18.6.2019 |

Juhannusasu vol 1. Riva paitamekko

Juhannusasu vol 1. Riva paitamekko

WHOOOP!!! Näin voi kyllä tuuletella, kun netistä katsoo juhannuksen säätä! En voi uskoa, että se olisi aurinkoinen, lämmin ja sateeton. Uskon, että meillä kaikilla viime vuonna Vaasan seudulla olleilla jäi aika karvas maku suuhun säästä. Muistaakseni 14 tuntia ilman sähköjä, ulkona oli vajaat 10 astetta lämmintä ja koko ajan satoi. Huvilassamme oli yli 30 henkilöä, joten takkatulen äärelle oli tunkua.

Tänä vuonna juhannusasun valinta on helpompaa, kun luvassa on lämmintä säätä

 

Juhannusasu vol 1. Riva paitamekko

Tällainen päälläni oleva takkimekko on siitä kätevä, että sen voi pukea housujen kanssa tai sitä voi pitää pelkästään mekkona, sään mukaan. Kotoa on helppo lähteä pelkkä mekko päällä, pakata olkakassiin housut mukaan ja pukea ne mekon alle tarvittaessa tai toisinpäin. Mekossa on puolipitkät hihat ja hihoissa on nauhat ja nappi, joilla ne kääräistään ylös. Takkimekon sivuissa on taskut.

Kerrospukeutuminen on kesällä pop! Säät vaihtelevat, hyttyset iskevät jne. usein miten 100% luotto Supersäähän on vaikeaa, kun Ilmatieteen laitos ja Foreca näyttävät aina pikkuisen eri lukemia. Sitä haluaa aina uskoa siihen kumpiko povaa suotuisampaa säätä.

 

Juhannusasu vol 1. Riva paitamekko

Riva paitamekko

Oranssi takkimekko on ohuen ohutta puuvillaa. Siinä on reiluhko malli, mutta reilu se kuuluu ollakin. Minulla on päälläni koko 36. Mitään ongelmaa ei olisi pukea päälle kokoa 34, mutta se kannattaa aina ottaa huomioon tällaisissa väljissä polvimittaisissa vaatteissa, että mitä pienempi koko, sen lyhyempi pituus. Eli jos haluaa polvia piiloon, niin kannattaa melkeinpä ottaa siitä oma koko.

 • Riva takkimekko € 55,95 ( 69,95) Tuote loppui jo samana päivänä!

Tiedustelut shop@dopp.fi

 

Juhannusasu vol 1. Riva paitamekko

Puin takkimekon kanssa valkoiset nilkkahousut (loppu) ja valkoisen superihanan topin. Toppi on raskasta modaali elastania. Se joustaa eikä siitä näy läpi. Se on väljähkö malliltaan ja siinä on pyöristetty helma. Toppi on leveä olkapäiltä eli sieltä eivät näy rintsikat alta. Toppi vastaa kokoaan.

 • Melanie toppi € 43,96 ( 54,95) koot XS-XL valkoinen ja musta ( tiedustelut shop@dopp.fi )

Oranssit sandaalit ovat asussa kirsikkana kakun päällä. Löydät sandaalit täältä.

Muovilaukku on hauska. Sinne ei voi kovin henkilökohtaisia tavaroita laittaa, koska sieltä näkyy läpi ja samalla paljastuu sinun kaikki salaisuutesi. Löydät muovilaukut täältä.

Voisiko tämä olla sinun juhannusasusi?

 

Juhannusasu vol 1. Riva paitamekko

Kirjoitin vuosi sitten juhannustaioista. Luin sen juuri läpi ja oli hauska muistuttaa itseään siitä, miten ennen vanhaan tehtiin mitä hauskempia taikoja ja oltiin taikauskoisia. Pääset lukemaan blogijulkaisun täältä.

 


2 kommenttia

 1. Jaana sanoo:

  Aurinkoinen asu, joka päällä aurinko taatusti paistaa. Hehkuva oranssi on upea väri ja taattu huomioväri.
  Laukku on vekkuli ja helppo, koska sinne tuskin uppoa mitään henkilökohtaisia salaisia asioita. Kengät vilvottavat varpaita helteellä.
  Kerrospukeutuminen on todella fiksua ja säästää hermoja sekä turhilta vilustumisilta.
  Kumma juttu kun lämpötila kohoaa, niin mieli tekee pukea puhtaan valkoista ja kirkkaita värejä kuten oranssia, keltaista ja räiskyvää punaista. Valkoinen toppi tai pusero on niin raikas valinta.
  Nyt odotan jo Katan tämän juhannuksen asua sekä klaanin naisten. Vai muistanko väärin, että suvun naisilla olisi joskus ollut juhannuksena kaikilla Doppista asut…

  • Kata sanoo:

   Hei Jaana ja kiitos viestistäsi 🙂 Auringolla ja lämmöllä on ihmeellinen vaikutus, silloin tosiaankin haluaa pukeutua väreihin. Minulla oli, apua koskas se nyt olikaan, mutta sanon että noin 6 vuotta sitten musta vaatekesä. Pukeuduin yksinomaan mustiin vaatteisiin. Minusta kaikki muut vaatteet näyttivät päälläni ihan oudoilta, en viihtynyt niissä. Se kesti sen yhden kesän, mutta onhan se mustakin kesällä kaunis. Rusekettunut iho ja musta mekko, love 🙂 Oi, oi katsotaan mitä tänä vuonna keksitään..kävimme juuri huvilalla ja kääk, siellä on hyttysiä! No, huomenna ostamaan hyttysöljyä. Mukavaa iltaa, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *