Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Kesäkuun ”Kuukauden nainen”: 37-vuotias Kirsi

Kesäkuun "Kuukauden nainen": 37-vuotias Kirsi

Vuoden 2019 kesäkuun kuukauden nainen on Kirsi Rovaniemeltä. Kirsi on 37-vuotias liikunnanohjaaja ja fysioterapeutti. Kirsillä on 4-vuotias tytär ja kaksi koiraa. Hänen harrastuksiinsa kuuluu lenkkeily koirien kanssa ja tyttären kanssa heidän yhteinen harrastus on uinti. Kuukauden naiseksi Kirsin ilmoitti hänen paras ystävänsä Riikka.

Riikka: Kirsi on minulle äärimmäisen tärkeä ihminen ja tiedän miten kovin raskasta hänen elämä on.

 

Riikka halusi piristää ja ilahduttaa Kirsiä, koska Kirsi on käynyt läpi vaikean sairauden, syövän. Syöpä todettiin neljä vuotta sitten, kun hän odotti tytärtään. Kirsi on elänyt raskasta aikaa. Kun jo luultiin, että kaikki on kunnossa, uusiutui syöpä kahden vuoden kuluttua. Kaksi isoa leikkausta ja stytostaatti hoidot ovat takanapäin ja nyt elämä tuntuu rullaavan eteenpäin, sanoo Kirsi.

 

Kesäkuun "Kuukauden nainen": 37-vuotias Kirsi

Kirsi on pukeutumiseltaan ja olemukseltaan sporttinen nainen. Toki hänen ammattinsa myös rajoittaa pukeutumista, korkkareilla ja mekoilla ei töihin mennä. Kirsi viettää vapaa-aikansa tyttärensä kanssa, joten kun 4-vuotiaan kanssa touhuaa, on vaatteiden oltava kätevät ja helpot. Jos ne hieman tulevat touhuissa likaisiksi, on ne helppo heittää pesukoneeseen ja pestä. Kirsi myös pyöräilee mielellään, joten sekin on otettava asuissa huomioon.

 

Minulla oli ideana stailata Kirsi kolmeen erilaiseen asukokonaisuuteen.

 1. Arkiasu töihin
 2. Vapaa-ajan asu
 3. Juhla-asu kesän tuleviin juhliin

 

Arkiasu

Farkut ovat luontevat housut Kirsille vetää aamulla jalkaan. Koska Kirsillä oli kapeat farkut meille tullessa, halusin pukea hänelle ihan toisenlaiset farkut kuin mihin hän on tottunut. Tulevaisuuden farkut ovat erilaiset, nuorekkaat ja ennen kaikkea mukavat. Valkoinen pellavapaita on rento ja koska aamut ovat vielä viileitä, puin oranssin värisen 100% pellavaneuleen pellavapaidan päälle. Pellavapaita on tarpeeksi rento Kirsille. Ns. tavallinen valkoinen kauluspaita ei sovi hänen ammattiinsa enkä usko, että hän siinä viihtyisikään.

Valkoiset tennarit kruunaavat rennon ja nuorekkaan asukokonaisuuden. Uskon, että valkoisilla tennareilla Kirsi saisi kivaa särmää vaatekaappiinsa.

 

Kerrospukeutuminen sopii Kirsille. Ulkoillessa on vaatetta helppo lisätä ja ottaa pois sään mukaan. Myös pyöräillessä on kerrospukeutuminen kätevää. Musta hattulippis, aurinkolasit ja huivi kruunaavat Kirsin työlookin.

 

Arkena Kirsi ei käytä meikkiä. Serafiina oli innoissaan Kirsin upeista ja täyteläistä huulista. Meikit Serafiina teki Diorin tuotteilla.

Kirsille riittää pelkkä huulikiilto tai -puna, koska hänen huulet ovat niin upeat, sanoo Serafiina

 

Kesäkuun "Kuukauden nainen": 37-vuotias Kirsi

Oli ihana nähdä, miten Kirsi nautti ja rentoutui kuvauksissa. Hän muuttui ensimmäisten kuvien jälkeen jopa hieman leikkisäksi.

 

Kesäkuun "Kuukauden nainen": 37-vuotias Kirsi

Vapaa-ajan asu

Ylempi asu farkuilla soveltuu loistavasti myös Kirsin vapaa-ajan asuksi. Tuolla asulla on helppo lähteä tyttären kanssa pyöräilemään ja leikkipuistoon.

Mutta nyt halusin pukea Kirsille jotain naisellista ja kepeää. Mietin, että Kirsi voisi mennä tyttärensä  kanssa kesälauantaisin torille jäätelölle ja ostamaan kesäruokaa. Silloin on kiva pukeutua hieman naisellisemmin ja siihen soveltuu midimittainen kesämekko mitä parhaiten. Mustat sandaalit on helppo pukea jalkaan, mutta yhtä hyvin Kirsi voisi pukea tämän mekon kanssa yllä olevat valkoiset tennarit.

Mustissa m0kkasandaaleissa on tukeva 5.5 cm pohja!

 

Kirsillä on loistava vyötärö ja muutenkin sopusuhtainen vartalo. Kirsin vartalolle on helppo löytää vaatteita. Midimittainen mekko, jossa vyötärön linjaa on hieman nostettu, sopii hyvin Kirsille. Mekon hihat ovat plussaa ja lierihattu kruunaa asukokonaisuuden. Midimekolla on helppo pyöräillä. Se ei nouse liian ylös ja kun helma on aavistuksen alaspäin levenevä, helpottaa sekin pyöräilyä.

Näen sieluni silmin, kun Kirsi ja hänen tyttärensä viettävät ”tytär-äiti aikaa” ja kumpikin on pukeutunut kesäiseen mekkoon.

 

Sporttinen Kirsi tarvitsee kätevän ja helpon vaatekaapin. Kaapissa on oltava parit hyvät housut, muutama siisti yläosa, tyylikäs sään kestävä takki ja ennen kaikkea kivat tennarit. Kirsin kannattaa panostaa hyvään laatuun, vaatteiden ajattomuuteen ja kestävyyteen. Mielummin muutama laadukas vaatekappale, joka kestää pesemiset ja pitämiset sekä kulutuksen kuin useampi edukas ja huonolaatuisempi tuote. Itse asiassa tämä sääntö koskee meitä kaikkia, mielummin vähemmän laadukkaita tuotteita kuin iso kasa huonompi laatuisia tuotteita. Pidemmällä aikavälillä tämä säästää rahaa, on ekologista ja ennenkaikkea vaatteet näyttävät siistiltä tilanteessa kuin tilanteessa.

Laadukkaat ja hyvin istuvat asukokonaisuudet luovat itseluottamusta!

 

Kesäkuun "Kuukauden nainen": 37-vuotias Kirsi

Serafiina kiharsi ja kiharsi Kirsin hiuksia. Hiuksia on paljon ja ne ovat paksut. Kun Serafiina oli saanut kampauksen valmiiksi, niin näin sieluni silmin Kirsille 20-luvun lookin.

 

Kesäkuun "Kuukauden nainen": 37-vuotias Kirsi

Korihattu juuri tällä mallilla ja meidän vanha matkalaukku kymmenien vuosien takaa pitkine helmoineen olivat täydellisiä 20-luvun muottiin. Eikö Kirsi näytä upealta 20-luvun hienosto rouvalta? Minusta näyttää. Voin katsella näitä kuvia vaikka kuinka kauan, ne ovat täydellisiä!

 

Elämä voittaa ja katse tulevaisuuteen on luottavainen. Kirsi on onnellinen ja kiitollinen vahvasta tukiverkostostaan.

 

Kesäkuun "Kuukauden nainen": 37-vuotias Kirsi

Juhla-asu

Minusta tämä mekko on nappivalinta Kirsille. Vaikka mekon pohjaväri on hailakka rosa, niin se on kaunis ja hillityn tyylikäs Kirsille. Mustat kuviot tuovat asuun kolmiulotteisuutta ja särmää. Mekossa on kapea vyö, jonka sidoimme vyötärön kapeimpaan kohtaan. Mekon mitta on naisellinen ja nude/rosat avokkaat sopivat asuun täydellisesti. Musta kiiltonahka laukku tuo asuun särmää.

Tällä asulla Kirsi voisi mennä vaikka mihinkä kesäjuhliin. Olen 100% varma, että hän olisi juhlien upeimpia naisia.

 

Riikka: Minä haluaisin, että Kirsi voisi nauttia yhden päivän olemalla täydellinen nainen. Ja, että hänkin voisi sen huomata, että hän on sitä!

 

Hyvä ystävä on kultaakin arvokkaampi!

Kiitos Kirsi iltapäivästä DOPP Helsingissä. Kaikkea hyvää sinulle!

Meikki: Serafiina
Kuvaus: Gabi

Tuotteet löytyvät DOPP Helsingistä. Pinkillä merkityt tuotteet löytyvät Doppshop verkkokaupastamme. Muut tiedustelut shop@dopp.fi

Kategoriat, ,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

8 kommenttia

 1. Vau! ? ihan menee sanattomaksi. Siis vau! Aivan mahtavat kuvat ! Todella kaunis nainen! Katselin jo kuvauspäivänä. Kaikkea hyvää Kirsille ja tsemppiä! Ihana ystävä hänellä. Vau!

  • Hei Maarit ja kiitos kommentistasi 🙂 Mahtava kommentti, kiitos! Mukavaa loppu viikkoa, kata

 2. Säteilevä Kirsi?! Katson postauksistasi aina ensin kuvat ja sitten paneudun tekstiin. Juhlamekkokuvia katsellessani mietinkin, että siinäpä hurmaava lady 1900-luvun alkupuoliskolta. Tykkäsin kaikista Kirsille valituista asukokonaisuuksista, farkkukokonaisuus taitaa melkeinpä löytyä omasta kaapista?. Keltainen mekkokin oli niiin raikas ja kesäinen Kirsin yllä (ihastuksen huokaisu…monta). Nuo sandaalit taitaisi sopia myös monenlaisten housujen kanssa. Vastaako kokoaan?

  • Hei Marianne ja kiitos viestistäsi:) Oi, hän oli niin säteilevä ja upea! Kiva, kun sait saman 20-luvun fiiliksen. Kyllä, sandaalit vastaavat kokoa. Mukavaa päivää, kata

 3. Sporttinen arkiasu, rento vapaa-ajan asu ja naisellisen tyylikäs juhla-asu ja kaiken kruunasivat tyylikäs meikki ja kampaus. Ihana postaus taas jälleen kerran hyvien vaatetuksen perusohjeiden kera. Panosta laatuun, vältä hutiostoksia ja mieti mihin asuihin ostoksiasi voit yhdistellä. Näin säästät sekä rahaa että tilaa vaatekaapissasi.

  Kuukauden nainen Kirsi oli nappivalinta. Hänestä kuoriutui kuvauksen aikana häikäisevä kaunotar, jonka katseeseen tuli pilkettä ja valoa matkan aikana. Katse tulevaisuuteen ja elämä kantaa eteenpäin. Iloa,toivoa ja uskoa tulevaisuuteen. Halauksia ja voimia hänelle.

  Kirsi on kaunis kesäkuun nainen, joka oli oikeutettu ihanaan hemmottelupäivään muodin mekassa Doppissa.

  Gabi taas on taitava kuvaaja, joka saa kuviin välittymään aidon ja koskettavan tunnelman.

  Ihana sunnuntain avaus ja rentouttavaa päivää Doppin kaikille ihanille naisille niin Katalle kuin Doppin työntekiköillekin,blogin lukijoille sekä Doppin asiakkaille.

  Ihanaa olla nainen kun tietää mistä saa Suomen parasta palvelua kun miettii vaatteiden hankintaa tai muuten piristystä omaan päivään. Doppissa on aina ihanan iloinen tunnelma ja näyteikkuna loistaa kutsuvasti. Ihanin naisten vaatekauppa iloisien ja ammattitaitoisten henkilökunnan kanssa. Vahva suositus kaikille naisille, jotka kaipaavat vaatetus apua.

  • Hei Jaana ja kiitos kommentistasi:) Kirsistä todellakin puhkesi oikea kaunotar. Hän nautti päivästä suuresti ja oli ihana saada hieman hemmoitella häntä. Se on just näin, että vähemmän tavaraa mutta laadukasta. Se oikeastaan pätee kaikkeen tavaraan. Täytyisikin siivota wc:n kaapit. Niihin jää aina turhaa ja pulikäyttämättömiä purkkeja, kun ostelee uutta kun käy kampaajalla. Se tunne kun kaapit ovat siistejä, on ihana. Mukavaa aurinkoista loppu viikkoa, Kata

 4. Ihana postaus! Ja niin kauniita asuja taas kerran.
  Onko tuo pellavaneule väljää mallia? Verkkokaupassanne näytti olevan S-koko loppu ja mietin, mahdunko kokoon XS.

  • Hei Eilamari ja kiitos! Ihanaa kun tykkäsit. XS-koko on reilu neuleesta. Jos olet kokoa S, voit hyvin ottaa XS kokoisen neuleen tästä mallista. Mukavaa alkavaa viikkoa, Kata