu, mutta Doppissa se sujuu kivuttomasti. Kiitos Katalle sekä enkeleille ammattiavusta, mitä on aina tarjolla.

  Kaikki kolme paitaa olivat ihania, mutta konjakkikuvioiseen ketjupaitaan iskin silmäni erityisesti.

  Betty neuletakin mitta, malli sekä materiaali täyskymppejä. Grafiitti voisi olla kiva.

  Odotan jo nyt Doppwomanin uusista mekoista postausta, koska nehän ovat jo ilmestyneet. Mekot olivat kauniita ja ansaitsevat kyllä oman postauksen.

  • Kata sanoo:

   Hei Jaana ja kiitos kommentistasi 🙂 Tule sovittamaan housuja, uskon että pitäisit niistä:) Huomenna on luvassa kattava uuden Doppwoman mekkomalliston esittely! Jatkankin sen kirjoittamista:) Mukavaa viikonloppua, kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *