Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Suelo pellavamekko housuilla ja ilman

Sue pellavamekko housuilla ja ilman

Mekot, missä napit tulevat koko matkan alas saakka ovat suosittuja aina kesäisin. Ne koetaan keveinä ja vilpoisina, koska nappeja voi avata alhaalta ylöspäin oman rohkeuden mukaan.

Sue pellavamekko sopii töihin vaikkapa housuilla ja vapaa-aikaan ilman housuja

 

Sue pellavamekko housuilla ja ilman

Sue pellavamekko housuilla ja ilman

Valkoiset Dream Chic nilkkafarkut sopivat mekon alle kivasti. Valkoinen on siitä hyvä väri, että yhtään ei tarvitse miettiä niihin sopivaa yläosaa. Itselläni on myös nilkkafarkut vaaleansinisinä ja nekään eivät olleet hassummat Sue raitamekon kanssa. Aina värien ei tarvitse mätchätä 100 % keskenään, pieni kontrasti on vain kiva asia.

Raitamekko on luonnonvalkoinen, jossa on tummansinisiä raitoja. Moni miettii, että voiko luonnonvalkoista ja vitivalkoista yhdistää keskenään eli juuri näin, kuten minulla on tässä asussa. Minusta voi yhdistää, omaan silmääni tämä väripari ei riitele.

Katso muut nilkkafarkkujen värit  täältä!

 

Sue pellavamekko housuilla ja ilman

Suelo pellavamekko

Suelo mekko ylettyy reilusti polven alle. Se on malliltaan suora mekko, joka kietaistaan vyöllä vyötärölle. Vyön voi sitoa myös taakse, jos ei halua korostaa vyötäröä. Mekossa on klassinen paitakaulus ja lyhkäiset hihat. Kääräisin hihan kerran. Mekossa on taskut.

Minulla on Suelo mekosta päälläni koko 34 eli se on kooltaan suht reilua kokoa.

 

Sue pellavamekko housuilla ja ilman

Napitin raitamekkoa enemmän kiinni ja jätin mekon alta housut pois. Ihastuin raitamekossa sen rusehtaviin nappeihin. Ne sopivat mekkoon kauniisti. Mekon helma on pyöristetty sivuista.

Sininen ballerina

Minulla on jalassani tummansiniset mokkaballerinat. Oih, nämä ovat super kevyet ja kuin aamutossut jalkaan. Kesällä kun tennarit tuntuvat liian kuumilta, niin nämä ballerinat ovat loistava korvike niille. Ne sopivat, kuten valkoiset tennaritkin, ihan kaikkien asujen kanssa.

Minulla on Höglin lenkkarit kokoa 5 eli 38. Näistä minulla oli jalassani koko 5.5 ja ne tuntuivat hyvältä koolta. Näiden kärki on kapeampi kuin lenkkareiden, se varmasti johtui siitä. Mutta ballerinat ovat nahkaa eli ne mukautuvat jalkaan ja venyvät hieman käytössä.

 

Sue pellavamekko housuilla ja ilman

Sue mekko taitaa päästä minun kesä garderobiini juuri siksi, että voi pukea sen alle housut tai pitää sitä mekkona. Kätevät vaatteet ovat niin minun juttuni.

Tuotteet löytyvät DOPP Helsingistä ja Doppshop verkkokaupastamme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

 1. Kaunis mekko ja hehkeä Kata.
  Ehdottamasti kokeilun arvoinen mekko ja ballerinat näyttävät pumpulin pehmeiltä jalkaan.
  Tämän päivän helleasu olisi ollut juuri tuo pellavamekko.
  Rypistyykö, kutistuuko ja sopivatko rosat ballerinat mekkoon? Varmaankin sopii kuten valkoiset lenkkaritkin.
  Oletko työmatkalla vai lomamatkalla, kun olet ulkomailla, Kata?

  • Hei Jaana ja kiitos kommentistasi:) Totta, tämä on mahtava helleasu. Kyllä pellava rypistyy käytössä. Pesun jälkeen kannattaa kuositella ja käytössä hieman venyy. Kyllä sopii, myös rosat ballerinat ja valkoiset tennarit. Nyt olin kahden päivän lomamatkalla. Rakastuin Espanjaan, Kata

 2. Hei, kumpi hinta on oikea? Tässä mainittu vai linkin takana oleva 149.95e?
  Mekko on niiin ihana, kun pohja on luonnonvalkoinen.
  Irene

  • Hei Irene ja kiitos viestistäsi:) Verkkokaupassa on oikean hinta ja nyt myös blogissa myös eli € 149,95. Hinta ei ollut päivittynyt blogiin, koska olen ulkomailla ja netti pätki nähtävästi juuri päivityksen aikana. Mukavaa päivää, Kata