Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Sharon pallohame pistää tanssimaan

Flamenco hame pistää tanssimaan

Tämä asu päällä tuli sellainen fiilis, että nyt pitää päästä tanssimaan ja eritoten espanjalaista flamencoa vaikka minulla ei ole hajuakaan kuinka sitä tanssitaan. Näen vain sieluni silmissä itseni tanssimassa helmat heiluen, kanstanjetteja napsutellen jossain espanjalaisessa baarissa. No, katsotaan käykö tämä joskus tässä elämässä toteen.

 

Flamenco hame pistää tanssimaan

Sharon hame

Sharon hameessa on leveä kuminauhavyötärö. Hame vain vedetään päälle, siinä ei ole vetoketjua. Vyötäröllä on leveä nauha, jonka voi sitoa rusetille tai solmulle joko eteen tai taakse. Hameen sivussa on taskut ja hame on melkeinpä maxi mittainen.

Tiilenruskea on tämän kesän ja alkusyksyn hittiväri!

 

Flamenco hame pistää tanssimaan

Valkoinen paita

Perjantaina kun katsoin iltauuutisia, niin ruotsinkielisellä uutisten lukijalla oli valkoinen paitapusero päällä ja pliseerattu hame. Oih, valkoinen paita näytti niin raikkaalta, puhtoiselta ja selkeältä. Niin yksinkertaisen kauniilta. Ihmettelin itsekin, että missä minun valkoinen paitsikkani on? Se ei ole päässyt päälleni sen jälkeen kun lanseerasimme oman doppwoman mekkomallistomme. Olen käyttänyt omia mekkojamme koko kevään. Toisin sanoen pessyt ja pitänyt, päässyt helpolla pukeutumisessa.

Valkoinen paita kuuluu jokaisen naisen perusgarderobiin. Joku voi tykätä, että valkoinen ei sovi hänelle. Valkoisia sävyjä, kuten ihan kaikkia muitakin sävyjä, on monia. Jokaiselle löytyy oikea valkoinen sävy.

 • Valkoinen paita € 65,95 (koot 38 ja 42, muut koot ovat loppu)

 

Flamenco hame pistää tanssimaan

Randi sandaalit

Vedin Randit jalkaani ja tuntuivatpas ne mukavilta! 5 cm korko ja parin sentin etupohja tuntui ihanalta kävellä. Caloun ”puukkarithan” ovat ergonomisesti muotoiltu eli ei ihme, että ne istuvat jalkaan täydellisesti. Beige on loistava väri sandaaleissa, se on kuin iho ja ihan huomaamatta saa 5 cm pituutta lisää. Randit ovat nahkaa, joten mitä enemmän käytät niitä, sitä mukavammat niistä tulee.

 

Flamenco hame pistää tanssimaan

Me olimme mieheni kanssa tanssikursseilla reilut 10 vuotta sitten. Halusimme oppia tanssimaan yhdessä jotain muutakin tanssia kuin valssia. Ja opimmehan me 🙂 Monta erilaista nopeata tanssia yhdessä, jossa minä pyörin ja menen käden alta jne…en muista tanssien nimiä, mutta hauskaa oli. Tanssinopettaja muisti meidät tanssijoina ”jotka eivät vaihda paria”. Mieheni ei halunnut vaihtaa kurssilla paria, kuten kurssilla oli tapana. Hän halusi tanssia vain minun kanssani, koska ”ei aio kuulemma muutenkaan tanssia muiden naisten kanssa”. No, siinähän se. Mitä sitä turhaan vaihtelemaan, jos tanssipari on loistava :))

 

Flamenco hame pistää tanssimaan

Kedita t-paita

T-paitamekko postaus sai Doppshop verkkokauppamme ihan sekaisin viime torstaina. Itse asiassa arvasin, että siinä tulee käymään niin. Onhan t-paitamekko loistava lomamekko! Super moni jäi ilman mekkoa, mutta olen vastannut jokaiselle, että mekkoa tulee lisää ja laitamme henkilökohtaisen viestin, kun mekkoa saapuu,  jokaiselle joka on tehnyt verkkokaupastamme tilauksen. Muistathan aina katsoa myös roskapostisi. Yllättävän moni meidän viesteistä menee asiakkaan roskapostiin.

Kedita t-paita on samaa sarjaa t-paitamekon kanssa. Eli tämä t-paita on lyhyt versio mekosta. Matsku on sama, 100% puuvilla. Kedita t-paitaa löytyy valkoisena, tummansinisenä ja tummansinisenä, jossa on valkoisia palloja. Kedita vastaa normaalia kokoa, minulla on siitä aina koko S.

 

Flamenco hame pistää tanssimaan

Tykkään musiikista. Tyykkään kun se on taustalla. En koskaan laita kuulokkeita korviini, makaa sohvalla ja kuuntele pelkästään musiikkia, niin innokas musiikin kuuntelija en ole. Ainoastaan lentokoneessa kun on pakko istua omalla paikalla, laitan kuulokkeet korviini ja luen yleensä jotain murhakirjaa. Autossa minulla on melkein aina radio päällä. Kun tulee jokin hyviä biisi, niin volumit hipoo kattoja. Laulan mukana sen verran kuin osaan, vanhoja suomalaisia kappaleita osaan aika hyvinkin. Minulle jää laulujen sanat helpolla päähän, mutta lauluääni on sitten asia erikseen. Jos mieheni menee pakettiautooni minun jälkeeni, niin yleensä hän tuumaa ”tietää kuka on ajanut autoa” kun musiikki räjähtää soimaan välillä aika kovalla volumilla.

Musiikkimakuni on kaikkiruokainen. Tykkään popista, vanhoista kappaleista, suomalaisesta musiikista, instrumentarium musiikista jne…

 

Flamenco hame pistää tanssimaan

Tanssikurssin jälkeen tanssimme usein lauantai-iltaisin kotona. Emme menneet lavoille tai vastaaviin paikkoihin tanssimaan, koti riitti. Nyt on mennyt muutama vuosi, että emme ole tanssineet. Olemme unohtaneet tanssimisen elämän kiireissä. Hääjuhlassa pari viikkoa sitten tanssimme pitkästä aikaa ja se on niin ihanaa. Rakastan tanssimista, mutta sitä tulee harrastettua ihan liian harvoin. Mutta onnekseni saan miehestä kaverin.

Minussa on tanssissa hieman ”viejän vikaa”..mutta mieheni ottaa kyllä hyvin äkkiä komennon ja pistää minut aisoihin. 

Tykkäätkö sinä tanssia ja saatko miehesi tanssilattialle?

 

Flamenco hame pistää tanssimaan

Tuotteet löytyvät DOPP Helsingistä ja Doppshop verkkokaupastamme. 

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

 1. Kaunis Kata kauniin hameen kanssa. Upea väri ja flamenco alkoi soimaan jo korvissani.
  Miten fiksu mies sinulla onkaan, kun kävi kanssasi tanssikurssin. Mitä sitä suotta tanssimaan muiden kanssa, jos on oma pari mukana. Ei se vaihtamalla parane.
  Oma mieheni käynyt aikoinaan ennen minua tanssikurssit ja samoin olen itsekin. Itsekin tykkään tanssahdella, kuunnella musiikkia laidasta laitaa ja laulaa mukana, vaikka lauluääni ei kummoinen olekaan. Mieheni ei niinkään.
  Tänä juhannuksena kerrankin oman perheen kesken ja silloin illan hiljentyessä otamme saariston hiljaisuudessa lasilliset kaksin mieheni kanssa ja laitamme lällymusiikin soimaan hiljaa muiden jo nukkuessa. Tanssahtelemme hitaitten tahtiin ja muistelemme jo elettyjä vuosia odottaen tulevia vuosia jännityksellä. Ollaan kuin kaksi vanhaa puuta yhteen kasvettuina…
  Ihanaa juhannusta myös sinulle Kata perheesi kanssa.

  • Hei Jaana ja kiitos kommentistasi 🙂 Oi, teillä on ihanaa. Noin se pitää ollakin, muistella vanhoja ja odottaa tulevia iloisella mielellä . Oikein ihanaa juhannusta teille, nautitaan 🙂 Kata

 2. Ihana asu ja ennen kaikkea ihana mies! Omaani olen yrittänyt houkutella tanssitunneille, turhaan…Mieheni äiti on aikoinaan opettanut pojallensa perustanssit, mutta olisipa niin hauskaa tanssahdella yhdessä jotain vähän spesiaalimpaa?.

  • Hei Marianne ja kiitos kommentistasi 🙂 Kiitos kummastakin 🙂 Jep, tanssiminen on kivaa, pitäisi vaan tehdä sitä useammin. Mukavaa viikkoa, kata