Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


10.9.2019 |

Vartaloa imarteleva midimekko

Vartaloa imarteleva midimekko

Nyt on Gabilla kiva midimekko ja siinä on kaksi hyvää pointtia, jotka kerron hieman myöhemmin. Mekon väritys on herkullisen syksymäinen. Mekon pohjaväri on musta ja siinä on pinkkejä, vihreitä, valkoisia ja eri kamelinsävyisiä kukkia. Sieltä löytyy myös ripaus keltaista.

 

Vartaloa imarteleva midimekko

Vartaloa imarteleva midimekko

Pointti 1:

Mekossa on musta vuori. Vuorikangas on mekon edessä ja takana. Hihat ovat ilman vuorta, joten hihoista kuultaa aavistuksen iho läpi. Vuorikangas on ommeltu mekkoon kiinni, se ei ole irrallinen vuorimekko. Vuorimekko ja päällimekko yhdessä ovat haastavia pukea päälle. Vuorimekko kannattaa aina irroittaa olkasaumoista ja pukea erikseen päälle. Suurimmassa osassa mekkoja on sisäsaumassa nepparit, jotka avaamalla vuorimekon saa irti päällikankaasta. Jos neppareita ei ole, niin tapaan napsasta sauman saksilla irti, koska on erittäin helppoa joutua totaaliseen solmuun, jos yrittää pukea nämä kaksi vaatekappaletta samanaikaisesti päällensä. Tykkään myös siitä , että kun mekossa on vuori, niin rintaliivien nauhat eivät kuulla olkapäiltä läpi.

 

Vartaloa imarteleva midimekko

Pointti 2:

Mekossa on napit alas asti. Viittaan edelliseen pointtiin eli koska mekossa on vuori eikä erillistä mekkoa, voi mekon pukea housujen kanssa. Silloin on tärkeää, että nappeja saa reippaasti alhaalta asti auki, jotta jalkaa näkyy enemmän mekon alta. Tämä toimii nimenomaan silloin, kun mekkoon on ommeltu vuori kiinni.

Näytän postauksen lopuksi tekstiilinahkaiset tightsit, mitkä voi pukea tämän Kaira midimekkon alle.

 

Vartaloa imarteleva midimekko

Kaira midimekko

Kaira mekkoa voisi kuvailla midimittaiseksi takkimekoksi. Mekossa on paitiskaulukset ja hihat ovat täyspitkät. Mekossa on poikkileikkaus vyötärön kohdalla. Tässä mekossa ei ole vyötäröllä nauhakujaa eli mekon kuuluu roikkua kantajansa päällä. Mekko on suorahko kainaloista vyötärölle ja vyötäröltä alaspäin se hieman levenee. Mekko on loistava A-vartaloiselle naiselle, koska alaosa levenee ja kätkee alleen lantion. Mekon voi ottaa yläosan koon mukaan. Jos olet yläosasta kokoa 36 ja alaosasta kokoa 38, voit ottaa 36 kokoisen mekon.

Gabilla on päällään mekosta koko 36.

Koska mekossa ei ole nauhakujaa vyötäröllä, joka katkaisee vartalon linjan, näyttää vartalo mekossa sutjakalta ja pitkältä. Gabilla olevat saappaat myös pidentävät linjaa, koska mekon ja saappaan välistä ei pilkota ihoa. 

 

Vartaloa imarteleva midimekko

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

 

Kaira paitapuserossa on sama kukkakuosi kuin mekossa. Paitiksessa ei ole vuorta, joten se on hieman läpikuultava. Kaira kukkapaidan alle voi pukea joko mustan tai vaalean topin.

Liitin mukaan hyvin istuvat Ananna tightsit, joissa etuosa on tekstiilinahkaa ja takaosa on jerseytä.  Tightsit ovat loistavat kaikkien pidempien neuleiden, paitojen ja mekkojen alle. Kuvaamme tightsit loppuviikon blogipostaukseen.

Löydät Kaira paitapuseron täältä ja Ananna tightsit  täältä.


4 kommenttia

 1. Eija sanoo:

  Hei! Kysymykseni tulee nyt vähän väärään ”kenttään”.. Olisin kiinnostunut aiemmin postatusta pitkästä neulemekosta (149€), mutta en löytänyt shop-sivuilta. Ovatkohan jo loppuneet?

  • Kata sanoo:

   Hei Eija ja kiitos viestistäsi:) Ota yhteyttä shop@dopp.fi ja kerro koko ja väri mitä haluat, niin kerromme mekon tilanteen 🙂 Kiitos! Kata

 2. Jaana sanoo:

  Gabi on todellakin puhjennut kukkaan. Hän säteilee hyvää oloa, naisellisuutta ja varmuutta. Kuvissa hän hehkuu ja näyttää aivan huippumalllilta. Kaunis, kaunis Gabi!

  Mekko hänen päällään on herkullisen värinen, oikea värien ilotulitus. Kata on taas jakanut niksejään meille naisille kirjoituksissaan. Mieheni on hiukka kade, koska liikettä kuin Dopp ja Kata upean bloginsa kanssa ei kyllä löydy miehille.

  Kaira paita ja Ananna tightsit ovat upea yhdistelmä. Ananna tightseja mietin, mutta miten niiden pesu ja hiostavatko ne?

  Tänä syksynä on kyllä vaikea valita yksiä suosikki kenkiä, kun malleja ja värejä on mistä valita. Tosin upeimmat uutuudet ovat jo loppu.

  Taas ihana postaus Katalta mahtavien pukeutumisvinkkien kera. Ihana huomata, että Kata huomio meidän naisten vartaloiden erilaisuuden. Jokaiselle löytyy omat vinkkinsä ja Doppista löytyy, vaikka mitä herkkuja meille jokaiselle naiselle.

  • Kata sanoo:

   Hei Jaana ja kiitos kommentistasi 🙂 Kaunis kiitos Gabin puolesta :)) Ihania asuja löytyy, meidänkin mielestä mallistomme on onnistunut 🙂 paljon kaikkea ja monelle eri vartalolle. Ananna tightsit ovat todella miellyttävät päällä. Saat pestä ja pitää ihan normisti, kestävät pesut hyvin. Eivät hiosta, varsinkaan syksyllä ja talvella. Etuosa on hyvin kangasmainen, ei muovimainen.
   Lisää Annanasta torstain postauksessa. Ihanaa viikkoa, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *