Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Mustat haalarit arkeen ja juhlaan

Esittelemme tänään kaksi haalaria, toinen arkeen ja toinen juhlaan. Haalareiden materiaali ja malli ratkaisi sen kummanko haalarin stailasimme arkeen ja kummanko haalarin juhlaan.

Kuten olen kertonut tässä postauksessa, että haalari ei ole itselleni tuttu vaate. Kuitenkin aina kun puen sen päälleni tänne blogiin, niin mietin miksi ihmeessä en käytä haalareita…Olen vain niin henkeen ja vereen mekkonainen

 

Haalari arkeen

Arkeen haalarin alle voi pukea ohuen poolon. Värin päätät sinä, itse pidän valkoisen ja mustan vahvasta kontrastista.

Poolo on puuvilla elastania ja se on ihanan napakka päällä. Nyt kun talvi saapuu, on poolo oiva paita pukea kaikkien alle. Kun poolo on tarpeeksi napakka niin sen voi pukea mekkojenkin alle. Itse aion pukea tämän poolon esimerkiksi meidän omien doppwoman mekkojen alle. Pooloa löytyy valkoisen lisäksi musta, joka on myös hyvä ja klassinen väri yhdistää moneen.

 

Maddie haalari

Maddie haalarissa on loistavat hihat. Yleensä haalarit ovat hihattomia, mutta näissä kummassakin haalareissa on hihat! Haalarin edessä on koko matkan vetoketju, joten se on helppo pukea päälle ja pois. Sivuissa on taskut ja vyötäröllä on leveä musta vyö. Vyön voi vaihtaa miksikä vain, jos haluaa. Lahkeet kapenevat alaspäin ja itselleni ne laskeutuvat jalkapöydän päälle. Puin jalkaani mustat mokkanilkkurit 7 cm korolla.

 

Haalari juhlaan

Jeana haalarissa on leveät lahkeet, jotka ylettyvät nilkkaluun kohdalle. Haalari ja korkkarit ovat yhdessä juhlavat. Jos haluaa, voi jalkaan pukea verkkosukkiset, pitsisukkikset tai hopea/kulta sukkikset. Ne tuovat haalariin lisää juhlavuutta.

Kummankin haalarin alle voisi pukea mustan pitsipoolon!

 

Jeana haalari

Myös tässä haalarissa on loistavat hihat. Edessä vyötäröllä on muutama nappi ja vetoketju vyötäröltä haarasaumaan. Haalarin sivusaumoihin on ommeltu leveät nauhat, jotka sidotaan eteen. Puin haalarin alle mustan pitsitopin, koska itselleni se oli muuten liian avonainen. Hakaneule olisi toiminut myös, mutta pidän enemmän topeista. Hauska, musta glitterikassi saapui juuri kun kuvasimme, joten nappasin sen käteeni klassisen clutchin sijaan.

 

Kumpiko haalareista on sinun mieleesi?

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja pinkillä merkityt tuotteet myös Doppshop verkkokaupastamme. 

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Ihania haalareita ja mikä parasta niissä on hihat. Haalari arkeen viehätti minua enemmän. Lieneekö tuo black and white yhdistelmä, mikä veti voiton.
    Haalari juhlaan oli myös kaunis, mutta itse olen mekko ihminen henkeen ja vereen mikäli on juhlat kyseessä. Ei kuitenkaan hullumpi valinta olisi tuokaan haalari juhlaan, mutta vaatisi ehkä sulattelua asiaan.
    Upea kiilto Kata hiuksissa ja ihana väri.

    • Hei Jaana ja kiitos kommentistasi 🙂 Totta, hihat ovat 10+ ! Minäkin pidän siitä arkihaalarista ja juuri valkoisella poololla. Voi kiitos, mietinkin juuri että yksi kampaajakäynti vielä ennen joulua voisi riittää. Mukavaa viikkoa, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *