Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


11.9.2019 |

Upea Jessica ja doppwoman mekot!

Tunnen Jessican jo Vaasan ajoilta. Tutustuimme liikkeessäni jo vuosia sitten. Jessica pistäytyi DOPP Helsingissä ja innostui sovittelemaan doppwoman mekkoja. Minun täytyy todeta, että kaikki meidän mallit olivat hänelle täysiä kymppejä! Jouduimme todella pohtimaan, mitkä mekot olisivat hänelle kaikista käytännöllisimpiä niin töihin kuin syksyn tuleviin menoihin. Jessica päätyi sinikukalliseen Alissaan ja punakukalliseen Amandaan.

Loistovalinta Jessica! Olet upea ja säteilevä doppwoman mekoissa!

 

 

Jessica saa Amandasta asiallisen työmekon asiakastapaamiseen, kun hän pukee mustan jakun mekon päälle. 

 

Päätimme järjestää Jessican kanssa teille arvonnan @teljänneito ja @doppwoman Instagramin puolella. Lue Jessican Teljänneito blogista lisää arvonnasta ja osallistu arvontaan täältä!  Arvonnassa voit voittaa €150,00 lahjakortin DOPP Helsinkiin!

Arpaonnea kaikille! Iso kiitos kauniille Jessicalle upeista kuvista ja arvonnan järjestämisestä.


7 kommenttia

 1. Marja sanoo:

  Molemmat mekot ovat aivan ihania! Tällä kertaa valitsisin kuitenkin punakukallisen Amanda. On nimittäin juhlaa tiedossa🌺

 2. Jaana sanoo:

  Kaikki Doppwoman malliston mekot ovat todella kauniita. Huomaa, että niitä on suunnitellut ajatuksella kaksi raudanlujaa muodin ammattilaista Gabi ja Kata. Iso kiitos heille siitä, että hemmottelevat meitä naisia upealla mallistolla.

  Jessican päällä oleva sinikukallinen Alissa mekko on klassisen tyylikäs, mutta punakukallinen Amanda mekko on täys kymppi.

  Hänen päällään oleva punakukallinen Amanda istuu täydellisesti niin mallin kun värityksen suhteen Jessicalle. Itse pidän enemmän punakukallisesta Amanda mekosta myös.

  Ei se sinikukallinen Alissa mekkokaan hullumpi ole. Kaunis kuin koru, mutta hillitympi ja menee ilman jakkuakin töihin. Menee myös ilta-asuksi.

  Itsekin pitäisin punakukallisen Amanda mekon kanssa jakkua sen päällä töissä ja iltarientoon heittäisin jakun naulakkoon, korkkarit jalkaan päivällä pidettyjen balleriinojen sijaan. Ilta olisi taatusti onnistunut.

  Ihanaa, että taas arvonta. Keksisin heti käyttöä lahjakortille, jos arpaonni osuisi minun kohdalleni.
  Jalat viipottaisi Doppiin ja antaisin Katan valita ylleni jotain kaunista, kivaa ja käytännöllistä.

  Jessica oli kuvissa todella elegantin kaunis kuin malli. Kuvissa mekot sekä malli hehkuivat. Upea postaus taas jälleen kerran.

  Nyt itseäni nolostuttaa, mutta sain ystävältäni suosituksen hyvistä blogeista ja siinä oli mainittu Teljänneito. En edes kurkkanut sitä, kun mielessäni kuvittelin sen olevan joku puutarhuri blogi. Noloa, noloa, sillä nyt kurkkasin blogia ja se vei heti minut mukanaan. Menee ehdottamasti lukulistalleni.

  • Kata sanoo:

   Hei Jaana ja kiitos kommentistasi 🙂 Niin samaa mieltä, mekot ovat superkauniita Jessicalle! Hänelle soipii kaikkii, valinta oli vaikea, kuten kerroinkin. Punainen oli niin erilainen kuin hänellä yleensä on, mutta se sai hänet ihan hehkumaan. Toivotaan hyvää arpaonnea sinulle! Aikas hauska, että mietit blogia puutarha blogiksi :)) Nimet tuovat niin eri mielleyhtymiä ihmisten mielessä. Mukavaa loppuviikkoa, Kata

 3. Paula Koivunen sanoo:

  Ihana sininen kuosi 💙

  • Kata sanoo:

   Kiitos Paula! Meistäkin kuosi on todella onnistunut, kaunis ja naisellinen 🙂 Ihanaa kun tykkäät, Kata

 4. Sinikka Ylönen sanoo:

  Olisi minulle niin hyvä mekko👍

  • Kata sanoo:

   Hei Sinikka! No varmasti 🙂 Mekot ovat ihanan käteviä ja kauniita myös 🙂 Ihanaa syksyä, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *