Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


7.6.2019 |

Takuuvarma pallopaita

Takuuvarma pallopaita

Olette toivoneet postauksia kesäisistä työvaatteista. Tässä on takuuvarma pallopaita niin töihin kuin vapaa-aikaan. Tämä takuuvarma pallopaita sopii vaatekaappiin ympäri vuoden. Sen voi yhdistää farkkuihin, hameisiin ja suoriinkin housuihin. Sen voi jättää päälle roikkumaan tai pukea alaosan sisälle.

 

Takuuvarma pallopaita

Valkoiset farkut ja tummansiniset ballerinat ovat samat kuin tiistain postauksessa. Näet ne myös täältä.

HUOM: Oletko huomannut, että nyt löytyy Dream capreja Doppshop verkkokaupassamme! Caprit ovat samat kuin nämä Dream Chicit, mutta ne ovat lyhkäisemmät eli ne ylettyvät polven alle. Kun Dream chic farkkujen pituus on 27″, niin Dream caprit ovat 19″.

 

Takuuvarma pallopaita

Takuuvarma pallopaita

Pallopaita on 100% viskoosia. Se on ohut ja pehmoinen. Pallopaidassa on v-kaula-aukko ja nappilista, jossa on nepparit. Pallopaidan kaula-aukko ei ole liian syvä. Hihat ovat puolipitkät ja paidan helma on pyöristetty. Paidan koot vastaavat normaaleja kokoja, minulla on pallopaidasta päälläni koko 36.

Jotkut koot ovat jo loppu, mutta paitaa täydentyy kaikkia kokoja lisää ensi viikolla. Jos haluat tilata paidan Doppshop verkkokaupastamme, tee tilaus normaalisti. Kerromme sitten sinulle, kun tilaamasi paita saapuu. Jos haluat, että ilmoitamme kun paitaa saapuu lisää, laita meille meili shop@dopp.fi

 

Takuuvarma pallopaita

Jos haluat pepun piiloon, niin takuuvarmalla pallopaidalla se onnistuu. Tapaan sanoa, että jos housut istuvat hyvin, ei peppua tarvitse piilotella. Kaikki on housuista kiinni, ei pepuista. Mutta tämä paita sopii kapeiden housujen päälle ja näyttää kivalta kun se on takaa pidempi kuin edestä.

 

Takuuvarma pallopaita

Tuotteet löytyvät DOPP Helsingistä ja Doppshop verkkokaupastamme.


2 kommenttia

 1. Jaana sanoo:

  Pallopaita peittää pepun,masun sekä allit. Juuri sellainen paita mikä on office-käyttöön ja ihanan ilmava.
  Yhdistettynä hameeseenkin sopii, mutta minne pitkän helman laittaa?
  Solmulle, vapaasti hulmuamaan vai hameen sisään?

  • Kata sanoo:

   Hei Jaana ja kiitos kommentistasi:) Jes, juuri sellainen tämä pallopaita on. Hameen sisälle laittaisin tämän paidan helman, ainakin toimistokäyttöön. Mukavaa alkavaa viikkoa, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *