Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


8.9.2019 |

Klassiset mekot moneen menoon ja se ihana pusakka

Klassiset mekot moneen menoon ja se ihana pusakka

Kaipaako täydellinen vaatekaappisi mustaa hyvin istuvaa mekkoa? Onko se entinen musta mekko jo loppuun pidetty, kutistunut kaapissa tai muuten vain kaipaa päivitystä? Tässä on kaksi hyvää vaihtoehtoa joista kummastakin on ns. täydelliseksi luottomekoksi.

 

Klassiset mekot moneen menoon ja se ihana pusakka

Klassiset mekot moneen menoon ja se ihana pusakka

Klassinen luottomekko kannattaa valita siten, että se asustamalla sopisi mahdollisimman moniin menoihin ja on oikean mallinen juuri sinun vartalollesi

 

Klassiset mekot moneen menoon ja se ihana pusakka

Ivonne mekko

Ivonne mekko on klassinen liituraitamekko, mutta se ei ole tylsä! Jännittävän elementin siihen tuovat raidat, jotka on aseteltu mekkoon vaaka- ja pystysuoraan.
Mekossa on ympyrä kaula-aukko, edullinen hihanmitta meille kaikille ja hameen mitta, joka ylettyy juuri polven alle.

Mekossa on poikkileikkaus vyötärön kapeimmassa kohdassa. Poikkileikkaukset ovat edullisia vartalolle. Hameosa on lantion kohdalta hieman pyöristetty eli lantion kohdalla on tilaa. Tästä johtuen Ivonne mekko on X- ja A-vartaloisen naisen mekko. H-vartalolle on vaarana, että lantion kohtaan jää liikaa tilaa. Mekko vastaa normaalia kokoa, minulla on mekosta päälläni koko S.

 

Klassiset mekot moneen menoon ja se ihana pusakka

Ivonne mekon päälle on helppo pukea mitä vaan, koska mekko on hyvin klassisen mallinen. Musta merinovilla liivi on se ”joka paikan höylä” eli ei ole asua, mihin se ei sopisi. Myös neuletakit sopivat mekon päälle, joko lyhyet tai pitkät, oman maun mukaan. Jakut käyvät myös. Mekon päälle voi pukea neuleen, joten mekko toimittaa myös hameen virkaa.

Ivonne mekko on klassinen kotelomekko malli. Jersey materiaali on ihana päällä ja se joustaa jos on tarvis. 

 

Klassiset mekot moneen menoon ja se ihana pusakka

Pyöreä kaula-aukko voi tuntua siltä, että se kaipaa jotain. Itse tykkään pukea pyöreän kaula-aukon kanssa huivin. Rakastan isoja ja muhkeita kaulahuiveja, mutta en pysty olemaan niillä sisätiloissa. Isolla huivilla tuntuu, että on ”yhtä huivia koko nainen” ja varsinkin jos hiukset ovat auki, niin ne sotkeutuvat huiviin ja mikä pahinta, sitten tulee kuuma…Siksi nämä pienet kaulukset ovat suosikkejani. Niitä voi pitää kaulassa myös sisätiloissa.

 

Klassiset mekot moneen menoon ja se ihana pusakka

 

Klassiset mekot moneen menoon ja se ihana pusakka

Sukkahousu asiaa

Minulla on jalassani ensimmäistä kertaa sukkahousut maaliskuun jälkeen. Hieman ahdisti ajatus, että minun pitää vetää ne jalkaani, mutta kun sain ne jalkaani niin mikä ihana tunne tuli! Ne olivat sopivasti napakat, tuntui että vartalo kutistui keskivartalosta monta senttiä, peppu nousi ja ryhti suoristui.

Minulla on jalassani control top 9 den tukisukkahousut. Näissä sukkahousuissa on massukka tuki ja jalkaosa on 9 den. Jalkaosa on ohut ja tapaan käyttää näitä sukkahousuja blogikuvissa ja juhlissa. Sääriosa on himmeä, joka tekee säärestä kauniin. Sukkahousu on hyvin huomaamaton, mutta sääri on upean sileä ja silkkimäinen. Tämä on siis minun suosikkini ohuista sukkahousuista, mutta pitkäikäinen se ei itselläni ole, juuri sen 9 den takia.

Kestäviä sukkahousuja on ihonvärisistä sukkahousuista 30 den ja sitten paksummista mustista 66 den.

 

Klassiset mekot moneen menoon ja se ihana pusakka

Klassiset mekot moneen menoon ja se ihana pusakka

Klassiset mekot moneen menoon ja se ihana pusakka

Russell mekko

Russell mekko on myös joustavaa jerseytä. Russell mekko on hieman paksumpaa materiaalia kuin ylempi Ivonne mekko. Russell mekossa on myös hyvä hihan mitta. Hiha ei ole tiukka eli hihassa on hieman tilaa. Kaula-aukko on ympyrän mallinen ja edessä on kiva leikkaus. Kangas menee ristiin edestä vyötärölle saakka. Vyötäröllä on poikkileikkaus ja hameosa on kietaisumallinen. Russell mekko sopii myös H-vartaloiselle naiselle. Mekko vastaa kokoaan, minulla on mekosta koko S. Russell mekossa on monta hyvää elementtiä ollakseen täydellinen musta mekko.

Russell mekossa on minusta kaunis hameen mitta. Se on huippunaisellinen!

 

Klassiset mekot moneen menoon ja se ihana pusakka

Maxton pusakka

Tämä pusakka on kätevä. Se on reipas jakun ja takin välimaasto tuote. Pusakassa on jersey hihat ja takaosa. Etuosa on ohutta tikkikangasta ja sivuissa on taskut. Vetoketjut ovat kullanvärisiä, jotka tuovat pusakkaan tyylikkyyttä. Pusakka on kevyt ja ilmava.

Otin sen kuvaan mukaan Russell mekon kanssa, koska haluan näyttää että pusakan voi pukea mihin vaan. Oikeastaan ei tarvitse miettiä sen sopivuutta asuihin sen enempää, pukee sen vain päällensä. Käsittelen sitä farkkutakin tavoin. En koskaan mieti, että sopiiko farkkutakki muuhun asuuni, puen sen vain päälleni, eikä se ole koskaan pettänyt.

Maxton pusakka sopii syksyisin ulkopusakaksi ja talvisin sisäpusakaksi. Pusakka on reiluhkoa kokoa. Minulla on pusakasta koko XS eli suosittelen ottamaan siitä yhden koon pienemmän kuin normaalisti.

 

Klassiset mekot moneen menoon ja se ihana pusakka

High stretchnilkkurit

Jos haluat saada pidemmän siluetin, niin pue jalkaasi mustat sukkahousut. Näin vartalosi näyttää pidemmältä eikä jalkaan tule mekon ja nilkkureiden poikkileikkauksia.

Nämä sukkakengät eli High stretchnilkkurit pelastavat monta syksyn ja talven menoa. Jos menen talvella lauantai-iltana syömään perheeni kanssa, niin mietin aina kenkiä. Mitkä kengät laitan jalkaani. En halua raahata korkkareita erillisessä pikkupussissa mukana, koska minusta se aika on jo eletty. En myöskään halua pukea liian raskaita nilkkureita enkä toki lenkkareitakaan jalkaani. Haluan korkoa, kun lähden ulos. Nämä stretchnilkkurit ovat juuri oikeanlaiset tällaisiin pikkumenoihin. Sirot, siistit ja neutraalit.

 

Klassiset mekot moneen menoon ja se ihana pusakka

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja pinkillä merkityt tuotteet myös Doppshop verkkokaupastamme. 


8 kommenttia

 1. Marjo sanoo:

  Vinkki: Sukkahousut saa kestämään pidempään, kun huuhtoo ne ennen ensimmäistä käyttöä kylmällä vedellä.

  • Kata sanoo:

   Hei Marjo ja kiitos vinkistä! Tuota oli itselleni uusi vinkki! Mahtavaa, kokeilen:) Mukavaa viikkoa, kata

 2. AnniM sanoo:

  Hei! Kivat mekot! Russell vaikuttaa aikailla täydelliselle, varsinkin pituus ja pieni kaula-aukko. Kävisikö se esim. juhliin, teatteriin tai illalliselle (sopivasti asustettuna)? Töihin en oikein mekko osaa laittaa, hameita kylläkin jo nykyään..

  • Kata sanoo:

   Hei Anni ja kiitos kun kommentoit:) Russell käy loistavasti eri menoihin. Vaaleat tai ohuet mustat sukkikset, korkkarit tai vastaavat jalkaan ja pikkuinen laukku mukaan. Korut oman maun mukaan. Mekosta saa monta asua moneen tilaisuuteen. Mukavaa viikkoa, Kata

 3. Laura sanoo:

  Tosi hyvä oivallus laittaa vartalotyypit mille vaatteet sopovat 👍

  • Kata sanoo:

   Hei Laura ja kiitos! Välillä muistan laittaa ja välillä en…koitan muistaa aina jatkossakin laittaa, varsinkin jos on vartalon myötäisempiä asuja. Hyvää viikkoa, Kata

 4. Jaana sanoo:

  Iik miten ihania mekkoja!
  Ivonne mekon klassinen malli ja liituraidat hurmasivat minut täysin.

  Kurkkasin mieheni vaatekaapppiin juuri tällä viikolla ja ihastelin hänen liituraitapukua. Muistan, kun itselläni oli liituraitainen hame, jonka kulutin puhki. Nyt tuntuu, että Ivonne mekko voisi olla juuri minun tuleva vai mitä mieltä on Kata?

  Russel mekon leikkaukset ovat naiselliset ja hameen pituus todellakin huippunaisellinen. Ihana tyylikäs nykymusta.

  Maxton pusakka sopii niin moneen menoon ja eri asujen kanssa, että taitaa mennä syksyn hankintalistalle. Seuraavan kerran kun tekee mieli ostaa karkkeja, niin vaihdan suuntani aikuisen naisen karkkikauppaan ostoksille.

  Strechnilkkurit pelastavat todellakin vaihtokenkien raahaukselta. Korkoa niissä näyttää olevan, mutta lesti lienee hyvä jalalle eikai Kata niitä muuten hehkuttaisi. Vaateliikkeen omistaja, joka opastaa, ohjaa ja sanoo suoraan, jos joku juttu ei näytä päälläsi hyvältä. Tätä piirrettä arvostan. Kiitos Kata hyvästä ammattitaidosta, maustasi sekä suoruudestasi.

  Nuo babymohair kaulukset ovat ihania. Musta on aina musta, mutta mieleni tekee näin syksyisin väriä, joten pitänee sovitella mikä väri sopii.

  Syksy on ihanaa värien aikaa, mutta sateiden ja viileyden takia taas ihanat kamalat sukkahousut astuvat mukaan kuvioihin. Niiden täydellisten sukkahousujen metsästys on aikaa vievää puuhaa. Kata tässäkin pulmassa apuasi tarvitsen. Olet oikea helmi, kun ratkaiset meidän naisten vaatepulmia kuin taikuri.

  • Kata sanoo:

   Hei Jaana ja kiitos kun kommentoit:) Liituraita on niin ihana ja niin skarppi! Minäkin tykkään:) Ja kyllä, näkisin sinut ehdottomasti liituraidassa. Mallikin on sinulle täydellinen! Tule sovittamaan niin katsotaan. Pähkäillään sukkiksia ja kauluksia kun nähdään:) Terveisin Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *