Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Uutta! Doppwoman mekot ja merinovilla neuleet

Tämä on jo neljäs Doppwoman mekkomallisto! Ensimmäinen mekkomallisto lanseerattiin maaliskuun viimeisenä päivänä Hotel St. Georgessa. Sen jälkeen on tullut kaksi mekkomallistoa. Joten uskallan luvata teille, että uusia mallistoja tulee jatkossa 4-5 vuodessa. Samoihin aikoihin saapui myös ensimmäiset Doppwoman merinovilla tuotteet eli Isa liivi lantiolle ja klassinen Betty neuletakki. Lisää merinovilla tuotteita saapuu noin kolmen viikon päästä. Tuskin maltamme odottaa!

Onhan tämä huikeata, että meillä on oma vaatemallisto! Niin luulin, että emme me tällaista osaa suunnitella, mutta tämä kyllä vahvisti sen, että mikään ei ole mahdotonta. Usko ja luotto omaan tekemiseen on oltava kova! 

 

Eden long musta kuvio

Eden on klassinen kietaisumekko, joka ylettyy reilusti polven alle. Hihat ovat sen mittaiset, että ranteet jäävät näkyville. Edestä mekko menee niin hyvin ristiin, että mekon alle ei tarvitse pukea toppia. Hameosa kapenee alaspäin, joten mekko on edullinen vartalolle.

 

Iris liivi

Halusimme mallistoomme lyhkäisen liivin. Sellaisen liivin, jonka voi pukea mekkojen ja paitsikoiden päälle. Sellaisen, joka sopii myös housujen ja hameiden kanssa. Tällaisen liivin saimme aikaiseksi:) Liivin, jonka nimi on Isa.

Isassa on puolipoolo kaulus. Isa toimii loistavasti paitsikoiden kanssa. Kauluksen voi kääntää poolokauluksen päälle. Kaulus ei kiristä. Liivistä tuli meidän mielestä todella onnistunut!

 

Isa liiviä löytyy

Isa liivin koot ovat S-XL. S vastaa kokoja 34-36, M koko vastaa 38-40, L koko vastaa 40-42 ja XL 42-44. Koot menevät samalla lailla myös Betty neuletakissa.

 

Betty neuletakki

Perjantaina näitte Betty neuletakin kastanjan ruskeana. Tänään esittelemme neuletakin mustana ja vaalean beigenä. Betty on eleetön ja malliltaan klassinen ilman taskuja, vyötä ja nappeja.

 

Betty neuletakin voi pukea Isa liivin päälle. Yhdistelmä toimii, koska Isa on hihaton! Tämä on minun lempiasuni:)

 

Tässä Gabilla on päällään Eden long paisley kuviona. Väritys on todella kaunis.

Meille on tärkeää, että doppwoman mekot sopivat arkeeen ja juhlaan. Niiden tarkoitus on helpottaa elämääsi, koska ne ovat helppohoitoisia ”pese ja pidä”mekkoja. Haluamme myös, että doppwoman mekot helpottavat ainaista asukriisiä!

 

Konjakit mokkasaappaat ovat paisley mekkoon ihan t-ä-y-d-e-l-l-i-s-e-t

 

Kastanjan ruskea neuletakki sopii Eden kietaisumekon päälle. Konjakin värinen kaulus tuo asuun pehmeyttä. 

 

Kastanjan ruskeasta neuletakista ovat jo kaikki koot loppu,  mutta saamme sitä lisää noin kolmen viikon päästä. Sen voi jo varata itselleen shop@dopp.fi

 

Tässä on Betty neuletakki vaalean beigenä. Beige on melerattu väri eli kaikki meleratut sävyt ovat aina loistavia, koska niiden sävyt ovat eläviä. Olemme tarkkoja beigen sävyn kanssa, koska niitäkin sävyjä löytyy useita. Meidän mielestämme tämä sävy on onnistunut ja sopii monelle.

 

ps. Kun klikkaat pinkkiä tekstiä, niin pääset siitä suoraan verkkokauppaamme

 

Eden short

Eden polvimittaista kietaisumekkoa löytyy viininpunapohjainen paisley. Puin mekkoon korkkarit mutta mustat paksut sukkahousut nilkkureilla tai saappailla tekevät mekosta arkimekon. Mekon päälle voi pukea mustan Betty neuletakin, jolloin neuletakki on aavistuksen mekkoa pidempi.

 

Minun kokoni mekoista ja merino villa tuotteista on koko S eli 34-36. Gabin koko on M eli 36-38.

 

Alissa long

Alissa on ns. valekietaisumekko. Yläosa on kietaisumallinen eli se menee edestä ristiin. Helmaosa ei ole kietaisumallinen eikä auki sivusta. Mekossa on poikkileikkaus vyötärön kapeimmalla kohtaa, joka on erittäin edullinen ”poikkaisu” vartalolle. Mekko istuu selästä kuin nahkahansikas.

Mekon etuosa on mitoitettu niin, että se ei ole liian avonainen ja se ei ”repsota eli se nappaa decolteeseen kiinni. Mekko ei tarvitse toppia alleen

 

Mustakuvioisessa Eden longissa on kapeat, pitkät hihat. Mekon pohjaväri on musta ja kuviossa on hailakkaa rosaa.

 

Kietaisuneule on tulevaa marraskuun mallistoa. Tässä kietaisuneule on nutrian värisenä, joka on neutraali väri ja sopii kaikkeen. Juuri Alissa mekon päälle vyötärömittainen kietaisuneule sopii loistavasti, kun se on tarpeeksi lyhyt eli se ei tule hameosan päälle.
Kietaisuneuletta löytyy koot S, M ja L ja sitä tulee myös tummansinisenä.

Kietaisuneuleen ennakkotilaukset  shop@dopp.fi

 

Tämä nutria väri on sama kuin Isa liivin väri, jonka löydät täältä

 

Ikuinen pieni nahkatakki on super tuote kaikkeen. Se tuo asuun kuin asuun actonia!

Alissa puetaan juhlaan korkkareilla ja ohkaisilla sukkahousuilla, joko mustilla tai ihonvärisillä. Arkeen Alissan päälle voi pukea neuleita ja erilaisia jakkuja. Tai mekon alle voi pukea ohuen mustan tai valkoisen puuvilla elastani poolon. Saman poolon, joka minulla oli arkihaalarin alla tässä postauksessa. Jalkaan puetaan paksut 66 den sukkahousut, jotka litistävät massukan ja kohottavat pepun. Kengät voivat olla lenkkareista siroihin saappaisiin.

 

Muistathan, että doppwoman mekot löytyvät vain meiltä. Toista samanlaista, jos se ei ole doppwoman-mekko, ei voi tulla vastaan, koska kuosit, samoin väritys ja mekkojen mallit ovat meidän ikiomaa käsialaa! 

 

Tässä on Alissa mekosta pussihiha versio. Mekon väritys on erilainen, tumma viini on värinä kaunis ja efektiivinen. Minusta pussihihamekko on hieman juhlavampi kuin tavallinen pitkähihainen mekko. Hihat ovat kuitenkin sen verran ohkaista matskua, että neuletakin pukeminen tämän mekon päälle ei tuota ongelmia.

 

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja pinkillä merkityt tuotteet myös Doppshop verkkokaupastamme. Muistathan, että toimitamme tuotteet veloituksetta.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

8 kommenttia

 1. Upeita mekkomalleja ja meille pitkillekin löytyy varmasti hyviä vaihtoehtoja. Hillittyjen kuosien ystävänä toivoisin vielä joko yksivärisiä tai pelkistetympiä kuvioita.

  • Hei Tiina ja kiitos kommentistasi 🙂 Pelkistetympiä kuoseja on luvassa helmikuulle, mutta valitettavasti ei yksivärisiä. Toivottavasti, että uudet klassiset kuosit helmikuulle -20 ovat mieluisia:) Mukavaa viikkoa, Kata

 2. Upeat mekot ja ihanat merinovilla neuleet, mutta kyllä on taitavat suunnitelijatkin.
  Onnea ja menestystä jatkossakin oman malliston suunnitteluun. Itse olen tykästynyt Doppwoman mekkoihin juuri pese ja pidä ominaisuuden takia. Mekon materiaali ei hiosta, leikkaukset ovat istuvia ja värityksistä löytyy jokaiselle se oma nappi valinta. Ei olisi hullumpi idea, jos suunittelisitte kietaisupaitojakin.

  • Hei Jaana ja kiitos kommentistasi:) Ihana kuulla, että tykkäät! Totta, mekot ovat niin helppoja. Paidat ovat työnalla, kokeilemme malleja:) Ihanaa viikkoa, Kata

 3. Tuli vielä mieleen…Olisikohan Doppwoman mallistoon jossain vaiheessa tulossa vihreän sävyistä mekkoa? Pitkä Bea, jossa olisi havun-, oliivin- tai sammalen vihreää ja mustaa ??

  • Hei taas! Hmm… katsotaan, värit ovat juuri harkinnassa, samoin mallit:) Kata

 4. Apua! Aina kun uusi mallisto ilmestyy, tuntuu että haluaa kaikki uudet kuosit ? Ei pysty, ei ehtisi muuta kuin mekko päällä pyöriä, että saisi kaikki ihanuudet pidettyä.Kauniita ovat kaikki. Hyvin olette suunnitelleet ja missä ajassa!
  Neuletakista tulee kyllä lempparini ja niinkuin puhuttiin, käy myös kesällä valkoisten housujen kera! ? Ihan uskomatonta, että eka erä meni jo! Kastanja on kyllä nappi väri.
  Ja pitkä neuleliivi päällä oon jo viipottanut loppuviikon eli lemppari tuli siitäkin.
  Kiitos teille jälleen kerran! ❤️ se on todellakin huikeaa, että teillä on oma mallisto ! ? ja muutoinkin hyvä valikoima, kyllä taas pärjää. Ei asukriisejä.

  • Hei Maarit ja kiitos kommentistasi 🙂 Hah, hah no ei ehtisi muuta tehdäkään :)) Kastanjan ruskea on ihana väri ja sopii sinun vaatekaappiisi tosi hyvin! On tämä tosiaan huikeeta! jep, sinun asukriisisi ovat historiaa!Mukavaa viikkoa, Kata ja oli kiva nähdä taas:)