Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Aletärppejä x 2: Reippaat housut ja yläosat!

Aletärppejä x 2: Reippaat housu ja yläosat!

Tämä viikko on aletärppi viikko! Se tarkoittaa, että jaan teille tämän kuluvan viikon aikana muutamia hyviä vinkkejä mitä alestamme löytyy. Näitkö kivan setin eilen Instassa ja facebookissa? Jos et nähnyt, niin laitan kuvan vielä tähän loppuun niin näet senkin aletärpin, mikä on minusta loistava.

 

Aletärppejä x 2: Reippaat housu ja yläosat!

Tulevaisuuden housut

Muistatko kevään väriviikon? Nämä Tulevaisuuden housut olivat väriviikon harmaassa asukokonaisuudessa. Pääset lukemaan postauksen tästä. 

Itse pidän näistä housuista, koska rakastan helppohoitoisia materiaaleja. Nämä ovat polyesteri/elastania, joten ne eivät rypisty ja kuinka helppo ne on heittää illalla pesukoneeseen, laittaa narulle kuivumaan ja pukea aamulla jalkaan. Näitä housuja ei silitetä, ne oikenevat itsestään. Ota huomioon, kun valitset näistä oikeaa kokoa itsellesi, että nämä ovat pienemmät kuin meidän ”klassiset” mustat ja tummansiniset Tulevaisuuden housut. Eli ota näistä yksi koko isompi kuin muista Tulevaisuuden housuista tai vastaavasti oma kokosi.

 

Aletärppejä x 2: Reippaat housu ja yläosat!

Valkoiset tennarit

Meiltä löytyy vielä kahdet kappaleet näitä ihania tennareita ja koot ovat 4,5 eli 37,5. Nämä eivät olleet isot 4,5 kokoiset tennarit, koska itselläni oli niissä varpaat ihan lytyssä. Minulla on aina Gaborin tennareista koko 5, mutta näistä olisi varmasti pitänyt ottaa koko 5,5.

  • Valkoiset tennarit 84,00 ( 140,00) jäljellä koko 4,5

Tiedustelut/tilaukset: shop@dopp.fi

 

Aletärppejä x 2: Reippaat housu ja yläosat!

Yläosa

Minulla on tummansinisen neulepaidan alla valkoinen hihaton pellavapaita. Pellavapaita on malliltaan kauniisti sisäänotettu, siinä on kaulaspaita kaulukset ja pyöristetty helma. Tämä on todellinen klassikkopaita. Pellavapaita vastaa kokoaan ja meillä on siitä jäljellä koot 38, 42, 44.

Tummansininen neulepaita on myös klassinen ja helppo tuote. Tällainen yläosa menee ympäri vuoden. Pellavapaidan voi pukea neuletakin ja jakun alle ja neule menee yksistään ja jos haluaa lisää pukevuutta, niin huivi kaulaan.

Neulepaita on myös helppohoitoista viskoosi elastani materiaalia. Neulepaidan koot vastaavat normaaleja kokoja.

 

Aletärppejä x 2: Reippaat housu ja yläosat!

Minä tykkään pitää taskuja hieman auki. Näin housuista tulee rennommat ja sujautan taskuihin usein avaimet

 

Aletärppejä x 2: Reippaat housu ja yläosat!

Löydät asun DOPP Helsingistä sekä verkkokaupastamme. Tennareiden tiedustelu/tilaukset shop@dopp.fi

 

Aletärppejä x 2: Reippaat housu ja yläosat!
Tällaisen asukokonaisuuden esittelimme eilen Instagramissa ja Facebookissa

Valkoinen paita toimii aina. Tässä paidassa on läpikuultavat täyspitkät hihat. Muuten ohuen sifongin alla on vuori, joten paita ei ole läpinäkyvä. Paidan edessä on pieni nappi ja naisellinen aukko. Paita ylettyy haarasauman alle. Paita vastaa normaalia kokoa.

 

Aletärppejä x 2: Reippaat housu ja yläosat!

Tervetuloa doppailemaan!

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Oivia aletärppejä eikä mitään hutitärppejä. Ajattomia vaatteita joita on helppo yhdistellä. Ihaninta on, että Kata ohjeistaa myös kokojen kanssa blogissaan. Toki myyjät tekevät sen myös liikeessäkin samoin kuin värejen suhteenkin.

    Koskaan en ole lähtenyt Doppista naama näkkärillä vaan hymyssä suin ja kevein askelin, koska siellä on niin hyvä ilmapiiri sekä palvelu. Hymy tarttuu myyjiltä mukaan kaupan päälliseksi: Nähdään taas huudahdus vielä perään, niin tietää, että todellakin nähdään. Iloista, ammattitaitoista ja osaavaa palvelua.
    Dopp on POP!

    • Hei Jaana ja kiitos kommentistasi 🙂 Ihanaa, että pidät aletärpeistä 🙂 ja suuri kiitos palautteestasi, joka koskee liikettämme! Lämmittää meidän kaikkien sydäntä! T. kata