Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Talvi tulee: Lippapipo, taskuhuivi ja känsikkäät

Talvi tulee: Lippapipo, taskuhuivi ja känsikkäät

Kesä loppui tiistaihin ja hyvä niin. Eikö se sanontakin kuulu niin, että kaikki hyvä loppuu aikanaan! Minä olen ihan valmis syksyyn ja kaikkeen kivaan mitä syksy tuo tullessaan. Kynttilöiden polttamista, sohvalla pötköttelyä, tv:n töllötystä ja sitä, että saa olla kotona hyvällä omallatunnolla. Odotan myös perheenjäsentemme tupareita, synttäreitä, pikkujoulua, joulua jne..

Oi että kun pidän siitä, että saan pukea sukkahousut ja nilkkurit jalkaan sekä huivin kaulaan ja pipon päähän. Toki vaatteita jalkojen ja pipon väliin mutta erityisesti näistä edellä mainituista asioista tykkään kun tulee syksy.

 

Talvi tulee: Lippapipo, taskuhuivi ja känsikkäät

Meille saapui ihania pipoja ja hattuja, samoin huiveja. Mallistoistamme löytyy myös nahkahanskoja ja laukkuja. 

 

Talvi tulee: Lippapipo, taskuhuivi ja känsikkäät

Talvi tulee: Lippapipo, taskuhuivi ja känsikkäät

Taskuhuivi

Nyt on hauska huivi! Tämä on pitkä kudottu huivi ja huivin päissä on taskut. Taskut ovat suht tilavat eli niihin saa laitettua kädet. Kuinka kätevää onkaan, jos ei halua laittaa hanskoja käteen niin kädet vain huivin taskuun.

 

Talvi tulee: Lippapipo, taskuhuivi ja känsikkäät

Lippapipo

Lippapipon voi vetää syvälle päähän. Pipo istuu hyvin päähän, koska siinä on kuminauha takana. Lippapipoa on yksi koko ja sanoisin että tämä mahtuu mainiosti  55-58 kokoiseen päähän. Pipossa on pieni lippa ja tekokarvatupsu.

 

Talvi tulee: Lippapipo, taskuhuivi ja känsikkäät

Nahkatakki on parin vuoden takainen eli sitä ei löydy enään mallistoistamme. Leopardipaitaa löytyy vielä muutamia kokoja. Löydät sen täältä.

 

Talvi tulee: Lippapipo, taskuhuivi ja känsikkäät

Känsikkäät

Nämä ovat kätevät, lapaset ilman sormenpäitä! Tavallisilla lapasilla ei voi ajaa autoa, koska ne ovat liukkaat. Näillä voi ajaa autoa, koska sormet nappaavat rattiin. Näillä voi näpytellä kännykkää, ettei tarvitsee ottaa koko hanskaa pois kädestä. Näillä voi valokuvata myös ilman että kädet paleltuvat… Juuri tällaisia kaipasin viime talvena kun kuvasimme kädet kohmeessa blogikuvia. Känsikkäät ovat baby mohairia eli 78% kid mohairia, 16% villaa ja 6% nylonia.

Känsikkäitä löytyy mustana, rosana, hailakkana rosana, harmaana (Gabilla), konjakkina, siniharmaana, luonnonvalkoisina ja poltettuna oranssina.

 

Talvi tulee: Lippapipo, taskuhuivi ja känsikkäät

Talvi tulee: Lippapipo, taskuhuivi ja känsikkäät

Lippapipoa löytyy myös vaalean harmaa. Lippapipon päällimateriaali on 100% villaa ja pipon vuori on puuvillaa 80% ja 20% polyesteriä.

 

Talvi tulee: Lippapipo, taskuhuivi ja känsikkäät

Paris pikkulaukku

Klassinen ja ajaton Paris pikkulaukku löytyy tässä kamelin sävyssä, tummanpunaisena ja mustana. Laukuissa on aina kullanväriset metalliosat. Laukussa on säädettävä olkahiha ja se on niin pitkä että se ylettyy olan yli, kuten Gabilla on kuvassa. Paris laukussa on kaksi erillistä sisälokeroa ja toisessa niistä on vetoketjullinen tasku. Paris laukku on 100% nahkaa.

 

Talvi tulee: Lippapipo, taskuhuivi ja känsikkäät

Talvi tulee: Lippapipo, taskuhuivi ja känsikkäät

Taskuhuivia löytyy myös vaaleanharmaana. Kummatkin värit ovat melerattuja, joten ne näyttävät kauniilta ja eläväisiltä. Huivin materiaali on 33% villaa 24% polyamidia 33% viskoosia ja 10% cashmiriä.

 

Talvi tulee: Lippapipo, taskuhuivi ja känsikkäät

Talvi tulee-teemalla kuvaamme pipoja, huiveja ja muita asusteita tänne blogiin seuraavan kuukauden aikana.

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

 1. Olipa kiva lukea ”känsikkäistä” ; ) eikä kynsikkäistä : ) Mukavaa syksyä!

  • Hei Lissu ja kiitos kommentistasi 🙂 Kummatkin käyvät :)) Samoin sinulle, kata

 2. Kaunottaret Gabi ja Jade poseeravat kuin huippumallit. Kuvat ovat aivan ihania, täynnä hyvää oloa, lämpöä ja rakkautta.
  Lippapipo, taskuhuivi ja känsikkäät ovat kyllä nyt niitä syksyyn lämpöä tuovia asusteita ja valitettavasti kuuluvat meidän suomalaisten elämään.
  Toisaalta minulla on viha-rakkaus suhde päähineihin. Ne lytistävät hiukset ja sen oikean päähineen löytäminen ei ole helppoa. Sitten kun sen oikean löytää, niin mikään ei voita sitä tunnetta, kun se istuu päähän. Se lämmittää, suojaa sinua tuulelta ja tuiskulta sekä tekee sinusta supernaisen, jota eivät tuulet ja tuiskut ravista ja lannista.
  Paris pikkulaukut ovat hellyyttävän pieniä, mutta oivia pelastuksia hetkiin ja päiviin jolloin ei tarvitse kantaa kuin ne muutamat tärkeät asiat turvallisesti mukana.
  Jes, olen valmis syksyn ja talven tuloon. Innolla odotan tulevia Talvi tulee- teeman postauksia. Saan taatusti niistä vinkkejä syksyn ja talven pukeutumiseen.

  • Kiitos Jaana kommentistasi 🙂 Kiitokset mallien puolesta 🙂 Minulla oli ennen juuri sama suhde pipoihin. Inhosin, kun ne litistävät jo ennestään lättänät hiukseni, mutta en enään pittaa asiasta. Kun on pitkät hiukset niin littanat ne joka tapauksessa ovat, pahinta on jos ne ovat sähköiset. On ihana fiilis pukea pipo päähän kun ulkona on kylmä, se todella lämmittää koko kehoa. Kiva kun seuraat, laitamme lisää ideoita ”Talvi tulee” teemaan. Mukavaa viikonloppua sinulle, Kata

 3. Oioi, onpa niin söpöt ja kuvauksellit mallit :). Ihana takkini kaipaa vielä vähän viileämpiä ilmoja ja sopivia asusteita. Samanlainen nahkarotsi taitaa löytyä kaapista ja sillähän pärjäisi pidemmälle syksyyn just tuollaisten ihanien asusteiden kanssa.

  • Hai Marianne ja kiitos kun kommentoit! Mallit kiittävät 🙂 Nyt muistakin, tämä rotsi löytyy sinulta myös. Itselläni se on ollut vähällä käytöllä, mutta nyt kun puin sen päälleni, niin tykkäsin siitä itseasiassa todella paljon. Tällä pärjää hetken, ainakin huivin kera. Ihanaa viikonloppua, kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.